|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jdu si zaskuhrat : Pitome kočky me dnes rano vzbudily uz v 5:00 !!! 
Není tady

morpheus napsal(a):
Hi hi hi ... to já už jsem na cestě do práce 
Ale dnes mě vzbudila o půlnoci tchýně
byla na návštěvě u ségry a zřejmě pod vlivem se nudila 
S těma "pečovatelkama" máš pravdu, taky mám takovou kamarádku.... pořád se jí divím, že ho nevykopne (není to manžel)... peníze jí nedává, pořád v hospodě, sex na nic a ještě na ní chtěl aby si pro něj na sebe vzala půjčku. Naštěstí ho s tímhle poslala do háje.
Není tady

morpheus napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" ženu
![]()
Uz jsem to tu psal X krat
ze chlap je naprosto nesvepravne, neschopne, line, smrdute, zpocene hovado, ktere jen pohazuje veci po byte, nemyje se, nazere se a ani po sobe neuklidi, drobi po celem byte, vecne cumi do bedny, cte noviny, chlasta pivko a kde muze, tak ji chudinku malou podvede.
Když si to nechají líbit..... 
Není tady

morpheus napsal(a):
Mňa sused o 6... a to som mala vyhliadku, že môžem spať ešte 2 hodiny...
Vymením tvoje kočky za môjho suseda.
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Mňa sused o 6... a to som mala vyhliadku, že môžem spať ešte 2 hodiny...
![]()
Vymením tvoje kočky za môjho suseda.
Ne Sel, kocky nevymenim
Sice jsou to potvory drze, ale mam je velmi rad
Pred chvili jsem prinesl kocourovi holuba, co se poranil na schodisti, pac prelezl pootevrene okno, uz ho blbec rozskubal v koupelne. Az prijde panicka z prace dom, budou se dit dve veci : Za prve, dostanu drzkovou a budu to muset uklidit a za druhe, zaplatim preventivni prohlidku u veterinare
Ale snad to nebude tak zleeee, vzdyt co bych pro meho milacka neudelal ?
Není tady
pomněnka napsal(a):
morpheus napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" ženu
![]()
Uz jsem to tu psal X krat
ze chlap je naprosto nesvepravne, neschopne, line, smrdute, zpocene hovado, ktere jen pohazuje veci po byte, nemyje se, nazere se a ani po sobe neuklidi, drobi po celem byte, vecne cumi do bedny, cte noviny, chlasta pivko a kde muze, tak ji chudinku malou podvede.
Když si to nechají líbit.....
Pomenko, tady nejde o to zda si to nechaji libit. Kdyz to nepretrasa doma, ze mu otevrene nerekne, jake je to vlastne prase, tak to pretrasa v hospode s ji podobnejma kamaradkama. A jelikoz nazory obou pohlavi znam velmi duverne, ja jako muz a zeny - jako ze s zenami jsem pracoval dlouho a vim, ceho jsou schopne, byla konverzace velice snadna
Btw, nastesti uz u nas nemame jedinou zenskou, za dekuji nasemu stvoriteli uz 2. rokem 
Není tady

Morphy, tak já jsem asi chlap
jsem se s babama nikdy takhle nebavila o manželovi.... takové ty intimnosti a nebo citové věci (dycinky hezky doma a nikdy před dětma)... že by někde soudruzi udělali chybu?

Není tady
morpheus napsal(a):
Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.
že by ???? no to jsou věci
a co dělá správný partner? pečuje o partnerku, aby se vedle něj cítila dobře a nepokukovala po jiných - lepších, kteří o ni pečovat budou a rádi... btw co znamená lepší a pečovat ??????????????
Není tady
pomněnka napsal(a):
Morphy, tak já jsem asi chlap
jsem se s babama nikdy takhle nebavila o manželovi.... takové ty intimnosti a nebo citové věci (dycinky hezky doma a nikdy před dětma)... že by někde soudruzi udělali chybu?
![]()
Ano, jejich rodice ve vychove one "damy" 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.
a co dělá správný partner? pečuje o partnerku, aby se vedle něj cítila dobře a nepokukovala po jiných - lepších, kteří o ni pečovat budou a rádi... btw co znamená lepší a pečovat ??????????????
Zeptej se moji holky, ta by me nevymenila
Asik o ni dostatecne pecuji 
Není tady
Tak Vam musim rict, ze byl jsem v supemarketu a to, co sedi dnes u kasy je naprosta ztelesnena demence. Za tech 15 minut, co jsem cekal, nez zaplatim 10 rohliku jsem zacal premyslet o tom, ze do toho kramu uz nepachnu, ani kdybych mel chcipnout hlady. 3 zastavky busem od nas je kramek, kde zakazniky nenechavaji cekat. Malem jsem vlitnul na vedouci, ale nastesti jsem se zachoval slusne a drzel jsem klapacku.
Pro Hermanku : Frontu jsem vystal sam hlavne proto, aby tam nemusela stat moje holka a mohla prijit z prace rovnou domu a mela veceri na stole
Tomu se rika laska a pro takove malickosti me ma holcina rada a asi by me jen tak neopustila, pac nema zadny duvod 
Není tady

Bohuzel ani tohle nebyl ten den ,kdy by mi poslaly penize ze socialky
Zli ,zliiii urednici
Jesteze se vsechno tak zelena a bude kam se jit past

Není tady
morpheus napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Zeptej se moji holky, ta by me nevymenila
Asik o ni dostatecne pecuji

Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
![]()
![]()
Zli ,zliiii urednici
![]()
![]()
Zuzanko, muezes mi nejak rozumne vysvetlit co znamena ten zakodovany text pod Tvym obrazkem ? 
NT 24.3-V pořádku 5.5. Velký UTZ ,Poradna-12.5.
Není tady
morpheus napsal(a):
Pro Hermanku : Frontu jsem vystal sam hlavne proto, aby tam nemusela stat moje holka a mohla prijit z prace rovnou domu a mela veceri na stole
Tomu se rika laska a pro takove malickosti me ma holcina rada a asi by me jen tak neopustila, pac nema zadny duvod
nemám pocit, že jsem někdy tvrdila opak
... a mě těší, že tuhle lásku cítím k mnoha lidem ... a především k M a s M navzájem...
a že to není "jen" můj kluk, ale právě M, nač mít strach, když je to láska... a přesto mě může jen tak opustit, vždyť důvod se dá najít vždycky... 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
![]()
![]()
Zli ,zliiii urednici
![]()
![]()
tak jim musíš vysvětlit, že ted jsi dva
... a třeba jim docvakne, že týrat děti hlady 
Není tady

Morphee to znamena ,ze cekame zdrave miminko
a kontroly
Hermanko to by slo ,kdyby nebyl neustale vyveseny ,nebo obsazeny telefon
Myslim ,ze takovych pasoucich se matek je ted vazne hodne
Myslim,ze by se mely vsechny spojit a podat hromadnou zalobu 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Morphee to znamena ,ze cekame zdrave miminko
a kontroly
Dekuji
Ale z tech znacek moc chytry vazne nejsem
Prosim Te to Ti jako nechodi ze socialky materska, nebo co ? Myslim, ze na urednika podat zalobu nebude tak jednoduche.
Není tady
Zuzanka007 : Koukam, ze mas nakecano 17300 prispevku, co manzel ? Jeste jsi mu nevykecala diru do hlavy ?
To je vazne husty 
Není tady

Nekasaj sa, niekto si kvôli tomu musí zmeniť nick
, aby to neklalo oči, a niekto holt je na to číslo pyšný... 
Upravil(a) Selima (23. 4. 2009 20:31)
Není tady
Selima napsal(a):
Ty vado, 21200 ??? 

Tak Tebe bych chtel mit doma
Tobe se asi pusinka nezavre cely den, vid ?

Není tady

Morphee ona nechodi skoro nikomu ,novy zakon ,nooo
viz: http://www.ceskatelevize.cz/program/cer … 35-24.html
No,jo no
jsem tu taky uz docela dlouho 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Morphee ona nechodi skoro nikomu ,novy zakon ,nooo
viz: http://www.ceskatelevize.cz/program/cer … 35-24.html
No,jo nojsem tu taky uz docela dlouho
Ach jo, ale to je televizni porad, nejake video. Ten si ted neprehraju, pac jedu pres proxy a ta je nejaka pomala, protoze pres ni leze milion lidi naraz
No, ale urcite si link schovam a zitra to zkouknu z prace
Napada me, ze pokud je to zakonem, jak chcete vy babice postavit pred soud ministry vcetne poslancu ? Jste frajerky, pokud si myslite ze je to snadne. Ale jinak, je to teda mrzute 
Není tady

Nemyslim,ze je to snadne
jde o to ,ze oni maji ze zakona na proplaceni 30 dnu a vyplaceji zhruba po 60 dnech a to jeste v tom dobrem pripade ... Pokud by sis ty nahodou dovolil neco vcas nezaplatit ,uz bys mel upominku a hezky preplatek
Je to proste nespravedlivy
a tak si tu skuhram a skuhram
Ale jdu spat ,zitra je taky den
a az to dojde ,tak si preskocim do vedlejsiho chlivku - Co vam dnes udelalo radost 
Není tady

morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Ty vado, 21200 ???
![]()
Tak Tebe bych chtel mit doma
Tobe se asi pusinka nezavre cely den, vid ?
![]()
Ale som aj dosť písavá.... gény + profesionálna deformácia. 
Není tady