29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, u nás taky krásně
Peti ta kosmetika, kadeřnice není špatný nápad
já se tomu mému chlapovi divím, jako těch 8 kilo na mě vidět není, ale ty hormony na obličeji se teda vyřádily - a on pořád jak mi to sluší a tak, až mu nevěřím , ale u nás je to tak jako asi před otěhu, všímá si mě stejně, bříško mu někdy nastavím, když kope, někdy ho pohladí sám, ale , že by to třeba pořád nějak rozebíral to ne
já se zas snažím bavit se o něčem jiném než o mrněti, ať se po práci necítí zavalen jen miminkovskýma věcma, takže už plánujem co uděláme na zahrádce, na jaký výlet pojedem a tak
En , co ty fotky věciček
Není tady
Krásné slunečné ráno
Tak jak vám šem je? Už někdo porodil?
My jsme byli včera s přítelem na procházce a šli jsme kolem nemocnice a venku stála taková milá sestřička a říká vy už jdete k nám ? a já, že ještě ne,ale že už bych i docela šla
Holky taky vás ty kyčle a záda berou čímdál tím víc a nohy sotva uděláte pár kroků ?
Není tady
Mě bolí sem tam záda, když dlouho sedím a někdy v noci, jak ležím na boku, kyčle z přeležení...ale asi to časem bude horší...
Není tady
Holky já myslím, že u vás to teprve začíná pomalu nastupovat ale podle všeho u mě to bude taky ještě horší
Není tady
Jani neboj to najednou začne utíka a pak až překročíš ten 30tt tak se to spomalí ... teda alespoň mě příjde, že se mi to teď táhne:(
Není tady
mě se to asi táhne protože mám ko po měsíci... teď půjdu příští týden v úterýna ko a rovnou nastupuju na mateřskou .... vypadá to že termín budu mít podle UTZ takže dneska jsem 33tt ... snad budu mít potom ko častější a to už mi bude utíkat rychleji
Není tady
Holky, mě se to teď taky šíleně táhne..ale prý po 30 tt to zase valí... tak uvidíme...
Není tady
Keks pro mě je nejhorší to, že se nedokážu k ničemu dokopat jsem pořád unavená. Už mě přestává bavit i sex a to je u mě co říct
Není tady
Holky, děkuji za povzbuzení Je fakt, že můj manžel city dávat najevo neumí, buď si zvyknu nebo si najdu platonického milence
Né, ale vážně, jak jsou děti a povinnosti (hlavně kolem domu), tak na sebe nemáme moc času, a když už něco naplánuji, tak to zhatí nespolehlivé hlídání od babiček..
Keks, po 30tt to fakt utíká.. Začne se velkým UTZ, pak odběry, KO už mám po 3 týdnech a doháním resty
Zítra musím narychlo udělat Nele pas, ale s tím jsem nepočítala.. Nejdříve moje máti, že pojedou do Itálie, pak zase ne a nakonec včera zaplatila zájezd, tak buď budeme o 2tis. chudší nebo s tím pasem to do měsíce stihneme, ale bude ťip ťop..
Není tady
anisek0 napsal(a):
Keks pro mě je nejhorší to, že se nedokážu k ničemu dokopat
jsem pořád unavená. Už mě přestává bavit i sex a to je u mě co říct
no tak to je už co říct...
Není tady
anisek0 napsal(a):
a já bych to potřebovala jako sůl abych si konečně připadala úžasně žensky
Není tady
Já zavolám do Primy, ať narychlo udělají pořad "V těhotensví seš krásná"
Není tady
Anísku, já taky bývám šíleně unavená a to ještě chodím do práce a budu až do nástupu na MD, možná si pár dnů před tím vyberu dovolenou...takže minimálně ještě 1,5 měsíce mě čeká pracovní proces, ale už je to fakt hrůza..fakt mě to už nebaví a dost unavuje...navíc té práce máme fakt stále moc...docela závidím těm, co mohou být doma, ale zase se penízky z práce hodí, šéf na mě teď nešetří...takže vše má své plus i mínus...
Peti, můj manža taky zrovna city neoplývá....kolikrát jsem ráda, že mi vůbec někdy dá pusu... O kytce ani nemluvím, to si někdy nevzpomene ani na narozky... Oni někdy ti chlapy takový jsou...ale lepší, než bývalý přítel mé kámošky - pořád ji říkal, jak ji miluje, že je ta nejúžasnější no a ve výsledku měl samozřejmě mimo ni další...takže raději méně prokazovaného citu a vědět, že to snad myslí vážně...
Není tady
PetaZ napsal(a):
anisek0 napsal(a):
a já bych to potřebovala jako sůl
abych si konečně připadala úžasně žensky
Přesně !!
Není tady
Tak my teď dorazili z obchodu, potřebovala jsem jenom nejnutnější věci - máme tady kousíček Hrušku, měli v akci Huggiesky - super flex za 200,- , tak jsem přibrala jedno balení a ta cesta zpátky z obchodu mi dala tak zabrat, že teď už se asi nezmůžu na nic
V jedné ruce pleny, v druhé taška a přitom uhánět Míšu
Jinak mě to taky po tom 30. t.t. utíká, ale fakt už někdy melu z posledního. To první těhu bylo úplně jiné....
Není tady
Peti, můj manža taky zrovna city neoplývá....kolikrát jsem ráda, že mi vůbec někdy dá pusu...
O kytce ani nemluvím, to si někdy nevzpomene ani na narozky... Oni někdy ti chlapy takový jsou...ale lepší, než bývalý přítel mé kámošky - pořád ji říkal, jak ji miluje, že je ta nejúžasnější no a ve výsledku měl samozřejmě mimo ni další...takže raději méně prokazovaného citu a vědět, že to snad myslí vážně...
Tak to je trefné a u nás naprosto stejné!!! Pokud manželovi nepřipomenu narozky, tak si ani nevzpomen!!!
Není tady
Holky mě příjde, že čím víc se blíží porod tím víc vyžaduje sexu přítel
Jinak keks já vás co pracujete obdivuju ... já jsem od nového roku na neschopence ... prvně to byla placenta dole, pak slepák a nakonec vysoký tlak a teď tvrdnutí bříška ... ale to už mě taky přešlo
Žanet tak to ti závidím, že ti to teď utíká
Není tady
Dobré dopoledne
Tak já jsem se teprve před chvilkou vyhrabala z postele, řekla jsem si, že když jednou můžu spát aniž bych se probudila sama od sebe v 7h, tak klidně bud vyspávat Tady je taky krásně
Doufám, že budu mít dneska míň práce a taky si to počásko trochu užiju
S těma chlapama je to fakt těžký, vůbec se ti Peti nedivím, já bych z toho měla taky pěknou depku a nemusela bych bejt ani těhotná Protože já jsem fakt mazel, takže přitulit se, nasát trochu energie a cítít, že mě má chlap rád - to životně potřebuju
A naštěstí se mi podařilo vybrat si takovýho chlapa, kterej tohle dělá, což jsem neskutečně ráda, protože bych se jinak trápila. Moje ségra je taky tuleň, ikdyž ne takovej, ale ten její, když se k němu třeba na gauči chce trochu přimáčknout, tak jí ještě vynadá
ale co má dělat, má se s ním rozvést jen proto, že není tulící typ? Asi těžko no.. Je třeba na těch chlapech hledat to pozitivní.. A toho se chytnout a na zbytku pomalu pracovat, i když to někdy ani nejde, ale třeba malý zlepšení by se podařit mohlo
Jinak já už mám taky 8 a půl kila nahoře jsem zvědavá, kam až narostu
Ale chlapovi se líbíme
normálně ke mě furt čuchá
tak jsem se ho ptala, co je, proč mě tak očuchává a on, že teď úplně jinak voním, tak jsem se lekla, že mu jako smrdím, ale prý právě naopak - že teď voním krásněji
tak mě to potěšilo a celkem jsem si oddechla
Jinak musíme okamžitě pořídit pračku, zatím jezdím prát k našim nebo výjimečně k tchýni, to když mám jistotu, že není doma a nebude mi tak stát za pr.delí, ale chci si tu v klidu prát mimi věcičky a už bych chtěla taky začít
Ani, já mám taky kontroly po měsící, ale musím říct, že mě to celkem utíká, možná že až budu mít všechno nachystaný, tak se to začne táhnout, ale to já mít jen tak nebudu
A holky tu vaší krupičkovou teorii bych taky nepřeceňovala já jí taky miluju a čekáme holčičku
Grrr, přišly mi smlouvy tak mám po hehe, zatím pa
Není tady
Anísku, já bych taky někdy zůstala ráda doma, ale můj Dr. nadhodí - vždyť těhu není nemoc a mám to...ale já se potýkala naštěstí jen s tou nízko uloženou placentou, ta mě už vystoupala a teď naštěstí bez problémů, tak ťuk ťuk ťuk, ať něco nezakřiknu...snad to v té práci už nějak doklepu...
Lulu, ahoj!! Tak tu postel ti fakt závidím, já už od 7 sedím v práci...
Já hlásím zatím 4 kg nahoře - no nic moc...
Není tady
Já hlásím už 10kg nahoře no nic moc
Není tady
Anisku tak jestli si v 33 tt o 10 kilo těžší tak je to Ok, ne ? já mám 8 a jsem v 26
jinak, narozeniny a výročí teda nezapomínáme ani jeden, ale nejsme romantici ve smylsu, že by mě nosil pořád kytky - já to ani nepotřebuju
manža je taky tulící typ, takže nám to dělá dobře oběma, ale jako neříkáme si miluji tě a tak, lepší když je vidět, že to tak je a ne jen to říkat
Není tady