6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu. S přítelkyní jsme plánovali nákup větího bytu do OV s tím, e kadý zaplatíme zhruba polovinu. Sloili jsme rezervační poplatek 150 000 Kč realitce, nákup zatím neproběhl, připravují se smlouvy. Teď se se mnou přítelkyně rozela a vrací se k bývalému partnerovi.
Rezerv.poplatek jsem platil jen já. Kdy z koupě sejde, přijdu o 150 tisíc. Je nějaká ance je od bývalé přítelkyně dostat zpět, kdy se obchod neuskutečnil z jejího popudu a kvůli její změně rozhodnutí ohledně společné budoucnosti?
Je nějaká ance je z ní třeba vysoudit, dát na ní trestní oznámení pro podvod například? Smluvně s ní nic oetřeno nemám.
Prosím o radu.
Není tady
Pochybuju, e bys něco vysoudil.
Achjo,nejdř.láska,pak hned soudy.Myslím,e ses poučil dost do budoucnosti a přítě kdy,tak půjde úplně do veho napůl.Ale pro tohle si nepsal.
Take-ta rezerv.záloha-to bude nejspí celá výe provize realitky,která Vám byt prodává a té se asi vzdát nebude chtít.Nevím v jaké lokalitě a za kolik si byt kupoval,třeba by nebyl problém pro RK tento byt za chvíli prodat někomu jinému,take já bych se jich rozhodně nejdřív zeptala a řekla bych jim své důvody.I kdy pochybuju,e to vyjde,zkusit se má vechno a nic tě to nestojí.
Z přítelkyně nevysoudí nic si myslím.
Není tady
Taky si myslím, e rezervační poplatek si celý nechá realitka. Tak to větinou funguje. I my jsme to tak měli. Jedině si ten byt koupit, abys o to nepřiel.
díky za rady, zkusím jednat s realitkou nebo zkusím hypotéku na zbytek kupní ceny. BTW nechcete někdo solventní koupit podíl na krásně zrekonstruovaném 3+1 v irím centru Ústí n.L.
Není tady
Jestli ti můu poradit,nechoď s nikým do ádných podílů a spolků-nepoučil ses tůdlevá??Jsem taky pro ten byt koupit a nepřijde o tolik peněz a násl.se ho snait prodat,nebude-li si ho moci dovolit.
Jinak pro mě osobně by to moc terno nebylo kupovat u zrekonstruovaný byt podle představ kohosi,který přitom cenu jetě pěkně nadhodnotí.Já si radi koupím byt v pův.stavu a zrekonstruuji si ho sama,dlesvých představ a určo za míň peněz.
Není tady
Díky Kuty, má pravdu, s tou rekonstrukcí podle sebe, ale tenhle byt je tak pěkně udělanej, e bych to líp nezvládl :-)
Není tady
Za kolik je ten byt na prodej? Kdy tak do SZ, prosím.