1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Právě jsem se dozvěděla, e mi zvedli plat.
majkafa napsal(a):
Gratuluju :-)
Já jsem se dozvěděla, e mi zbývá o 1/2 dne dovolené víc, ne jsem si myslela... :-) Hned přítí týden vyuiju
Není tady
majkafa napsal(a):
Mně přidali minulej měsíc 9 stovek... ... se moc nepředali, teda...
...ale furt lepí, ne drátem do voka, ejo...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Já jsem se dozvěděla, e mi zbývá o 1/2 dne dovolené víc, ne jsem si myslela... :-) Hned přítí týden vyuiju
Kuji.
Mně "zbývá" asi 43 dní dovolené. Vůbec netuím, kdy si to budu moct vybrat. Říkala jsem éfovi, e celý červenec a srpen mě neuvidí a on se vyděsil. Tak ho nebudu trápit. Ne, kecám, to by stejně nelo v mé práci.
Gratulujem Račici-dračici... rados mi urobilo jedno písanie si s niekým... e som spáchala prácu, ktorú som odkladala a nevedela som, či ju zvládnem... Včera bolo výborne na tanečkoch a na budúci týdeň sa mono dostanem tanečkova aj 3x... Svet je pekné miesot, hoci momentálne u nás nastala Doba žadová.
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mně přidali minulej měsíc 9 stovek...
... se moc nepředali, teda...
...ale furt lepí, ne drátem do voka, ejo...
Mikei, ty se tak neuvěřitelně rouhá....
Ve firmě, kde dělá můj známý, právě minulý týden vem 5000 z platu a do odvolání sundali dolů, je málo zakázek...
V naem malém městečku je nezaměstnanost u přes 10 %, a do dvou měsíců má přibýt dalích 200 nezaměstnaných. Velká část lidí tu bere silně podprůměrné platy, a jetě se o práci bojí. A ti, co ji u ztratili a fakt nemůou najít novou, jsou dost zoufalí a neastní....
Přítě, ne vypustí na sklo takovouhle větu, tak si to nejdřív promysli....
A kdy u jsme u toho, mě dělá radost, e práci pořád mám, i nai zaměstnanci, a e i v téhle pro ná obor katastrofální době fungujem a opět celkem prosperujem...není to na vyskakování, ale na ivobytí jo, a to ve výe uvedených souvislostech je skvělá zpráva, která mi dělá radost... , velkou radost
Upravil(a) Blossom (23. 4. 2009 15:43)
majkafa napsal(a):
Tak to gratuluji a doufam, ze to vlepeni zde na sklo byla pozvanka me malickosti na nejakou dobrou veceri
Není tady
Zapomeň. Ale ráda se pozvat nechám.
Teba a pozve Mike.
Konečně mi dorazila objednaná kníka Jestli to bolí, není to láska.
Troku jsem do ní nakoukla - dost dobrý. Těím se.
Upravil(a) majkafa (23. 4. 2009 17:54)
majkafa napsal(a):
![]()
Teba a pozve Mike.
Nejsem homou
To Blossom: Jestli Tě to uklidní, tak já mám plat veskrze průměrný
Za nos a se tu chytnou ty, které tu před časem pohrdavě psaly, e "kvůli 30 tisícům by ráno ani nevstaly do práce"...
Upravil(a) Mike (23. 4. 2009 18:02)
Není tady
majkafa napsal(a):
Tak ja bych Te teda pozval, kdybych dostal pridano, ale vidim, ze velkorysost je vlastnost ryze muzska
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
![]()
Teba a pozve Mike.Nejsem homou
Neboj Mikesu, ono je to v klidu, nekdy si vyrazime na pivko, pac chlapi se navzajem na vecere nezvou, ale na pivko chodivaji radi ... a hlavne bez bab !
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
![]()
Teba a pozve Mike.Nejsem homou
Já jsem mluvila o večeři. Normálně - hospoda, pivko, chlapský pokec.
Upravil(a) majkafa (23. 4. 2009 19:23)
morpheus napsal(a):
Tak ja bych Te teda pozval, kdybych dostal pridano, ale vidim, ze velkorysost je vlastnost ryze muzska
Já budu velkorysá vůči svým dětem a pozvu je.
Majkafa : Bez komentare
All : Dnes mi udelala radost, resp. me spis dobre pobavila zenska na mopedu, ktera si vzala kratkou, narasenou sukynku a nechapal jsem, jak ridila ten moped Jedna ruka v kline, drzela si sukynku, aby ji nebylo videt az do krku a druhou rukou ridila mopeda, ktery jel docela rychle. Tak me napadlo : Co asi udela, kdyz bude na ceste vymol a ona si ho - jak jinak - nevsimne a zpanikari ???
Není tady
Jeliko my nemáme autíčko a synáček bude mít na neděli sluební Oktávku, tak mám radost, e si zajedeme na výlet, synáček mě pozval.
asi bude dost jablíček
a přesadila jsem a přeila
Není tady
Bety nic proti, ale ty jsi si koupila novy digitalni fotoaparat ?
Není tady
Dneska jsem udělala obrovský úklid a vyhodila jsem do kontajneru na papír asi tak 400 časopisů jako Elle, Cosmopolitan, Harpers Bazaar, Vogue .
Není tady
morpheus napsal(a):
proč, tobě vadí e jsem sem dala fotky toho, co mi udělalo radost? Ta monost je tu dána, není zakázané to vyuívat... někdy jedna fotka napoví víc ne tisíc slov, kadý a se vyjadřuje v rámci daných pravidel tak, jak mu to vyhovuje
Není tady
P.S. nový rozhodně není, fotky sem dávám tak asi 3 roky, a budu dávat, kdy se mi bude chtít a nebude to proti pravidlům - není na světě člověk ten... vak to zná, nepotřebuju se zavděčit vem
Není tady
Bety napsal(a):
morpheus napsal(a):
proč, tobě vadí e jsem sem dala fotky toho, co mi udělalo radost? Ta monost je tu dána, není zakázané to vyuívat... někdy jedna fotka napoví víc ne tisíc slov, kadý a se vyjadřuje v rámci daných pravidel tak, jak mu to vyhovuje
Ale vubec mi to nevadi ! Prave naopak, jen me napadlo, ze fotecky jsou v docela pekne kvalite a to znamena dve veci : Bud mas novy fotak se stabilizatorem, nebo jsi proste bajecna fotografka. Fotky mi vazne nevadi, protoze rozkvetle stromy myslim udelaji radost nejen me, ale i ostatnim
Není tady
tak tohle mě dostalo úplně ze veho nejvíc - já a fotografka!!! Větinu mám rozmazanou a z xx fotek vyberu nějakou méně hroznou! Je to Olympus a moc s ním spokojená nejsem, nebo je to rukama...
Není tady
morpheus napsal(a):
Topazio : Rekni mi co ctes a ja Ti reknu kdo jsi
Jsem si pár časáků nechala třeba National Geographic, nebo Lidé a země .
Není tady