3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
...mně udělaly radost třeně, konečně dozráááály, chodila jsem je kontrolovat a je to tu. Teď budu mít radost počítám tak dva týdny, nejvíc mi chutnají rovnou ze stromu
Hehe a zes nerekla, svedl bych Te nekam na zakazane, ty chutnaji nejlepe a hlavne vnoci, pak jen papas a poslouchas jak ze stromu padaji pecky, to me prijde strasne dobrodruzne a take velmi romanticke - jen to brisko potom
...úplně tu romantiku vidím, třeeň, teplá letní noc, sladoučký třeně a já s dvojitou frakturou hlezna leim v poli a ty se pokouí dovolat na záchránku...signál neni
Není tady
Kill Bill... , na ...Nově...? Můe se to vůbec napsat..., nebude to tou "nepovolenou reklamou"??? Kdoví. Kdoví? Kdoví...
Není tady
A mně dnes volal pan Modrooký, taky Bubák mi furt volá, asi něco cejtí, volá mi 2x denně, u celej týden, co nedělával, říkal, e je zbytečný volat, e to stojí peníze, najednou volá a volá. Hm. No jo, no. Nějak to nechávám na volno, nějak to dopadne.
Jsem v jeskyni, poslouchám YES, piju čaj a čekám na poslední klienty. V est jdu domů. Je mi zase o něco líp, taky není divu, jsem utratila v lékárně 500,- za léky, pastilky na cucání proti bolesti v krku, kapky do nosa, co nedrádí sliznici, kapky na kael jakýsi taky drahý a Modafen, na občanku, taky jsem si koupila laxativum a bylo to.
Ale jsem ráda, e se mi ulevuje.
Není tady
morpheus napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Sehnala jsem botky ,který jsem scháněla delí dobu
a syn udělal zkouky z autokoly.Sisi Ty mas tak velkeho potomka ?
Jinak
jj. a nejen to,dokonce u i předkolní vnoučata
Není tady
Radost, radost, včera jse ráno vezla kluka do práce, večer jsem pro něj jela, dnes ráno jsem ho zase vezla, u v půl esté ráno, takhle jsem vstávala v neděli, jo, no a večer pro něho zase pojedu. Já jsem krom veho jetě i taxikář. Ale synek mě potěil, dnes ráno, řekl, e prý mi za to na starý kolena najde nějakej pěknej útulek, s výhledem na hřbitov vtipálek jeden
Není tady
...včera parádní grilovačka u kamarádů, selátko na roní aaaaach
Není tady
Modroočka napsal(a):
Radost, radost, včera jse ráno vezla kluka do práce, večer jsem pro něj jela, dnes ráno jsem ho zase vezla, u v půl esté ráno, takhle jsem vstávala v neděli, jo, no a večer pro něho zase pojedu. Já jsem krom veho jetě i taxikář. Ale synek mě potěil, dnes ráno, řekl, e prý mi za to na starý kolena najde nějakej pěknej útulek, s výhledem na hřbitov
vtipálek jeden
Taky po mně nedávno syn něco chtěl a tak jsem se ho ptala jestli se taky tak bude o mě pěkně starat na mé staré roky.Odpověď: Mami neboj nějaké dobré zařízení Ti zaplatím. To mám taky hodného syna , e?
Není tady
Volal mi zase Bubák, chtěl přijet, ale nemám na něho náladu, najednou se snaí. Ale mě u ta jeho snaha nějak nebere. Navíc rýmu mám pořád a jetě mě začlo píchat v levým uchu. Celkově mi je líp, to jo, ale u bych se chtěla zbavit té rýmy otravné. No ale dostala jsem zase takovou hezkou SMS, take mám radost.......
Není tady
Modroočka napsal(a):
Volal mi zase Bubák, chtěl přijet, ale nemám na něho náladu, najednou se snaí. Ale mě u ta jeho snaha nějak nebere. Navíc rýmu mám pořád a jetě mě začlo píchat v levým uchu. Celkově mi je líp, to jo, ale u bych se chtěla zbavit té rýmy otravné. No ale dostala jsem zase takovou hezkou SMS, take mám radost.......
Mít radost-co je krásnějího?Hezký den,Oli a a rýma odtáhne a místo sebe pole pohlazení,lásku a pohodu v srdci i dui.
jsem asi divná ale dneska mám radost jen tak, e je hezky, e je dcera dnes u Niagárských vodopádů a těím se a pole fotky, e jsem si před chvílí dala kafčo s kámokou, co se známe čtvrt století, ale osobně se vídáme max 3x do roka - chvála
za internet a mobil
musím si to uít ne mi někdo přilápne krček
a má nálada bude ta tam
Není tady
Romča napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Radost, radost, včera jse ráno vezla kluka do práce, večer jsem pro něj jela, dnes ráno jsem ho zase vezla, u v půl esté ráno, takhle jsem vstávala v neděli, jo, no a večer pro něho zase pojedu. Já jsem krom veho jetě i taxikář. Ale synek mě potěil, dnes ráno, řekl, e prý mi za to na starý kolena najde nějakej pěknej útulek, s výhledem na hřbitov
vtipálek jeden
Taky po mně nedávno syn něco chtěl a tak jsem se ho ptala jestli se taky tak bude o mě pěkně starat na mé staré roky.Odpověď: Mami neboj nějaké dobré zařízení Ti zaplatím.To mám taky hodného syna , e?
![]()
![]()
JJ, Romčo, máme to ale hodný děti, fakt
Není tady
Teď mi dola od modrookého dalí hezká SMS a Bubák zase jen prudí, píe mi na ICQ a prudí a prudí. A kdy se ohradím, urazí se. Je to fakt Bubák. A u prudí i na Skypu.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Teď mi dola od modrookého dalí hezká SMS a Bubák zase jen prudí, píe mi na ICQ a prudí a prudí. A kdy se ohradím, urazí se. Je to fakt Bubák. A u prudí i na Skypu.
cítí, e se něco děje, něco co by jeho pozici mohlo ohrozit .
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
cítí, e se něco děje, něco co by jeho pozici mohlo ohrozit
.
Jeho pozice? Ta u není ádná, ale on to asi pořád nechápe.
Není tady
A pustila jsem si tentokrát trochu tvrdí rái, ne je Pavarotti, hrají mi Saxon, konečeně jsem začala doma něco dělat, take u toho uklízím, s touhle palbou to jde skvěle. Bubák se jel projet na kole a u nevolá a nepíe, Modrooký psal SMS, e dělá na zahrádce, take tak něja. S Modrookým se uvidím zítra ráno, s Bubákem asi, a bude mít náhodou cestu kolem k synovi. i kdy dnes se zval, e by za mnou přijel nebo e mám přijet k němu na oběd, jene mě u se nechce, s ním u nic. U mi netvrdí, e je syn nemocný, jasně jsem mu řekla, e vím, e bral synek drogy a ne e náhle onemocněl, take u mě aspoň v tomhle nebalamutí. On se musí synovi věnovat, aby kluk vechno měl a o nic se nemusel starat, aby se nerozladil a nezačal zase brát drogy. No, já bych řekla, e nejlepí lék je kluka zaměstnat a hlavně ho nechat si vydělat sám na to, co chce, aby se ve 27 letech naučil mít povinnosti a zodpovědnost a aby pochopil, e věci nedostane samozřejmě jen proto, aby nebral. Ale co u, Bubák si vybral, e se bude věnovat synovi a já musím pokadé počkat, a kluka obhospodaří. Sám Bubák mi řekl, e kdyby kluka nevyhodili ze dvou kol a získal by výuční list, asi by normálně pracoval. Takhle mu vyřídili plný ID, protoe by kluk musel leda kopat kanály a to by ho jednak nebavilo a jednak stresovalo, ale ho stresuje kadá práce, i mytí nádobí. V tom to je, kluk můe chodit po hospodách, diskotékách a akcích, ale nesmí se stresovat prací, no. Take proto jsem Bubáka odstavila taky. Kalal na mě, tak teď u mu nepomůe ádná snaha. I kdy musím říct, e teda se snaí celkem dost. Ale pozdě. Tak jsem se pěkně vykecala, mám dobrou náladu, rýma vypadá, e do rána se dá na ústup a budu zase jako rybička.
A mám radost jen tak, e je mi líp, e je u nás hezky, e se mám na co těít a e jsem v pohodě.
Není tady
Ahoj Holki, tento vikend byl ve znameni splnenych prani. Ridil jsem Mercedes, vecer kdyz uz nebyli policajti, pac jsem sebou nemel papiry. Nechal jsem se najmout panickou na nakaceni dreva, protoze jeji manza je liny jako prase a ma na to "lidi" Asik mu je to jedno, ze za dobre odvedenou praci, zaplaceni 3000 za vikend jsem jeste shrabnul odmenu tu nejsladsi
Neni co psat dal...vsak vy si domyslite
Chjo...skoda ze je vdana, ale pry mohu kdykoli, jenze me to takte nevyhovuje, zjistil jsem, ze mam silne vyvinuty smysl pro opecovavani zen Asik se budu muset lecit u pna doktora
Není tady
morfe, ty zvíře
Není tady
no to si panička uila hřebečka čuňáku
....jinak mě ted přinesl mu hrst lesních jahůdek, byl běhat se psem a přiběhl s lehce pomačkanýma jahodama, poklad je to
Není tady
Jéi, proč zvíře, proč čuňák? já mu to přeju, Morfe, dobrýýýýýýýýýýý
Upravil(a) Modroočka (21. 6. 2009 20:17)
Není tady
morf radi zdrhnul ... moná je zmoenej, kdo ví, jestli mu tak dalo zabrat to dřevo, nebo ta baba
Není tady
Modroočka napsal(a):
já ne, já mu to závidím teda ne tu babu
Není tady
Jasně, vak a si kluk uije, je mladej, tak co...............
Není tady
Modroočka napsal(a):
...je doufám to nevyznělo e mu to nepřeju...přeju je to mladej kluk at si zařádí je svobodnej...paničku nekomentuju, nevim jak moc na ní dlabe páníček, e potřebuje takový povyraeníčko....
Není tady
Modroočka napsal(a):
dy neříkáme, e ne. ber to trochu s humorem
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
dy neříkáme, e ne. ber to trochu s humorem
No, vono to skoro vypadalo, jako byste mu to nepřály
Není tady