29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.
Jsem na prášky, potřebuju uklidnit.
V sobotu jsem si dělala test. A byly tam //. Ta druhá slaboučká, ale byla. Dnes jsem očekávala dálnici (34 DC), ale čárka je stejná, možná i o malilinko slabší , navíc vylezla později než v sobotu
. Ach jo... Plaším, protože mám za sebou v lednu ZT, všechno vidím černě. Jak Vám nabíhaly čáry? Už jsem potřetí těhotná (snad!) a pokaždé je to jinak
.
Díky za reakce, M.
Není tady
Medulko,
a byl to ten samý test? Pokud ne, tak se nemusíš bát, každý test má trochu jinou citlivost .
Bohužel pokud je to ten stejný test, nedokážu tě uklidnit. Mně se to také stalo...
V každém případě bych se objednala co nejdříve k lékaři, ten by měl na ultrazvuku poznat již týden od vynechání MS, že jsi těhulka a vzhledem k minulým těhotenstvím nasadit třeba léky na podporu udržení těhotenství.
Držím pěsti
Není tady
medulko vedele si se ptala kolik stojí odběr krve na HCG jako samoplátce tak stojí to 232kč a výsledky jsem měla v ten den kdy jsem byla na krvy a za 4 dny pro jistotu abych víděla že to stoupá jsem šla znovu
Není tady
Medulko, těžko říct, jak to dopadne...Já bohužel při prvním měsíci snažení zažila to, že čárka byla, byla asi tři dny a pak začla slábnout a nakonec asi za 5 dnů od zjištění // dorazila se zpožděním MS....tenkrát jsem to neřešila, byl to první měsíc snáža, moc jsem tomu nevěřila....tenkrát jsem ani netušila, že bych mohla jít na krev, objednala jsem se k Dr., ale tam jsem se dostala až po té MS a on již na UTZ žádné těhu neviděl. Říkal mi, že to mohlo těhu být v úplném začátku a jednalo se zřejmě o špatně založené těhu, které samo s MS odešlo...Ale taky to těhu být nemuselo, že se to již s jistotou nedá zjistit...pak jsem po půl roce znovu otěhu, měla jsem úplně stejné příznaky, jako při tom prvním pokusu, takže jsem si jistá, že to těhu bylo..i to druhé těhu dopadlo blbě, taky ZT, teď při třetím už to snad doklepu...
Ale nechci tě strašit, pokud stále // jsou, je naděje a já být tebou bych zašla na tu krev.... Budu držet palečky, aby to dopadlo...
Není tady
No jo, Mufí, ale jak popisuju . Dnes jsem raději netestila, nemám na to nervy. V úterý jdu k Dr. Tak prosím drž palce i s holkama
.
Jinak Kryšpí je zlato, začíná zpívat písničky a skládá důležitě hrozně dlouhý věty, který moc nemají hlavu ani patu . A jak se daří Mufátkům? Zrovna včera jsem jim okukovala náušničky
. Posílám jim pusu.
Není tady
Medulinko moc moc držíme palčáky... holkám už jsem taky pošeptala že jsou mooooc potřeba...
Mufátka jsou v pohodě... už i Rozálka usíná večer sama, tak to jde... jsou to miláčci....
jee s Kryšpínkem musí být legrace... ještě když si člověk k důležitým větám přidá ta jeho kukadla... on je prostě andílek...
drž se, moc přeju, aby vše bylo ok... a když se vám bude někdy chtít, jste vítaní...
Není tady
Ta Sáři by mě taky zajímala, hóóódně dlouho se nezjevila
Není tady
Medulko, moc mě to mrzí Pamatuji si ten tvůj lednový ZT
Zkus to brát tak, že se to odloučilo hned na začátku a že nemusíš na revizi a můžete to hned tenhle cyklus zkusit zas
Není tady
NO, já to tak beru. Ale stejně je mi hrozně. Ach jo.... V út mám jít k Dr. - objednávala jsem se ještě před MS, tak laboruju, jestli tam jít, či ne.
Určo jsem ráda, že to nepřišlo zase ve 12tt. Ale proč sakra vůbec?!?!
Není tady
K dr bych asi radši šla - kdyby nedej bože tam něco zůstalo... Ale je to opravdu brzo, tak myslím, že ne
A důvod? zas jen ta fráze: příroda rozhodla za nás a vyloučila nezdravého jedince Ty jsi nijak neselhala, plodná jsi, jsi schopná i dítko donosit, takže prostě byly bu´d špatné podmínky nebo chyba někde v genetice (zatoulaly se nějaké chromozomy apod.) Je to tak lepší a jsi statečná, že si to hned srovnáš v hlavě
Vybreč se, dej si víno nebo paňáka, vyraž s Kryštůfkem na vejlet a uvidíš za měsíc
Není tady
medulka, stalo sa mi to minulý mesiac, mám tu aj diskusiu... ževraj sa to stáva...preto sa nemajú robiť testy pred MSale až keď mešká. ja som momentálne v tak pohodovom štádiu, že robiť test mi ani nenapadne ale trvalo to rok. už nič neriešim
Není tady
Medulko,
ano, MS přišla přesně v ten den, kdy jsem byla objednaná ke gynekologovi na UTZ. Ale výsledek dalšího snažení vidíš v mém metříku .
Takže klid, až bude mimi úplně v pořádku, tak se u tebe určitě uvelebí .
Není tady
Medulko, to je mi moc líto.... bohužel se to opravdu stává....však jsem psala vlastní zkušenost...Je však dobré, že se to stalo hned, tělo se s tím hned srovnalo a můžete zkoušet od dalšího měsíce znovu a věř, že brzy to výjde i se zdárným koncem. Jedno zdravé dítko máš, tak se s ním pomuchluj a bude zase líp.
K Dr. určitě zajdi, ať potvrdí na UTZ, že je vše v pořádku.
budu moc a moc držet palečky na další snaženíčko.
Není tady
Holky, díky moc za povzbuzení .
Adri, já s testem čekala až na 31. den (normálně mám cyklus 28 dní), takže já vydržela...
Tak snad dopadnu/dopadnem příště stejně úspěšně jako Tulipánka s Keksi .
Není tady
Medulko je mě to líto, ale většina holek kterým se to stalo vzápětí znovu otěhotněla, tak moc moc držím palce ať se brzy potkáme nejraději v zimňátkách:gloria:
Není tady
Very jsem po dovče a myslím si že celkem v poho, ještě jsem připravena na 2 Kety a pokud to nevyjde, tak končím. Bude to jak to má být.
Není tady