29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nacpala jsem konečně všech 60 muškátů do truhlíků, donutila chlapy vytáhnout agáve a oleandr do zahrady a odpoledne krásnej výlet do Hřenska. Je super, že letos je místo jara léto
Není tady
xxxx do Hřenska? Ty jsi blízko mě?
xxxx napsal(a):
nacpala jsem konečně všech 60 muškátů do truhlíků, donutila chlapy vytáhnout agáve a oleandr do zahrady a odpoledne krásnej výlet do Hřenska. Je super, že letos je místo jara léto
To ano,ale aby jsme pak místo podzimu neměli hned vánoce
Není tady
Mám radost, protože jsem síi dnes uklidila a umyla autíčko, zase je čisťounký, vevnitř i zvenku, ale na jek dlouho, že
Není tady
Mám radost z nádherného víkendu na kole v Českosaském Švýcarsku. Ale - u mě je to vlastně asi jedno, kde přesně jsem byla, mě se líbí všude Tak dobrou noc všem!
morpheus napsal(a):
Dnes jsou memu kocourovi presne 3 roky
Že ho pozdravuju...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Že ho pozdravuju...
Ze dekuje
Dostal velky kus syroveho masa, tak se asi chudak divi, za co to asi je
Není tady
morpheus napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Že ho pozdravuju...
Ze dekuje
Dostal velky kus syroveho masa, tak se asi chudak divi, za co to asi je
Se někdo má, mně dali akorát nějaký granule...
Není tady
Koupila jsem si nový botčky, na deseticentimetrovým klínku, super, tak vysoký podpatky už jsem neměla hodně dlouho, ale chodí se v nich super aspoň budu trochu větší a nemusím stoupat na špičky, když chci dát tomu svýmu pokladu pusu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Koupila jsem si nový botčky, na deseticentimetrovým klínku, super, tak vysoký podpatky už jsem neměla hodně dlouho, ale chodí se v nich super
aspoň budu trochu větší a nemusím stoupat na špičky, když chci dát tomu svýmu pokladu pusu
A jsou cervene ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Koupila jsem si nový botčky, na deseticentimetrovým klínku, super, tak vysoký podpatky už jsem neměla hodně dlouho, ale chodí se v nich super
aspoň budu trochu větší a nemusím stoupat na špičky, když chci dát tomu svýmu pokladu pusu
A jsou cervene ?
Nejsou, jsou černý, červený mám v merku taky botiček není nikdy dost
Není tady
Fidorka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Fidorko, máš krásnýho chlapečka
Není tady
majkafa napsal(a):
...blíž než myslíš
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nejsou, jsou černý, červený mám v merku taky
botiček není nikdy dost
Tak to je super Ale jako bych slysel moji holku, ta nemuze do kramu s botama, pac si furt nejake odnese
Cervene minule videla, byl jsem s ni a ptala se mi, zda se mi tato cervena libi, tak jsem rekl, ze tahleta mi prijde dost vyblita, tak smutne odesla
Ja mam rad jasnou cervenou barvu bot, rudou rtenku a zrzave vlasy
Není tady
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
...blíž než myslíš
A mně?
Není tady
Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
...blíž než myslíš
A mně?
Ty jsi ftipalek
Není tady
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
...blíž než myslíš
Odtajni se.
Nějak mi dělá radost hodně věcí, už pár týdnů mám dobrou náladu, hodně za to může i to krásné jarní počasí a fůra hezkých zážitků s jarem spojených.
Kéž se na téhle vlně vezu douho....
Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.
Upravil(a) Neudatelný (28. 4. 2009 8:44)
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Tak jsem se výborně projel na kole, ženský pustil z hlavy k vodě a můžu jít něco dělat. Až bude potřeba tak sem zase přijdu skuhrat. I když mne tu rádi nevidí.
No vidis a mas klid. Zadna zenska nestoji za to, aby se kvuli ni chlap stavel na hlavu, protoze to, co ma tam dole ma stejne jako kazda jina a tech jsou 2 miliardy, takze pohoda dzez...Vzpominam si, ze jsme meli v parte kamarada, ktery mel velmi velke problemy se seznamovanim. Dostaval pravidelne k narozeninam od nas darek - zaplatili jsme mu pravou nefalsovanou ku*vu, na celou noc Je fakt, ze si zafuckal jen jednou za rok, ale zato poradne, stale rano rikal : Kluci, toto jste vazne nezrali
To vis, my co jsme meli stale partnerky jsme mu tak trochu zavideli
Není tady
Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
...blíž než myslíš
A mně?
řekněme že tě dost často potkávám?
Není tady
morpheus napsal(a):
No vidis a mas klid. Zadna zenska nestoji za to, aby se kvuli ni chlap stavel na hlavu, protoze to, co ma tam dole ma stejne jako kazda jina a tech jsou 2 miliardy, takze pohoda dzez...Vzpominam si, ze jsme meli v parte kamarada, ktery mel velmi velke problemy se seznamovanim. Dostaval pravidelne k narozeninam od nas darek - zaplatili jsme mu pravou nefalsovanou ku*vu, na celou noc
Je fakt, ze si zafuckal jen jednou za rok, ale zato poradne, stale rano rikal : Kluci, toto jste vazne nezrali
vida...kamarádovi dopřeješ ku.vu a jestlipak jsi Punťovi dopřál tu krásnou kočičku co jsem mu sem dala...?
Není tady
Fidorka napsal(a):
morpheus napsal(a):
No vidis a mas klid. Zadna zenska nestoji za to, aby se kvuli ni chlap stavel na hlavu, protoze to, co ma tam dole ma stejne jako kazda jina a tech jsou 2 miliardy, takze pohoda dzez...Vzpominam si, ze jsme meli v parte kamarada, ktery mel velmi velke problemy se seznamovanim. Dostaval pravidelne k narozeninam od nas darek - zaplatili jsme mu pravou nefalsovanou ku*vu, na celou noc
Je fakt, ze si zafuckal jen jednou za rok, ale zato poradne, stale rano rikal : Kluci, toto jste vazne nezrali
vida...kamarádovi dopřeješ ku.vu a jestlipak jsi Punťovi dopřál tu krásnou kočičku co jsem mu sem dala...?
Tak Punta je vykastrovany, jeste si nikdy nevrznul a ani nevrzne, ale presto me ma velmi rad, protoze kdo neochtnal jablko poznani, nijakl mu v zivote nechybi Co by delal s kockou ? Koukal by na ni a kdyby se mu nelibila, jako kamaradka, porval by se s ni
Není tady