Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#451 1. 5. 2009 13:47

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Porozumět mužskému světu aneb chtějí muži ženy jen voš.ukat?

Tercila napsal(a):

Tercil: "Modroočko, děláme si legraci big_smile big_smile."
Modroočka: "Ale to já přece taky lollollollollol "

Ale zase - zcela jistě víme, že povídáním v těchto chvílích lze u muže i ledasčeho (jindy neprůchodného) dosáhnout, žeeee big_smile wink tummenupp

lollollol hlavně toho, že chcem spát a nemusíme se vymlouvat na bolest hlavy lollollol

Není tady

#452 2. 5. 2009 9:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Mně mluvení u milování nevadí, nebyla jsem na to zvyklá, BM se mnou u toho nemluvil, ale se současným partnerem jsem se to naučila,líbí se mi to, vzrušuje mě to, je to super

Já si u toho taky rád pokecám big_smile, ale musí to být "k věci", tedy nikoliv např. "nezapomeň zejtra koupit ty brambory", apod..... big_smile

Heřmanka napsal(a):

big_smilebig_smilebig_smile třeba takové...jejda, jsem zapomněla zaplatit pojistku big_smilebig_smilebig_smile... jen for wink

"Jejda, zapomněla jsem si vzít prášek" je lepší... big_smile

Upravil(a) Mikeš (2. 5. 2009 9:48)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#453 2. 5. 2009 9:56

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Já si u toho taky rád pokecám big_smile, ale musí to být "k věci", tedy nikoliv např. "nezapomeň zejtra koupit ty brambory", apod..... big_smile

Jasně, Mikši, myslím tím to, že je prostě úžasnej bourák, že takhle to chci a víc a víc a on mi říká, že jsem fantastická, že mu chutnám, že jsem skvělá, a tak podobně, to mě děsně rajcuje, tohle povídání.
A když mi řekl, že jsem sexuální smršť, dostala jsem ještě větší chuť.........

Kdyby začal o složenkách a bramborech, asi bych mu toho čerta utrhla a hodila někam do pryč ....dumbomdumbomdumbom to by mě znechutilo na hodně dlouho

Upravil(a) Modroočka (2. 5. 2009 9:58)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#454 2. 5. 2009 10:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

big_smilebig_smilebig_smile třeba takové...jejda, jsem zapomněla zaplatit pojistku big_smilebig_smilebig_smile... jen for wink

"Jejda, zapomněla jsem si vzít prášek" je lepší... big_smile

hm, ale ne u mého M, který dětičky chtěl big_smilebig_smilebig_smile wink...  ale jinak asi jo tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí