|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
PPavlaa napsal(a):
dneska jsme odvezli křečky do zveráku. těšila jsem se až vypadnou a teď je mi z toho něják mizerně. musí se jim stýskat, když tam nemají mámu a tátu a ti zase lezou už půl hodiny po kleci a všude je hledají.
připadám si jako děsná mrcha i když vím, že jinak to nešlo
Prosim tě kam jsi je odvezla? Já tam pro ně pojedu a adoptuju je. Je mi úplně mizerně z toho žes jim to udělala
to víš, mám ty hormony 
Není tady
Fidorko, ZOO centrum ve Znojmě
jinak to prostě nešlo, množili by se staří, množili by se za chvíli těch 6 mladejch a já bych si to mohla jít hodit. Mně z toho taky není moc dobře, nemysli si, docela jsme si na ně zvykli, pořád tu byl rachot, jak běhali an kole, píštěli a teď takový ticho ... jenže co jsem měla dělat 
Mladej je k sobě celou cestu tisknul, taky z toho byl vedle. než jsme odešli, byl se na ně ještě podívat, já jsem na to už neměla 
Upravil(a) PPavlaa (27. 6. 2009 9:44)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
je mi smutno z toho, ze umrel Michael Jackson. Na druhou stranu uz mel umrit tak pred dvema lety minimalne. Nejak se to protahlo.
Kdo to byl? Nějaký uživatel?
Není tady
tak kondůmky mi radily i holky v práci, nad jejich fantazií jsem teda fakt valila oči 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tak kondůmky mi radily i holky v práci, nad jejich fantazií jsem teda fakt valila oči
Ale tak Pavli, musíš je hlavně naučit, že si ty kondomečky mají včas nasadit. Pak ještě antikoncepční pilulečky, ale aby si nezapmněla křečice vzít. Nebo tělísečko 

Není tady
Neudatelný napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
je mi smutno z toho, ze umrel Michael Jackson. Na druhou stranu uz mel umrit tak pred dvema lety minimalne. Nejak se to protahlo.
Zneuživatel
:

Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale tak Pavli, musíš je hlavně naučit, že si ty kondomečky mají včas nasadit. Pak ještě antikoncepční pilulečky, ale aby si nezapmněla křečice vzít. Nebo tělísečko
no už padl návrh, strčit ho do kondomu celýho, aby se to jako nemuselo hlídat, rozumíš 
Není tady
Tajgr napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Zneuživatel
![]()
:
Tajgr, jestli narážíš na to, kvůli čemu byl kdysi vyšetřován a z čeho byl obviněn, tak to mi teda teď, pár dnů po jeho smrti fakt vitpný nepřijde 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Kdo to byl? Nějaký uživatel?Zneuživatel
![]()
:
Tajgr, jestli narážíš na to, kvůli čemu byl kdysi vyšetřován a z čeho byl obviněn, tak to mi teda teď, pár dnů po jeho smrti fakt vitpný nepřijde
PPavli,no tak,nečerti se
.

Není tady
nečertím se, jen mi to přijde jako nevkusná poznámka teď, chvíli po jeho smrti ...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Kdo to byl? Nějaký uživatel?Zneuživatel
![]()
:
...on byl hlavně sproštěn obžaloby...
Není tady

Není tady
tady už zase leje .. včera bouřka, dneska zas, to budou mít děcka prázdniny ... mladej zítra odjíždí na tábor, s takovu je to z toho stanu vyplaví 
Není tady
Viděla jsem zprávy
,je to strašný,je mi těch lidí tak moc líto
,dívat se na to jak vám bourají dům.......

Není tady
Mně je strááááášně smutno. Z toho "podmrakem", z vedra a z jakési stagnace v životě..., moja žabka se rozešla s přítelem, už asi po sté, ale odstěhoval si všecky věci..., je tu jakési PRÁZDNO..., i když oni už se zasejc v mekáčovi smiřujou... uááááá!!!!! 
Není tady
vidíš viki, tak to ho máš za chvíli zpátky :-)
Není tady
Doufám, že ne. Nebylo to dobrý, mezi nima... ale, prostě, nějak mi chybí...
Není tady
to víš, je to dlouhá doba, zvykla sis, přirostl ti k srdci ...
Není tady
No jo, dik, Pajko...

Není tady
Tak. Jdu se vybrečet.
Nikdy jsem to nezažila. Ani když odcházely dcery..., vlastně, to asi bylo jiné - ony odešly do života, tenhle odešel ze života.
Zeťák, ještě včera budoucí, dnes už EX...
Snad nejsem úchyl... ?
Dělám přesně to, co se radí na "nevěře" po odchodu "halzlika"..., zlikvidovala jsem už půlku bytu..., včera odnesl poslední věci..., bože, já snad brečím!
Vydrhla jsem koupelnu, douklízela v jejich pokoji, teď se pustím do kuchyně..., ach jo, odnesl si svůj ručník... au-au! Konec. Hrozné! Litujte mě, přátelé, "ja sašlá s umá"...

Teď jsem se byla podívat do "céda", jak to tam píšou, a prej : Ya Shosla S Uma... no to je bomba. Už mi je líp... Shosla jsem si normálního lidského stesku...
Promiňte...
Upravil(a) ViktorkaLove (28. 6. 2009 12:57)
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Mně je strááááášně smutno. Z toho "podmrakem", z vedra a z jakési stagnace v životě..., moja žabka se rozešla s přítelem, už asi po sté, ale odstěhoval si všecky věci..., je tu jakési PRÁZDNO..., i když oni už se zasejc v mekáčovi smiřujou... uááááá!!!!!
Viktorko, až se budou dít nějaké nepříjemnosti (tím nemyslím, že bych ti to přála, ale v životě se prostě střídají různá období), možná budeš na dnešní stagnaci ještě s láskou vzpomínat. Jinak, to dusno je opravdu děsné - pořád prší, jsou bouřky, ale ten vzduch ne a ne se trochu vyčistit. Je to na chcípnutí
Není tady
No jo, rozpršelo se, depresivní "Tatušky" jsem vyměnila za Vanglise, vyhodila jsem chcíplé kytky, zahnala hnusné myšlenky... (aspoň některé...), a na nebi? To je snad duha...
OK, jdu do"radostného vlákna"...
Aléééé, to vlastně nejde. On si, prosím pěkně, odnesl aj kartáček na zuby, a to hajzlici myslím nedělaj, ty vždy na něj zapomenou, nebo ho nechaj schválně, ne?

Není tady

Zřejmě tím chtěl dát ostentativně najevo, že tohle je opravdu, ale opravdu definitivní. Koupila bych v drogérce nový - až přijdou z toho mekáče, aby nešel spinkat s karbanátkem mezi zuby
a aby snad prokrista pána smiřovací sex neztroskotal na tom, že z něho táhne cibule 
Nojo, u nás má ta obloha také různé, střídající se odstíny - od černé až po šedivou - tak to musí být duha 
Upravil(a) mashanka (28. 6. 2009 14:10)
Není tady