Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 20. 4. 2009 14:11

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Skuhrací chlívek V.

smile

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#2 20. 4. 2009 14:28

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Re: Skuhrací chlívek V.

pro Jitulku:

pussapussapussapussapussapussapussapussahjarta

To bude dobrý, neboj!!!

Upravil(a) dixina (20. 4. 2009 14:28)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#3 20. 4. 2009 14:58

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

Mám prakticky nulové šance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nešlo a když už naváži něco,  není to stejnak k ničemu, cítím že se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příliš mladý a na druhou již příliš starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůžou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#4 20. 4. 2009 14:59

majkafa
Host

Stačí ti vědět,co chceš ty. Nic víc.

#5 20. 4. 2009 15:18

Blossom
Host

Neudatelný napsal(a):

Mám prakticky nulové šance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nešlo a když už naváži něco,  není to stejnak k ničemu, cítím že se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příliš mladý a na druhou již příliš starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůžou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.

va ????? va

Tedy, osmkrát NE v jedné větě, tolik negativismu najednou jsem ještě pohromadě nikdy neviděla.  dumbom

A deváté NE máš v nicku. To se pak nediv, že jsi Neudatelný. Chce to trochu na sobě zapracovat, poměrně dost, a třeba potom změníš nick na Neodolatelný wink

#6 20. 4. 2009 15:22

Neudatelný
♥♥-----

Blossom napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

va ????? va

Tedy, osmkrát NE v jedné větě, tolik negativismu najednou jsem ještě pohromadě nikdy neviděla.  dumbom

A deváté NE máš v nicku. To se pak nediv, že jsi Neudatelný. Chce to trochu na sobě zapracovat, poměrně dost, a třeba potom změníš nick na Neodolatelný wink

Po 10 letech už se není co divit, to omrzí. Podobných názorů jsem slyšel stovky řídil se jimi a k ničemu to nebylo.

Není tady

#7 20. 4. 2009 15:29

Blossom
Host

Neudatelný - devět, deset, jedenáct NE, ty teda válíš. Začíná mi to připomínat cvičení z němčiny, když jsme se učili zápor..... big_smile

Tak víš, co? Zajeď do Pelhřimova, pěkně si to tam obhlídni, ať víš, do čeho jdeš.... kapitulation

#8 20. 4. 2009 15:41

Neudatelný
♥♥-----

Blossom napsal(a):

Neudatelný - devět, deset, jedenáct NE, ty teda válíš. Začíná mi to připomínat cvičení z němčiny, když jsme se učili zápor..... big_smile

Tak víš, co? Zajeď do Pelhřimova, pěkně si to tam obhlídni, ať víš, do čeho jdeš.... kapitulation

Jen se vysmívej, já jsem tu na skuhracím.

Není tady

#9 20. 4. 2009 15:48

Blossom
Host

Já se nevysmívám, jen jsem se tě pokusila nakopnout - k nějakému řešení.

Ale máš pravdu, jsi na skuhracím, tak si pro mě za mě skuhrej. Když ti to takhle vyhovuje, tak opravdu není co řešit. vissla

#10 20. 4. 2009 16:01

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Blossom, je to tak. Kdyby nakopavaci technika fungovala na 100% ve vsech případech (což na druhou stranu nefunguje žádná technika), tak by to bylo co platné. Ale jsou i období, kdy je potřeba si zaskuhrat.

Takže mohu říct, že s Neudělatelným soucítím. S ženami, zejména pokud k tomu člověk nemá přirozené vlohy a pokud si z toho udělá tak trochu traume, může být potíž. A i kdyby se z něj vyklubal Ne-lavský, Ne-zefyr či jiný Ne-gativista, tak mi přijde tak nějak dobré, pokud se lidé dokáží podpořit.

Není tady

#11 20. 4. 2009 16:43

Blossom
Host

Já chápu, že když se někdo cítí neudatelný, prostě že u žen nemá úspěch, tak z toho pochopitelně není šťastný.
Ale někdy je to totiž právě naopak - nemá u žen úspěch, PROTOŽE z něj vyzařuje jakési poraženectví, negativismus,  až ukňouranost. Za sebe musím říct, že takto ladění muži mě vždy odrazovali.

Já s Neudatelným  v zásadě také soucítím, a rozhodně mu to nepřeju. Jen chci říct, že klíč k řešení je u něj.

Mimochodem, Nicolasi, možná to byl úmysl, možná kouzlo nechtěného - ..."s Neudělatelným soucítím..." smile
(pro přesnost dodávám - toto je mailík pobavení, nikoli výsměchu).

Upravil(a) Blossom (20. 4. 2009 17:06)

#12 20. 4. 2009 17:28

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Neudatelný napsal(a):

někoho mi SILNĚ připomínáš wink... a ten je rozhodně NEODOLATELNÝ , i když to neví a nebo nechce vědět smile pussa

Není tady

#13 20. 4. 2009 18:31

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Neudatelny : Ty si tu z tech holek delas pekne kozy a ony Ti to docela basti big_smile Ale OK. Ted vazne, pokud mas problem s babama, prijd do me skoly wink U me se naucis, ze moderni chlap babu vlastne vubec nepotrebuje smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#14 20. 4. 2009 18:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neudatelný napsal(a):

Blossom napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

va ????? va

Po 10 letech už se není co divit, to omrzí. Podobných názorů jsem slyšel stovky řídil se jimi a k ničemu to nebylo.

Id eo to zbaviť sa kŕču. Nie naoko, pre okolie, ale skutočne. Uvoľniť sa a dať veciam voľný priebeh. Potom to všetko príde samo. Sú totiž veci, kde ani najpevnejšie odhodlanie a silná vôľa - a chcenie - nepomáhajú, ale sú skôr na obtiaž. Ani ja by som nechcela robiť robiť samaritánku niekomu kŕčovitému a obetovať sa zo súcitu. Partnera/partnerku by mal človek obdivovať,  a nie ľutovať. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 20. 4. 2009 18:54

Neudatelný
♥♥-----

Blossom napsal(a):

Já s Neudatelným  v zásadě také soucítím, a rozhodně mu to nepřeju. Jen chci říct, že klíč k řešení je u něj.

To už jsem slyšel mnohokrát a nikdy to nefungovalo, pro některé žádný klíč není sad

Není tady

#16 20. 4. 2009 18:59

majkafa
Host

Já teď četla NeudOLatelnýbig_smile

Upravil(a) majkafa (20. 4. 2009 18:59)

#17 20. 4. 2009 18:59

Neudatelný
♥♥-----

Selima napsal(a):

Id eo to zbaviť sa kŕču. Nie naoko, pre okolie, ale skutočne. Uvoľniť sa a dať veciam voľný priebeh. Potom to všetko príde samo. Sú totiž veci, kde ani najpevnejšie odhodlanie a silná vôľa - a chcenie - nepomáhajú, ale sú skôr na obtiaž. Ani ja by som nechcela robiť robiť samaritánku niekomu kŕčovitému a obetovať sa zo súcitu. Partnera/partnerku by mal človek obdivovať,  a nie ľutovať. wink

Selimo, promiň já tu spíš skuhrám, máš samozřejmě pravdu - toto jsem slyšel za těch mnoho let mnohokrát, ale nebylo to nic platnésad

morpheus - jaké školy? jinak ty slova o sebe uvědomění, nezávisloti, koníčcích, kamarádech a já nevím co již znám nazpaměť.

Není tady

#18 20. 4. 2009 19:00

majkafa
Host

Neudatelný napsal(a):

morpheus - jaké školy? jinak ty slova o sebe uvědomění, nezávisloti, koníčcích, kamarádech a já nevím co již znám nazpaměť.

Ale znát nazpaměť je málo. smile

#19 20. 4. 2009 19:00

Neudatelný
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Já teď četla NeudOLatelnýbig_smile

Nechápu proč mě urážíte? To opravdu nepotřebuji. Děkuji

Není tady

#20 20. 4. 2009 19:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nepresvedčiteľný, Nezdolateľný, Neprehádateľný, Neprefiknuteľný, Nepremožiteľný, Ne.... čo ne?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 20. 4. 2009 19:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nie sú to urážky, proste máš komplikovaný nick. A NEgativistický. Toť fše.

Brita

Není tady

#22 20. 4. 2009 19:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Neudatelný napsal(a):

Tak teda nevim, ale podle bavit se o ryze muzskych problemech na babskem webu je nenormalni. Nikdo Te tu neurazi, ale prijde mi toto cele dost uhozene. Rekni mi popravde, jak Ti muze zena, ktera muze zna jenom jako hovado, ktere trousi po byte a pohazuje spinave ponozky objektivne odpovedet na Tvuj dotaz ? Vcil mudruj, priteli.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#23 20. 4. 2009 19:08

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Neudatelný: napsala jsem Ti SZ

Není tady

#24 20. 4. 2009 19:20

Neudatelný
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Tak teda nevim, ale podle bavit se o ryze muzskych problemech na babskem webu je nenormalni. Nikdo Te tu neurazi, ale prijde mi toto cele dost uhozene. Rekni mi popravde, jak Ti muze zena, ktera muze zna jenom jako hovado, ktere trousi po byte a pohazuje spinave ponozky objektivne odpovedet na Tvuj dotaz ? Vcil mudruj, priteli.

Nic moc jiného jsem nenašel, a občas to zde čtu. A prostě využívám toho, co jsem se naučil, že zdělením toho co mě trápí se mě uleví, a trochu to funguje.

Dík martinko1, přečtu si to, i když něco podobného jsem již četl, ale na takový kurz mezi skupinu cizích lidí mě nikdo nedostane, tak si zalést do kouta. Dřív jsem byl uzavřený a teď se do toho pomalu vracím, sebe uvědomění za ty roky uteklo.

Upravil(a) Neudatelný (20. 4. 2009 19:21)

Není tady

#25 20. 4. 2009 19:25

morpheus
Babinet Klub
Web

Neudatelný napsal(a):

Nic moc jiného jsem nenašel, a občas to zde čtu. A prostě využívám toho, co jsem se naučil, že zdělením toho co mě trápí se mě uleví, a trochu to funguje.

Tak to Ti prteji hodne stesti. Ja tady pusobim dost neutralne a na vazna temata se radeji s nikym nabavim. Spis me bavi delat ze sebe blbce a mam tu svaty klid, Babinet beru pouze jako relax smile Ze ano holki big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí