1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jdu si taky zaskuhrat... chce se mi bulet
Připadám si jak tygr v kleci....... tolik je toho ve mně..... a nikdo mě nemá rád
ufffff muselo to ven
ňáké erupce, čico???
Není tady
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
Připadám si jak tygr v kleci....... tolik je toho ve mně..... a nikdo mě nemá rád![]()
![]()
ufffff muselo to ven![]()
ňáké erupce, čico???
Tak to tě vítám do klubu.......fakt asi erekce na Slunci bo co...
Není tady
bambula68 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
Připadám si jak tygr v kleci....... tolik je toho ve mně..... a nikdo mě nemá rád![]()
![]()
ňáké erupce, čico???
Tak to tě vítám do klubu.......fakt asi erekce na Slunci bo co...
![]()
Jééé nejsem sama hned je mi líp
Není tady
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
![]()
ňáké erupce, čico???
Pomněnečko, copak to povídá ??? já jo, já jo, já jo...
Není tady
Neudatelný, přečti si kníku...Posvátná prostitutka...čte se ztěka, ale... ... můe jen získat
Není tady
No,tak já dnes zaila,co bych,u zaít nechtěla. Dojdeme do lidovky,tam v místnosti klučina,nějaký záchvat nebo co,straně pořád plakal,nemohl dýchat,drel se za bříko,u něj dvě bezmocné učitelky,taky celé vyděené. Já jsem byla se akorát schopná zeptat,jestli je astmatik,e bych sním zkusila nějaké pomalé dýchání,nos-ústa a zklidnění,mám 2 astmatiky a taky bývají občas skoro duní,ale u něj to bylo takové nejasné a kýval,e né..e není..astmatik a teď babo raď.. U tam musel sedět pár minut a trápit se,pak jetě ne dorazila záchranka a jeho mamka..která prý běela do lékarny..asi věděla,pro co.. Prý mu nebylo dobře,u od rána.. Ale připadala,jsem si,jako blb,taková bezmoc,e jsem moc nepomohla a pak ten knedlík v krku..z toho,jak se ten klučina trápil, jetě teď mi je z toho divně..ouzko.
Heřmanka napsal(a):
pomněnka napsal(a):
![]()
![]()
![]()
ňáké erupce, čico???
Pomněnečko, copak to povídá ??? já jo, já jo, já jo...
![]()
Heřmi, kuju hnedka je mi líp
Vypadá to, e jsem se z toho vyspala
Taky si jdu dneska udělat radost... jdu ke kadeřnici zas budu mít něco nového na hlavě
Není tady
Já teď četla NeudOLatelný.
Nechápu proč mě uráíte? To opravdu nepotřebuji. Děkuji
Jestli je tohle tvoje obvyklá reakce, pak mě ani nepřekvapují tvé důvody pro skuhrání...
Upravil(a) helena (21. 4. 2009 6:41)
Není tady
dixina napsal(a):
pro Jitulku:
To bude dobrý, neboj!!!
Tak Paout u je pryč
bude mi po něm sakra smutno.Ale jednu starost mam z krku i kdy jsem na tom prodělala.Tak ted u jen sehnat něco jineho ,a i to u se rysuje
Ze by stačilo si zaskuhrat a věci se dají do pohybu Tak to budu muset dělat častěji
Není tady
jitulak napsal(a):
dixina napsal(a):
pro Jitulku:
To bude dobrý, neboj!!!Tak Paout u je pryč
![]()
bude mi po něm sakra smutno.Ale jednu starost mam z krku i kdy jsem na tom prodělala.Tak ted u jen sehnat něco jineho ,a i to u se rysuje
Ze by stačilo si zaskuhrat a věci se dají do pohybu :co: Tak to budu muset dělat častěji![]()
![]()
skuhrej, skuhrej !!!
Není tady
Takhle e to funguje?
Tak to já si zaskuhrám. Ale nemůu napsat, proč.
No, někdo musí být vyřazen, ostatně kdy je člověk fyzicky a duevně polokripl.
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Mám prakticky nulové ance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nelo a kdy u navái něco, není to stejnak k ničemu, cítím e se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příli mladý a na druhou ji příli starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.
Zephyre ty by jsis měl spí dát nick "Nevyhoditelný"....... to tě to tady fakt pořád baví?
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Zephyre ty by jsis měl spí dát nick "Nevyhoditelný"....... to tě to tady fakt pořád baví?
Tohleto nebude Zephyr...
Není tady
Zephyr ne, ale i tenhle sem u psal.
Tak vcil mudrujte, je to Zephyr, nebo neni ? Mozna je to druhy nick Morphea a jen si tu z vas utahuje, pac mluvi sam se sebou
Ale ted vazne, jednou jsem si doma postavil apace, na nej jsem hodil php a pak phpBB. A neni vetsi radosti, nez se pak na svem vlastnim foru hadat sam se sebou ...Neco mi to silne pripomina - toho dementa z Pana prstenu, jak furt sam se sebou mluvil, hotova schiza
Upravil(a) morpheus (22. 4. 2009 18:23)
Není tady
Glum? No, môe to by ete aj Lavský... alebo ktokožvek negativistický, prípadne niekto so zmyslom pre humor. Who cares?
Není tady
Selima napsal(a):
Glum?
No, môe to by ete aj Lavský... alebo ktokožvek negativistický, prípadne niekto so zmyslom pre humor. Who cares?
Jooo, Gluma No a nejlepsi na tom mym foru bylo, ze jsem se sam za me kecy nemohl vyhodit, pac bych si musel vytvaret dalsiho usera a to se mi nechtelo
Vis jaka to byla prca ?
Mel jsem dva usery : Modry a Cerveny
Není tady
Ako e Demokrat a Republikán? źavičiar a pravičiar? Mačo a feminista? Dobrá schíza...
Není tady
Selima napsal(a):
Glum?
No, môe to by ete aj Lavský... alebo ktokožvek negativistický, prípadne niekto so zmyslom pre humor. Who cares?
Mě nikdo nenapadá... pan N. psal, e "se mu nepostaví" a na nikoho s podobným problémem si tu nevzpomínám... pan Coudy si stěoval, "e má malého", ale tomu se snad postavil...
Není tady
Stráááááááááně mě rozbolela hlava, naráz, asi je to tím, e jsem měla 6 kafí, ale velkých a jen cca litr vody. Málo tekutin, ale bolí fakt hnusně
Není tady
Selima napsal(a):
Ako e Demokrat a Republikán? źavičiar a pravičiar? Mačo a feminista?
Dobrá schíza...
Neee, jako muz a zena, ale i tak se pitomci castoktrat zhadali Teda, abych upresnil, ja sam jsem se hadal jako muz, nebo jako zena s opacnym pohlavim a vytahoval jsem na neho, jak je ten druhy neschopny a takove kydy, ze kdo na koho doplaci atd...Nakonec mi vysla docela dobra debata a na druhy den jsem to vsechno i tak zrusil a bylo po ptakach
Není tady
Neudatelný napsal(a):
No, někdo musí být vyřazen, ostatně kdy je člověk fyzicky a duevně polokripl.
Ale do této kategorie jsi se zařadil sám. A připadá mi, e se ani z ní vymanit nechce... libuje si v tom a hledá ne partnerku, ale opečovávatelku.... na to se moná nějaká na začátku chytne, ale kadou to dřív nebo později přestane bavit. Potřebují taky dostávat a ne jenom dávat (tobě). Jsi takový energeticý upír co?
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Ako e Demokrat a Republikán? źavičiar a pravičiar? Mačo a feminista?
Dobrá schíza...
Neee, jako muz a zena, ale i tak se pitomci castoktrat zhadali
Teda, abych upresnil, ja sam jsem se hadal jako muz, nebo jako zena s opacnym pohlavim a vytahoval jsem na neho, jak je ten druhy neschopny a takove kydy, ze kdo na koho doplaci atd...Nakonec mi vysla docela dobra debata a na druhy den jsem to vsechno i tak zrusil a bylo po ptakach
Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" enu
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ale do této kategorie jsi se zařadil sám. A připadá mi, e se ani z ní vymanit nechce... libuje si v tom a hledá ne partnerku, ale opečovávatelku.... na to se moná nějaká na začátku chytne, ale kadou to dřív nebo později přestane bavit. Potřebují taky dostávat a ne jenom dávat (tobě). Jsi takový energeticý upír co?
Tak pomenko, bacha na to. Nektere to neprestane bavit nikdy pac rady delaji pecovatelku, maji to jaxi v krvi. A znam jich takovych teda docela dost. Ale by me zajimalo, jak se spravne chova partnerka ( asi se nechava vydrzovat a oplaci to sexem ) a pecovatelka ( uklizi po chlapovi veci, vari mu a pere, za co nic nema, dokonce ani sex ) ? Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.
Není tady