29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oli jdi ty, jak jsi na tohle přišla
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jasně, však ať si kluk užije, je mladej, tak co...............
dyť neříkáme, že ne. ber to trochu s humorem
No, vono to skoro vypadalo, jako byste mu to nepřály
...no my zrovna
Není tady
No proto..................... :supr holky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morfe, ty zvíře
Pavli, chci abys vedela, ze ja toto NECHCI ! To byl unik z reality - krute reality, je mi hrozne toto patri na skuhraci holki ...
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morfe, ty zvíře
Pavli, chci abys vedela, ze ja toto NECHCI !
To byl unik z reality - krute reality, je mi hrozne toto patri na skuhraci holki ...
co se děje morfe ? na tebe to něják dolehlo ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co se děje morfe ? na tebe to něják dolehlo ...
Bohuzel dolehlo ... Ale tady se rozepisovat nebudu, jen mi je toho vseho strasne moc lito...
Není tady
Mně udělalo radost,že jsem,už po celém dni v práci,doma. Navíc jsem měla zákazníka muže a ten mi dopodrobna vysvětloval jaké chce sexy prádlo pro manželku i když o tom dost pochybuji,protože,když jsem řekla,že pokud by nám dal mobil,tak mu zavoláme,kdy by to prádlo mohlo být a on,že né,prý co kdyby to zvedla manželka?! No,takže nejmíň půl hodiny jsme řešili barvu,střih,kde všude má být průhledné,požadavek byl úplně všude,kolik má prso vylézat!!!vážně!!!
kolik by to mělo stát,velikost srovnával semnou..,vybírali jsme v katalozích. No prostě prý na rovinu takové prádlo do postele..
A pozor neprodávám v žádném sex shopu,říkal,že tam by mohl něco koupit,ale že je to tam moc drahéééé..nebo se mu to nelíbí a u nás,že,už párkrát byl. Fjúúú,to byla šichta..jsem se z něho normálně zpotila.
morfe
Není tady