29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holčiny!
Tak jsem dnes byla s manželem pro výsledky a hormonální profil vyšel naprosto v pořádku. Chtěla jsem se vás ale zeptat. Manžel má hodně spermií, ale z toho normálních forem "jen" 20%. Co myslíte, je to problém? díky moc za vaše rady
Není tady
rose, nevím, jestli ti to nějak pomůže, ale včera na Dlouhodobkách psala annie - příspěvek č.508
"Parametry normálního spermiogramu
Objem ejakulátu 1,5 - 5,0 ml
Počet spermií více než 20 mil./ml
Pohyblivost více než 60% pohyblivých
Morfologie více než 60% normálně tvarovaných"
Není tady
Jj, jsi hodná... doktor nám říkal, že by mělo být 30% normálních forem, ale i s těma 20% se to dá zvládnout...ale asi je to pak hodně o náhodě
Není tady
rose, neboj...... možná to chvilku potrvá..... možná bude potřeba pomoc lékařů....... než se najde ta správná rychlá spermijka...... ale my se všechny toho nakonec dočkáme
Není tady
Jsi hodná, Popelko. Děkuji! Nevíte, jestli se to dá nějak hodně ovlivnit? Nějakým vitamínkem nebo tak? Manžel má 51mil v 1ml, rychlost 54% a normální formy těch 20%. Já vypadám, že jsem v pořádku. Tak nic, no...budeme do toho bušit a uvidíme!
Možná by se to pořešilo inseminací, máš pravdu.
Není tady
lenule12 napsal(a):
Ahoj Rosi,
spg se dá ovlivnit např. vitaminkama, např. se doporučuje selen a zinek. Je toho ještě víc, ale to už si nepamatuju
Lenulko, super... takže zobání dýňových a slunečnicových semínek! OK!
Není tady
rose lavender napsal(a):
Ahojte holčiny!
Tak jsem dnes byla s manželem pro výsledky a hormonální profil vyšel naprosto v pořádku. Chtěla jsem se vás ale zeptat. Manžel má hodně spermií, ale z toho normálních forem "jen" 20%. Co myslíte, je to problém? díky moc za vaše rady
ahoj,
morfologie na 20 % je na spodní hranici normy, nemusíš si dělat starost.
Podívej se například sem: http://www.reprofit.cz/page.php?id=12&a … mp;lang=cz
Vitamíny můžou pomoct např. s pohyblivostí ( i když nám nepomohly ani s tím), s morfologií se bohužel moc udělat nedá - ale s tím ty se naštěstí trápit nemusíš
Není tady
Ronja napsal(a):
rose lavender napsal(a):
Ahojte holčiny!
Tak jsem dnes byla s manželem pro výsledky a hormonální profil vyšel naprosto v pořádku. Chtěla jsem se vás ale zeptat. Manžel má hodně spermií, ale z toho normálních forem "jen" 20%. Co myslíte, je to problém? díky moc za vaše radyahoj,
morfologie na 20 % je na spodní hranici normy, nemusíš si dělat starost.
Podívej se například sem: http://www.reprofit.cz/page.php?id=12&a … mp;lang=cz
Vitamíny můžou pomoct např. s pohyblivostí ( i když nám nepomohly ani s tím), s morfologií se bohužel moc udělat nedá - ale s tím ty se naštěstí trápit nemusíš
Ronjo, díky moc! Všechno jsem to četla. Snad bude vše OK...
Není tady