|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Ahoj holky,jdu vás pozdravit.Dneska jsem jela do jiného města,kam jezdím do knihovny a objevila jsem tam parádní second hand.Mají tam krásné věci na mimísky.Dneska jsem koupila lacláčky na 3 měsíční miminko za 55Kč od Nextu a vůbec nevypadají jako nošené.žádné žmolečky,fleky.no prostě nic.
Není tady
Ahojky Holky,
tak jsem doma z čarodějnic přítelovi nějak není dobře, takže snad dojedeme rodinné kolečko a bude dobře.
Zzann z toho si nic nedělej, měla jsem to u malé taky, ale opačně, že moc nepřibírám prostě bla bla bla a malá, že bude moc malinká a tak,nutily mě přežírat, nakonec malá měla krásnou porodní váhu a nebylo to tím přežíráním a já po porodu nemohla vůbec shodit ty špeky, co jsem nabrala, ale hlavně, že jsem přibrala podle jejich tabulek. Tentokrát jsem se poučila, řekla jinou výchozí váhu a mám zlatý klid malej teď má 1 680 g, krásně přibírá a já mám váhový přírůstek podle tabulky a všichni jsme spokojený.
Enn to je super, že si našla šikovnej obchůdek, ono jich je spousty, ale musí na ně člověk narazit
Není tady
Ahojky,hlásím že stále žijem a nikdo nás neupálil,byli jsme na pálení s terkou a nechtěla ani domů jak se ji ,líbilo.
Žanet je super že jste v pořádku,myslela jsem na vás.
Není tady
Zann-to jsi me potesila s tou vahou, sem si myslela, ze sem tady nejvetsi pribirajici vorvanice
Jako taky mi neprijde, ze bych se nejak zvlast prejidala, proste to jde samo a Dr mi nerekla vubec nic. Myslim, ze dle tabulek je normalni pribrat prumerne 0,5kg za tyden, ale v tom 3.trimestru to leti nahoru mnohem vic. Nijak se tim netrapim, jen sem pak zvedava, jak dlouho to budu davat dolu.
Uz mam doma cestovni postylku, pani mi vysvetlovala, jak se sklada, je to jednoduche, ale preci jen nejaky ten figl tam je, takze sem rada, ze mi vse ukazala. Dokonce sem tam objevila peknou postylku, za stejnou cenu jako na netu ve sleve, tak uz ji mam zamluvenou a v sobotu si pro ni pojedeme. Ptala sem se prodavacky na zkusenosti s postylkama-jestli ty stahovaci bocnice nebo sprusle, tak mi potvrdila ty sprusle, ze kdyz se ty bocnice stahnou dolu, tak i pres to je tam nejake vyvyseni, tak to zas az tak efektivni neni, treba na to kojeni. A matraci mi doporucila v kombinaci kokos-molitan-pohanka, ze neni tak tvrda a neprolezi se.
Není tady
Pauli ono každému vyhovuje něco jiného, já třeba na Vanessku mám se ztahovací bočnicí a jsem s ní moc spokojená, Oliverkovi jsme koupili s vyndavacíma zprušlema, protože se nám moc líbila a když by to nevyhovovalo, tak Vanessce koupíme velkou postýlku a Oliver půjde do postýlky po malé.
Není tady
Jani-cestovni tu Cam Daily a klasiku drevenou tuhle http://www.batoleshop.cz/detail.php?zbozi=133266 je se suplikem
Není tady
Pauli já mám trochu podobnou http://www.batoleshop.cz/detail.php?zbozi=149867 , akorát víc v masivu
Není tady
Veru-tu co mas nam taky nabizeli, budeme mit skrine na miru v barve briza-hodne svetle drevo, tak proto jsem chtela hodne svetlou postylku, aby to hezky ladilo. A nejak vyhraly kyticky nad mesickem a hvezdickama, to uz je ale detail, jeste uvidim, co pritas na to. Ale nejspis bude unaveny z cesty a stejne to necha na mne.
Není tady
ahoj holky děkuju za útěchu
byla sem z toho včera docela odvařená
no jo teď v tom 3.trimestru to fak letí nahoru snad samo
ale nevím no dieta se mi nasazovat nechce 
Není tady
Pauli to je na každého vkusu, jaké výřezy, mě se zase k nábytku hodí tato
Jani no vidíš to, můžeme pak srovnat, jak vyhovuje našim miminkům
Zzann na dietu se vyprdni, prostě všichni se do tabulek vejít nemůžeme, koukala jsem na fotečky a ty jsi hodně hubená a před otěhotněním si mohla mít nižší váhu, než by si měla na svojí výšku mít a hned máš několik kilo k tvé váze + přibraná v těhotenství, takže žádné stresy a vyprdni se na to. Neřeknu, kdyby si byla nějakej vorvaň, natýkaly ti nohy a ohrožovalo to tvoje a miminka zdraví
Není tady
Ahoj holky!!!
Tak ještě jsme všechny v celku??? 
Jinak včera odpoledne jsme šli pro ten náš objednaný kočárek. Nafocený ho ale nemám, protože jsme ho nechtěli ještě skládat, nechali jsme ho v krabici a strčili v předsíni na skříň. Tak snad pak při skládaní bude vše v pořádku.
Zzann, přesně jak píšou holky, vyprdni se na dietu, každá z nás přibírá jinak!!! A jak píše Veru, původní váhu jsme měli každá jinou!!!
Není tady
Verunka a Vanesska napsal(a):
Pauli to je na každého vkusu, jaké výřezy, mě se zase k nábytku hodí tato
Jani no vidíš to, můžeme pak srovnat, jak vyhovuje našim miminkům
Zzann na dietu se vyprdni, prostě všichni se do tabulek vejít nemůžeme, koukala jsem na fotečky a ty jsi hodně hubená a před otěhotněním si mohla mít nižší váhu, než by si měla na svojí výšku mít a hned máš několik kilo k tvé váze + přibraná v těhotenství, takže žádné stresy a vyprdni se na to. Neřeknu, kdyby si byla nějakej vorvaň, natýkaly ti nohy a ohrožovalo to tvoje a miminka zdraví
No veru před těhu sem měla 58kg na 175cm te´d mám 75kg
no snad už se to někdy zastaví 
Není tady
Tak by mě zajímalo, co ten doktor má za tabulky:
BMI 175 cm na 58 kg je 18,9 to je normální váha, podváha je když by si měla pod 18,5
Teď v těhotenství 175 cm na 75 kg je BMI na 24,5 nadváha je 25, ale to se takhle nedá posuzovat tobě nepřibejvají špeky, ale něco váží miminko, voda a tak.
Jo a jestli tě to potěší já mám 174 cm a 76 kg a doktor je spokojenej
Není tady
Zzan,
já jsem vorvaň, natýkají mi nohy, ale miminko tím nejspíš nijak neohrožuji, přibrala jsem zatím 11kg a doktorka nic neříká..... 
Důležitý je aby ses cítila dobře
vyprdni se na ni 
Není tady
na BMI v těhotenství vůbec nekoukejte, ZAn tak jak psala Veru, kdyby si měla velké otoky , měla vysoký tlak a ohrožovalo by to miminko tak pak by byla nějaká šetrná dieta na místě, ale akhle vůbec ne
si štíhlá a na tvou výšku je to podle mého normální váhový přírustek, takže si z toho nic nedělej
Není tady
Jasne holky, vahu neresit, vsak to pak vybehame. Vedle u jarnatek se narodila Terezce Kata.
Taky me napadlo, az se zacnem rozjizdet do porodnice, nemam komu napsat. Ja nevim, nejak si vymenit cisla. Ze by s Pavlikem?
Za hodku jedeme pro naseho milacka, uz se nemuzu dockat.
Není tady
Ahoj holky, hlásim, že mě taky neupálili
dnes se jdem podíva na dračí lodě na Kamencové jezero a pak na zahájení sezóny na Červený hrádek...test na cukrovku - docela mi ten blivajz i chutnal, když sem ho vypila rychle, ale to čekání...
výsledek bude za týden.
teď vařim a pak vyrážíme. Zase se tu ukážu na svym krááásnym mininoteboočku
jsem jako malá...no vlastně jako když si přítel přivez domu Audinku...tak má podobný pocity 
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41