|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Luisa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Možná se ti podaří udělat čáru za minulostí, když si uvědomíš, žes to byla TY. To TY jsi ze sebe udělala kus masa, když ses rozhodla, vyspat se s chlapem proto, abys TO měla za sebou.
Udělala jsi chybu, ale neumírá se na to. Prakticky se nestalo nic jiného, než že sis to první milování zbytečně pokazila, protože jsi z toho udělala mechanickou záležitost - zbavení panenské blány.
Ano, zní to hnusně, ale zase to není nic, z čeho by ses měla věšet.
Podle mě za to ale vůbec nemohou ti tví muži, ale jen ty sama. Zkus si to přiznat a potom nebudeš vidět důvod, proč by oni v tobě měli vidět jenom sexuální symbolJá vím, že to bylo moje svobodné rozhodnutí. Ale toto vědomí mi vůbec nepomáhá. Kurnik, dyť já se z toho nevěším. Cítím se jen často blbě, a to nechci tak se to pokouším řešit. Nějaký zasunutí do nejspodnější přihrádky vědomí se nedaří, mrchy pocity se opakovaně vyrojí ven. Chci si to v sobě nějak srovnat, aby mě to stále nedeptalo, zatím jsem na nějaký dlouhodobě učinný recept nepřišla. Víš, já si to rozumem umím vysvětlit, ale ty EMOCE. Jo a netvrď mi, že dost chlapů nevidí v ženských jen prostředech k ukojení sexuální potřeby. Jasně na ženských je, jestli na to přistoupí. Já tehdy byla blbá, a tou blbostí jsem si přivodila takový menší trauma. Mám z toho ještě teď občas problémy v sexu, s uvolněním a tak.
Možná, že chlapi vidí v ženě jen prostředek k uspokojení, ale jen někteří chlapi a jen v některých ženských. Nemá to ani moc souvislost s tím, jestli jsou hezké, ale spíš s tím, jak se chovají. Mimochodem, chlapi tohoto druhu jsou pro mě trubci a nezajímají mě, proto mě to nijak netraumatizuje. Kdyby tě také nezajímali, možná by byl problém vyřešen
Není tady

Luisa napsal(a):
terezka007 napsal(a):
Měla by sis hlavně uvědomit, že tvůj první sexuální styk sloužil hlavně k tomu, aby jsi přišla o panenství. Zní to hrozně, ale účel byl splněn. Kdyby si chtěla romantické milování, tak si k tomu nejspíš vybereš někoho jiného. Jako "maso" se cítit určitě nemusíš. Sex byl dobrovolný, i když proběhl jakkoliv, nikdo tě do něj nenutil. Byla to tvá svobodná volba. Z pohledu některých mužů na ženy si opravdu nemusíš nic dělat. Vždyť i my ženy se někdy rády otočíme za sexy mužem a zhodnotíme jeho půlky :
Romantické milování jsem chtěla moc, ale tehdy mi přišlo, že mě žádnej chlap na světě nemůže mít rád a poskytnout mi to, strašně jsem se bála posměchu a nesmírně se styděla za svou nezkušenost. Zpětně mi to přijde neskutečné, ale bylo to tak. Jó, kdybych tehdy věděla co vím dnes:).
Nevadí mi pohledy mužů na ženy a naopak, vadí mi oplzlosti. Nějaká hnusná poznámka mě rozhodí třeba na několik dnů, a mám pak tendenci házet všechny muže do jednoho pytle, i když vím, že všichni nejsou stejní. Ale v tu chvíli to tak necítím.
Takže je to jasné - cítíš se zprzněná. Jak už někdo napsal, duševně jsi panna, ikdyž už nemáš tu nepodstatnou blánu. Tak zkus zapomenout na to, že ji nemáš a když jsi panna, chovej se jako panna. Prostě začni s někým spát opravdu až v okamžiku, kdy budeš po tom sama toužit a nenech se k tomu tlačit.
Není tady

To se mi líbí: "cítit se zprzněná". Zní to cool 
Není tady
mashanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
terezka007 napsal(a):
Měla by sis hlavně uvědomit, že tvůj první sexuální styk sloužil hlavně k tomu, aby jsi přišla o panenství. Zní to hrozně, ale účel byl splněn. Kdyby si chtěla romantické milování, tak si k tomu nejspíš vybereš někoho jiného. Jako "maso" se cítit určitě nemusíš. Sex byl dobrovolný, i když proběhl jakkoliv, nikdo tě do něj nenutil. Byla to tvá svobodná volba. Z pohledu některých mužů na ženy si opravdu nemusíš nic dělat. Vždyť i my ženy se někdy rády otočíme za sexy mužem a zhodnotíme jeho půlky :
Romantické milování jsem chtěla moc, ale tehdy mi přišlo, že mě žádnej chlap na světě nemůže mít rád a poskytnout mi to, strašně jsem se bála posměchu a nesmírně se styděla za svou nezkušenost. Zpětně mi to přijde neskutečné, ale bylo to tak. Jó, kdybych tehdy věděla co vím dnes:).
Nevadí mi pohledy mužů na ženy a naopak, vadí mi oplzlosti. Nějaká hnusná poznámka mě rozhodí třeba na několik dnů, a mám pak tendenci házet všechny muže do jednoho pytle, i když vím, že všichni nejsou stejní. Ale v tu chvíli to tak necítím.Takže je to jasné - cítíš se zprzněná. Jak už někdo napsal, duševně jsi panna, ikdyž už nemáš tu nepodstatnou blánu. Tak zkus zapomenout na to, že ji nemáš a když jsi panna, chovej se jako panna. Prostě začni s někým spát opravdu až v okamžiku, kdy budeš po tom sama toužit a nenech se k tomu tlačit.
Souhlasím s mashankou, až na to, že je zbytečné zapomínat, že už tu nepodstatnou blánu nemáš, a nemusíš se chovat jako panna. Já panna nejsem už fakt dávno, ani se tak nemusím chovat, přesto s někým začínám spát opravdu až v okamžiku, kdy po něm sama toužím... (na to se nemusíš cítit vůbec panensky
)

Není tady

Luisa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Luisa napsal(a):
Jsem mladá, zdravá, hezká... Asi si řeknete, že jsem blbá. Že řeším kraviny. Asi jo.
Řešíš kraviny
Já jsem starej, nemocnej a ošklivej, ale takovýhle věci jako Tebe, mě fakt vůbec netankujou
Neblbni...Ty seš chlap, ty to nepochopíš. Ale jen do mě. Já to potřebuju slyšet, že jsou to blbosti. Vždycky, když to na mě přijde, budu si to číst. Třeba až se zase přítelovi z ničeho nic rozbulím a budu na něj kvůli tomu hnusná, nebo až mě poleje smrtelnej pot při nějaké nevinné poznámce... Jo pohoda, já vím, že jsou horší věci, fakt.
Luisa, ja to otočím: Čo je na smaotnom sexe také zlé? Dobrý sex je tiež forma komunikácie, a dosť náročná, a sexuálny zážitok môže krásny, úžasný, povznášajúci, láskyplný... aleob tiež mizerný a špinavý. Ja mám dokonca dojem(čiastočne vyplývajúci z mojej skúsenosti), že skôr než že by ťa TÍ CHLAPi nejako hnusne zneužili, tak TY SAMA si to brala ako zneužitie, lebo však kto by si vôbec mohol vychutnať sex s dačím takým ako ty?
Len chudák, že? A čo keď je to celé inak... Myslím, že tvoja myseľ bola vtedy na tom horšie ako myseľ tých chlapov. Ale to je už minulosť. Ty si sa zmenila (aspoň na povrchu), tak sa zmenilo aj to, ako ťa vnímajú chlapi vrátane toho tvojho. Až sa naučíš aj ty vnímať sex nie ako niečo špinavé a nechutné, ale ako peknú vec, ktorá môže robiť divy a prinášať radosť, bude sa vám žiť lepšie obom. Sex sám osebe nie je ani zlý, ani dobrý(rovnako ako peniaze, moc, sláva, apod.), ide o to, čo s tým MY urobíme, ako si to MY vezmeme.
Není tady

Luisa napsal(a):
Nicolasi, co jsem s určitostí zjistila, velký počet sexuálních partnerek ještě z muže nedělá zkušeného ve smyslu, že prostě ví, jak na každou ženu. S uvolněním takový muž může mít taky problém. Takže já si zase pomalu přestávám dělat hlavu s tím, že mám zkušeností málo. Neznamená to, že se něco nemůže naučit on ode mě. Je to o sebedůvěře. A ta je u mě kolísavá.
k PS2: to je velmi těžké popsat, např. při nějaké poznámce - má to tělesné projevy, jako pocení, sevření žaludku, a pak mám v tu chvíli pocit že mě nemá rád, že to je celé jen lež, že zase budu trpět, že chlapům jde jen o to si vrznout a mě jde o lásku (a o sex), že tedy s žádným chlapem nemůžu sdílet svůj život a být spokojená, připadám si jako ženská bezbranná, stvořená jen pro to, aby mi chlapi ubližovali a ještě z toho měli potěšení. Škála hnusných pocitů je široká. Když si to teď čtu, já vím, že to s mým přítelem tak není, jeho činy dokazují opak, ale u mě to prostě při nějaké poznámce naskakuje automaticky. Zatemní se mi v hlavě.
Ak ťa len niekto neznásilnil, atk si si UBLIŽOVALA SAMA. Sorry, ale je to tak. Ak ste sa dohodli na sexe, nemôžeš sa cítiť urazená, že ste spolu mali "len" sex. Využila si rovnako ty jeho ako on teba - že to on bral inak ako ty nie je ani jeho, ani tvoja vina... len púhy stav vecí. Prepáč, ale podľa mňa sa nemáš prečo ľutovať - a o to ani nejde. Ide o to, ako nechať nepríjemné veci z minulosti za sebou, vziať si z nich ponaučenie a ísť ďalej bez blokov a tráum, na ktoré ja vcelku nevidím dôvod): ja som bola chodiaci mindrák, panna do 20, ale nakoniec som si našla pekný vzťah, nádherný prvý sex, ktorý mi pomohol násjť si cestu k sebe, svojmu telu a naučiť sa robiť ním radosť sebe i druhým. Tiež som sa ľutovala, ale to je plytvanie energiou.
Není tady

Račice dračice napsal(a):
mashanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
Nevadí mi pohledy mužů na ženy a naopak, vadí mi oplzlosti. Nějaká hnusná poznámka mě rozhodí třeba na několik dnů, a mám pak tendenci házet všechny muže do jednoho pytle, i když vím, že všichni nejsou stejní. Ale v tu chvíli to tak necítím.Takže je to jasné - cítíš se zprzněná. Jak už někdo napsal, duševně jsi panna, ikdyž už nemáš tu nepodstatnou blánu. Tak zkus zapomenout na to, že ji nemáš a když jsi panna, chovej se jako panna. Prostě začni s někým spát opravdu až v okamžiku, kdy budeš po tom sama toužit a nenech se k tomu tlačit.
Souhlasím s mashankou, až na to, že je zbytečné zapomínat, že už tu nepodstatnou blánu nemáš, a nemusíš se chovat jako panna. Já panna nejsem už fakt dávno, ani se tak nemusím chovat, přesto s někým začínám spát opravdu až v okamžiku, kdy po něm sama toužím... (na to se nemusíš cítit vůbec panensky
)
nemusí, jenže, ona se tak cítí
Není tady

Selima napsal(a):
Luisa napsal(a):
Nicolasi, co jsem s určitostí zjistila, velký počet sexuálních partnerek ještě z muže nedělá zkušeného ve smyslu, že prostě ví, jak na každou ženu. S uvolněním takový muž může mít taky problém. Takže já si zase pomalu přestávám dělat hlavu s tím, že mám zkušeností málo. Neznamená to, že se něco nemůže naučit on ode mě. Je to o sebedůvěře. A ta je u mě kolísavá.
k PS2: to je velmi těžké popsat, např. při nějaké poznámce - má to tělesné projevy, jako pocení, sevření žaludku, a pak mám v tu chvíli pocit že mě nemá rád, že to je celé jen lež, že zase budu trpět, že chlapům jde jen o to si vrznout a mě jde o lásku (a o sex), že tedy s žádným chlapem nemůžu sdílet svůj život a být spokojená, připadám si jako ženská bezbranná, stvořená jen pro to, aby mi chlapi ubližovali a ještě z toho měli potěšení. Škála hnusných pocitů je široká. Když si to teď čtu, já vím, že to s mým přítelem tak není, jeho činy dokazují opak, ale u mě to prostě při nějaké poznámce naskakuje automaticky. Zatemní se mi v hlavě.Ak ťa len niekto neznásilnil, atk si si UBLIŽOVALA SAMA. Sorry, ale je to tak. Ak ste sa dohodli na sexe, nemôžeš sa cítiť urazená, že ste spolu mali "len" sex. Využila si rovnako ty jeho ako on teba - že to on bral inak ako ty nie je ani jeho, ani tvoja vina... len púhy stav vecí. Prepáč, ale podľa mňa sa nemáš prečo ľutovať - a o to ani nejde. Ide o to, ako nechať nepríjemné veci z minulosti za sebou, vziať si z nich ponaučenie a ísť ďalej bez blokov a tráum, na ktoré ja vcelku nevidím dôvod): ja som bola chodiaci mindrák, panna do 20, ale nakoniec som si našla pekný vzťah, nádherný prvý sex, ktorý mi pomohol násjť si cestu k sebe, svojmu telu a naučiť sa robiť ním radosť sebe i druhým. Tiež som sa ľutovala, ale to je plytvanie energiou.
s tím souhlasím
Není tady

KALIK napsal(a):
To se mi líbí: "cítit se zprzněná". Zní to cool
Nie je to cool, a želám ti, aby si to nikdy necítil ty, tvoja žena, dcéra, atď.
Není tady

mashanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Možná se ti podaří udělat čáru za minulostí, když si uvědomíš, žes to byla TY. To TY jsi ze sebe udělala kus masa, když ses rozhodla, vyspat se s chlapem proto, abys TO měla za sebou.
Udělala jsi chybu, ale neumírá se na to. Prakticky se nestalo nic jiného, než že sis to první milování zbytečně pokazila, protože jsi z toho udělala mechanickou záležitost - zbavení panenské blány.
Ano, zní to hnusně, ale zase to není nic, z čeho by ses měla věšet.
Podle mě za to ale vůbec nemohou ti tví muži, ale jen ty sama. Zkus si to přiznat a potom nebudeš vidět důvod, proč by oni v tobě měli vidět jenom sexuální symbolJá vím, že to bylo moje svobodné rozhodnutí. Ale toto vědomí mi vůbec nepomáhá. Kurnik, dyť já se z toho nevěším. Cítím se jen často blbě, a to nechci tak se to pokouším řešit. Nějaký zasunutí do nejspodnější přihrádky vědomí se nedaří, mrchy pocity se opakovaně vyrojí ven. Chci si to v sobě nějak srovnat, aby mě to stále nedeptalo, zatím jsem na nějaký dlouhodobě učinný recept nepřišla. Víš, já si to rozumem umím vysvětlit, ale ty EMOCE. Jo a netvrď mi, že dost chlapů nevidí v ženských jen prostředech k ukojení sexuální potřeby. Jasně na ženských je, jestli na to přistoupí. Já tehdy byla blbá, a tou blbostí jsem si přivodila takový menší trauma. Mám z toho ještě teď občas problémy v sexu, s uvolněním a tak.
Možná, že chlapi vidí v ženě jen prostředek k uspokojení, ale jen někteří chlapi a jen v některých ženských. Nemá to ani moc souvislost s tím, jestli jsou hezké, ale spíš s tím, jak se chovají. Mimochodem, chlapi tohoto druhu jsou pro mě trubci a nezajímají mě, proto mě to nijak netraumatizuje. Kdyby tě také nezajímali, možná by byl problém vyřešen
Mashanka, musím ťa poopraviť - ono to so samotnou ženou nemusí NIJAKO SÚVISIEŤ, občas je to vec náhody - žena je proste v nesprávnej chvíli na nesprávnom mieste, chlapovi hučí v guliach - a nešťastie je hotové. To, že chlap kohokoľvkek považuje za sex. objekt, je o tom CHLAPOVI, nie o tom objekte. S výnimkou, keď to tak vníma ten objekt (a ono to nakoniec ani nemusí byť pravda..
.
Není tady
mashanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
terezka007 napsal(a):
v tomto ohledu jsem už poučená, spím s kým chci spát, takže teď spím s přítelem, protože ho mám ráda, přitahuje mě, a patří to myslím k normálnímu partnerství
Není tady

Tak sa raduj, vychutnávaj si to, nechci od neho, aby napravil nejako tvoju minulosť(tá sa nedá zmeniť, len prijať a ísť ďalej)... Škoda kaziť si vzťah kvôli minulým traumám.
Není tady
Selima napsal(a):
Luisa napsal(a):
Ak ťa len niekto neznásilnil, atk si si UBLIŽOVALA SAMA. Sorry, ale je to tak. Ak ste sa dohodli na sexe, nemôžeš sa cítiť urazená, že ste spolu mali "len" sex. Využila si rovnako ty jeho ako on teba - že to on bral inak ako ty nie je ani jeho, ani tvoja vina... len púhy stav vecí. Prepáč, ale podľa mňa sa nemáš prečo ľutovať - a o to ani nejde. Ide o to, ako nechať nepríjemné veci z minulosti za sebou, vziať si z nich ponaučenie a ísť ďalej bez blokov a tráum, na ktoré ja vcelku nevidím dôvod): ja som bola chodiaci mindrák, panna do 20, ale nakoniec som si našla pekný vzťah, nádherný prvý sex, ktorý mi pomohol násjť si cestu k sebe, svojmu telu a naučiť sa robiť ním radosť sebe i druhým. Tiež som sa ľutovala, ale to je plytvanie energiou.
Já asi tak nějak VÍM, že je vina na mě, a neumím si to odpustit. Asi jsem se v sobě strašně zklamala. Jsem na sebe naštvaná za ztracené roky, mohla jsem jít třeba na terapii dřív, udělat něco jinak. Říkáte, je to minulost, nedá se to změnit, nač se tím trápit. To, že se to už nedá vrátit, mě nebetyčně se...
Není tady
A copak ti ta ztracená minulost dala?
Není tady
Luisa napsal(a):
Já asi tak nějak VÍM, že je vina na mě, a neumím si to odpustit. Asi jsem se v sobě strašně zklamala. Jsem na sebe naštvaná za ztracené roky, mohla jsem jít třeba na terapii dřív, udělat něco jinak. Říkáte, je to minulost, nedá se to změnit, nač se tím trápit. To, že se to už nedá vrátit, mě nebetyčně se...
Vezmi to jako zkušenost a jdi dál... nemá cenu se trápit tím, co už nejde změnit...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Tobě Pavli přesně nerozumím, já mám dlouhý vedení
.
Co mi dala ztracená minulost? Vytvořila to, co jsem teď. Ovlivnila mě. To jsi chtěla slyšet?
Není tady

nenájdeš na nej niečo pozivtívne? Skúsenosť, že ťa nakopla... čojaviem.
Není tady
Luisa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Tobě Pavli přesně nerozumím, já mám dlouhý vedení
.
Co mi dala ztracená minulost? Vytvořila to, co jsem teď. Ovlivnila mě. To jsi chtěla slyšet?
Zřejmě chtěla slyšet něco pozitivního.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Luisa napsal(a):
Vezmi to jako zkušenost a jdi dál... nemá cenu se trápit tím, co už nejde změnit...
Jo to bylo i v plánu, ale jak píšu, vrací se to. Možná jsem tvrdohlavej spratek, kterej se vzteká, když svět není, jak by si přál.
Není tady
Selima napsal(a):
nenájdeš na nej niečo pozivtívne? Skúsenosť, že ťa nakopla... čojaviem.
Ale jo, pozitiva tam jsou. K některým svým pozdějším činům bych nesebrala odvahu, nešla bych to net a nebyla se svým přítelem... je toho víc
Není tady
Všem děkuju za příspěvky, je dobré číst pohled jiných lidí, mám o čem přemýšlet (ale nebudu to přehánět
). A dávám vám v dost věcech za pravdu. Momentálně se cítím líp, takže děkuju.
Není tady
Luisa napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Luisa napsal(a):
Jo to bylo i v plánu, ale jak píšu, vrací se to. Možná jsem tvrdohlavej spratek, kterej se vzteká, když svět není, jak by si přál.
Jo jo

Není tady
Takže minulost nezměníš, bez své minulosti by jsi nebyla, co jsi ted, tak proč se díváš jen na negativa? Najdi si pozitiva a při každé vzpomínce na minulost si je zopakuj. To máš za DÚ. Prozatím. 
Není tady

Luisa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
v tomto ohledu jsem už poučená, spím s kým chci spát, takže teď spím s přítelem, protože ho mám ráda, přitahuje mě, a patří to myslím k normálnímu partnerství
No tak...... pokud to tak cítíš, na to, jsi schopna žít partnerským životem, tak to s tebou tak zlé není.
Každý máme nějaké to traumátko z mládí - patří to k životu a nemá cenu se v tom šťourat - čo bolo, to bolo - změnit to nejde, ale už je to pryče
Není tady

Luisa napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Luisa napsal(a):
Ale vždyť bylo to, co sis přála (tenkrát)
Není tady