Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 28. 6. 2009 14:27

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Skuhrací chlívek V.

Prší, prší, prší a pořád prší, nechápu, kde se ta voda pořád bere kapitulationkapitulationkapitulationkapitulation.

Není tady

#977 28. 6. 2009 14:33

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Aprill,tak to nas nechape vic. Nejvic je mi ale lito tech lidi, uz balime a pripravujeme veci,co jsou bud nove a nikdy nepouzite nebo jsou hodne zachovale a posleme je tam,kde je ted budou vic potrebovat. Kazdy vecer,kdyz to vidim,tak mi po tvari stekaji krokodyli slzy. Za co, ach jo,za co? grater

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#978 28. 6. 2009 14:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Slniečko napsal(a):

Aprill,tak to nas nechape vic. Nejvic je mi ale lito tech lidi, uz balime a pripravujeme veci,co jsou bud nove a nikdy nepouzite nebo jsou hodne zachovale a posleme je tam,kde je ted budou vic potrebovat. Kazdy vecer,kdyz to vidim,tak mi po tvari stekaji krokodyli slzy. Za co, ach jo,za co? grater

Já nebalím nic, nevím co by zrovna v tuto chvíli bylo nejžádanější,  přispěju nějakou tou stokorunou (věřím, že ty peníze dojdou tam mají) .

Není tady

#979 28. 6. 2009 14:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak mládě už je na táboře a tady je příšerný, hnusný ticho, na který nejsem zvyklá, mně už se asi stejská nebo co roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#980 28. 6. 2009 15:34

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

ViktorkaLove napsal(a):

Tak. Jdu se vybrečet.
Nikdy jsem to nezažila. Ani když odcházely dcery..., vlastně, to asi bylo jiné - ony odešly do života, tenhle odešel ze života.
Zeťák, ještě včera budoucí, dnes už EX...
Snad nejsem úchyl... ? va

Ja vim Viki, ze ted bys spis nez moje kydy potrebovala moralni podporu, ale neodpustim si poznamku "To si snad delas kozy"... Ty vado, prosim Te, milovala jsi ho Ty, nebo Tva dcera, nebo snad obe dohromady ? Odesel od Tebe, nebo od ni ? Pokud ze ho nazyvas "hajzlikem" tak jsi k nemu mela silne citove pouto. Chjo holka...tak to je vazne husty. Hele, zapomen na nej bude lip, uvidis...je to prece jen obycejny chlap, ne ? wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#981 28. 6. 2009 16:09

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Bydlel s nama, 1.7. to mělo být rok, zvykla jsem si. Zlobil moju dceru, ale taky se měli (a mají) moc rádi...
A Morfe, já chlapy neberu za "obyčejný", to teda ne.
Jo, to moje, co nazýváš "hustý", bude asi to, že jsem ho nějakým způsobem adoptovala..., prala jsem mu, žehlila, zašívala, víš? Byl to můj zlobivej syn, a odešel. Au! grater

Není tady

#982 28. 6. 2009 16:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Viki : tak to potom jo smile Vsak co, mozna se udobri, ale pokud je to takovy zabednenec jako ja, co neudela krok zpet, tak kurnik nevim smile Hlavne nesmutni, zivot je prece jinak pekny, ne ? storstark

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#983 28. 6. 2009 16:17

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak mládě už je na táboře a tady je příšerný, hnusný ticho, na který nejsem zvyklá, mně už se asi stejská nebo co roll

Jo, Pajko, taky jsem to hrozivé ticho chtěla přehlušit hudbou na plný pecky, až jsem neslyšela zvonek..., ale zas můj největší chlap mého života tak třískal na dveře, že se k nám dostal...
Naučila jsem ho hrát šachy...
Je to vlastně legrace. Řvu za jedním, a druhej mi utírá slzišky..., je to nádherný...
Řikám, "File, až půjdete kolem tvé oblíbené prodejny s hračkama..." (to ve Vaňkovce má obchod, z kterého zásadně vycházíme s novýma vagónkama, závorama, garážama a pod.)... a jeho krásná maminka, ještě jsem to nestačila doříct... "Ne-ne, žádný šachy kupovat nebudem...!"
Čéče, ten živůtek je snad fakt furt v pohybu... pussa reta rock

Není tady

#984 28. 6. 2009 19:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Sorac, ani to nectete, ja se jen potreboval nekde vykecat, aby me uplne neporazilo ... visslavisslavisslavissla

Normalne uz od pondeli neskuhram, ale ted zaskuhram jak cyp hmm Jdu na Babi a co nevidim : MySQL Error. Tak si rikam, do haj*lu... kliknu na http://www.punbb.org a stahuju latest development verzi 1.3 pac ta co je tu (1.2.24) je derava jak svina. Rozbalim, otevru a prolitnu adresar Admin jen tak ocima, proberu soubory, par jich otevru, koukam do kodu, a cumim jak puk, ze je to cele jen o napsani connection stringu a nejake te uplne stupidni kontrole, zda tato db je nebo neni podporovana. Predpokladam ze se to cele drzi standardu a je to nepouziva zadne storky a tak az se budu sakra nudit, tak to mozna dodelam, pac tato stupidita mi vazne leze na nervy. Proste ja tu vec jmenem "MySQL" odjakziva nesnasim lol Nespolehlivy, nestabilni a nespravovatelny hnus...

Není tady

#985 28. 6. 2009 22:13

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

morpheus napsal(a):

Sorac, ani to nectete, ja se jen potreboval nekde vykecat, aby me uplne neporazilo ... visslavisslavisslavissla

Normalne uz od pondeli neskuhram, ale ted zaskuhram jak cyp hmm Jdu na Babi a co nevidim : MySQL Error. Tak si rikam, do haj*lu... kliknu na http://www.punbb.org a stahuju latest development verzi 1.3 pac ta co je tu (1.2.24) je derava jak svina. Rozbalim, otevru a prolitnu adresar Admin jen tak ocima, proberu soubory, par jich otevru, koukam do kodu, a cumim jak puk, ze je to cele jen o napsani connection stringu a nejake te uplne stupidni kontrole, zda tato db je nebo neni podporovana. Predpokladam ze se to cele drzi standardu a je to nepouziva zadne storky a tak az se budu sakra nudit, tak to mozna dodelam, pac tato stupidita mi vazne leze na nervy. Proste ja tu vec jmenem "MySQL" odjakziva nesnasim lol Nespolehlivy, nestabilni a nespravovatelny hnus...

Ježiš ja jsem to přečetla va ale absolutně nechapu nad čím tady nařikaš yikes   Ja bych potřebovala asi nějaky hooodně dlouhy kurs sad

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#986 28. 6. 2009 22:24

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Teda Morfe, tos tu tvoju exbabu vyměnil za pěkný hyeroglyfy... pussa

Není tady

#987 28. 6. 2009 22:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jitulak napsal(a):

morpheus napsal(a):

Normalne uz od pondeli neskuhram, ale ted zaskuhram jak cyp hmm Jdu na Babi a co nevidim . Tak si stahuju, je derava jak svina. Rozbalim, otevru a prolitnu.  ocima, proberu otevru, koukam  cumim jak puk, ze je to cele. Predpokladam ze se to cele drzi standardu  a tak az se budu sakra nudit, tak to mozna dodelam, pac tato stupidita mi vazne leze na nervy. Nespolehlivy, nestabilni a nespravovatelny hnus...

Ježiš ja jsem to přečetla va ale absolutně nechapu nad čím tady nařikaš yikes   Ja bych potřebovala asi nějaky hooodně dlouhy kurs sad

možná to myslel tak nějak lol,holt se to muselo rozkódovat lol godlikegodlike

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#988 29. 6. 2009 6:07

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jituláku, nejsi jsi v tom sama va va  samý "sprostý" slova.... takhle se u nás doma nemluví lol

Si zaskuhrám na klíšťata.... jsou to sfině mrňavý dumbom .... a pěkně to svědí usch

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#989 29. 6. 2009 6:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Si zaskuhrám na klíšťata.... jsou to sfině mrňavý dumbom .... a pěkně to svědí usch

To jo - já měl včera jedno na pr..., naštěstí mi ho manželka vytáhla (myslím to klíště) big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#990 29. 6. 2009 7:12

morpheus
Babinet Klub
Web

sisi21 napsal(a):

možná to myslel tak nějak lol,holt se to muselo rozkódovat lol godlikegodlike

Ale notak holki smile Na zacatku bylo prece upozorneni, ze to cist nemusite smile To byl jen muj vnitrni dialog se sebou samym a pekne nastvanym smile

Není tady

#991 29. 6. 2009 7:17

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaLove napsal(a):

Teda Morfe, tos tu tvoju exbabu vyměnil za pěkný hyeroglyfy... pussa

Kdyby me moje - jinak suprova - exbaba nedohnala svym jednanim pomalu do Bohnic, tak bych ji nevymenil za neco "uzitecnejsiho" smile Ted se mi zije panecku, mohu se venovat uplne jinym cinnostem, docela mi to vyhovuje, mam vice casu na sebe, na kuchteni a vymysleni nejruznejsich dobrot, na kulturu, na uceni, na sporty, na ruzne akce s kamarady, na praci...visslavisslavissla Jen tech bab se porad nejak moc bojim rodna

Není tady

#992 29. 6. 2009 7:56

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

pomněnka napsal(a):

To jo - já měl včera jedno na pr..., naštěstí mi ho manželka vytáhla (myslím to klíště) big_smile

"Jeho" si doufám ponechala a parádně užila, co? reta

Není tady

#993 29. 6. 2009 8:00

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

No, a můj krásnej exzeťák je přeciš jenom "hajzlik", je totiž kuchař a zapoměl si tady svý úžasný nože, celej kufr... Dobře mu tak. Jinak, dcerunka se z mekáče vrátila vysmátá, samá záhada, a ejhle..., ona snad "aiskovala" už s ňákým novým..., jupí, netruchlí!!!  reta

Není tady

#994 29. 6. 2009 9:20

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

morpheus napsal(a):

Jediné, čemu jsem v tvém příspěvku rozumněla, bylo "do hajzlu", sviňa,  "stupidní "a "hnus" lol

Upravil(a) mashanka (29. 6. 2009 9:21)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#995 29. 6. 2009 9:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Mikeš napsal(a):

pomněnka napsal(a):

"Jeho" si doufám ponechala a parádně užila, co? reta

Ne, nemluvila se mnou... den předtím jsem se totiž zlehka připil a osahával jsem u ohně její matku... sad ...já jsem taky pěknej exot teda... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#996 29. 6. 2009 9:57

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Přestávám si rozumět s rodiči...sad . Co jsou v důchodu, tak se chovají zvláštně. Něco pro nás udělají a pak mi to vyčtou...Pořád jim něco vadí na manželovi a já si připadám jak nějaký hromosvod či co... Bohužel jsem zřejmě takový typ, co si dlouho něco nechá od svých blízkých líbit a pak si připadám jak sopka před výbuchem...Fakt je mi z toho smutno sad .

Není tady

#997 29. 6. 2009 10:11

kalma
♥♥-----

Už to zase nedávám. Je mi tak moc smutnoo sad((.

Není tady

#998 29. 6. 2009 10:20

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Teda Mikeši! va va
Sice jsi psal, že jsi na strarší, ale toto?? dumbom

Není tady

#999 29. 6. 2009 10:24

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Tiffany napsal(a):

Přestávám si rozumět s rodiči...sad . Co jsou v důchodu, tak se chovají zvláštně. Něco pro nás udělají a pak mi to vyčtou...Pořád jim něco vadí na manželovi a já si připadám jak nějaký hromosvod či co... Bohužel jsem zřejmě takový typ, co si dlouho něco nechá od svých blízkých líbit a pak si připadám jak sopka před výbuchem...Fakt je mi z toho smutno sad .

Tiff,
nic si z toho nedělej... oni ty rodiče jak tak koukám, jsou všude stejný. Musela jsem si v hlavě srovnat, že už jsou prostě starší, se zažitejma vzorcema, že za to vlasně nemůžou, že se ty jejich špatné vlastnosti stářím ještě porohlubují a umocňují.... no žádné dobré vyhlídky, ale kdoví jak zatopíme svým dětem lol

Není tady

#1000 29. 6. 2009 10:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holky co to smutnění va neblázněte, ono se to zase přežene a bude dobře stoltwink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí