|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Račice dračice napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Kaliku, Ty když si chceš zašukat, tak musíš umejt nádobí (nanosit uhlí, vytřít chodbu, vyluxovat aj.)???
Vivat tvé manželce Mikši, když jsis to ještě zatím za ta léta neuvědomil.....
![]()
U vás doma je taky sex odměnou pro muže za provedené domácí práce? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Kaliku, Ty když si chceš zašukat, tak musíš umejt nádobí (nanosit uhlí, vytřít chodbu, vyluxovat aj.)???
Vivat tvé manželce Mikši, když jsis to ještě zatím za ta léta neuvědomil.....
![]()
U vás doma je taky sex odměnou pro muže za provedené domácí práce?
Mikši, neber to tak doslova, ale komplexně

Pokud vím, tak i ty doma děláš večeře, pečeš cukroví atd...vždyť jsi to tady na Babi taky psal...
Není to něco po něčem (následný sex po umytém nádobí
), ale v rámci toho, že jsi takový, jaký jsi, tedy, že děláš třebas i tyhle věci, tak je tvá žena s tebou ráda, má tě (i) za to ráda a proto taky s tebou spí.... no né... 
až budeš patrón, který po každovečerní-popracovní návštěvě hospy, hodí nohy na stůl a zařve : "mámo, já mám hlad" a doma za celé dny nehne ani prstem...., myslíš, že ten sex se ti ještě dostane ??

Tak si zkus odpovědět na svou otázku sám 
Upravil(a) Račice dračice (22. 4. 2009 16:04)

Není tady
Martinka1 napsal(a):
Slyšela jsem: "manželství z vypočítavosti může fungovat - pokud výpočty byly správné"
50% výpočtů bylo špatných = proto manželství nefungovala (50% se rozvádí)
těch dalších 50% se bojí rozvést :-)
Není tady
katafyge napsal(a):
Nicolas napsal(a):
katafyge napsal(a):
Nico
teba treba zahlušiť
![]()
![]()
šíriš tu osvetuJiž jsem nemohl déle snést ta četná trápení, smutné příběhy a mylné představy.
Osvěta je třeba!pozor
to je nejasná správa o konci sveta ! veeľmi nebezpečné
![]()
![]()
Nico, kde si doteraz bol
, ja ten babinet asi zle čítam
![]()
veľmi osviežujúce, dnes som to potrebovala
Byl jsem doposud jen ve tvých nenaplněných snech.
A taky v dobách, kdy jsi tu ještě asi nechodila diskutovat.
Není tady

Porozumieť mužskému svetu netreba, treba doniesť pivo, rozpustiť vlasy, zhodiť podprdu a užiť si ho. Sú na svete veci ako kvázikryštály, bermudský trojuholník a mužská duša, ktorým sa ani nesnažím porozumieť. Ide o to, ako s nimi žiť.
Není tady
Selima napsal(a):
Porozumieť mužskému svetu netreba, treba doniesť pivo, rozpustiť vlasy, zhodiť podprdu a užiť si ho. Sú na svete veci ako kvázikryštály, bermudský trojuholník a mužská duša, ktorým sa ani nesnažím porozumieť. Ide o to, ako s nimi žiť.

Není tady

Nicolas napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
tina napsal(a):
no, když tu budu tvrdit, že můj muž je romantik, který si se mnou rád povídá, naplňují ho rozhovory o filmech a literatuře, tak vám to asi bude k smíchu a budete říkat, že jsem holka naivní...
ale přídám ještě pár aktivit, u kterých se milovat (neříkám šu..., to dělají ostatní, my se zásadně milujeme) nechce, a to:
- dobré jídlo
- pivko s kamarády
a možná jsem ještě něco zapomněla, kdyžtak doplním...Ale jo, my taky pořád jenom se nemilujeme... děláme i jiné věci... :-) Třeba rádi spolu koukáme na filmy na počítači... při tom taky ne... se nemilujeme
Mluvme za sebe, ne za partnera :-)
Tak to musíš na chlapinet. Inak, tvoja otázka znela: Jak to mají vaši muži... takže potom nerozumiem, prečo nás zároveň vyzývaš, aby sme hovorili za chlapov a vzápätí to zatrhneš. Nestresuje ťa ten tvoj blog nejako príliš?
Upravil(a) Selima (22. 4. 2009 16:20)
Není tady
To máš pravdu.
Správně jsem měl napsat, at nepíše v množném čísle "rádi spolu koukáme", ale co dělá rád Martiny snoubenec. A at se ho doma třeba zeptá.
Není tady
Selima napsal(a):
Seli
se tu třískám smíchy .. ale technická
mi poraď jak si mám rozpustit krátký vlasy ??? 

Jinak můj osobní názor ...chtějí se dobře najíst, napít ...a hlavně nic NEŘEŠIT ... a to vošukat je asi bonus navíc nebo co 
Upravil(a) Amriana (22. 4. 2009 16:26)
Není tady

Aj tak to je informácia z druhej ruky, navyše môže byť zodpovedaná mierne účelovo. Neprikladala by som tomu priveľký význam.
Není tady
NO... zajímalo by mě, co chtějí ti muží, jejichž partnerky tady brečí, že jejich chlap š.kat nechce ani za nic!
a že jsem jich tady na babinetu četla pěkných pár vláken...
Není tady

Nicolasi, zajímavé téma, ale tak trochu zbytečná námaha. Ženy, které si toto plně uvědomují, toho dosáhly svojí letitou zkušeností, a ty, ketré na to ještě nepřišly, tak si na to musí přijít samy. Protože jim to tu můžeš říkat horem dolem, ale stejně ti věřit nebudou.... protože přeci on ten jejich miláček je miluje.... no akdyž náhodou narazí na rozčarování v podobě třeba kamarádů, nebo fotbalu, tak jsou sice naštvané, ale hooodně rychle na to zapomenou sotva se ten jejich začne o ně zajímat 
Není tady

Amriana napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
Selise tu třískám smíchy .. ale technická
Jinak můj osobní názor ...chtějí se dobře najíst, napít ...a hlavně nic NEŘEŠIT ... a to vošukat je asi bonus navíc nebo co
Ja mám tiež len polodlhé, ale snažím sa ich rozpustiť... a pohadzovať nimi..
s tou podprdou to je ale iné kafe... To je "tusnami unleashed".
Upravil(a) Selima (22. 4. 2009 17:17)
Není tady

Selima napsal(a):
Amriana napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
Selise tu třískám smíchy .. ale technická
Ja mám tiež len polodlhé, ale snažím sa ich rozpustiť... a pohadzovať nimi..
s tou podprdou to je ale iné kafe... To je "tusnami unleashed".
určite si na tento druh - ohrozenia na živote - asi nikto nesťažoval 
Není tady

jak je možné, že (některé) holky tento zásadní rozdíl nejsou schopny pochopit ?....................
Je to úplně stejně možné, jako to, že totéž nechápou o holkách "kluci" 
Není tady
Ženy a muži si nemusí porozumět. Na to máme kamarádky - kamarády. Stačí, když se budou milovat. Pak bude vše OK. 
KALIK napsal(a):
S tím bych nesouhlasil. Pokud přepočítáš odvedené finanční prostředky (do ženy) na práci, energii na přemlouvání partnerky, dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) k naladění partnerky, zjistíš, že chlapy jsou velmi nerozumní tvorové, kteří žijí v bludu, i když se prezentují jako logicky myslící jedinci.
mě přemlouvat nemusí

Není tady
zajímalo by mě, co chtějí ti muží, jejichž partnerky tady brečí, že jejich chlap š.kat nechce ani za nic!
Jak se píše kdesi vedle - "hlavně KLID!" 
Jsou i tací, kteří to šu.kání určitým způsobem "obětují", protože je pro ně prioritní, aby se po nich "nic nechtělo" (čímž nemyslím nemravnosti, ale všechno ostatní
)
Není tady
mashanka napsal(a):
jak je možné, že (některé) holky tento zásadní rozdíl nejsou schopny pochopit ?....................
to je logicky správná odpověď. Akorát mě napadá, že kluci se o pochopení tak urputně nesnaží (ale milují - viz. Majkafa - nebo jen chtějí se.x). Výjimkou je krátké období, kdy žena muže opustí.
Není tady

....." kdy žena muže opustí"......
... to jako jí teprva pak začne chápat s přáním ať se má v dalším životě bez něj dobře?

... nebo si spíš uvědomí, že mu najednou chybí ten konfort, co u ní měl?

Není tady

Nicolas napsal(a):
mashanka napsal(a):
to je logicky správná odpověď. Akorát mě napadá, že kluci se o pochopení tak urputně nesnaží (ale milují - viz. Majkafa - nebo jen chtějí se.x). Výjimkou je krátké období, kdy žena muže opustí.
Kluci se snaží o pochopení možná ještě urputněji, než holky, nicméně, neúspěšně - nemají na to prostě talent, pochopit ženskou 
Není tady
Kalik " dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) "
já jsem věděla, že se tu zasměju
.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Veškeré kecy okolo - dobře se mi s tebou povídá, inspiruješ mě, jsi prostě úžasná, je mi s tebou dobře apod...mají jen jeden účel. A ten účel je....dostat ženu do postele. To, že s ženou úžasný chlapík tráví čas, je jen intermezzo (například proto, aby si honil ego, jak je chytrý nebo sečtělý nebo kolik má peněz), výplň času mezi jednou a další sou.loží :-)
Ale to neznamená, že to špatně nebo dobře. Prostě to mají muži (většinou) jinak než ženy.
Čoveče tohle je zcela precizně napsáno. 
Dámám bych taky doporučil řídit se větou...... Chlapům jde VŽDYCKY jen o to jedno, na vás jen záleží kterýho si k tomu vyberete a vybírejte dobře podle "přidaný hodnoty" kterou k tomu pánové nabízí.
Tou přidanou hodnotou už je pak myšleno to divadýlko který coby chlapáci kolem toho předvádíme...... auta, básničky, výlety, večeře při svíčkách........ po delším manželství pak umytý nádobí, umytí nohou, převlečení trenýrek a pravidelné čištění zubů. 
Jen si nejsem jistej jestli je dobrý to tady všechno takhle veřejně prezentovat. Aby se pak nestalo že složím nějaký slečně básničku jak se podobá jarnímu vánku a že bych se s ní chtěl brouzdat ranní rosou..... načež ona mi odvětí že jí chci stejně jen obsouložit neboť to četla na internetu a ať si táhnu za manželkou. 
Nojo ono už je stejně pozdě..... zlatý časy když tyhle internety nebyli! 
Není tady

Jeňýk napsal(a):
Jen si nejsem jistej jestli je dobrý to tady všechno takhle veřejně prezentovat. Aby se pak nestalo že složím nějaký slečně básničku jak se podobá jarnímu vánku a že bych se s ní chtěl brouzdat ranní rosou..... načež ona mi odvětí že jí chci stejně jen obsouložit neboť to četla na internetu a ať si táhnu za manželkou.
Jeňýku, Nicolas měl určitě na mysli případy, kdy onu dámu obluzuje nezadaný muž, a ne nějaký ženatý obšourník 
Není tady
No tak to mě podrž, když to tady čtu...
To mě fakticky rozesmálo...Ve fázi vzteku jsem M řekla, sakra proč mi říkáš, že nevíš proč jsi měl milenku když pak kajícně tvrdíš, že jsi ji ani nemiloval...
Proč prostě neřekneš, že jsi ji chtěl voš..., protože má větší kozy ... nebo tak něco.
Není tady