|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mikeš napsal(a):
Wiki napsal(a):
Když se oba probudí v noci stejně, s podobným pocitem, tak to bývá velmi zajímavý...to už je jiný kafe..
Tak to sem eště nikdy nezažil, že by mé ženě v noci stálo péro...
![]()
![]()
Sorry, ale neodolal jsem...
Podobný pocit=stojící péro.
Bezva další slůvko v překladovém slovníku. Ukládám si.
Sorry, neodolala jsem. 
baba.jaga napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nevím, co se vám nelíbí na této větě:
Mám na tebe a na tvoji kun.dičku chuť
Kolikrát já už ji slyšela nebo četla. Až jsem si zvykla. Může být i hůř.A jeste se mi libi, kdyz rika, jak ji mam klouzavou hehe ;-)))) Jste puritani, ale ja to vnimam jako kompliment, dokonce me to hodne vzrusuje...Ani nechtejte vedet, co mu rikam ja ;-)
Myslim, ze si to ani nedokazu predstavit 
Není tady
Ani nechtejte vedet, co mu rikam ja ;-) ... Myslim, ze si to ani nedokazu predstavit
Ivano, možná by ses divila, co všechno si dva lidi říkají
- a nakonec proč ne, když jim to oběma vyhovuje. Důležitý je to "oběma"... to máš jako v čirém sexu. To co se jim líbí můžou praktikovat do aleluja, přestože jiní by se osypali jen z pouhého pomyšlení... 
Není tady
Hrošánku, ty se nesetkáváš s lidmi?
Mi přijde, jako když někteří žijí v jiném světě, než jiní. 
A že tvého přítele znám, tak se o to víc divím. 
Přesně tak, heleno. Jsem téhož názoru, že cokoliv, co vyhovuje oběma, je fajn. A taky - hranice se posouvají.
Upravil(a) majkafa (30. 4. 2009 14:04)
A taky - hranice se posouvají.
Hranice čeho? Možná jen toho, že se o některých věcech víc mluví a píše - ale bylo to tu vždycky, jenom "utajenější".
Není tady
helena napsal(a):
Ani nechtejte vedet, co mu rikam ja ;-) ... Myslim, ze si to ani nedokazu predstavit
Ivano, možná by ses divila, co všechno si dva lidi říkají http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a nakonec proč ne, když jim to oběma vyhovuje. Důležitý je to "oběma"... to máš jako v čirém sexu. To co se jim líbí můžou praktikovat do aleluja, přestože jiní by se osypali jen z pouhého pomyšlení... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Zcela urcite bych se divila, dyt to pisu 
Není tady
majkafa napsal(a):
Hrošánku, ty se nesetkáváš s lidmi?
![]()
Mi přijde, jako když někteří žijí v jiném světě, než jiní.
A že tvého přítele znám, tak se o to víc divím.
S lidmi se setkávám,
myslím, že žiju na naprosto stejné planetě
a poslední poznámku už vůbec nechápu? 
Upravil(a) hrosanek (30. 4. 2009 15:21)
helena napsal(a):
A taky - hranice se posouvají.
Hranice čeho? Možná jen toho, že se o některých věcech víc mluví a píše - ale bylo to tu vždycky, jenom "utajenější".
Myslela jsem třeba mé hranice. Spoustu slov, které bych ve dvaceti použila, teď nepoužiju. A naopak.
helena napsal(a):
zajímalo by mě, co chtějí ti muží, jejichž partnerky tady brečí, že jejich chlap š.kat nechce ani za nic!
Jak se píše kdesi vedle - "hlavně KLID!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jsou i tací, kteří to šu.kání určitým způsobem "obětují", protože je pro ně prioritní, aby se po nich "nic nechtělo" (čímž nemyslím nemravnosti, ale všechno ostatní http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)
Tak potom me zajima odpoved,kdyz muz doma myje nadobi, luxuje, vari a zehli si kosile a jeste odmita dlouhodobe zenu a odpoved proc, ji neni schopen dat, unavou to pry neni. Hm,tak babo rad. 

Upravil(a) Slniečko (30. 4. 2009 19:20)
Není tady
Helena: "zajímalo by mě, co chtějí ti muží, jejichž partnerky tady brečí, že jejich chlap š.kat nechce ani za nic"
Já jsem tady normálně paf
, tohle se mi ještě NIKDY nestalo
........
Dodnes jsem si myslela, že bolesti hlavy postihují pouze dámy
.
Není tady
Tercila napsal(a):
Majkafa: "A což třeba - dal bych si dnes k snídani tvou k.undičku.
Tuhle slovní zásobu (uvedenou v první větě)nějak k životu nepotřebuji (aniž bych byla puritán) a kdyby mi někdo řekl o kůzlatech, řechtala bych se asi hodně dlouho(a nic by z toho nebylo) - mně to připadá trapné
, jakoby málo chlapské, spíš takové infantilní, směšné
(takový chlap by mě fakt nepřitahoval).
Tak to já jen tak... do ankety
Terci, trefila jsi hřebík i za mě. Pořád jsem přemítala, proč mi to vlastně jde na nervy - tohle bude ono. Začíná to "dal bych si k snídani" a končí to "šípak je tohle oušíško??" 
Proti gustu žádnej dišputát, ale to by mě taky odradilo 
Není tady
no mě tedy mluvení u toho rozptyluje a rozčiluje
zaplat Bůh za systém gest 

( a letitý výcvik 

)
Není tady
Heřmanka: "no mě tedy mluvení u toho rozptyluje a rozčiluje
zaplat Bůh za systém gest 

( a letitý výcvik 

) "
Nooo, ono tu bylo spíš asi popisováno mluvení PŘED tím...
, už ani nevím.... 
Každopádně, každý si to před tím i při tom zařídí, jak mu vyhovuje, že jo 
Není tady
Tercila napsal(a):
Nooo, ono tu bylo spíš asi popisováno mluvení PŘED tím...
, už ani nevím....
Každopádně, každý si to před tím i při tom zařídí, jak mu vyhovuje, že jo
gesta rozšiřuju tedy i na PŘED TÍM, no... 

...
ted mě tak napadá... když si to převedu na jinou situaci, tak se to dá přirovnat k muži/ženě, který/á pořád jen kecá co by rád/a doma udělal/a a v životě dokázal/a a nebo je pak kategorie co nekecá a dělá a dokazuje 
Není tady

Mně mluvení u milování nevadí, nebyla jsem na to zvyklá, BM se mnou u toho nemluvil, ale se současným partnerem jsem se to naučila,líbí se mi to, vzrušuje mě to, je to super
Není tady
Jo, to přirovnání určitě sedí
.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mně mluvení u milování nevadí, nebyla jsem na to zvyklá, BM se mnou u toho nemluvil, ale se současným partnerem jsem se to naučila,líbí se mi to, vzrušuje mě to, je to super

třeba takové...jejda, jsem zapomněla zaplatit pojistku 

... jen for 
Není tady
"

... jen for
"
Ale Heřmi,
Modroočka myslela něco jako ta kůzlata, ne složenky
(si tedy myslím, odhaduji) 
Není tady

Ale, holky, složenky a takový podobný blbosti, jakože je potřeba vymalovat, že mi praskla klikovka v motoru atd, atd, s bubákem u milování neřešíme 

řešíme celosvětový mír, vliv finanční krize na pomoc rozvojovým zemím, porušování příměří v pásmu Gazy a samý tyhle důležitý věci 
Není tady
Modroočko, děláme si legraci
.
Není tady

Tercila napsal(a):
Modroočko, děláme si legraci
![]()
.
Ale to já přece taky 

Není tady
Tercil: "Modroočko, děláme si legraci
."
Modroočka: "Ale to já přece taky 

"
Ale zase - zcela jistě víme, že povídáním v těchto chvílích lze u muže i ledasčeho (jindy neprůchodného) dosáhnout, žeeee

Není tady
Já u toho nemám ráda povídání. Rozptyluje mě.
KALIK napsal(a):
Žena chce lásku projevovanou květinou a muž knedlem.
Na Slovensku se říká: K žene ide láska uchom, k mužovi bruchom 
To je vpořádku, Kaliku.
Není vpořádku, že uši jsou daleko hladovější, než břucha.....
Není tady
Tercila napsal(a):
"
... jen for
"
Ale Heřmi,Modroočka myslela něco jako ta kůzlata, ne složenky
(si tedy myslím, odhaduji)
ale jo, mě to je jasný 

však jsem psala, že to je jen fooor 
Není tady