|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Velké (ale i malé) holky vědí, že muži to mají jinak. Už od malička. Ale jakoby to zapomněly.
Někdy se ptám, jak je možné, že (některé) holky tento zásadní rozdíl nejsou schopny pochopit, i když už mají dávno občanský průkaz a diplom z VŠ ve svém baťůžku. A pak je probudí z temnoty nevědomosti tak banální kniha o tom, že Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše.
1. Pár obecných keců:
- muži jsou zaměřeni na sílu, výkon, schopnost, úspěch, dosažení cíle
- zatímco ženy mají zhusta potřebu mít dobré vztahy (obecně), muži mají potřebu dosahovat výsledků, nezávislosti a být schopni zvládat věci a problémy sami
2. Motivem být ve vztahu
- je pro ženu z 90% přirozeností, vyjádřením vzájemnosti, sdílení a péče, podpory. Dále také zajištění genofondu a materiálního zajištění (to je často zastíráno tzv. láskou).
- je pro muže z 90% láska, pohodlnost, snadnější dostupnost sexu (v čase, prostoru a za méně vydané energie na hlednání stále nových partnerek)
3. Kardinální otázka, chtějí muži ženy jen oš.ukat?
Po většinu času ano.
Kromě:
- času zamilovanosti a partnerské péče (tak 5 - 20%)
- sportovních přenosů
- novin
- času provozování sportovních aktivit
- práce
Což může znít jako špatná zpráva. Ale ve skutečnosti není. Jen říká, že M je jinak zaměřený tvor než Ž.
Veškeré kecy okolo - dobře se mi s tebou povídá, inspiruješ mě, jsi prostě úžasná, je mi s tebou dobře apod...mají jen jeden účel. A ten účel je....dostat ženu do postele. To, že s ženou úžasný chlapík tráví čas, je jen intermezzo (například proto, aby si honil ego, jak je chytrý nebo sečtělý nebo kolik má peněz), výplň času mezi jednou a další sou.loží :-)
Ale to neznamená, že to špatně nebo dobře. Prostě to mají muži (většinou) jinak než ženy.
A co vy? Jak to mají vaši muži? 
Není tady
Moc pěkně napsáno :-)
Musím se přítele zeptat, jak to má... zatím tvrdí, že mě miluje, že si mě chce vzít... a že mě chce ošukat, to taky 
Není tady
no, když tu budu tvrdit, že můj muž je romantik, který si se mnou rád povídá, naplňují ho rozhovory o filmech a literatuře, tak vám to asi bude k smíchu a budete říkat, že jsem holka naivní... 
ale přídám ještě pár aktivit, u kterých se milovat (neříkám šu..., to dělají ostatní, my se zásadně milujeme
) nechce, a to:
- dobré jídlo
- pivko s kamarády
a možná jsem ještě něco zapomněla, kdyžtak doplním...
Není tady

Nicolas napsal(a):
- je pro muže z 90% láska, pohodlnost, snadnější dostupnost sexu (v čase, prostoru a za méně vydané energie na hlednání stále nových partnerek)
S tím bych nesouhlasil. Pokud přepočítáš odvedené finanční prostředky (do ženy) na práci, energii na přemlouvání partnerky, dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) k naladění partnerky, zjistíš, že chlapy jsou velmi nerozumní tvorové, kteří žijí v bludu, i když se prezentují jako logicky myslící jedinci. 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nicolas napsal(a):
S tím bych nesouhlasil. Pokud přepočítáš odvedené finanční prostředky (do ženy) na práci, energii na přemlouvání partnerky, dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) k naladění partnerky, zjistíš, že chlapy jsou velmi nerozumní tvorové, kteří žijí v bludu, i když se prezentují jako logicky myslící jedinci.
Záleží taky na tom, jakou mají partnerku.
Není tady
tina napsal(a):
no, když tu budu tvrdit, že můj muž je romantik, který si se mnou rád povídá, naplňují ho rozhovory o filmech a literatuře, tak vám to asi bude k smíchu a budete říkat, že jsem holka naivní...
ale přídám ještě pár aktivit, u kterých se milovat (neříkám šu..., to dělají ostatní, my se zásadně milujeme) nechce, a to:
- dobré jídlo
- pivko s kamarády
a možná jsem ještě něco zapomněla, kdyžtak doplním...
Ale jo, my taky pořád jenom se nemilujeme... děláme i jiné věci... :-) Třeba rádi spolu koukáme na filmy na počítači... při tom taky ne... se nemilujeme 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nicolas napsal(a):
- je pro muže z 90% láska, pohodlnost, (v čase, prostoru a za méně vydané energie na hlednání stále nových partnerek)
to je pravda například z ekonomického hlediska.
mělo by tam být napsáno zdánlivá snadnější dostupnost sexu.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
tina napsal(a):
ale přídám ještě pár aktivit, u kterých se milovat (neříkám šu..., to dělají ostatní, my se zásadně milujeme) nechce, a to:
- dobré jídlo
- pivko s kamarády
a možná jsem ještě něco zapomněla, kdyžtak doplním...Ale jo, my taky pořád jenom se nemilujeme... děláme i jiné věci... :-) Třeba rádi spolu koukáme na filmy na počítači... při tom taky ne... se nemilujeme
Mluvme za sebe, ne za partnera :-)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
tina napsal(a):
- dobré jídlo
- pivko s kamarády
a možná jsem ještě něco zapomněla, kdyžtak doplním...Ale jo, my taky pořád jenom se nemilujeme... děláme i jiné věci... :-) Třeba rádi spolu koukáme na filmy na počítači... při tom taky ne... se nemilujeme
Mluvme za sebe, ne za partnera :-)
Já vím, že má rád filmy... pokud se teda nepřetvařuje... ale to asi ne... protože se na ně dívá klidně i sám, beze mě :-) Tak nevím, proč by se na ně rád nedíval i se mnou... když to děláme - a často 
... a nevrtej mi brouka do hlavy, nebo se ho fakt na to půjdu zeptat... jestli se se mnou rád kouká na filmy, nebo proč to vlastně dělá 
Upravil(a) Martinka1 (22. 4. 2009 15:03)
Není tady
Nico, fakty kromě práce? 
Přítel si povídá rád. Jak se to pozná? že dá někdy přednost povídání před vo....milováním
Jednou mi to vysvětloval: prý když má sex moc často, tak se nedokáže soustředit na jiný věci
Ale naštěstí se mi už povedlo ho trochu zkazit 

Není tady
Martinka1 napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Ale jo, my taky pořád jenom se nemilujeme... děláme i jiné věci... :-) Třeba rádi spolu koukáme na filmy na počítači... při tom taky ne... se nemilujemeMluvme za sebe, ne za partnera :-)
Já vím, že má rád filmy... pokud se teda nepřetvařuje... ale to asi ne... protože se na ně dívá klidně i sám, beze mě :-) Tak nevím, proč by se na ně rád nedíval i se mnou... když to děláme - a často
... a nevrtej mi brouka do hlavy, nebo se ho fakt na to půjdu zeptat... jestli se se mnou rád kouká na filmy, nebo proč to vlastně dělá
To se ho každopádně zeptej. Dokud máš ještě před svajbou.
Pokud ti odpoví upřímně - je mu to jedno (anebo to bere tak, že ho neotravuješ a možná bude po filmu se.x) - tak aspoň víš, že se na těch kursech osobního růstu a pravdomluvnosti něco naučil a bude to dobrý partner.
Takže nemáš otázkou co ztratit.
A pokud ti zalže a řekne, že se s tebou dívá na filmy rád, protože cítí souznění a sdílení, tak to je taky dobře: rozhodl se být ve vztahu a nehledá variantu neustálého nahánění holek, aby si obstaral se.x.
Není tady

Lucie_82 napsal(a):
Přítel si povídá rád. Jak se to pozná? že dá někdy přednost povídání před vo....milováním
Jednou mi to vysvětloval: prý když má sex moc často, tak se nedokáže soustředit na jiný věci
![]()
![]()
Ale naštěstí se mi už povedlo ho trochu zkazit

Není tady

Martinka1 napsal(a):
... a že mě chce ošukat, to taky
Až takhle na rovinu Ti to říká?

Není tady
KALIK napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Kaliku, naprostý souhlas 

Není tady

Nico
teba treba zahlušiť

šíriš tu osvetu 
Není tady
Račice dračice napsal(a):
KALIK napsal(a):
Nicolas napsal(a):
![]()
![]()
Kaliku, naprostý souhlas
souhlas
Opravím ten motiv na "špatně spočítanou ekonomickou rozvahu" :-)
Není tady

KALIK napsal(a):
S tím bych nesouhlasil. Pokud přepočítáš odvedené finanční prostředky (do ženy) na práci, energii na přemlouvání partnerky, dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) k naladění partnerky...
Kaliku, Ty když si chceš zašukat, tak musíš umejt nádobí (nanosit uhlí, vytřít chodbu, vyluxovat aj.)??? 
Není tady
katafyge napsal(a):
Nico
teba treba zahlušiť
![]()
![]()
šíriš tu osvetu
Již jsem nemohl déle snést ta četná trápení, smutné příběhy a mylné představy.
Osvěta je třeba!
Není tady
Mikeš napsal(a):
KALIK napsal(a):
S tím bych nesouhlasil. Pokud přepočítáš odvedené finanční prostředky (do ženy) na práci, energii na přemlouvání partnerky, dělání všech pozorností (mytí nádobí, ...) k naladění partnerky...
Kaliku, Ty když si chceš zašukat, tak musíš umejt nádobí (nanosit uhlí, vytřít chodbu, vyluxovat aj.)???
Vivat tvé manželce Mikši, když jsis to ještě zatím za ta léta neuvědomil.....

Není tady
Nicolas napsal(a):
KALIK napsal(a):
![]()
![]()
Kaliku, naprostý souhlas
souhlas
Opravím ten motiv na "špatně spočítanou ekonomickou rozvahu" :-)
to zní líp a snesitelněji co

Není tady
Mikeš napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
... a že mě chce ošukat, to taky
Až takhle na rovinu Ti to říká?
![]()
Teď jsi mě zaskočil
Tý jo, asi ne... spíš říká, že se chce milovat... tak vidíš, jak kecám 
Není tady
Nicolas napsal(a):
![]()
![]()
Kaliku, naprostý souhlas
souhlas
Opravím ten motiv na "špatně spočítanou ekonomickou rozvahu" :-)to zní líp a snesitelněji co
![]()
..než "blbě si to spočítali" :-) To ano. Ale motiv zůstává stejný (i když neumíme často počítat).
Není tady
Slyšela jsem: "manželství z vypočítavosti může fungovat - pokud výpočty byly správné" 
Není tady

Nicolas napsal(a):
katafyge napsal(a):
Nico
teba treba zahlušiť
![]()
![]()
šíriš tu osvetuJiž jsem nemohl déle snést ta četná trápení, smutné příběhy a mylné představy.
Osvěta je třeba!
pozor
to je nejasná správa o konci sveta ! veeľmi nebezpečné
Nico
, kde si doteraz bol
, ja ten babinet asi zle čítam
veľmi osviežujúce
, dnes som to potrebovala 
Není tady