Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 21. 6. 2009 20:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 8

Oli jdi ty, jak jsi na tohle přišla dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1002 21. 6. 2009 20:41

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jasně, však ať si kluk užije, je mladej, tak co...............

dyť neříkáme, že ne. ber to trochu s humorem wink

No, vono to skoro vypadalo, jako byste mu to nepřály lollollol

...no my zrovna godlike

dum spiro spero

Není tady

#1003 21. 6. 2009 20:42

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No proto..................... tummenupptummenupptummenupp:supr holky

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1004 21. 6. 2009 21:39

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

PPavlaa napsal(a):

morfe, ty zvíře big_smile

Pavli, chci abys vedela, ze ja toto NECHCI ! gratergratergratergrater To byl unik z reality - krute reality, je mi hrozne toto patri na skuhraci holki ...grater

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1005 21. 6. 2009 21:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

morfe, ty zvíře big_smile

Pavli, chci abys vedela, ze ja toto NECHCI ! gratergratergratergrater To byl unik z reality - krute reality, je mi hrozne toto patri na skuhraci holki ...grater

co se děje morfe ? na tebe to něják dolehlo ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1006 21. 6. 2009 21:51

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

co se děje morfe ? na tebe to něják dolehlo ...

Bohuzel dolehlo ... gratergratergrater Ale tady se rozepisovat nebudu, jen mi je toho vseho strasne moc lito...  rollrollrollroll

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1007 21. 6. 2009 21:52

REŇAS
Host

Mně udělalo radost,že jsem,už po celém dni v práci,doma. Navíc jsem měla zákazníka muže a ten mi dopodrobna vysvětloval jaké chce sexy prádlo pro manželku i když o tom dost pochybuji,protože,když jsem řekla,že pokud by nám dal mobil,tak mu zavoláme,kdy by to prádlo mohlo být a on,že né,prý co kdyby to zvedla manželka?! tongue No,takže nejmíň půl hodiny jsme  řešili barvu,střih,kde všude má být průhledné,požadavek byl úplně všude,kolik má prso vylézat!!!vážně!!! dumbom kolik by to mělo stát,velikost srovnával semnou..,vybírali jsme v katalozích. No prostě prý na rovinu takové prádlo do postele..big_smile  A pozor neprodávám v žádném sex shopu,říkal,že tam by mohl něco koupit,ale že je to tam moc  drahéééé..nebo se mu to nelíbí a u nás,že,už párkrát byl.  Fjúúú,to byla šichta..jsem se z něho normálně zpotila. lol

#1008 21. 6. 2009 21:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morfe pussa

Není tady

#1009 21. 6. 2009 21:59

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

morfe pussa

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí