6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bety, moc hezký fotečky .
Není tady
Na zahrádce pracuje hlavně Betyňák ale dnes jsem se překonala a zasadila jsem co jsem dostala od kolegyně, jestli to přeije a nezmrzne...
Není tady
no potěilo mě e dcera přeila asi deset doslova drkopádů a boulí) a e bylo hezké počasí a mohly jsme být celé odpoledne venku. a za chvíli mi udělá rádost teplá vana s nějakým čtením
Není tady
Tak me dnes vecer udelal radost film, ktery jsem si po dlouhe dobe zase prehral. Vyborne efekty, skvela vojenska technika a neuveritelna palebna sila Transformers
Jo, jeste kratke video pro ty, co nevi o co jde
http://www.metacafe.com/watch/598235/transformers_2007/
Upravil(a) morpheus (24. 4. 2009 21:55)
Není tady
Já mám tři dny volna. Manel odjel do neděle s kamarádem na ryby na jeho chatu, za chvíli přijdou "holky", budeme se ládovat, popíjet, hrát karty a kdákat,
Upravil(a) mashanka (25. 4. 2009 12:44)
Není tady
Příjemně strávené dopoledne v Domě dětí na Kreativním dopoledni. Dokonce jsem potkala bývalou kolegyni. Moc prima společnost v enském kruhu sdílení.
mi dnes koupil
Není tady
Je krásná.
je to a funguje skvěle, je přesná a rychlá
Upravil(a) Bety (25. 4. 2009 18:03)
Není tady
Nové auto !
Není tady
Tajgr napsal(a):
Nové auto !
To jako vazne, nebo si delas kozenky, jako Morph ?
Není tady
Bety - no coz o to, jiste je presna a rychla, ale ty kresby ? Pozor na bezdratove mysi, maji obcas problemy, ja mam rad spis ty klasicke kabelove opticke USB.
Není tady
Ty "kresby" jsou na ní přeci to nejkrásnějí.
Mne urobilo rados výborné popoludnie na podjatiach "Bratislava pre vetkých", kde otvorili múzeá - ja som bola v primaciálnom paláci, normálne sídle primátora a magistrátu - a aj inokedy neprístupné expozície, vypravili loď na Dunaj, historické električky... a boli sprevádznaé prehliadky po pamiatkach ahistorickej časti mesta.
Není tady
morpheus napsal(a):
Bety - no coz o to, jiste je presna a rychla, ale ty kresby ? Pozor na bezdratove mysi, maji obcas problemy, ja mam rad spis ty klasicke kabelove opticke USB.
je to takováhle moje první, tak uvidím, tu s kabelem jsem si schovala do zásoby, kdyby něco
Není tady
morpheus napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Nové auto !
To jako vazne, nebo si delas kozenky, jako Morph ?
Aáááááále ,ááááádné kozenky,fakt !
Není tady
Tajgr napsal(a):
Tajgr a co je to za znacku, model ? jaky to ma motor ? Benzin, nebo nafta ? Je to nadupana masinka ? Jaky ma vykon ? Ze me v nem nekdy svezes ?
Me se libi mercedesy offroady, takove jak v nich jezdi zachranka, tak jsem rikal, ze az me prestane bavit tento job, co mam ted, pujdu k zachranarum a budu mit svuj krasny, nadupany mercedes
Upravil(a) morpheus (26. 4. 2009 12:15)
Není tady
morpheus napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Tajgr a co je to za znacku, model ? jaky to ma motor ? Benzin, nebo nafta ? Je to nadupana masinka ? Jaky ma vykon ? Ze me v nem nekdy svezes ?
Me se libi mercedesy offroady, takove jak v nich jezdi zachranka, tak jsem rikal, ze az me prestane bavit tento job, co mam ted, pujdu k zachranarum a budu mit svuj krasny, nadupany mercedes
No Morphe,jedině co vím e je to Ford Mondeo combi,ten novějí a je to benzín,manel tomu rozumí tak si koupil přesně podle svých představ,jo pak jetě vím e má klimatizaci a elektr.okna to je tak asi vechno čemu rozumím,ostatní je pro mně panělská vesnice !
Není tady
Tajgr napsal(a):
No Morphe,jedině co vím e je to Ford Mondeo combi,ten novějí a je to benzín,manel tomu rozumí tak si koupil přesně podle svých představ,jo pak jetě vím e má klimatizaci a elektr.okna to je tak asi vechno čemu rozumím,ostatní je pro mně panělská vesnice !
Aha ? Mondea jsou velmi pekna auta, ale kombika bych nechtel, ani za nic. Ale manzel to ma mozna na podnikani a odpisy z dani, atd...takze tomu rozumim Tak at se dobre jezdi a hlavne bez nehod !
Není tady
Jinak me dobre pobavila reklama, kde diky Avonu a jeho makeupu udelali z docela pekne mladounke kocky dobre vypadajici 40-ku Avon
Není tady
morpheus napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Aha ? Mondea jsou velmi pekna auta, ale kombika bych nechtel, ani za nic. Ale manzel to ma mozna na podnikani a odpisy z dani, atd...takze tomu rozumim Tak at se dobre jezdi a hlavne bez nehod !
Díky moc,my právě potřebujem rodinné auto protoe máme dvě děti a mana je k tomu muzikant tak do kufru se nacpe fakt hodně věcí.No a to podnikání si fakt trefil !
Není tady
A já si tu dnení radost teprv za chvilku půjdu dělat,budu sázet do truhlíků za okna!!!
Není tady
Tak vam musim rict, ze dnes mi udelalo nejvetsi radost, ze jsem ciste nahodou, pri hledani jednoho DVD, pres nejake dalsi linky na netu nasel jednu holku, moji velkou detskou lasku, puvodem ze Slovenska a dnes zijici v Praze Me vazne JEB*E !
Pokud si myslite, ze je to nase 1. jeste "ceskoslovenskou" miss Ivana, tak ne i kdyz i tu znam osobne jeste jako devcatko, pac to byla moje spoluzacka a kamaradka
Upravil(a) morpheus (26. 4. 2009 16:30)
Není tady