Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#951 26. 6. 2009 23:42

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Re: Skuhrací chlívek V.

PPavlaa napsal(a):

dneska jsme odvezli křečky do zveráku. těšila jsem se až vypadnou a teď je mi z toho něják mizerně. musí se jim stýskat, když tam nemají mámu a tátu a ti zase lezou už půl hodiny po kleci a všude je hledají.
připadám si jako děsná mrcha i když vím, že jinak to nešlo roll

Prosim tě kam jsi je odvezla? Já tam pro ně pojedu a adoptuju je. Je mi úplně mizerně z toho žes jim to udělala skurt wink to víš, mám ty hormony wink

Není tady

#952 27. 6. 2009 9:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorko, ZOO centrum ve Znojmě wink jinak to prostě nešlo, množili by se staří, množili by se za chvíli těch 6 mladejch a já bych si to mohla jít hodit. Mně z toho taky není moc dobře, nemysli si, docela jsme si na ně zvykli, pořád tu byl rachot, jak běhali an kole, píštěli a teď takový ticho ... jenže co jsem měla dělat roll
Mladej je k sobě celou cestu tisknul, taky z toho byl vedle. než jsme odešli, byl se na ně ještě podívat, já jsem na to už neměla roll

Upravil(a) PPavlaa (27. 6. 2009 9:44)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#953 27. 6. 2009 10:59

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

baba.jaga napsal(a):

je mi smutno z toho, ze umrel Michael Jackson. Na druhou stranu uz mel umrit tak pred dvema lety minimalne. Nejak se to protahlo.

Kdo to byl? Nějaký uživatel?

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#954 27. 6. 2009 11:54

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Jéé Pavlo, tak jsi měla zařídit separé anebo nějakou antikoncepci, myší kondůmky a tak wink No snad jim bude dobře, otočme list, vidím že ti taky neni hej.

Není tady

#955 27. 6. 2009 12:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak kondůmky mi radily i holky v práci, nad jejich fantazií jsem teda fakt valila oči big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#956 27. 6. 2009 12:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak kondůmky mi radily i holky v práci, nad jejich fantazií jsem teda fakt valila oči big_smile

Ale tak Pavli, musíš je hlavně naučit, že si ty kondomečky mají včas nasadit. Pak ještě antikoncepční pilulečky, ale aby si nezapmněla křečice vzít. Nebo tělísečko  lollollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#957 27. 6. 2009 12:58

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Neudatelný napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

je mi smutno z toho, ze umrel Michael Jackson. Na druhou stranu uz mel umrit tak pred dvema lety minimalne. Nejak se to protahlo.

Zneuživatel lol vissla :

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#958 27. 6. 2009 13:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ale tak Pavli, musíš je hlavně naučit, že si ty kondomečky mají včas nasadit. Pak ještě antikoncepční pilulečky, ale aby si nezapmněla křečice vzít. Nebo tělísečko  lollollollol

no už padl návrh, strčit ho do kondomu celýho, aby se to jako nemuselo hlídat, rozumíš big_smile

Není tady

#959 27. 6. 2009 13:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tajgr napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Zneuživatel lol vissla :

Tajgr, jestli narážíš na to, kvůli čemu byl kdysi vyšetřován a z čeho byl obviněn, tak to mi teda teď, pár dnů po jeho smrti fakt vitpný nepřijde roll

Není tady

#960 27. 6. 2009 13:31

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Zneuživatel lol vissla :

Tajgr, jestli narážíš na to, kvůli čemu byl kdysi vyšetřován a z čeho byl obviněn, tak to mi teda teď, pár dnů po jeho smrti fakt vitpný nepřijde roll

PPavli,no tak,nečerti se smile  pussa .

Není tady

#961 27. 6. 2009 14:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nečertím se, jen mi to přijde jako nevkusná poznámka teď, chvíli po jeho smrti ...

Není tady

#962 27. 6. 2009 17:23

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Zneuživatel lol vissla :

...on byl hlavně sproštěn obžaloby...

dum spiro spero

Není tady

#963 27. 6. 2009 17:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Není tady

#964 27. 6. 2009 18:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tady už zase leje .. včera bouřka, dneska zas, to budou mít děcka prázdniny ... mladej zítra odjíždí na tábor, s takovu je to z toho stanu vyplaví roll

Není tady

#965 27. 6. 2009 19:46

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Lidicky neblbnete smile Neskuhrejte, zivot je prece tak tummenupptummenupptummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#966 27. 6. 2009 19:47

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Viděla jsem zprávy grater grater grater ,je to strašný,je mi těch lidí tak moc líto grater ,dívat se na to jak vám bourají dům.......

Není tady

#967 27. 6. 2009 19:55

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Mně je strááááášně smutno. Z toho "podmrakem", z vedra a z jakési stagnace v životě..., moja žabka se rozešla s přítelem, už asi po sté, ale odstěhoval si všecky věci..., je tu jakési PRÁZDNO..., i když oni už se zasejc v mekáčovi smiřujou... uááááá!!!!! grater

Není tady

#968 27. 6. 2009 20:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vidíš viki, tak to ho máš za chvíli zpátky :-)

Není tady

#969 27. 6. 2009 20:32

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Doufám, že ne. Nebylo to dobrý, mezi nima... ale, prostě, nějak mi chybí...

Není tady

#970 27. 6. 2009 20:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to víš, je to dlouhá doba, zvykla sis, přirostl ti k srdci ...

Není tady

#971 27. 6. 2009 20:59

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, dik, Pajko... styrka pussa

Není tady

#972 28. 6. 2009 12:45

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tak. Jdu se vybrečet.
Nikdy jsem to nezažila. Ani když odcházely dcery..., vlastně, to asi bylo jiné - ony odešly do života, tenhle odešel ze života.
Zeťák, ještě včera budoucí, dnes už EX...
Snad nejsem úchyl... ? va
Dělám přesně to, co se radí na "nevěře" po odchodu "halzlika"..., zlikvidovala jsem už půlku bytu..., včera odnesl poslední věci..., bože, já snad brečím!
Vydrhla jsem koupelnu, douklízela v jejich pokoji, teď se pustím do kuchyně..., ach jo, odnesl si svůj ručník... au-au! Konec. Hrozné! Litujte mě, přátelé, "ja sašlá s umá"... grater grater grater kapitulation
Teď jsem se byla podívat do "céda", jak to tam píšou, a prej : Ya Shosla S Uma... no to je bomba. Už mi je líp... Shosla jsem si normálního lidského stesku...
Promiňte...

Upravil(a) ViktorkaLove (28. 6. 2009 12:57)

Není tady

#973 28. 6. 2009 13:28

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

ViktorkaLove napsal(a):

Mně je strááááášně smutno. Z toho "podmrakem", z vedra a z jakési stagnace v životě..., moja žabka se rozešla s přítelem, už asi po sté, ale odstěhoval si všecky věci..., je tu jakési PRÁZDNO..., i když oni už se zasejc v mekáčovi smiřujou... uááááá!!!!! grater

Viktorko, až se budou dít nějaké nepříjemnosti (tím nemyslím, že bych ti to přála, ale v životě se prostě střídají různá období), možná budeš na dnešní stagnaci ještě s láskou vzpomínat. Jinak, to dusno je opravdu děsné - pořád prší, jsou bouřky, ale ten vzduch ne a ne se trochu vyčistit. Je to na chcípnutí

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#974 28. 6. 2009 13:40

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, rozpršelo se, depresivní "Tatušky" jsem vyměnila za Vanglise, vyhodila jsem chcíplé kytky, zahnala hnusné myšlenky... (aspoň některé...), a na nebi? To je snad duha...
OK, jdu do"radostného vlákna"...
Aléééé, to vlastně nejde. On si, prosím pěkně, odnesl aj kartáček na zuby, a to hajzlici myslím nedělaj, ty vždy na něj zapomenou, nebo ho nechaj schválně, ne? va grater

Není tady

#975 28. 6. 2009 14:05

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Zřejmě tím chtěl dát ostentativně najevo, že tohle je opravdu, ale opravdu definitivní. Koupila bych v drogérce nový - až přijdou z toho mekáče, aby nešel spinkat s karbanátkem mezi zuby smile a aby snad prokrista pána smiřovací sex neztroskotal na tom, že z něho táhne cibule vissla

Nojo, u nás má  ta obloha také různé, střídající se odstíny - od černé až po šedivou - tak to musí být duha lol

Upravil(a) mashanka (28. 6. 2009 14:10)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí