|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

mashanka napsal(a):
Kluci se snaží o pochopení možná ještě urputněji, než holky, nicméně, neúspěšně - nemají na to prostě talent, pochopit ženskou
Ale jdi ti brepto.
Není tady

laureene napsal(a):
No tak to mě podrž, když to tady čtu...
To mě fakticky rozesmálo...Ve fázi vzteku jsem M řekla, sakra proč mi říkáš, že nevíš proč jsi měl milenku když pak kajícně tvrdíš, že jsi ji ani nemiloval...
Proč prostě neřekneš, že jsi ji chtěl voš..., protože má větší kozy ... nebo tak něco.
A kdyby Ti řekl: "Chtěl jsem jí jenom voš...., protože má větší kozy", byla by jsi spokojenější? 
Není tady
Ty, Mikeši, víš, že asi jo?
Protože by mi to přišlo takový pochopitelnější, lidštější...než blábolit nějaký kecy, o kterých stejně oba víme, že nejsou pravda. Ale když tam breptal něco, jak byl zoufalej a jak si myslel, že ho nemám ráda a přitom na mě už pěknou dobu kašlal...akorát se nám to ještě víc zamotalo.
S "kozama" bych takovej problém neměla, jsem s těma svýma spokojená...
Není tady

No, ženy chtějí být klamány, co si budem povídat. Jasně, pořád říkají, že si cení upřímnosti a když už je člověk upřímný, tak je hned obšourník 
Není tady
A kdyby řekl - chtěl jsem ji oš.ukat proto, že má menší kozy? 

Řekl bych, že nevěra a úlety jsou jen zaháněním stereotypu (nudy) a honění si ega. Blbý je, že pro to ženský nemají pochopení
Dyk je to tak "cool", když si pro tu "husičku" pan "božský", když ti hltá každé slovíčko, když se jí podlamují kolena, jen jak tě vidí nebo slyší 
Není tady
Nu, já se za husičku rozhodně nepokládám a pana božského nehltám. Taky nemám pocit, že by se mi podlamovala kolena. 
NEPAUŠALIZOVAT, PROSÍM! 
Upravil(a) majkafa (24. 4. 2009 8:36)

KALIK napsal(a):
Řekl bych, že nevěra a úlety jsou jen zaháněním stereotypu (nudy) a honění si ega. Blbý je, že pro to ženský nemají pochopení
Dyk je to tak "cool", když si pro tu "husičku" pan "božský", když ti hltá každé slovíčko, když se jí podlamují kolena, jen jak tě vidí nebo slyší :D
ľahko dostupné kozy, plus nefungujúci "mozog"
a každá je v posteli iná
, berem keď môžem a chcem, mi bolo nie raz povedané
Není tady

KALIK napsal(a):
Dyk je to tak "cool", když si pro tu "husičku" pan "božský", když ti hltá každé slovíčko, když se jí podlamují kolena, jen jak tě vidí nebo slyší
prečo by nemali, kľudne len nevidím dôvod mať takýto exemplár doma 
Není tady
Nico pravdu díš, hlavně v tomto:
Motivem být ve vztahu je pro muže z 90% láska, pohodlnost, snadnější dostupnost sexu (v čase, prostoru a za méně vydané energie na hlednání stále nových partnerek)
90% problémů, které si způsobujeme v partnerských vztazích my ženy, že tyhle tři bodíky poodceníme a chceme něco "víc".
Moje představa o odpovědi na kardinální otázku, chtějí muži ženy jen oš.ukat u mého partnera?
Ano
- i v času zamilovanosti a partnerské péče. Byl úžasný, dlouho mě krmil představou romantiky a kamarádství.
Měla jsem pocit, že mi snad nikdy nedá pusu. 
A ve vztahu přímo. Dobrá zpráva je, že zralá holka tohle už většinou neřeší. Prima je dosáhnout věku, kdy moc neřešíte, zda vás dostatečně miluje, mazlí, všímá si vás. Za sebe hlasuji, že jsem velmi snesitelná žena, když je v tomto směru pohoda. Když něco chci, tak si o to řeknu a taky to dostanu. Od sexu po snídani do postele. Co nemůžu dostat (nic mě nenapadá), tak asi nechci. Na jasné přání jsem taktéž schopná reagovat, číst přání z očí se už asi nenaučím. Předpokládám pouze, že nejsou náročnější než chci od tebe sex,klid, pohodu, lásku, sex.
Akorát...Pro zachování motivu, proč se mnou být, nezkouším přemýšlet mužským mozkem. Ač to zní divně, tak mým motivem je taktéž láska, pohodlnost (nikoliv v pejorativním slova smyslu), prima sex. Mno a taky si trochu myslím, že jsem báječná, milá, chytrá, přitažlivá princezna a chtít mě změnit je naprostá hovadina. 
Majkí, nemá menší... já fakt se svou vizáží nemívám moc problém... bych teď potřebovala pár kilo nabrat k úplné své spokojenosti.
Ale to je právě o tom, že je jiná, jinak vypadá, voní, v posteli se trochu jinak projevuje... A asi s tím tolik nenadělal, když hned šla. Já bych byla větší upejpavka s nějakým novým mužem, i kdyby mě plameny vášně spalovaly...

Není tady

majkafa napsal(a):
A kdyby řekl - chtěl jsem ji oš.ukat proto, že má menší kozy?
Menší nebo větší - to je jedno... hlavně že jsou jiný... 
Není tady
laureene napsal(a):
Majkí, nemá menší... já fakt se svou vizáží nemívám moc problém... bych teď potřebovala pár kilo nabrat k úplné své spokojenosti.
Ale to je právě o tom, že je jiná, jinak vypadá, voní, v posteli se trochu jinak projevuje... A asi s tím tolik nenadělal, když hned šla. Já bych byla větší upejpavka s nějakým novým mužem, i kdyby mě plameny vášně spalovaly...![]()
![]()
Vidíš. A jeden z mých milenců mě rád ošukával proto, že jsem měla menší. 

KALIK napsal(a):
Já znám i dost chlapů, co jim to nepřišlo jako dobrej nápad, od jejich drahé polovičky. 
Není tady
Nicolas napsal(a):
Velké (ale i malé) holky vědí, že muži to mají jinak. Už od malička. Ale jakoby to zapomněly.
Někdy se ptám, jak je možné, že (některé) holky tento zásadní rozdíl nejsou schopny pochopit,
A co vy? Jak to mají vaši muži?
Vice versa, Nico....regály v knihkupectvích jsou plné keců o tom "jak pochopit muže" "Mužský svět není ženský svět" a tak podobně.
Chyběj tam regály protipólné 
A jak to má můj muž nevím a v zásadě je mi to šumák 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jeňýku, Nicolas měl určitě na mysli případy, kdy onu dámu obluzuje nezadaný muž, a ne nějaký ženatý obšourník
Nojo jenže ženatej to má ještě o to těžší že musí nejen vymýšlet básničky, romantický večeře a procházky při úplňku. On ještě do toho musí šikovně vkládat větičky o tom jak mu manželka nerozumí, jak se cítí ve vztahu nedoceněn a vůbec jak je v jeho dosavadním životě všechno špatně....... ale TEĎ konečně našel tu pravou se kterou se život promění v procházku růžovým sadem. 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jeňýku, Nicolas měl určitě na mysli případy, kdy onu dámu obluzuje nezadaný muž, a ne nějaký ženatý obšourník
Nojo jenže ženatej to má ještě o to těžší že musí nejen vymýšlet básničky, romantický večeře a procházky při úplňku. On ještě do toho musí šikovně vkládat větičky o tom jak mu manželka nerozumí, jak se cítí ve vztahu nedoceněn a vůbec jak je v jeho dosavadním životě všechno špatně....... ale TEĎ konečně našel tu pravou se kterou se život promění v procházku růžovým sadem.
Mikeši, Jeňýku, ono je to fuk. Cíl dobytí je stejný. Osobně mi přijde, že ženatý muž má mnohem více "romantických" zbraní v ruce a navrch nedostupnost, která je velmi mocné afrodisiakum. A má i velký obranný štít (prvních deset minut vztahu než se žena zamiluje) proti tomu s ní muset sdílet život. 
Selima napsal(a):
Porozumieť mužskému svetu netreba, treba doniesť pivo, rozpustiť vlasy, zhodiť podprdu a užiť si ho. Sú na svete veci ako kvázikryštály, bermudský trojuholník a mužská duša, ktorým sa ani nesnažím porozumieť. Ide o to, ako s nimi žiť.
Jednou mi můj, dnes už bývalý, přítel poslal takovou legrácku po internetu - seznam toho co chtějí ženy a co chtějí muži. Nejdřív byl seznam, co chce žena: být milována, ochraňována, hýčkána, aby s ní partner vše psychicky sdílel, aby si s ní povídal... ten seznam byl na celou stránku, ale podle mě - velmi pravdivý.
Pak následoval seznam, co chce muž : Tam byla jen fotka nahaté ženské, která drží v každé ruce půllitr piva.
Dobrý bonmot.
Ale mě to nedalo, už tehdy komunikace mezi námi trochu vázla, tak jsem se rozhodla tuhle hozenou rukavici zvednout: Koupila jsem 2 piva, a když jsem za přítelem přijela, požádala jsem ho, ať jde do kuchyně a za mnou do ložnice přijde za minutu. Když přišel, stála jsem tam svlečená donaha, v každé ruce pivo.... Zařval smíchy, šklebili jsme se snad čtvrt hodiny, myslím, že fór se mi povedl. .
...a pak jsem mu předala vytištěný seznam z internetu, co chce žena - ochraňovat, milovat, hýčkat..... se slovy A teď jsi na řadě ty.
Myslela jsem to jako fór, ale trochu i vážně. Ale bohužel, z jeho strany to bylo pochopeno jen jako dobrej fór, k "plnění seznamu co chce žena" nějak nedošlo, splnila jsme tedy jenom já........... a pointa je, že už spolu nejsme...
(což je z jistého pohledu špatně, ale z jistého vlastně dobře).
Řekl bych, že nevěra a úlety jsou jen zaháněním stereotypu (nudy) a honění si ega.
Myslíš, jo?
. Tak se podívej sem - možná změníš názor, ale určitě se pobavíš. A vy ostatní taky 
http://ona.idnes.cz/abeceda-zaletu-od-n … vztahy_jup
Není tady
To jsou spíš nějaké nesmysli v tom prvním příspěvku nebo je to přitažené hodně za hlavu.
Není tady

Nicolas napsal(a):
katafyge napsal(a):
Nico
teba treba zahlušiť
![]()
![]()
šíriš tu osvetuJiž jsem nemohl déle snést ta četná trápení, smutné příběhy a mylné představy.
Osvěta je třeba!

Není tady

Nico 

, hurá , jaro je tu .
No, cíl jasný je - jenže bez té omáčky okolo / viz. honění ega , večeře apod. / by to nemělo to správné kouzlo ani pro vás ne
, si vezmi, jak se biješ v prsa, trvalo to, ale uspěl jsi . Vidíš, jak my ženy určité věci chápat dokážem 

Jeňýk napsal(a):
Jeňýku, nemáš pravdu. Ani jeden z "mých" ženáčů mi tohle nevyprávěl. To ti asi jenom povídali kamarádi v hospodě, co jim vypráví, ale skutečnost je jiná. 
No hlavně, že chce oš.kat mě a ne žádnou jinou 
Není tady

KALIK napsal(a):
OK, já to beru, ale proč obráceně to nesnesete ? My si chceme taky užívat s nějakým trubečkem, co z nás padá na zadek 
Není tady