Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 28. 4. 2009 11:08

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost? 8

Dnes mi udelalo radost, ze mi zamestnavatel zaplatil 2 listy do divadla. Mohl jsem je mit kazdy mesic, ale nejak jsem toho nevyuzil hmm

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#77 28. 4. 2009 11:53

BB
♥♥♥♥♥♥-

Neudatelný napsal(a):

Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.

Zephyrku, kdybys nebyl takový rejpálek, tak by tě tu viděli daleko radši ... vissla

BB

Není tady

#78 28. 4. 2009 12:06

morpheus
Babinet Klub
Web

BB napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.

Zephyrku, kdybys nebyl takový rejpálek, tak by tě tu viděli daleko radši ... vissla

Aaaa, Budweiser Bier je tu smile jak se mas Kote ? hjarta

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#79 28. 4. 2009 12:18

BB
♥♥♥♥♥♥-

Zdárek ... řekla bych, že skvěle ... big_smile big_smilebig_smile ... nic konkrétního... ale takový ten soubor příjemných událostí  od krásného počasí, přes  krásné místečko na parkovišti v centru  Brna,  dílčí pracovní úspěchy, vyhlídka na dobrý obídek a dva prodloužené víkendy ...  prostě pohoda, klídek a tabáček ... ( a teď to všechno zaťukám do dřeva .. ťuk ťuk ťuk ... lol  )  ...   Ty, jak se tu dočítám, jsi taky v poho ... kocourek oslavil narozky biftečkem .. nádhera   big_smile

BB

Není tady

#80 28. 4. 2009 12:25

morpheus
Babinet Klub
Web

BB, ja jsem od jiste doby uplne v klidu. Nasel se pro mne ucinny lek a jupííí, mohu fungovat jako skoro normalni clovek, ale uz asi nikdy nebudu moci do hor, resp. nad 2000 m.n.m hmm Kocourek mourek se dozil krasnych 3 roku a to bez jedine vazne nemoci, coz mam velkou radost a je videt, ze se o neho staram velmi dobre. Tobe preji at se Ti dari a at jsi porad vesela, aspon jako dnes ( tuk, tuk, tuk ) tummenupp

Není tady

#81 28. 4. 2009 13:28

BB
♥♥♥♥♥♥-

No vidíš ! Není na světě krásně ??? Taky ti přeju pohodu .... par

BB

Není tady

#82 28. 4. 2009 14:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mně dneska udělala radost procházka po Praze, vítr mi vlál ve vlasech a já se kochala pohledem na řeku... hjarta

Není tady

#83 28. 4. 2009 15:01

morpheus
Babinet Klub
Web

sandra napsal(a):

Mně dneska udělala radost procházka po Praze, vítr mi vlál ve vlasech a já se kochala pohledem na řeku... hjarta

A ze jsi nezavolala smile Ja byl take venku, u reky, pozoroval jsem labute a neco malo pofotil smile

Není tady

#84 28. 4. 2009 15:44

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

majkafa napsal(a):

xxxx do Hřenska? Ty jsi blízko mě?

...blíž než myslíš smile

A mně? lol

... koukám, že já to mám skoro na těsno lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#85 29. 4. 2009 6:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Udelal me radost vcerejsi telefonat moji kolegine kam chodim na brigadu na privydelek.Ze se ve vedlejsim meste meste otevira novy supermarket a ona tam prechazi jako vedouci.Bere sebou 5 zenskych takze bude 5 mist volnych.Takze je velka pravdepodobnost,ze konecne najdu praci a zustanu v nasem supermarketu na stalo nebo pujdu s ni do vedlejsiho mesta.Sice plat je mensi nez moje dosavadni podpora,ale konecne budu zase zamestnana.

Upravil(a) eremuruss (29. 4. 2009 6:30)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#86 29. 4. 2009 8:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

sandra napsal(a):

A ze jsi nezavolala smile Ja byl take venku, u reky, pozoroval jsem labute a neco malo pofotil smile

Tak jo, příště budu volat "Morpheéééééééé, kde sííííííííííí..." a třeba se potkáme gloria

Není tady

#87 29. 4. 2009 8:47

sandra
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Udelal me radost vcerejsi telefonat moji kolegine kam chodim na brigadu na privydelek.Ze se ve vedlejsim meste meste otevira novy supermarket a ona tam prechazi jako vedouci.Bere sebou 5 zenskych takze bude 5 mist volnych.Takze je velka pravdepodobnost,ze konecne najdu praci a zustanu v nasem supermarketu na stalo nebo pujdu s ni do vedlejsiho mesta.Sice plat je mensi nez moje dosavadni podpora,ale konecne budu zase zamestnana.

Držím palce, Erem tummenupphjarta

Není tady

#88 29. 4. 2009 9:40

morpheus
Babinet Klub
Web

sandra napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Držím palce, Erem tummenupphjarta

Ja taky drzim palce i kdyz supermarkety xmrti nesnasim hmm

Není tady

#89 29. 4. 2009 10:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Dnes mi udelal radost muj dalsi genialni napad lol Vecer davaji hokej a moje holcina by se asi rada divala opet na nejakou tu stupidni kriminalku, ale ja ji porad ustupuji a dnes uz to jaksi jde do tuheho a chci hokej. Takze me napadlo, ze vyuziju neuveritelnych moznosti me nove digitalni televize a zablokuji vsechny kanaly, krome CT2 lol Samozrejme se budu tvarit ze ja nic, ja muzikant, ze to samo tongue Holka mi to sice nezbasti, ale bude se tvarit jakoze zbastila wink Ona si je totiz sama neodblokuje, pac to neumi, takze si muze v klidu v postylce cist neco romantickeho, zatimco ja se budu v klidu valet v kresle, divat se na hokej a fandit ostosest smile No reknete holki, neni to uzasne ? lol

Není tady

#90 29. 4. 2009 10:26

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

dumbom dumbom dumbom lol

morpheus napsal(a):

Dnes mi udelal radost muj dalsi genialni napad lol Vecer davaji hokej a moje holcina by se asi rada divala opet na nejakou tu stupidni kriminalku, ale ja ji porad ustupuji a dnes uz to jaksi jde do tuheho a chci hokej. Takze me napadlo, ze vyuziju neuveritelnych moznosti me nove digitalni televize a zablokuji vsechny kanaly, krome CT2 lol Samozrejme se budu tvarit ze ja nic, ja muzikant, ze to samo tongue Holka mi to sice nezbasti, ale bude se tvarit jakoze zbastila wink Ona si je totiz sama neodblokuje, pac to neumi, takze si muze v klidu v postylce cist neco romantickeho, zatimco ja se budu v klidu valet v kresle, divat se na hokej a fandit ostosest smile No reknete holki, neni to uzasne ? lol

Není tady

#91 29. 4. 2009 10:28

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Dostala jsem pozvání na Travesti do gay  klubu tummenupp užasná akce,moc se těším.

Není tady

#92 29. 4. 2009 10:32

dixina
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

A co takhle koukat spolu, ty škodolibče tonguewink
Včera jsme o tom zrovna povídali s rodiči, my jsme celá rodina sportovní, jenže když se mamina seznámila s otcem, tak ji prý hokej, fotbal apod. sporty nic neříkaly. Otec jednoho večera údajně přinesl láhev, sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma big_smile

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#93 29. 4. 2009 10:36

morpheus
Babinet Klub
Web

dixina napsal(a):

A co takhle koukat spolu, ty škodolibče tonguewink
Včera jsme o tom zrovna povídali s rodiči, my jsme celá rodina sportovní, jenže když se mamina seznámila s otcem, tak ji prý hokej, fotbal apod. sporty nic neříkaly. Otec jednoho večera údajně přinesl láhev, sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma big_smile

Dixino, ono to neni tak jednoduche. Ona je slovenka a ja jsem sice take slovak, ale ziju v CZ uz pomerne dlouho a tak fandim ceskemu celku, mam rad tuto zemi a bude se mi velmi tezko loucit, az se budeme jednou oba stehovat na SK. Ona se se mnou divat nebude, znam ji jako sve boty. Ji CZ nezajima a nas hokej uz vubec ne. To neni o me skodolibosti, byl to jen takovy vtip, my se urcite domluvime, stale jsme se domluvili smile

Není tady

#94 29. 4. 2009 10:38

morpheus
Babinet Klub
Web

Romča napsal(a):

Dostala jsem pozvání na Travesti do gay  klubu tummenupp užasná akce,moc se těším.

Jeee, ja chci taky do Gay klubu ! smile Gayove me vzdycky fascinovali, jak si dovedou krasne poradit i kdyz na to nemaji uplne optimalni vybaveni lol

Není tady

#95 29. 4. 2009 10:39

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Samozřejmě, že jsem pochopila, že to byl žert stolt
Čtu Tě často..... smile
A nepochybuji o tom, že byste se nedomluvili wink

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#96 29. 4. 2009 10:41

morpheus
Babinet Klub
Web

dixina napsal(a):

Čtu Tě často..... smile

Jooo ? Ty me ctes ? A co rikas mym duchaplnym kecum ? lol

Není tady

#97 29. 4. 2009 10:45

dixina
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

dixina napsal(a):

Čtu Tě často..... smile

Bavíš mě ..... winkstolt

Není tady

#98 29. 4. 2009 10:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak u nás je to obráceně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Já koukám na sport zatímco ten pán, co s ním bydlím, sleduje některý ze seriálů...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#99 29. 4. 2009 10:48

dixina
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Tak u nás je to obráceně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Já koukám na sport zatímco ten pán, co s ním bydlím, sleduje některý ze seriálů...

loltummenupp

Není tady

#100 29. 4. 2009 10:53

morpheus
Babinet Klub
Web

dixina napsal(a):

morpheus napsal(a):

dixina napsal(a):

Čtu Tě často..... smile

Bavíš mě ..... winkstolt

Co jineho by mel mistni sasek asi delat ? tummenupptummenupptummenupp Jsem tu za idiota dobrovolne, pokud chces neceho dosahnout, musis nekdy hodne obetovat smile Ja tu mam za tuto nepatrnou cenu svuj vlastni klid lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí