|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tercila napsal(a):
Tercil: "Modroočko, děláme si legraci
![]()
."
Modroočka: "Ale to já přece taky"
Ale zase - zcela jistě víme, že povídáním v těchto chvílích lze u muže i ledasčeho (jindy neprůchodného) dosáhnout, žeeee![]()
![]()

hlavně toho, že chcem spát a nemusíme se vymlouvat na bolest hlavy 

Není tady

Modroočka napsal(a):
Mně mluvení u milování nevadí, nebyla jsem na to zvyklá, BM se mnou u toho nemluvil, ale se současným partnerem jsem se to naučila,líbí se mi to, vzrušuje mě to, je to super
Já si u toho taky rád pokecám
, ale musí to být "k věci", tedy nikoliv např. "nezapomeň zejtra koupit ty brambory", apod..... 
Heřmanka napsal(a):
třeba takové...jejda, jsem zapomněla zaplatit pojistku
... jen for
"Jejda, zapomněla jsem si vzít prášek" je lepší... 
Upravil(a) Mikeš (2. 5. 2009 9:48)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Já si u toho taky rád pokecám
, ale musí to být "k věci", tedy nikoliv např. "nezapomeň zejtra koupit ty brambory", apod.....
Jasně, Mikši, myslím tím to, že je prostě úžasnej bourák, že takhle to chci a víc a víc a on mi říká, že jsem fantastická, že mu chutnám, že jsem skvělá, a tak podobně, to mě děsně rajcuje, tohle povídání.
A když mi řekl, že jsem sexuální smršť, dostala jsem ještě větší chuť.........
Kdyby začal o složenkách a bramborech, asi bych mu toho čerta utrhla a hodila někam do pryč ....

to by mě znechutilo na hodně dlouho
Upravil(a) Modroočka (2. 5. 2009 9:58)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
třeba takové...jejda, jsem zapomněla zaplatit pojistku
... jen for
"Jejda, zapomněla jsem si vzít prášek" je lepší...
hm, ale ne u mého M, který dětičky chtěl 

... ale jinak asi jo 
Není tady