|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mojí tchýni umřel manžel.
V padesáti zůstala najednou sama po trvale probojovaném manželství. Za dva roky potkala tohohle pána, láska jako trám. Bylo to super, z lehce trpknoucí ženy se stala dáma, která byla přešťastná, že se dá kdykoliv začít znovu. Chodili za ruce, dali dohromady dvě nesouladící rodiny čítající dohromady šest dětí, jejich partnery, dvanáct vnoučat. Myslím, že ví, že za to ty dva roky stáli. Ve chvíli, kdy zjistili, že je J. vážně nemocný, tak se rozhodli vzít. Jen tak z lásky. Trápil se jenom měsíc.
Byl to úplně obyčejný chlap, havíř, který moji superchytrou tchýni dostal na obrovsky široké srdce, splněné sny malé holky od klavíru po výlet do hvězdárny. Píšu to jen, abychom si připomněla, že každý den se dá užít a prožít. Vždycky to za to stojí.
Nějakou dobu jsem tu nebyla, chtěla jsem se "pobavit" - nepovedlo se. Škoda. Babinet už není legrační. 
Není tady
Hrosanek : Je to smutne...

Sice tu damu neznam, ale trochu toho stesti si zaslouzi kazdy !
Není tady

morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé
Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceni
Ja si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o
já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima /nikdo nevynalezl rukavice ve kterých nemrznu
/ a po zbytek roku ještě občas leje 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Nějakou dobu jsem tu nebyla, chtěla jsem se "pobavit" - nepovedlo se. Škoda. Babinet už není legrační.
viky na to si si vybrala blbé vlákno, ale je fakt, že tu poslední dobou nejak chcípl pes, přijd na prvního máje to už tu bude zklamča a pavla zase bude rušno 
Není tady
xxxx napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
viky na to si si vybrala blbé vlákno, ale je fakt, že tu poslední dobou nejak chcípl pes, přijd na prvního máje to už tu bude zklamča a pavla zase bude rušno
No však já jsem "prošmejdila" aj ty ostatní..., a smích nikde, tož jsem šla skuhrat...

Není tady
xxxx napsal(a):
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé
Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceni
Ja si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o
já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima /nikdo nevynalezl rukavice ve kterých nemrznu
Jezisikriste Ty jeste porad veris na čápa ??? 

Není tady
Nekdo mi porad doma premistuje veci... a neni to Alzheimer, je to tchyne. Ona mi chce vzdycky uklidit. A ja pak nemuzu najit tolik veci. A tak me to zdrzuje. A muzu ji to desetkrat rict a ona destkrat slibi a zas priste to je "ale ja ti nic neuklizela, jen jsem trochu usporadala kuchyn..." Beeeeeeeeee
Není tady
To je moc hodna a ochotna osoba, ktera mi pomaha s treninkem mozku a nedovoli mu zakrnet ve stereotypech. Napr. proc by skrabka na brambory nemela byt umistena do nastavce skrine k vanocnim ozdobam?
Není tady
Daniela S. napsal(a):
To je moc hodna a ochotna osoba, ktera mi pomaha s treninkem mozku a nedovoli mu zakrnet ve stereotypech. Napr. proc by skrabka na brambory nemela byt umistena do nastavce skrine k vanocnim ozdobam?
No, ja se jen ptal. Doufam, ze me takovy virus, jako "tchyne" nepostihne. By me vazne pozrazilo, nastesti toto neznam a jsem tomu docela rad. Je pravda ze moji skorochoti obcas prijede maminka a to je vlastne moje skorotchyne, ale snesu ji tak nanejvys 3 ( slovy tri ) dny. Pak se snazim co nejdrive vypadnout k nekteremu z pratel s vysvetlenim, kdo prijel a jak u nas bude dlouho
Chapajici pratele me nikdy neodmitnou 
Není tady
Danielo, zlomyslně mě napadá onu škrabku naaranžovat na viditelné místo vánočního stromečku a žasnoucí tchýni s nevinným výrazem oznámit "já myslela, maminko, že je to u vás zvykem, když jste ji uložila mezi ozdoby"...
Není tady
Dnes me naramne "potesil" upgrade na Internet Explorer 8. S kazdou novou verzi je tento prohlizec dementnejsi a cim dal vic obtezuje uzivatele...
Nu coz, vsichni mame na vyber, ne ? 
Není tady

Hroší, krásný a silný příběh...... a jakkoliv je smutný, tak je i svým způsobem šťastný... takové naplnění duše 
Není tady
Tak prisne vzato je to taky jen skorotchyne a vic nez 5 hodin v kuse jsem v jeji spolecnosti nestravila.
Heli, ale ona do Vanoc bude houby vedet, co kam dala...
Vcera odkracela v mych botach. Ja u toho nebyla, ja byla v praci. Pry si pochvalovala, jak jsou pohodlne. Bodejt, ja mam o dve cisla vetsi nohu.
Není tady

Alzheimer sa už vraj dá aspoň zmierňovať...
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Tak prisne vzato je to taky jen skorotchyne a vic nez 5 hodin v kuse jsem v jeji spolecnosti nestravila.
Heli, ale ona do Vanoc bude houby vedet, co kam dala...
Vcera odkracela v mych botach. Ja u toho nebyla, ja byla v praci. Pry si pochvalovala, jak jsou pohodlne. Bodejt, ja mam o dve cisla vetsi nohu.
Ty vado, se nestacim divit !!! 

Není tady

morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
morpheus napsal(a):
Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceniJa si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o
Jezisikriste Ty jeste porad veris na čápa ???
...tak myslíš jako že mě přinesla vrána?
sem doufala v toho čápa 
Není tady

morpheus napsal(a):
Malem me je*lo u toho dnesniho hokeje
jsem šťastná žena, muj chlap tyhle věci nesleduje
takže ani nevim, že jsme hráli. Koukáme jen na formule a to bojujem čí "kůň" vyhraje, v poslední době nám oba "koně" kulhaj 
Není tady
xxxx: "já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima "
Jéééžiš, xxxx, začínám z Tebe mít strach
- musím se mamči vyptat, jestli původně neměla dvojčata
, přesně tak to říkám já......
Navzdory všem hnusotám života přeji vám všem bezva náladu
Dobrou noc.
Upravil(a) Tercila (29. 4. 2009 23:08)
Není tady

Odlomila sa mi bočnica na okuliaroch, definitívne.
Mám nepoužiteľný lorňon...
Zatiaľ som vyhrabala slnečné okuliare, ale ak sa zamračí - alebo po zotmení - budem vyzerať ako Stevie Wonder. Niekde u rodičov mám - možno - staré náhrandé, ale aj tak mi hrozí, že budem muesiť investovať tisíce (ktoré nemám
) do nových...
Není tady
xxxx napsal(a):
...tak myslíš jako že mě přinesla vrána?
sem doufala v toho čápa
No, ja nevim, ale co svet svetem stoji, nosi deti jen vrany
Moje holka ji chodi neustale vyhlizet k sousedovi na pudu, pac ja na to jaxi nemam cas, kdyz visim porad na Babi 

Není tady

Tercila napsal(a):
xxxx: "já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima "
Jéééžiš, xxxx, začínám z Tebe mít strach- musím se mamči vyptat, jestli původně neměla dvojčata
, přesně tak to říkám já......
Navzdory všem hnusotám života přeji vám všem bezva náladuDobrou noc.
hele vidiš....zeptam se svýho taťky on prej byl pěknej proutník zamlada, jestli nakonec nebudeme ségruše, už dlouho si všímám, že máme podobné smýšlení 
a navzdory všemu jsem naštvaná jako brigadýr, protože hlásali pěkné počasí a ono prd, leje tu hřmí a čarodkový špekáčky si můžu leda tak naložit co octa 
Upravil(a) xxxx (30. 4. 2009 11:28)
Není tady