|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dnes mi udelalo radost, ze mi zamestnavatel zaplatil 2 listy do divadla. Mohl jsem je mit kazdy mesic, ale nejak jsem toho nevyuzil 
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.
Zephyrku, kdybys nebyl takový rejpálek, tak by tě tu viděli daleko radši ... 
Není tady
BB napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.
Zephyrku, kdybys nebyl takový rejpálek, tak by tě tu viděli daleko radši ...
Aaaa, Budweiser Bier je tu
jak se mas Kote ? 
Není tady
Zdárek ... řekla bych, že skvěle ...

... nic konkrétního... ale takový ten soubor příjemných událostí od krásného počasí, přes krásné místečko na parkovišti v centru Brna, dílčí pracovní úspěchy, vyhlídka na dobrý obídek a dva prodloužené víkendy ... prostě pohoda, klídek a tabáček ... ( a teď to všechno zaťukám do dřeva .. ťuk ťuk ťuk ...
) ... Ty, jak se tu dočítám, jsi taky v poho ... kocourek oslavil narozky biftečkem .. nádhera 
Není tady
BB, ja jsem od jiste doby uplne v klidu. Nasel se pro mne ucinny lek a jupííí, mohu fungovat jako skoro normalni clovek, ale uz asi nikdy nebudu moci do hor, resp. nad 2000 m.n.m
Kocourek mourek se dozil krasnych 3 roku a to bez jedine vazne nemoci, coz mam velkou radost a je videt, ze se o neho staram velmi dobre. Tobe preji at se Ti dari a at jsi porad vesela, aspon jako dnes ( tuk, tuk, tuk ) 
Není tady
No vidíš ! Není na světě krásně ??? Taky ti přeju pohodu .... 
Není tady
Mně dneska udělala radost procházka po Praze, vítr mi vlál ve vlasech a já se kochala pohledem na řeku... 
Není tady
sandra napsal(a):
Mně dneska udělala radost procházka po Praze, vítr mi vlál ve vlasech a já se kochala pohledem na řeku...
A ze jsi nezavolala
Ja byl take venku, u reky, pozoroval jsem labute a neco malo pofotil 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
xxxx do Hřenska? Ty jsi blízko mě?
...blíž než myslíš
A mně?
... koukám, že já to mám skoro na těsno 
Není tady
Udelal me radost vcerejsi telefonat moji kolegine kam chodim na brigadu na privydelek.Ze se ve vedlejsim meste meste otevira novy supermarket a ona tam prechazi jako vedouci.Bere sebou 5 zenskych takze bude 5 mist volnych.Takze je velka pravdepodobnost,ze konecne najdu praci a zustanu v nasem supermarketu na stalo nebo pujdu s ni do vedlejsiho mesta.Sice plat je mensi nez moje dosavadni podpora,ale konecne budu zase zamestnana.
Upravil(a) eremuruss (29. 4. 2009 6:30)
Není tady
morpheus napsal(a):
sandra napsal(a):
A ze jsi nezavolala
Ja byl take venku, u reky, pozoroval jsem labute a neco malo pofotil
Tak jo, příště budu volat "Morpheéééééééé, kde sííííííííííí..." a třeba se potkáme 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Udelal me radost vcerejsi telefonat moji kolegine kam chodim na brigadu na privydelek.Ze se ve vedlejsim meste meste otevira novy supermarket a ona tam prechazi jako vedouci.Bere sebou 5 zenskych takze bude 5 mist volnych.Takze je velka pravdepodobnost,ze konecne najdu praci a zustanu v nasem supermarketu na stalo nebo pujdu s ni do vedlejsiho mesta.Sice plat je mensi nez moje dosavadni podpora,ale konecne budu zase zamestnana.
Držím palce, Erem 

Není tady
sandra napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Držím palce, Erem
Ja taky drzim palce i kdyz supermarkety xmrti nesnasim 
Není tady
Dnes mi udelal radost muj dalsi genialni napad
Vecer davaji hokej a moje holcina by se asi rada divala opet na nejakou tu stupidni kriminalku, ale ja ji porad ustupuji a dnes uz to jaksi jde do tuheho a chci hokej. Takze me napadlo, ze vyuziju neuveritelnych moznosti me nove digitalni televize a zablokuji vsechny kanaly, krome CT2
Samozrejme se budu tvarit ze ja nic, ja muzikant, ze to samo
Holka mi to sice nezbasti, ale bude se tvarit jakoze zbastila
Ona si je totiz sama neodblokuje, pac to neumi, takze si muze v klidu v postylce cist neco romantickeho, zatimco ja se budu v klidu valet v kresle, divat se na hokej a fandit ostosest
No reknete holki, neni to uzasne ? 
Není tady

morpheus napsal(a):
Vecer davaji hokej a moje holcina by se asi rada divala opet na nejakou tu stupidni kriminalku, ale ja ji porad ustupuji a dnes uz to jaksi jde do tuheho a chci hokej. Takze me napadlo, ze vyuziju neuveritelnych moznosti me nove digitalni televize a zablokuji vsechny kanaly, krome CT2
Ona si je totiz sama neodblokuje, pac to neumi, takze si muze v klidu v postylce cist neco romantickeho, zatimco ja se budu v klidu valet v kresle, divat se na hokej a fandit ostosest
Není tady
Dostala jsem pozvání na Travesti do gay klubu
užasná akce,moc se těším.
Není tady
morpheus napsal(a):
A co takhle koukat spolu, ty škodolibče 

Včera jsme o tom zrovna povídali s rodiči, my jsme celá rodina sportovní, jenže když se mamina seznámila s otcem, tak ji prý hokej, fotbal apod. sporty nic neříkaly. Otec jednoho večera údajně přinesl láhev, sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma 
Není tady
dixina napsal(a):
A co takhle koukat spolu, ty škodolibče
Včera jsme o tom zrovna povídali s rodiči, my jsme celá rodina sportovní, jenže když se mamina seznámila s otcem, tak ji prý hokej, fotbal apod. sporty nic neříkaly. Otec jednoho večera údajně přinesl láhev, sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma
Dixino, ono to neni tak jednoduche. Ona je slovenka a ja jsem sice take slovak, ale ziju v CZ uz pomerne dlouho a tak fandim ceskemu celku, mam rad tuto zemi a bude se mi velmi tezko loucit, az se budeme jednou oba stehovat na SK. Ona se se mnou divat nebude, znam ji jako sve boty. Ji CZ nezajima a nas hokej uz vubec ne. To neni o me skodolibosti, byl to jen takovy vtip, my se urcite domluvime, stale jsme se domluvili 
Není tady
Romča napsal(a):
Dostala jsem pozvání na Travesti do gay klubu
užasná akce,moc se těším.
Jeee, ja chci taky do Gay klubu !
Gayove me vzdycky fascinovali, jak si dovedou krasne poradit i kdyz na to nemaji uplne optimalni vybaveni 
Není tady
Samozřejmě, že jsem pochopila, že to byl žert 
Čtu Tě často..... 
A nepochybuji o tom, že byste se nedomluvili 
Není tady
dixina napsal(a):
Čtu Tě často.....
A nepochybuji o tom, že byste se nedomluvili
Jooo ? Ty me ctes ? A co rikas mym duchaplnym kecum ? 
Není tady
morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
Čtu Tě často.....
A nepochybuji o tom, že byste se nedomluviliJooo ? Ty me ctes ? A co rikas mym duchaplnym kecum ?
Bavíš mě ..... 

Není tady
Tak u nás je to obráceně
Já koukám na sport zatímco ten pán, co s ním bydlím, sleduje některý ze seriálů...
Není tady
helena napsal(a):
Tak u nás je to obráceně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Já koukám na sport zatímco ten pán, co s ním bydlím, sleduje některý ze seriálů...

Není tady
dixina napsal(a):
morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
Čtu Tě často.....
A nepochybuji o tom, že byste se nedomluviliJooo ? Ty me ctes ? A co rikas mym duchaplnym kecum ?
Bavíš mě .....
Co jineho by mel mistni sasek asi delat ? 

Jsem tu za idiota dobrovolne, pokud chces neceho dosahnout, musis nekdy hodne obetovat
Ja tu mam za tuto nepatrnou cenu svuj vlastni klid 
Není tady