6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karal napsal(a):
To Jitus
No nevim, ta ja asi zustanu u tech kilicek navrch :-)) Kdybych hubla uz bych mela skoro podvahu :-)) Hezci nez driv budeme vsechny, ne? :-))) jen nekterym s par kily navrch :-)) Koukam, ze mas porod skoro za rohem, konecne bude nejake dalsi vzruso :-)
No dnes jsme byli v poradně a máme to čekat kadou chvilku.Určitě dám vědět.
Jé teď mě napadlo,nějakých 15 kg to je jako prd.Moje vagrová se schová i za stéblo slámy,a při obou těhotenstvích měla skoro 30 kg navrch.Cítila se fajn,jen na pupík potřebovala skoro vozík.Taky se jí narodili 4,85 a 4,60 "miminka".Dnes má opět 175/50 a vlastně u z porodnice přila skoro o 20 kg lehčí.Tak myslím,e je lepí něco nabrat ne běhat na WC a přemýlet co jíst abych to v sobě udrela.
Není tady
Ahojky těhulky..také se připojím k diskusi o váze,protoe mě to docela leí v hlavě...jsem 14tt a do dneního dne jsem u zhubla 4kg, ale bude to asi tím jídlem,moc mi nechutná jíst,kolikrát se musím nutit,abych něco snědla,ale říkám ,,e nejím za sebe, ale za to malé" v úterý jdu na první velkou prohlídku a ultrazvuk,tak uvidím jestli je ve v pořádku...zatím se mějte moc hezky Renča
Není tady
salek napsal(a):
Ahojky těhulky..také se připojím k diskusi o váze,protoe mě to docela leí v hlavě...jsem 14tt a do dneního dne jsem u zhubla 4kg, ale bude to asi tím jídlem,moc mi nechutná jíst,kolikrát se musím nutit,abych něco snědla,ale říkám ,,e nejím za sebe, ale za to malé" v úterý jdu na první velkou prohlídku a ultrazvuk,tak uvidím jestli je ve v pořádku...zatím se mějte moc hezky Renča
Kamaradka rikala, ze jeste v 20tt mela minus kilo, do porodu nabrala 12..
Není tady
Ahojky Karal...no to jsi mě tedy potěila :-( ,tak je dobře ,e hubnu ,protoe nevím nevím jak tedy budu vypadat za pár měsíců...ale nevadí, jsem zvyklá cvičit a jezdit na kole,tak to snad brzy půjde dolů.. pa pa měj se Renča
Není tady
Salku, nic se neboj, ja naopak tloustnu nejak na muj vkus rychleji..:-)) Na kole to vyjezdime :-)) Ja bych chtela na pristi rok poridit si ten privesny vozik za kolo..:-)) Doufam, ze nas prcek budeme tohle cestovani rad :-))
Není tady
Karal, Sakura - no to jsem vedle jak ta jedle z tech mandarinek a pomerancu. Nejdu spat, pokud si nedam na posezeni 3 stavnate pomeranciky a tak pul kila mandarinek a delam v tom nejlepsim vedomi a svedomi, ze to male chutna:-) a pak se divim, ze mam v 30tt 13 kg nahoru aniz bych se prejidala:-)))) no toto,v.
Není tady
To Viktorie
Jeje..tak to si muj clovek..:-)) No, ja uz vcera dala jen jeden pomeranc, ale za to velikej :-)) Jeste zkusim dat dotaz na "porodnici" jestli nam pan doktor nerekne jak to vlastne je..
Není tady
Karal, tak to ja si uchovam tech svych par kousku kazdy vecer, ale prosim, dej nam potom vedet, co ti na porodnici poradi. Diky, v.
Není tady
Jeste jsem chtela rict - vahu neresim, i kdyz vanoce byly ke me krute a 5 kg bylo nahore. Ale, predtim jsem ve 21tt spadla na chodniku primo na bricho a docela jsem se bala, protoze jsem nemela zadne ochranne tuky kolem pupiku:-), takze ted si rikam, ze mam hezkou zasobicku kdyby neco:-)))
nebojte se, ty kila pujdou dolu jak porodime. no ne? v.
Není tady
salek napsal(a):
Taky mě nechutnalo.Jo a taky jsem během prvních 4 měsíců vyzvracela 9 kg.Jsem 38.tt a mám pořád o kilo míň ne před otěhotněním.Miminku to neva,nestrádá a je v pohodě.Prostě mě vyralo zevnitř
Není tady
Salku, to ja jsem mela nevolnosti az do pateho mesice (prestaly mi az pred nekolika tydny, ted jsem na konci 24.teho), mela jsem o dve kila mene, nez pred otehotnenim. Po vanocnim dlabanci u maminky v Cechach jsem pribrala jen ta dve pri nevolnostech ztracena kila, od te doby to vsak jde se mnou z kopce...co tyden kilco navrch. A to jsem si pochvalovala, jak moc nepribiram (nejdriv to vbylo kilo za ctyri tydny), ze ze me nebude koule. Kam ty kila jdou, to tedy fakt nevim, asi to fakt bude temi pomeranci. Nohy a zadek mi ztloustly, ale stale se vejdu jeste do stejnych tehulkalhot, tak to zas nemuze byt tak hrozne. Brisko nemam skoro zadne, a to jsem uz na zacatku 6.mesice. Ty citrusy jsou fakt zahada. Ale sejne jako Karal se svych mandarinek a pomerancove stavy nehodlam vzdat.
Není tady
Ahojky...no to tedy jsem na sebe zvědavá,jak to s tím přibíráním u mě bude, já mám bříko jako některé těhulky v pátém měsíci, ale jinak jsem se nikde nezačala zakulacovat, včera si mě manel u musel vyfotit, mám ráda také citrusy, ze začátku těhu jsem je jedla po kilech, ale ted´mi často pálí áhá, tak si říkám, jestli to tím jetě netrápím...tak se zatím mějte pa pa Renča
Není tady