Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 29. 4. 2009 10:19

hrosanek
Host

Re: Skuhrací chlívek V.

Mojí tchýni umřel manžel.

V padesáti zůstala najednou sama po trvale probojovaném manželství. Za dva roky potkala tohohle pána, láska jako trám. Bylo to super, z lehce trpknoucí ženy se stala dáma, která byla přešťastná, že se dá kdykoliv začít znovu. Chodili za ruce, dali dohromady dvě nesouladící rodiny čítající dohromady šest dětí, jejich partnery, dvanáct vnoučat. Myslím, že ví, že za to ty dva roky stáli. Ve chvíli, kdy zjistili, že je J. vážně nemocný, tak se rozhodli vzít. Jen tak z lásky. Trápil se jenom měsíc.

Byl to úplně obyčejný chlap, havíř, který moji superchytrou tchýni dostal na obrovsky široké srdce, splněné sny malé holky od klavíru po výlet do hvězdárny. Píšu to jen, abychom si připomněla, že každý den se dá užít a prožít. Vždycky to za to stojí.

#102 29. 4. 2009 10:28

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Nějakou dobu jsem tu nebyla, chtěla jsem se "pobavit" - nepovedlo se. Škoda. Babinet už není legrační. grater

Není tady

#103 29. 4. 2009 10:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

hroší - smutný a silný. Smekám.

Není tady

#104 29. 4. 2009 10:48

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Hrosanek : Je to smutne...sadsadsad Sice tu damu neznam, ale trochu toho stesti si zaslouzi kazdy !

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#105 29. 4. 2009 11:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

xxxx napsal(a):

co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé

Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceni smile Ja si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o hmm

já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima /nikdo nevynalezl rukavice ve kterých nemrznu big_smile/ a po zbytek roku ještě občas leje dumbom

dum spiro spero

Není tady

#106 29. 4. 2009 11:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Nějakou dobu jsem tu nebyla, chtěla jsem se "pobavit" - nepovedlo se. Škoda. Babinet už není legrační. grater

viky na to si si vybrala blbé vlákno, ale je fakt, že tu poslední dobou nejak chcípl pes, přijd na prvního máje to už tu bude zklamča a pavla zase bude rušno wink

dum spiro spero

Není tady

#107 29. 4. 2009 11:18

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

viky na to si si vybrala blbé vlákno, ale je fakt, že tu poslední dobou nejak chcípl pes, přijd na prvního máje to už tu bude zklamča a pavla zase bude rušno wink

No však já jsem "prošmejdila" aj ty ostatní..., a smích nikde, tož jsem šla skuhrat...
dumbom

Není tady

#108 29. 4. 2009 11:22

morpheus
Babinet Klub
Web

xxxx napsal(a):

morpheus napsal(a):

xxxx napsal(a):

co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé

Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceni smile Ja si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o hmm

já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima /nikdo nevynalezl rukavice ve kterých nemrznu big_smile/ a po zbytek roku ještě občas leje dumbom

Jezisikriste Ty jeste porad veris na čápa ??? vavava

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#109 29. 4. 2009 12:13

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Nekdo mi porad doma premistuje veci... a neni to Alzheimer, je to tchyne. Ona mi chce vzdycky uklidit. A ja pak nemuzu najit tolik veci. A tak me to zdrzuje. A muzu ji to desetkrat rict a ona destkrat slibi a zas priste to je "ale ja ti nic neuklizela, jen jsem trochu usporadala kuchyn..." Beeeeeeeeee

Není tady

#110 29. 4. 2009 12:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Daniela : Co je to tchyne ? va

Není tady

#111 29. 4. 2009 12:45

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

To je moc hodna a ochotna osoba, ktera mi pomaha s treninkem mozku a nedovoli mu zakrnet ve stereotypech. Napr. proc by skrabka na brambory nemela byt umistena do nastavce skrine k vanocnim ozdobam?

Není tady

#112 29. 4. 2009 13:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Daniela S. napsal(a):

To je moc hodna a ochotna osoba, ktera mi pomaha s treninkem mozku a nedovoli mu zakrnet ve stereotypech. Napr. proc by skrabka na brambory nemela byt umistena do nastavce skrine k vanocnim ozdobam?

No, ja se jen ptal. Doufam, ze me takovy virus, jako "tchyne" nepostihne. By me vazne pozrazilo, nastesti toto neznam a jsem tomu docela rad. Je pravda ze moji skorochoti obcas prijede maminka a to je vlastne moje skorotchyne, ale snesu ji tak nanejvys 3 ( slovy tri ) dny. Pak se snazim co nejdrive vypadnout k nekteremu z pratel s vysvetlenim, kdo prijel a jak u nas bude dlouho lol Chapajici pratele me nikdy neodmitnou smile

Není tady

#113 29. 4. 2009 13:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Danielo, zlomyslně mě napadá onu škrabku naaranžovat na viditelné místo vánočního stromečku a žasnoucí tchýni s nevinným výrazem oznámit "já myslela, maminko, že je to u vás zvykem, když jste ji uložila mezi ozdoby"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#114 29. 4. 2009 13:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Dnes me naramne "potesil" upgrade na Internet Explorer 8. S kazdou novou verzi je tento prohlizec dementnejsi a cim dal vic obtezuje uzivatele... sad Nu coz, vsichni mame na vyber, ne ? smile

Není tady

#115 29. 4. 2009 13:53

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Hroší, krásný a silný příběh...... a jakkoliv je smutný, tak je i svým způsobem šťastný... takové naplnění duše smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#116 29. 4. 2009 15:50

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Tak prisne vzato je to taky jen skorotchyne a vic nez 5 hodin v kuse jsem v jeji spolecnosti nestravila.
Heli, ale ona do Vanoc bude houby vedet, co kam dala...
Vcera odkracela v mych botach. Ja u toho nebyla, ja byla v praci. Pry si pochvalovala, jak jsou pohodlne. Bodejt, ja mam o dve cisla vetsi nohu.

Není tady

#117 29. 4. 2009 15:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

usch Alzheimer sa už vraj dá aspoň zmierňovať...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#118 29. 4. 2009 16:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Daniela S. napsal(a):

Tak prisne vzato je to taky jen skorotchyne a vic nez 5 hodin v kuse jsem v jeji spolecnosti nestravila.
Heli, ale ona do Vanoc bude houby vedet, co kam dala...
Vcera odkracela v mych botach. Ja u toho nebyla, ja byla v praci. Pry si pochvalovala, jak jsou pohodlne. Bodejt, ja mam o dve cisla vetsi nohu.

Ty vado, se nestacim divit !!! lollollollollol
tummenupptummenupptummenupptummenupp

Není tady

#119 29. 4. 2009 22:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Malem me je*lo u toho dnesniho hokeje hmm

Není tady

#120 29. 4. 2009 23:04

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

xxxx napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jezisikriste Ty jeste porad veris na čápa ??? vavava

...tak  myslíš jako že mě přinesla vrána? va sem doufala v toho čápa lol

dum spiro spero

Není tady

#121 29. 4. 2009 23:05

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Malem me je*lo u toho dnesniho hokeje hmm

jsem šťastná žena, muj chlap tyhle věci nesleduje smile takže ani nevim, že jsme hráli. Koukáme jen na formule a to bojujem čí "kůň" vyhraje, v poslední době nám oba "koně" kulhaj dumbom

dum spiro spero

Není tady

#122 29. 4. 2009 23:07

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: "já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima "

Jéééžiš, xxxx, začínám z Tebe mít strach big_smile - musím se mamči vyptat, jestli původně neměla dvojčata big_smile, přesně tak to říkám já......
Navzdory všem hnusotám života přeji vám všem bezva náladu tummenupp Dobrou noc.

Upravil(a) Tercila (29. 4. 2009 23:08)

Není tady

#123 30. 4. 2009 8:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Odlomila sa mi bočnica na okuliaroch, definitívne. dumbom Mám nepoužiteľný lorňon... grater kapitulation Zatiaľ som vyhrabala slnečné okuliare, ale ak sa zamračí - alebo po zotmení - budem vyzerať ako Stevie Wonder. Niekde u rodičov mám - možno - staré náhrandé, ale aj tak mi hrozí, že budem muesiť investovať tisíce (ktoré nemám roll ) do nových...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#124 30. 4. 2009 8:46

morpheus
Babinet Klub
Web

xxxx napsal(a):

...tak  myslíš jako že mě přinesla vrána? va sem doufala v toho čápa lol

No, ja nevim, ale co svet svetem stoji, nosi deti jen vrany lol Moje holka ji chodi neustale vyhlizet k sousedovi na pudu, pac ja na to jaxi nemam cas, kdyz visim porad na Babi lollollol

Není tady

#125 30. 4. 2009 11:26

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

xxxx: "já zase řkám, že mě čáp špatně pohodil, určitě jsem se měla narodit někde ve Spanelsku na Mallorce nebo tááák, protože tady je mi devět měsíců z roku zima "

Jéééžiš, xxxx, začínám z Tebe mít strach big_smile - musím se mamči vyptat, jestli původně neměla dvojčata big_smile, přesně tak to říkám já......
Navzdory všem hnusotám života přeji vám všem bezva náladu tummenupp Dobrou noc.

hele vidiš....zeptam se svýho taťky on prej byl pěknej proutník zamlada, jestli nakonec nebudeme ségruše, už dlouho si všímám, že máme podobné smýšlení lol

a navzdory všemu jsem naštvaná jako brigadýr, protože hlásali pěkné počasí a ono prd, leje tu hřmí a čarodkový špekáčky si můžu leda tak naložit co octa big_smile

Upravil(a) xxxx (30. 4. 2009 11:28)

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí