Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 23. 4. 2009 22:08

katafyge
♥♥♥♥♥--

Re: Skuhrací chlívek V.

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Nekasaj sa, niekto si kvôli tomu musí zmeniť nick reta , aby to neklalo oči, a niekto holt je na to číslo pyšný... cool

Ty vado, 21200 ??? vavavava dumbomdumbomdumbomdumbom Tak Tebe bych chtel mit doma lol Tobe se asi pusinka nezavre cely den, vid ? wink tummenupp

cool Ale som aj dosť písavá.... gény + profesionálna deformácia. big_smile

morpheus,  príjemne komunikatívna fuckyou
   to by si mal vedieť, keď máš doma slovenku  reta

Není tady

#77 24. 4. 2009 11:18

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

morpheus napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Nechápu proč mě urážíte? To opravdu nepotřebuji. Děkuji

Tak teda nevim, ale podle bavit se o ryze muzskych problemech na babskem webu je nenormalni. Nikdo Te tu neurazi, ale prijde mi toto cele dost uhozene. Rekni mi popravde, jak Ti muze zena, ktera muze zna jenom jako hovado, ktere trousi po byte a pohazuje spinave ponozky objektivne odpovedet na Tvuj dotaz ? Vcil mudruj, priteli.

Jak to myslíš, jako že sem takové chodí? Já ani dotaz nemám, jen si skuhrám, je možné, že to nemají ženy rády a hledí na takové skrze prsty, ale já jsem na skuhracím. A co zde řešíš ty?

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#78 24. 4. 2009 16:04

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Neudatelný napsal(a):

Jak to myslíš, jako že sem takové chodí? Já ani dotaz nemám, jen si skuhrám, je možné, že to nemají ženy rády a hledí na takové skrze prsty, ale já jsem na skuhracím. A co zde řešíš ty?

Bohuzel chodi a kdyz prolezes diskuse, najdes je. Ale spis bych Ti poradil zen se stranit, pac jsou nebezpecnejsi nez muzi smile Ja tu nic neresim, chodim sem jen proto, ze je tu docela legrace, hlavne s majkafou, ze majkafa lollollol Ale prece jen bych tu chtel neco vyresit, nicmene mi tu nikdo neporadi, tak se ani neptam.

No a abych nebyl uplne Offtopic, honem rychle si vymyslim neco ke skuhrani : Dnes mi nechutnal obed ! gratergratergrater

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#79 24. 4. 2009 18:46

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

morpheus napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Bohuzel chodi a kdyz prolezes diskuse, najdes je. Ale spis bych Ti poradil zen se stranit, pac jsou nebezpecnejsi nez muzi smile

To jako zde nebo obecně, já teda moc žen neznám, kamarádku mám jednu a trochu znám kolegyně.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#80 24. 4. 2009 18:54

majkafa
Host

Morphe, neblbni mu hlavu. Chudák, on tě nezná, neví, že si děláš prču. lol

#81 24. 4. 2009 20:05

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

Morphe, neblbni mu hlavu. Chudák, on tě nezná, neví, že si děláš prču. lol

Tak pozor Majkafo, ted si prcu nedelam, to ze zenske kydaji na chlapy je fakt. Stejne tak chlapi kydaji na zenske, takze pohoda dzez cool

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#82 27. 4. 2009 18:11

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Docela me desi zpravy o praseci chripce sad sad sad

http://lb2m.lilypie.com/sHnSp2.png
http://lb1m.lilypie.com/UHqmp2.png

Není tady

#83 27. 4. 2009 18:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzanka007 napsal(a):

Hmm, tak to mě taky... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#84 27. 4. 2009 18:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sorry - ale je už aj u vás v ošipárni... ? wink Alebo prečo ten strach? Tak proste budeme jesť nejaký čas kurence.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#85 27. 4. 2009 20:29

morpheus
Babinet Klub
Web

Zuzanka007 napsal(a):

Kdyz jsem Vam to rikal, neverili jste mi...Problem je, ze vakcina na to neni a jen tak nebude. Siri se to tak rychle, ze za chvilku bude zamoreny cely svet.

Není tady

#86 27. 4. 2009 20:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Sorry - ale je už aj u vás v ošipárni... ? wink Alebo prečo ten strach? Tak proste budeme jesť nejaký čas kurence.

Sel, Ty asi moc nesledujes zpravy, ze ne ? wink Neprenasi se to masem, ale vzduchem a dychacimi cestami wink Ale klidne "kurence" jezme, jsou zdravejsi a mene tucne, nez veprove.

Není tady

#87 27. 4. 2009 20:56

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já nevím, asi je lepší nejíst, nepít a nedýchat. Sakra, ale co teda z toho života pak budu mít? Už jen milování a chození do práce, ale to bez dýchaní taky nepůjde.
No co, na něco jednou stejně umřít musíme. Tož jezme, pijme, dýchejme, třeba nás to nechytne.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#88 27. 4. 2009 21:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

Tak já nevím, asi je lepší nejíst, nepít a nedýchat. Sakra, ale co teda z toho života pak budu mít? Už jen milování a chození do práce, ale to bez dýchaní taky nepůjde.
No co, na něco jednou stejně umřít musíme. Tož jezme, pijme, dýchejme, třeba nás to nechytne.

Presne tak smile tummenupptummenupp Ja se musim tlemit, jak moji znami panikari lol Ja to beru sportovne, kdyz jsem pred 2-ma lety prezil to, co jsem prezil, nejaka ptaci, nebo praseci me uz zabit nemuze, resp. muze, ale bude mi to uplne fuk smile

Není tady

#89 27. 4. 2009 21:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Sakra, ale co teda z toho života pak budu mít? Už jen milování a chození do práce...

No, tak že bych zrovna z chození do práce byl nějak odvázanej... sad
Ale, pravda... v dnešní době může bejt člověk asi rád, že do nějaký práce chodit vůbec může...

morpheus napsal(a):

Sel, Ty asi moc nesledujes zpravy, ze ne ?  Neprenasi se to masem, ale vzduchem a dychacimi cestami ..

Přesně tak - snad se to podaří nějak zvládnout...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#90 27. 4. 2009 22:09

Blossom
Host

Mikeš napsal(a):

Zuzanka007 napsal(a):

Hmm, tak to mě taky... sad

Tedy, nechci to bagatelizovat, ale před cca rokem byly noviny několik týdnů plné ptačí chřipky....a nevzpomínám, že by na ni někdo v Čechách umřel. Věřím, že s prasečí chřipkou to bude podobné...

(mimo jiné,srovnejte si to s tím, kolik lidí asi dneska v Africe umřelo hlady, kolik lidí asi dnes umřelo ve světě na silnicích, kolik lidí na infakrkty....a nikdo o nich nepíše... fuj to jsem rozjela morbidní téma kapitulation
Ale jen prostě doufám, že to zas je nafouknutá novinářská kachna...

#91 27. 4. 2009 22:35

BrenTen
♥♥♥----

Blossom napsal(a):

Tedy, nechci to bagatelizovat, ale před cca rokem byly noviny několik týdnů plné ptačí chřipky....a nevzpomínám, že by na ni někdo v Čechách umřel. Věřím, že s prasečí chřipkou to bude podobné...

(mimo jiné,srovnejte si to s tím, kolik lidí asi dneska v Africe umřelo hlady, kolik lidí asi dnes umřelo ve světě na silnicích, kolik lidí na infakrkty....a nikdo o nich nepíše... fuj to jsem rozjela morbidní téma kapitulation

Problém je, že velké průšvihy většinou přicházejí nenápadně. Když jel před 95 lety následník trůnu s chotí do Sarajeva, také nikoho nenapadlo, co z toho vzejde sad

Není tady

#92 27. 4. 2009 22:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Blossom napsal(a):

No, ja nevim, ale ptaci chripkou bylo velmi obtizne se nakazit smile Toto je neco uplne jineho. A 1500 nakazenych za 3 dny je docela vysoke cislo, do konce tydne jich muze byt 100 x vic a za dalsi tyden ... wink Docela pekne to vysvetlil dnes jeden chlapek na CT24, na mem oblibenem kanalu smile Nafouknuta novinarska kachna to neni, teda alespon ja si to vazne nemyslim.

Není tady

#93 28. 4. 2009 9:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

&Ja si práv emyslím, že je to ako s vtáčou chrípkou... Ruk una srdce: Koľko poznáte OSOBNE ľudí, čo ju mali? A pamätáte sa, čo okolo toho narobili? Toto je možno nákazlivejšie, ale zatiaľ sa rúbe vo vzdialenom lese, ešte je predčasné sa plašiť, podľa mňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#94 28. 4. 2009 12:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

&Ja si práv emyslím, že je to ako s vtáčou chrípkou... Ruk una srdce: Koľko poznáte OSOBNE ľudí, čo ju mali? A pamätáte sa, čo okolo toho narobili? Toto je možno nákazlivejšie, ale zatiaľ sa rúbe vo vzdialenom lese, ešte je predčasné sa plašiť, podľa mňa.

Opet opakuji, ze je to uplne jiny virus, nez ten ptaci, ktery byl neprenosny na cloveka.
Trosku Vas postrasim smile Bu, bu, bu :
Proti viru A/H1N1 neexistuje účinná vakcinace, podle posledních zpráv se ukazuje, že antivirotika jako Tamiflu a Relenza účinná jsou. „Vakcín Tamiflu máme v Česku dostatek, pokryjí zhruba jednu pětinu všech lidí,“ prohlásil hygienik Vít.
Pandemický scénář České republiky však počítá s tím, že by se mohlo nakazit až třicet procent lidí. V případě pandemie připadají v úvahu i přísnější opatření. „Například povinné nošení roušek, zavření veřejných budov či krizové zásobování základním potravinami,“ vyjmenoval odborník Prymula. O zavedení takových věcí by rozhodla Světová zdravotní organizace.
Povinné nošení roušek, uzavřené veřejné budovy, krizové zásobování základními potravinami. Scénář jako z akčního filmu by se podle odborníků mohl v nejbližších dnech stát skutečností.
Pokud se potvrdí, že se virus prasečí chřipky šíří i v jiném světadíle než v Americe, Světová zdravotnická organizace (WHO) nařídí tvrdá opatření. Pak by totiž už nešlo jen o regionální chřipkovou epidemii, ale celosvětovou pandemii.
Hlavní hygienik České republiky Michael Vít odhaduje, že by sem virus mohl dorazit nejpozději do pěti týdnů.

cely clanek je zde:
http://www.denik.cz/z_domova/chripka_pr … 90428.html

Myslim, ze to bude docela prca smile Ale my, co to mame v pazi, se bat opravdu nemusime smile Bez obeti, neni vitezstvi.

Není tady

#95 28. 4. 2009 17:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mňa zaráža len to, že ešte nie je uhorková sezóna, lebo takéto katastrofy sa zvyčajne vynoria, keď majú politici prázdniny, obchodníci tiež a na celom svete sa nič nedeje. wink Čo momentálne ešte neplatí.

Brita

Není tady

#96 28. 4. 2009 19:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Sel, tak to v tom pripade bude neco asi hodne vazneho. Ale nechme se prekvapit smile podle me bude za par tydnu pekne husto, ale rad bych se mylil smile asi bych nemel sledovat ty americke katastroficke filmy, to mam urcite z toho lol

Není tady

#97 29. 4. 2009 6:18

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jsem pako dumbom dumbom dumbom  Připálila jsem pekařovi přepravku... je tam díra jako vrata grater grater

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#98 29. 4. 2009 9:52

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Jsem pako dumbom dumbom dumbom  Připálila jsem pekařovi přepravku... je tam díra jako vrata grater grater

zarafič to papírem lol

dum spiro spero

Není tady

#99 29. 4. 2009 9:53

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé

dum spiro spero

Není tady

#100 29. 4. 2009 10:08

morpheus
Babinet Klub
Web

xxxx napsal(a):

co je to s tím počasím, nachystala jsem si 3/4ťáčky, tílečko nový boty a kabelku a mužu si tak leda natáhnout kalhoty, sako a přibrat megadeštník Blééééé

Hele, jedna moje kamaradka furt rikala : Neexistuje spatne pocasi, jen nevhodne obleceni smile Ja si nestezuji, ja miluju dest, ale nesmi mi prset 3 dny v kuse, jako predloni na Sumave, 3 noci jsem spal v mokrem spacaku, malem me jeb*o hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí