Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 23. 4. 2009 6:37

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Skuhrací chlívek V.

Jdu si zaskuhrat : Pitome kočky me dnes rano vzbudily uz v 5:00 !!! dumbom

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#52 23. 4. 2009 9:49

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

morpheus napsal(a):

Hi hi hi ... to já už jsem na cestě do práce tongue
Ale dnes mě vzbudila o půlnoci tchýně dumbom byla na návštěvě u ségry a zřejmě pod vlivem se nudila roll

S těma "pečovatelkama" máš pravdu, taky mám takovou kamarádku.... pořád se jí divím, že ho nevykopne (není to manžel)... peníze jí nedává, pořád v hospodě, sex na nic a ještě na ní chtěl aby si pro něj na sebe vzala půjčku. Naštěstí ho s tímhle poslala do háje.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#53 23. 4. 2009 9:49

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" ženu lol lol

Uz jsem to tu psal X krat smile ze chlap je naprosto nesvepravne, neschopne, line, smrdute, zpocene hovado, ktere jen pohazuje veci po byte, nemyje se, nazere se a ani po sobe neuklidi, drobi po celem byte, vecne cumi do bedny, cte noviny, chlasta pivko a kde muze, tak ji chudinku malou podvede.

Když si to nechají líbit..... vissla

Není tady

#54 23. 4. 2009 15:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Mňa sused o 6... a to som mala vyhliadku, že môžem spať ešte 2 hodiny... dumbom grater Vymením tvoje kočky za môjho suseda.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 23. 4. 2009 17:42

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Mňa sused o 6... a to som mala vyhliadku, že môžem spať ešte 2 hodiny... dumbom grater Vymením tvoje kočky za môjho suseda.

Ne Sel, kocky nevymenim smile Sice jsou to potvory drze, ale mam je velmi rad smile Pred chvili jsem prinesl kocourovi holuba, co se poranil na schodisti, pac prelezl pootevrene okno, uz ho blbec rozskubal v koupelne. Az prijde panicka z prace dom, budou se dit dve veci : Za prve, dostanu drzkovou a budu to muset uklidit a za druhe, zaplatim preventivni prohlidku u veterinare smile Ale snad to nebude tak zleeee, vzdyt co bych pro meho milacka neudelal ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#56 23. 4. 2009 17:47

morpheus
Babinet Klub
Web

pomněnka napsal(a):

morpheus napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" ženu lol lol

Uz jsem to tu psal X krat smile ze chlap je naprosto nesvepravne, neschopne, line, smrdute, zpocene hovado, ktere jen pohazuje veci po byte, nemyje se, nazere se a ani po sobe neuklidi, drobi po celem byte, vecne cumi do bedny, cte noviny, chlasta pivko a kde muze, tak ji chudinku malou podvede.

Když si to nechají líbit..... vissla

Pomenko, tady nejde o to zda si to nechaji libit. Kdyz to nepretrasa doma, ze mu otevrene nerekne, jake je to vlastne prase, tak to pretrasa v hospode s ji podobnejma kamaradkama. A jelikoz nazory obou pohlavi znam velmi duverne, ja jako muz a zeny - jako ze s zenami jsem pracoval dlouho a vim, ceho jsou schopne, byla konverzace velice snadna smile Btw, nastesti uz u nas nemame jedinou zenskou, za dekuji nasemu stvoriteli uz 2. rokem smile

Není tady

#57 23. 4. 2009 18:04

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Morphy, tak já jsem asi chlap gloria jsem se s babama nikdy takhle nebavila o manželovi.... takové ty intimnosti a nebo citové věci (dycinky hezky doma a nikdy před dětma)...  že by někde soudruzi udělali chybu? lol lol

Není tady

#58 23. 4. 2009 18:13

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.

že by ???? no to jsou věci big_smile a co dělá správný partner? pečuje o partnerku, aby se vedle něj cítila dobře a nepokukovala po jiných - lepších, kteří o ni pečovat budou a rádi... btw co znamená lepší a pečovat ??????????????

Není tady

#59 23. 4. 2009 18:39

morpheus
Babinet Klub
Web

pomněnka napsal(a):

Morphy, tak já jsem asi chlap gloria jsem se s babama nikdy takhle nebavila o manželovi.... takové ty intimnosti a nebo citové věci (dycinky hezky doma a nikdy před dětma)...  že by někde soudruzi udělali chybu? lol lol

Ano, jejich rodice ve vychove one "damy" wink

Není tady

#60 23. 4. 2009 18:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Heřmanka napsal(a):

morpheus napsal(a):

Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.

že by ???? no to jsou věci big_smile a co dělá správný partner? pečuje o partnerku, aby se vedle něj cítila dobře a nepokukovala po jiných - lepších, kteří o ni pečovat budou a rádi... btw co znamená lepší a pečovat ??????????????

smile Zeptej se moji holky, ta by me nevymenila smile Asik o ni dostatecne pecuji smile

Není tady

#61 23. 4. 2009 18:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak Vam musim rict, ze byl jsem v supemarketu a to, co sedi dnes u kasy je naprosta ztelesnena demence. Za tech 15 minut, co jsem cekal, nez zaplatim 10 rohliku jsem zacal premyslet o tom, ze do toho kramu uz nepachnu, ani kdybych mel chcipnout hlady. 3 zastavky busem od nas je kramek, kde zakazniky nenechavaji cekat. Malem jsem vlitnul na vedouci, ale nastesti jsem se zachoval slusne a drzel jsem klapacku.

Pro Hermanku : Frontu jsem vystal sam hlavne proto, aby tam nemusela stat moje holka a mohla prijit z prace rovnou domu a mela veceri na stole wink Tomu se rika laska a pro takove malickosti me ma holcina rada a asi by me jen tak neopustila, pac nema zadny duvod smile

Není tady

#62 23. 4. 2009 19:36

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Bohuzel ani tohle nebyl ten den ,kdy by mi poslaly penize ze socialky dumbom dumbom dumbom Zli ,zliiii urednici dumbom Jesteze se vsechno tak zelena a bude kam se jit past roll dumbom dumbom

http://lb2m.lilypie.com/sHnSp2.png
http://lb1m.lilypie.com/UHqmp2.png

Není tady

#63 23. 4. 2009 19:42

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

morpheus napsal(a):

smile Zeptej se moji holky, ta by me nevymenila smile Asik o ni dostatecne pecuji smile

wink

Není tady

#64 23. 4. 2009 19:42

morpheus
Babinet Klub
Web

Zuzanka007 napsal(a):

Bohuzel ani tohle nebyl ten den ,kdy by mi poslaly penize ze socialky dumbom dumbom dumbom Zli ,zliiii urednici dumbom Jesteze se vsechno tak zelena a bude kam se jit past roll dumbom dumbom

Zuzanko, muezes mi nejak rozumne vysvetlit co znamena ten zakodovany text pod Tvym obrazkem ? smile
NT 24.3-V pořádku  5.5. Velký UTZ ,Poradna-12.5.

Není tady

#65 23. 4. 2009 19:52

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Pro Hermanku : Frontu jsem vystal sam hlavne proto, aby tam nemusela stat moje holka a mohla prijit z prace rovnou domu a mela veceri na stole wink Tomu se rika laska a pro takove malickosti me ma holcina rada a asi by me jen tak neopustila, pac nema zadny duvod smile

nemám pocit, že jsem někdy tvrdila opak smile... a mě těší, že tuhle lásku cítím k mnoha lidem ... a především k M a s M navzájem... smile a že to není "jen" můj kluk, ale právě M, nač mít strach, když je to láska... a přesto mě může jen tak opustit, vždyť důvod se dá najít vždycky... smile

Není tady

#66 23. 4. 2009 19:54

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Zuzanka007 napsal(a):

tak jim musíš vysvětlit, že ted jsi dva wink... a třeba jim docvakne, že týrat děti hlady vissla

Není tady

#67 23. 4. 2009 20:02

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Morphee to znamena ,ze cekame zdrave miminko smile a kontroly smile

Hermanko to by slo ,kdyby nebyl neustale vyveseny ,nebo obsazeny telefon dumbom dumbom Myslim ,ze takovych pasoucich se matek je ted vazne hodne lol dumbom Myslim,ze by se mely vsechny spojit a podat hromadnou zalobu dumbom

Není tady

#68 23. 4. 2009 20:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Zuzanka007 napsal(a):

Morphee to znamena ,ze cekame zdrave miminko smile a kontroly smile

Dekuji smile Ale z tech znacek moc chytry vazne nejsem smile Prosim Te to Ti jako nechodi ze socialky materska, nebo co ? Myslim, ze na urednika podat zalobu nebude tak jednoduche.

Není tady

#69 23. 4. 2009 20:23

morpheus
Babinet Klub
Web

Zuzanka007 : Koukam, ze mas nakecano 17300 prispevku, co manzel ? Jeste jsi mu nevykecala diru do hlavy ? lol To je vazne husty smile

Není tady

#70 23. 4. 2009 20:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nekasaj sa, niekto si kvôli tomu musí zmeniť nick reta , aby to neklalo oči, a niekto holt je na to číslo pyšný... cool

Upravil(a) Selima (23. 4. 2009 20:31)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#71 23. 4. 2009 20:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Nekasaj sa, niekto si kvôli tomu musí zmeniť nick reta , aby to neklalo oči, a niekto holt je na to číslo pyšný... cool

Ty vado, 21200 ??? vavavava dumbomdumbomdumbomdumbom Tak Tebe bych chtel mit doma lol Tobe se asi pusinka nezavre cely den, vid ? wink tummenupp

Není tady

#72 23. 4. 2009 20:39

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Morphee ona nechodi skoro nikomu ,novy zakon ,nooo roll viz: http://www.ceskatelevize.cz/program/cer … 35-24.html

No,jo no reta jsem tu taky uz docela dlouho reta

Není tady

#73 23. 4. 2009 20:46

morpheus
Babinet Klub
Web

Zuzanka007 napsal(a):

Morphee ona nechodi skoro nikomu ,novy zakon ,nooo roll viz: http://www.ceskatelevize.cz/program/cer … 35-24.html

No,jo no reta jsem tu taky uz docela dlouho reta

Ach jo, ale to je televizni porad, nejake video. Ten si ted neprehraju, pac jedu pres proxy a ta je nejaka pomala, protoze pres ni leze milion lidi naraz hmm No, ale urcite si link schovam a zitra to zkouknu z prace smile Napada me, ze pokud je to zakonem, jak chcete vy babice postavit pred soud ministry vcetne poslancu ? Jste frajerky, pokud si myslite ze je to snadne.  Ale jinak, je to teda mrzute hmm

Není tady

#74 23. 4. 2009 20:56

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Nemyslim,ze je to snadne hmm jde o to ,ze oni maji ze zakona na proplaceni 30 dnu a vyplaceji zhruba po 60 dnech a to jeste v tom dobrem pripade ... Pokud by sis ty nahodou dovolil neco vcas nezaplatit ,uz bys mel upominku a hezky preplatek dumbom Je to proste nespravedlivy sad a tak si tu skuhram a skuhram vissla Ale jdu spat ,zitra je taky den wink a az to dojde ,tak si preskocim do vedlejsiho chlivku - Co vam dnes udelalo radost big_smile

Není tady

#75 23. 4. 2009 21:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Ty vado, 21200 ??? vavavava dumbomdumbomdumbomdumbom Tak Tebe bych chtel mit doma lol Tobe se asi pusinka nezavre cely den, vid ? wink tummenupp

cool Ale som aj dosť písavá.... gény + profesionálna deformácia. big_smile

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí