21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
Mám takový problém. Beru antikoncepci Pramino u aspoň rok a teďka se mi stalo, e jsem začala pinit. Menstruaci mám dostat ve středu (nebo ve čtvrtek) 9.2.2006 a začala jsem pinit v sobotu 4.2.2006. Nevím co se děje. Můe mi někdo poradit, zda je to normální nebo zda to můe vést k nějakému problému?? Nemůu být třeba těhotná??? I kdy za celý měsíc to do mě manel udělal jen jednou???? Budu ráda za kadou odpověď.
Jinak se celkově cítím mizerně. Bolest prsů, trochu bolest hlavy, bolest kloubů, a hlavně nervozita ( toto mám kadý měsíc před menstruací), jen tento měsíc mě bolí prsa víc, ne jindy.
Jetě bych chtěla dodat, e antikoncepci jsem si brala pravidelně a ani hodinový zpodění u mě neproběhlo a léky jsem také ádné nebralal (antibiotika u vůbec). Nemůu být těhotná, e ne???
Předem děkuji za kadou odpověď
Kathy
Já jsem měla také takové problémy, po nějaké době mi začala antikoncepce dělat to co tobě, e jsem pinila. Musela jsem ji, na radu lékaře, měnit. Nejdříve Cilest, Minisiston, Trisiston, Diane a teď mám náplasti ...
Upravil(a) Kralka (6. 2. 2006 12:26)
Není tady
Take myslíte, e je to v pohodě??? e nejsem v tom??? No toto je moje druhá antikoncepce. První byla Trisiston, který jsem brala asi 6let a poslední rok mám Pramino. Celou dobu v pohodě a a teďka mi to provedlo, to co mi to provedlo. Take mám počkat a mentruace se dostaví jako vdycky???
Jinak děkuji straně za odpověď.
Kathy
No mě se to nikdy neustálilo, vdy jsem musela měnit ... Ale je určitě lepí, kdy to brobere s gynekologem ...
Není tady
Take si myslí, e na 100% nejsem těhotná??? Jetě bych nechtěla... a docela jsem z toho nervozni, protoe se mi to jetě nikdy nestalo... :-(.
Děkuji Katka
Kathy napsal(a):
Take si myslí, e na 100% nejsem těhotná??? Jetě bych nechtěla... a docela jsem z toho nervozni, protoe se mi to jetě nikdy nestalo... :-(.
Děkuji Katka
udělej si test ... anitikoncepce není 100% ...
Není tady