29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jani, ty máš teda škálu tvarů
u mě to takový neni, ještě mam nějaký špíčky tak to krejou. Ale je fakt, že si už nevidím pořádně ani pupík, tak musí posoudit ostatní
Jdu koukat na Hříšnej tanec, to je moje oblíbený, ale dneska toho mám plný kecky, takže snad usnu brzy. Mějte se krásně, já na vás zas zítra juknu
Není tady
Jani, tak ty to máš určitě kvůli té těhu cukrovce..... No já jsem ráda, že přenášet nebudu, ale taky bych byla radši, kdyby si to miminko rozmyslelo a šlo ven samo od sebe
Není tady
jojo přesně tak
ale teda začínám dost pochybovat jestli se u mě s hodnotou oGTT nespletli, včera jsem měla vánočku, kakao, odpoledne 5 čokoládových bonbónu z bonboniéry a tedy cukr vzorový kolem 4 max 4,5 po jídle
Není tady
Jani, taky jsem to při minulém těhu řešila.... Třeba jsem snědla dva svatební koláčky a cukr stoupl na 5,2..... A nejsi jediná kdo to řeší. Jak jsem teď byla v té nemocnici, tak tam se mnou byly dvě maminy po porodu a říkaly to samé....
Není tady
Ahoj Holky,
taková blbá otázka nemáte někdo střevní potíže, já už lítám třetí den a smekta nepomáhá, co s tím??? Nejdřív jsem myslela, že jsem to chytla od Vanessky, ale ta už je v poho a já furt nic. Někde jsem si přečetla, že se tělo čistí před porodem, ale to si myslím, že je na mě ještě brzo. Jsem z toho na prášky, protože mi do toho tvrdne břicho a mám bolesti jakopři menstruaci
Není tady
Veru, ty též máš pořád něco co??? Jinak ti bohužel neporadím Ale přeju, ať tě to brzy přejde!!!
Není tady
Žanet to mám za to, že jsem si s Vanesskou nepřipadala vůbec, že jsem těhotná a teď si vyžírám, co jde, už aby to bylo za námi
Není tady
Veru, holt každé těhu je jiné. Já s tlakem bojuju a bojovala jsem obě těhu, ale toto mi těhu mi připadá taky o hodně horší....
Jinak těmi bolestmi v podbřišku taky sem tam trpívám, ale po chvilce přejdou. Tak snad to bude u tebe dobré!!!
Není tady
Já teď bojuju snad proti všemu, ale naštěstí už jen chvilku a bude to za náma. Hlavně se drž teď ty at jste fit i s Vaší holčičkou.
Tak já jdu žehlit, pak ještě na chvilku přijdu zatím papa
Upravil(a) Verunka a Vanesska (1. 5. 2009 20:47)
Není tady
Jani-jestli se fakt s tou cukrovkou nesekli. Ja to teda znam jen od babicky, coz se neda srovnavat, ale kdyz mela stres, tak ji glykemka skocila jednou tolik. Takze v tom hraje roli i psychika.
Lusinko-mne tvrdne brisko od konce 5.mesice, trva to pul minuty, je to neprijemny, deloha obejme mimise a na pohmat je tvrda. Nesmi to bolet a byt pravidelne, to uz pak jde o kontrakce. Dr na to radi davaji tablety magnezia, ja piju radsi kazdy den jednu mineralku Magnezii.
Ja si uzivam muzicka, sice sme se nepolibili pod rozkvetlym stromem, ale jsem moc rada, ze ho tady vubec mam.
Není tady
Dobré ráno,
u nás zatím slunečno a teplo.....
Musím dneska konečně uklidit , ne abych tu zkejsla tak jako včera
, už taky nemám tolik elánu jako v druhém trimestru, to jsem měla barák uklizený za jeden den, teď už to prokládám různýma jinýma aktivitama, teda spíš pasivitama
Už mám uvařené brambory na salát, ještě obalit řízky a budu ready .
To s tím přirozeným vyprazdňováním před porodem nám říkala PA v kurzu, ale to jdeš tak 4-5x, taky jsem minulý týden měla nějakou hnačku , ale teď už je to dobrý, chodím tak 2x denně - ráno a odpoledne - to jsem před otěhu neznala..... tak to musím zaťukat....
Není tady
Tady dnes taky krasne a teploucko. Tak uz mam doma cestovni postylku, vcera jsme ji vyzkouseli a vypada moc dobre. Dnes vyzvedneme drevenou postylku. Uz sem trochu klidnejsi, ze uz ty zakladni veci budu mit. Jo a vcera sme v Ikea koupili komodu jako prebalovak za 2500, tak jeste musime poridit ten prebalovaci pult. Nemate nektera odkaz? Jani myslim, ze ty jsi to taky tak resila...
Není tady
PAuli já objednávala tenhle http://www.ano-nabytek.cz/inshop/prebal … zalni.html
jinak chci se zeptat na Vaše zkušenosti s plenkama- maminky- jaká značka Vám vyhovovala a která naopak vůbec ?
u nás v okolí je chvála na Huggies, ale prý jen u holčiček, že kluci to víc pročůrají- že tam je slabší ta horní vrstva a ke všemu jsou ve velikostech 1 a 2 totálně vyprodané v těch větších výhodných baleních
na PAmpersky jsem zase slyšela samou špínu, tak nevím
mám koupené jen do porodnice Happy Bella s výřezem na pupík a pak váhám, tak , kdo má zkušenosti , tak sem s nima
Upravil(a) janabas (2. 5. 2009 13:35)
Není tady
Jani, to potom záleží na samotném miminku. Já u Mišky měla nejdříve pampersky - ty nejmenší, pak jsme měli Huggiesky, ale ty super-flex - ty mají gumičku vzadu a když se prcek pokaká, tak to nemá až na zádech. S těmi jsem byla spokojená. Hugiesky-clasik nebrat - jsou bez té gumičky a opravdu tak nesajou. No a pak jsme začali kupovat Tesco pleny fialové a ty byly super!!! No a když byly v akci pampersky active baby - tak ty jsme taky kupovali. Sleep and play nám teda vůbec nevyhovovaly. No a jak byla Míša větší, tak už jsme kupovali jakékoliv - z DM-ka, z Rossmenna atd....
Teď pro mimi mám taky koupenou směs a uvidíme, které budou sedět. Do porodky mám z DM-ka, pak balení pampersek a Huggiesek. No a pak se uvidí na akcích....
Není tady
no takže nejlépe od každého trochu a pak se uvidí, že
já chtěla ty huggies premium vel 2 a u nás i v ostravě ve velkých nákup. centrech vykoupeno , ale ještě mám čas, tak budu koukat, pampersky ám 2 na zkoušku, co mi dosšlo s internet. obchodů
Není tady
Jo jo Jani, přesně tak, nakoupit více značek a pak zkoušet které Vám budou vyhovovat. To je prostě se vším - s kosmetikou, s ubrousky atd. Já když kupovala kosmetiku pro Míšu, tak každý nadával na Johnsona a nám naprosto vyhovoval..... Takže pro mimi mám taky tuto značku a uvidí se.
Není tady
jojo
a co vy ? chystáte se na procházku ?
já měla jet s R. na závody do brna, ale včera mě krátký výlet nějak zmohl, pobolívalo i břicho, tak sedím radši doma
Není tady
My celé dopoledne vegetili, po obědě nám odešel taťka do práce a za chvíli se chystám s Míšou aspoň na písek. Už se moc necítím na dlouhé procházky.... Naštěstí to Mišce vyhovuje a dokáže si dvě hodinky na písku hrát.
Není tady
jo já taky už ne žádné dlouhé trasy, sice tak moc kilo nahoře nemá, pupek taky malinký, ale jaksi už to nejde
tak si užijte písek a já jdu zalehnout po obědě
papa
Není tady
Tak jsme dorazili z venku, povečeřeli jsme a opět vegetíme
Jinak koukám, že tu je nějak mrtvo kdepak se všechny touláte???
Není tady
Hmmm, no to je fakt. Mít tak tatínka doma, tak taky někam nejspíš vyrazíme. Ale sama už si moc netroufnu.... Jinak se mi poslední dobou strašně špatně sedí, mimi mě hoodně tlačí do pravého žebra - ufff.....
Není tady