Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 20. 4. 2009 19:31

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: Skuhrací chlívek V.

Jdu si taky zaskuhrat... chce se mi bulet grater grater grater
Připadám si jak tygr v kleci....... tolik je toho ve mně..... a nikdo mě nemá rád grater grater

ufffff muselo to ven dumbom dumbom ňáké erupce, čico???

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#27 20. 4. 2009 19:36

bambula68
♥------

pomněnka napsal(a):

Připadám si jak tygr v kleci....... tolik je toho ve mně..... a nikdo mě nemá rád grater grater

Tak to tě vítám do klubu.......fakt asi erekce na Slunci bo co...usch usch

Není tady

#28 20. 4. 2009 19:55

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

bambula68 napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Tak to tě vítám do klubu.......fakt asi erekce na Slunci bo co...usch usch

Jééé nejsem sama storstark hned je mi líp stolt

Není tady

#29 20. 4. 2009 20:11

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Pomněnečko, copak to povídᚠ??? já jo, já jo, já jo...smile hjarta

Není tady

#30 20. 4. 2009 20:13

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Neudatelný, přečti si knížku...Posvátná prostitutka...čte se ztěžka, ale... wink... můžeš jen získat smile

Není tady

#31 20. 4. 2009 20:26

REŇAS
Host

No,tak já dnes zažila,co bych,už zažít nechtěla. Dojdeme do lidovky,tam v místnosti klučina,nějaký záchvat nebo co,strašně pořád plakal,nemohl dýchat,držel se za bříško,u něj dvě bezmocné učitelky,taky celé vyděšené. Já jsem byla se akorát schopná zeptat,jestli je astmatik,že bych sním zkusila nějaké pomalé dýchání,nos-ústa a zklidnění,mám 2 astmatiky a taky bývají občas skoro dušní,ale u něj to bylo takové nejasné a  kýval,že né..že není..astmatik a teď babo raď.. Už tam musel sedět pár minut a trápit se,pak ještě než dorazila záchranka a jeho mamka..která prý běžela do lékarny..asi věděla,pro co.. Prý mu nebylo dobře,už od rána.. Ale připadala,jsem si,jako blb,taková bezmoc,že jsem moc nepomohla a pak ten knedlík v krku..z toho,jak se ten klučina trápil, grater ještě teď mi je z toho divně..ouzko. sad

#32 21. 4. 2009 6:16

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Pomněnečko, copak to povídᚠ??? já jo, já jo, já jo...smile hjarta

Heřmi, kuju pussa hnedka je mi líp big_smile
Vypadá to, že jsem se z toho vyspala big_smile
Taky si jdu dneska udělat radost... jdu ke kadeřnici big_smile zas budu mít něco nového na hlavě big_smile

Není tady

#33 21. 4. 2009 6:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já teď četla NeudOLatelný.
Nechápu proč mě urážíte? To opravdu nepotřebuji. Děkuji

Jestli je tohle tvoje obvyklá reakce, pak mě ani nepřekvapují tvé důvody pro skuhrání...

Upravil(a) helena (21. 4. 2009 6:41)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 21. 4. 2009 9:56

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

dixina napsal(a):

pro Jitulku:

pussapussapussapussapussapussapussapussahjarta

To bude dobrý, neboj!!!

Tak Pažout už je pryč grater grater bude mi po něm sakra smutno.Ale jednu starost mam z krku i když jsem na tom prodělala.Tak ted už jen sehnat něco jineho ,a i to už se rysuje vissla
Ze by stačilo si zaskuhrat a věci se dají do pohybu  va  Tak to budu muset dělat častěji lol lol  pussa

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#35 21. 4. 2009 10:19

dixina
♥♥♥♥♥♥-

jitulak napsal(a):

dixina napsal(a):

pro Jitulku:

pussapussapussapussapussapussapussapussahjarta

To bude dobrý, neboj!!!

Tak Pažout už je pryč grater grater bude mi po něm sakra smutno.Ale jednu starost mam z krku i když jsem na tom prodělala.Tak ted už jen sehnat něco jineho ,a i to už se rysuje vissla
Ze by stačilo si zaskuhrat a věci se dají do pohybu  :co:  Tak to budu muset dělat častěji lol lol  pussa

stoltlol
skuhrej, skuhrej !!!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#36 21. 4. 2009 10:52

majkafa
Host

Takhle že to funguje?
Tak to já si zaskuhrám. Ale nemůžu napsat, proč. smile

#37 21. 4. 2009 20:48

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

No, někdo musí být vyřazen, ostatně když je člověk fyzicky a duševně polokripl.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#38 22. 4. 2009 17:47

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Neudatelný napsal(a):

Mám prakticky nulové šance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nešlo a když už naváži něco,  není to stejnak k ničemu, cítím že se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příliš mladý a na druhou již příliš starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůžou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.

Zephyre ty by jsis měl spíš dát nick "Nevyhoditelný"....... to tě to tady fakt pořád baví? roll

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#39 22. 4. 2009 18:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Zephyre ty by jsis měl spíš dát nick "Nevyhoditelný"....... to tě to tady fakt pořád baví? roll

Tohleto nebude Zephyr...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#40 22. 4. 2009 18:23

majkafa
Host

Zephyr ne, ale i tenhle sem už psal.

#41 22. 4. 2009 18:23

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tak vcil mudrujte, je to Zephyr, nebo neni ? big_smile Mozna je to druhy nick Morphea a jen si tu z vas utahuje, pac mluvi sam se sebou big_smile

Ale ted vazne, jednou jsem si doma postavil apace, na nej jsem hodil php a pak phpBB. A neni vetsi radosti, nez se pak na svem vlastnim foru hadat sam se sebou ...Neco mi to silne pripomina - toho dementa z Pana prstenu, jak furt sam se sebou mluvil, hotova schiza lollol

Upravil(a) morpheus (22. 4. 2009 18:23)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#42 22. 4. 2009 18:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Glum? big_smile No, môže to by ešte aj Lavský... alebo ktokožvek negativistický, prípadne niekto so zmyslom pre humor. Who cares? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 22. 4. 2009 19:02

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Glum? big_smile No, môže to by ešte aj Lavský... alebo ktokožvek negativistický, prípadne niekto so zmyslom pre humor. Who cares? wink

Jooo, Gluma lol No a nejlepsi na tom mym foru bylo, ze jsem se sam za me kecy nemohl vyhodit, pac bych si musel vytvaret dalsiho usera a to se mi nechtelo smile Vis jaka to byla prca ? lol Mel jsem dva usery : Modry a Cerveny smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#44 22. 4. 2009 19:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ako že Demokrat a Republikán? źavičiar a pravičiar? Mačo a feminista? lol Dobrá schíza...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 22. 4. 2009 19:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mě nikdo nenapadá... pan N. psal, že "se mu nepostaví" a na nikoho s podobným problémem si tu nevzpomínám... pan Coudy si stěžoval, "že má malého", ale tomu se snad postavil... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#46 22. 4. 2009 19:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Strááááááááášně mě rozbolela hlava, naráz, asi je to tím, že jsem měla 6 kafí, ale velkých a jen cca litr vody. Málo tekutin, ale bolí fakt hnusně grater

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 22. 4. 2009 19:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Ako že Demokrat a Republikán? źavičiar a pravičiar? Mačo a feminista? lol Dobrá schíza...

Neee, jako muz a zena, ale i tak se pitomci castoktrat zhadali smile Teda, abych upresnil, ja sam jsem se hadal jako muz, nebo jako zena s opacnym pohlavim a vytahoval jsem na neho, jak je ten druhy neschopny a takove kydy, ze kdo na koho doplaci atd...Nakonec mi vysla docela dobra debata a na druhy den jsem to vsechno i tak zrusil a bylo po ptakach big_smile

Není tady

#48 23. 4. 2009 6:06

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Neudatelný napsal(a):

No, někdo musí být vyřazen, ostatně když je člověk fyzicky a duševně polokripl.

Ale do této kategorie jsi se zařadil sám. A připadá mi, že se ani z ní vymanit nechceš... libuješ si v tom a hledᚠne partnerku, ale opečovávatelku.... na to se možná nějaká na začátku chytne, ale každou to dřív nebo později přestane bavit. Potřebují taky dostávat a ne jenom dávat (tobě). Jsi takový energeticý upír co?

Není tady

#49 23. 4. 2009 6:10

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Neee, jako muz a zena, ale i tak se pitomci castoktrat zhadali smile Teda, abych upresnil, ja sam jsem se hadal jako muz, nebo jako zena s opacnym pohlavim a vytahoval jsem na neho, jak je ten druhy neschopny a takove kydy, ze kdo na koho doplaci atd...Nakonec mi vysla docela dobra debata a na druhy den jsem to vsechno i tak zrusil a bylo po ptakach big_smile

Tak to by mě zajímalo, jaké jsi vedl názory za tu "svojí" ženu lol lol

Není tady

#50 23. 4. 2009 6:31

morpheus
Babinet Klub
Web

pomněnka napsal(a):

Ale do této kategorie jsi se zařadil sám. A připadá mi, že se ani z ní vymanit nechceš... libuješ si v tom a hledᚠne partnerku, ale opečovávatelku.... na to se možná nějaká na začátku chytne, ale každou to dřív nebo později přestane bavit. Potřebují taky dostávat a ne jenom dávat (tobě). Jsi takový energeticý upír co?

Tak pomenko, bacha na to. Nektere to neprestane bavit nikdy pac rady delaji pecovatelku, maji to jaxi v krvi. A znam jich takovych teda docela dost. Ale by me zajimalo, jak se spravne chova partnerka ( asi se nechava vydrzovat a oplaci to sexem ) a pecovatelka ( uklizi po chlapovi veci, vari mu a pere, za co nic nema, dokonce ani sex ) ? Podle me spravna partnerka pecuje o sveho partnera, aby on se vedle ni citil dobre a nepokukoval po jinych - lepsich, ktere o nej pecovat budou a rády.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí