|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vložím se do debaty.Myslela jsem dlouho,že po ránu to není možný,můj manžel chtěl a teď se to nějak obrátilo,my se asi nesejdem
a to je asi průser 
Není tady

Tercila napsal(a):
![]()
nesnáším ranní skřivany
![]()
Hele, Miky, a spí Tvoje paní i o půlnoci?
Má žena si jde lehnout obvykle kolem jedenácté, já ji následuji během několika minut (posledni cigáro, prášek na tlak, atd..
) Ráno se ovšem probouzím kolem páté, zatímco ona je schopná chrnět do devíti... 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Je psáno i v Koránu, že nejlepší je to po ránu
Jj, ale v našem věku už asi ženu na muslimskou víru neobrátím... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mrzuté 
Není tady
já tedy ráno taky spím....ale naštěstí máme občas ráno i ve 12nást, takže je to vlastně "někdy" i po ránu, když je to i v koránu
....ale někdy je to na ránu .... jdu spát, ať ráno brzy vstanu

Není tady
Mikeš napsal(a):
Modroočka napsal(a):
... tak ji obrať ne bok třeba
nebo na břicho

Není tady
Mikeš: " (posledni cigáro, prášek na tlak, atd..
) Ráno se ovšem probouzím kolem páté "
No to je síla....
to je skoro na odpis
- no, podobně to má můj choť, ale on se plíží ohleduplně potichu, aby mě nevzbudil, protože má úctu k mému zaměstnání
Já teda spím podobně jako Tvoje paní doooost dobře 
S tou vírou to bylo dobrý, směju se tu nahlas 
Není tady

majkafa napsal(a):
Chjo, tak jsem vám chtěla dát odkaz na tvarohovou kundu, která je i v menu restaurace a město K.unda, a nic. Halt cenzura je cenzura.
Na tom odkazu mě dostala zejména tato věta:
"První historická zmínka o Kundě pochází z roku 1241"
Už dlouho mě nic tak nepobavilo... 
Není tady

Proč se chtít navzájem pochopit? Není to zbytečné? Proč prostě nepřijmout, že každý jsme jiný? Nebylo by to snazší ?
Není tady
Podle mě Kaliku bylo napsáno spoustu knih čím se liší ženy od mužů. Jsem strašná, nečtu je a taky žiju. Řekla bych, že mám stejně "veliké" nebo "malé" problémy s pochopením mužského světa jako Ty ostatní.
Myslím, že místo hledání rozdílů a tím i vzájemného pochopení by bylo prima se naučit, že věci nad kterými moc přemýšlíme v čem jsou jiné, jsou v podstatě naprosto stejné. Jen na ně máme různé úhly pohledu, různé překladové slovníky a různou míru nafoukanosti, co je ryze ženské a ryze mužské.
Pro mě shrnuto dle tohohle tématu. Všichni chceme blízkost člověka s různou mírou množství sexu. My ženské tomu říkáme většinou láska, chlapi většinou taktéž akorát mnohem víc mezi čtyřma očima než na veřejném fóru. Jsou i jiné vztahy, ryze sexulní, ale ty bývají určitou kapitolou života, kdy buď nejsme schopní najít blízkého člověka nebo se z něčeho léčíme a jsme schopní pouze menšího než malého množství citu.
No a sex je pro mě bonbón, kdy i velmi rozumní lidé stojící nohama na zemi vykazují zvířecí instinkty. Bez jakéhokoliv pejorativního smyslu zvířecích instinktů. Ono je někdy bezva ztratit nad sebou kontrolu a toužit po jediném. 
Jo a k tématu ranního sexu. Taky ráda spím, takže toho mám spoustu společného s Mikeškou. Nádhera je probudit se uprostřed noci a pak zase usnout. 
Mikeš napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
No ty posledni jsou hrozny. Urcite bych uprednostila , aby se dotycny obesel bez reci , pokud by me zaujal nekdo tak infaltilni , ze tomu rika kuzlatka apod.
Co Ti přijde nechutný na slovu "kůzlátka"???
nevím, asi nejsem moc hravý typ v tomhle směru a přijde mi to takový dětinský.
Není tady
Tercila napsal(a):
Majkafa: "A což třeba - dal bych si dnes k snídani tvou k.undičku.
Jací jsou tady najednou puritáni.
Písmenkama. Ale ve skutečnosti..."
Ono, majko, záleží asi i na výchově a na povaze konkrétní ženské.... Tuhle slovní zásobu (uvedenou v první větě)nějak k životu nepotřebuji (aniž bych byla puritán) a kdyby mi někdo řekl o kůzlatech, řechtala bych se asi hodně dlouho(a nic by z toho nebylo) - mně to připadá trapné
, jakoby málo chlapské, spíš takové infantilní, směšné
(takový chlap by mě fakt nepřitahoval).
Tak to já jen tak... do ankety
Terci, já jsem asi i ve skutečnosti:(ještě, že se nemusím seznamovat, tohle na mě někdo vybalit , tak bych se vyděsila a utekla.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
Mikeš: "Nic proti - svěříš se nám, jakými slovy Ti manžel dává najevo, že má na Tebe ráno chuť? "
![]()
1. nesvěřím
2. RÁNO by si to tedy rozhodně nedovolil![]()
![]()
3. ve vztahu jsem spokojená i bez vulgarismů - potřebuju něco úúúúplně jiného1. OK - vaše soukromá věc, do které mi nic není
2. Máš ho pěkně vycepovanýho, pravda...![]()
3. Tak tady souhlas - když mi jednou, před lety, položila žena u večeře otázku: "Zašu..me si dneska večer?", tak jsem se málem zadusil soustem a spadnul na záda ze židle, ačkoliv žádnej puritán rozhodně nejsem... prostě takovýhle výrazy mi k ženám nesedí...
No jo, ono po x letech manželství už je to spíš tělesná záležitost. Tohle by mi tolik nevadilo.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Hm, beze slov je to stejně lepší. Však ono se to pozná aj tak, kdo JAK je probuzenej a NABUZENEJ...
souhlas, a ráno taky nebrat
Není tady
Tercila napsal(a):
Mikeš: "a moje žena je bohužel takovej spáč, jako Tercila...
"
![]()
nesnáším ranní skřivany
![]()
Hele, Miky, a spí Tvoje paní i o půlnoci?
Jááák unavení z hospůdky? Co je to za řeč? Můj manžel do hospody nikdy nechodil, ani táta.... tohle u nás nejede.
Modroočko, po ránu já nikdy vyspinkaná nejsem, patřím mezi sovy.
tohle jede zase u nás, bohužel pouze jednostranne , takže smůla ráno i večer
Není tady

hrosanek napsal(a):
Jo a k tématu ranního sexu. Taky ráda spím, takže toho mám spoustu společného s Mikeškou. Nádhera je probudit se uprostřed noci a pak zase usnout.
To bejvám zase nevrlej já, když je po mně uprostřed noci něco vyžadováno... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
![]()
nesnáším ranní skřivany
![]()
Hele, Miky, a spí Tvoje paní i o půlnoci?Má žena si jde lehnout obvykle kolem jedenácté, já ji následuji během několika minut (posledni cigáro, prášek na tlak, atd.. Ráno se ovšem probouzím kolem páté, zatímco ona je schopná chrnět do devíti...
Teda Mikeši, ty to vedeš jako koně za ruku ... léčíš si vysokej tlak, do toho cigárka ... za chvilku Tě to klepne a na sexuální radovánky budeš vzpomínat pouze formou pročítání podobných diskusí 
Není tady

Kiara napsal(a):
... za chvilku Tě to klepne a na sexuální radovánky budeš vzpomínat pouze formou pročítání podobných diskusí
...a bude klid... 
Není tady

... ale tak jsem to přece nemyslela
ne, že bych Ti přála takové bídné konce, ale cigarety s vysokým tlakem jaksi nejdou dohromady, že. Takhle si brzo vášnivého kocouřího sexu moc neužiješ
... no nic, každý svého osudu a štěstí strůjcem ...
Není tady
majkafa napsal(a):
Nevím, co se vám nelíbí na této větě:
Mám na tebe a na tvoji kun.dičku chuť
Kolikrát já už ji slyšela nebo četla. Až jsem si zvykla. Může být i hůř.
Je pravda, že máme každý/á jinou náturu, ale tohle není moje krevní skupina. Ani si nezvyknu.
Já k tomuto neinklinuju ani s největší láskou a miláčkem až za hrob.
ani ráno, ani v poledne, ani večer.
Něco jiného je ovšem, to , co popsala Selima - tomu rozumím , to se mi líbí 
Ale to jsou jen moje pocity, já nemám ráda ani sexuální dvojsmysly, ani tento typ vtipů, ani vulgární výzvy atd.Já v tom cítím něco jako neúctu a jakousi intimnost...nevímjak to popsat..
Když se oba probudí v noci stejně, s podobným pocitem, tak to bývá velmi zajímavý...to už je jiný kafe..
Není tady
Taky mě to včera zaskočilo, že vlastně tyhle slova nejsem schopná ani vyslovit ani napsat ani cítit jako něco dobrého (odpověď na otázku, co je na nich špatného). Možná to bude tím, že každý máme jiný slovník sexy slov, který nás vzrušuje. 

majkafa napsal(a):
Nevím, co se vám nelíbí na této větě:
Mám na tebe a na tvoji kun.dičku chuť
Kolikrát já už ji slyšela nebo četla. Až jsem si zvykla. Může být i hůř.
A jeste se mi libi, kdyz rika, jak ji mam klouzavou hehe ;-)))) Jste puritani, ale ja to vnimam jako kompliment, dokonce me to hodne vzrusuje...Ani nechtejte vedet, co mu rikam ja ;-)
Není tady

hrosanek napsal(a):
...
Podle mě Kaliku bylo napsáno spoustu knih čím se liší ženy od mužů. Jsem strašná, nečtu je a taky žiju. Řekla bych, že mám stejně "veliké" nebo "malé" problémy s pochopením mužského světa jako Ty ostatní.
Myslím, že místo hledání rozdílů a tím i vzájemného pochopení by bylo prima se naučit, že věci nad kterými moc přemýšlíme v čem jsou jiné, jsou v podstatě naprosto stejné. Jen na ně máme různé úhly pohledu, různé překladové slovníky a různou míru nafoukanosti, co je ryze ženské a ryze mužské.
...
S tím se dá souhlasit. Určitě je lepší hledat to, co nás spojuje, než to, co nás rozděluje. Všichni v podstatě chceme to stejné, jen se to liší (modifikuje) dle konkrétních podmínek. Žena chce lásku projevovanou květinou a muž knedlem. Láska je spojuje, ale projevuje se to jinak 
Není tady

Wiki napsal(a):
Když se oba probudí v noci stejně, s podobným pocitem, tak to bývá velmi zajímavý...to už je jiný kafe..
Tak to sem eště nikdy nezažil, že by mé ženě v noci stálo péro...

Sorry, ale neodolal jsem...
Není tady