|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
pro Jitulku:

To bude dobrý, neboj!!!
Upravil(a) dixina (20. 4. 2009 14:28)
Není tady
Mám prakticky nulové šance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nešlo a když už naváži něco, není to stejnak k ničemu, cítím že se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příliš mladý a na druhou již příliš starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůžou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.
Není tady
Stačí ti vědět,co chceš ty. Nic víc.
Neudatelný napsal(a):
Mám prakticky nulové šance, neumím navazovat známosti, nikdá mě to nešlo a když už naváži něco, není to stejnak k ničemu, cítím že se k tomu nehodím, a taky na jednu stranu jsem příliš mladý a na druhou již příliš starý, nevím co chtějí, co nechtějí a ony nechtějí nebo nemůžou pomoci. Je to utrpení. No nějaké geny musí být asi vyřazeny.
????? 
Tedy, osmkrát NE v jedné větě, tolik negativismu najednou jsem ještě pohromadě nikdy neviděla.
A deváté NE máš v nicku. To se pak nediv, že jsi Neudatelný. Chce to trochu na sobě zapracovat, poměrně dost, a třeba potom změníš nick na Neodolatelný 
Blossom napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
?????
Tedy, osmkrát NE v jedné větě, tolik negativismu najednou jsem ještě pohromadě nikdy neviděla.![]()
A deváté NE máš v nicku. To se pak nediv, že jsi Neudatelný. Chce to trochu na sobě zapracovat, poměrně dost, a třeba potom změníš nick na Neodolatelný
Po 10 letech už se není co divit, to omrzí. Podobných názorů jsem slyšel stovky řídil se jimi a k ničemu to nebylo.
Není tady
Neudatelný - devět, deset, jedenáct NE, ty teda válíš. Začíná mi to připomínat cvičení z němčiny, když jsme se učili zápor.....
Tak víš, co? Zajeď do Pelhřimova, pěkně si to tam obhlídni, ať víš, do čeho jdeš.... 
Blossom napsal(a):
Neudatelný - devět, deset, jedenáct NE, ty teda válíš. Začíná mi to připomínat cvičení z němčiny, když jsme se učili zápor.....
![]()
Tak víš, co? Zajeď do Pelhřimova, pěkně si to tam obhlídni, ať víš, do čeho jdeš....
Jen se vysmívej, já jsem tu na skuhracím.
Není tady
Já se nevysmívám, jen jsem se tě pokusila nakopnout - k nějakému řešení.
Ale máš pravdu, jsi na skuhracím, tak si pro mě za mě skuhrej. Když ti to takhle vyhovuje, tak opravdu není co řešit. 
Blossom, je to tak. Kdyby nakopavaci technika fungovala na 100% ve vsech případech (což na druhou stranu nefunguje žádná technika), tak by to bylo co platné. Ale jsou i období, kdy je potřeba si zaskuhrat.
Takže mohu říct, že s Neudělatelným soucítím. S ženami, zejména pokud k tomu člověk nemá přirozené vlohy a pokud si z toho udělá tak trochu traume, může být potíž. A i kdyby se z něj vyklubal Ne-lavský, Ne-zefyr či jiný Ne-gativista, tak mi přijde tak nějak dobré, pokud se lidé dokáží podpořit.
Není tady
Já chápu, že když se někdo cítí neudatelný, prostě že u žen nemá úspěch, tak z toho pochopitelně není šťastný.
Ale někdy je to totiž právě naopak - nemá u žen úspěch, PROTOŽE z něj vyzařuje jakési poraženectví, negativismus, až ukňouranost. Za sebe musím říct, že takto ladění muži mě vždy odrazovali.
Já s Neudatelným v zásadě také soucítím, a rozhodně mu to nepřeju. Jen chci říct, že klíč k řešení je u něj.
Mimochodem, Nicolasi, možná to byl úmysl, možná kouzlo nechtěného - ..."s Neudělatelným soucítím..."
(pro přesnost dodávám - toto je mailík pobavení, nikoli výsměchu).
Upravil(a) Blossom (20. 4. 2009 17:06)
Neudatelný napsal(a):
někoho mi SILNĚ připomínáš
... a ten je rozhodně NEODOLATELNÝ , i když to neví a nebo nechce vědět

Není tady
Neudatelny : Ty si tu z tech holek delas pekne kozy a ony Ti to docela basti
Ale OK. Ted vazne, pokud mas problem s babama, prijd do me skoly
U me se naucis, ze moderni chlap babu vlastne vubec nepotrebuje 
Není tady

Neudatelný napsal(a):
Blossom napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
?????
Tedy, osmkrát NE v jedné větě, tolik negativismu najednou jsem ještě pohromadě nikdy neviděla.![]()
A deváté NE máš v nicku. To se pak nediv, že jsi Neudatelný. Chce to trochu na sobě zapracovat, poměrně dost, a třeba potom změníš nick na NeodolatelnýPo 10 letech už se není co divit, to omrzí. Podobných názorů jsem slyšel stovky řídil se jimi a k ničemu to nebylo.
Id eo to zbaviť sa kŕču. Nie naoko, pre okolie, ale skutočne. Uvoľniť sa a dať veciam voľný priebeh. Potom to všetko príde samo. Sú totiž veci, kde ani najpevnejšie odhodlanie a silná vôľa - a chcenie - nepomáhajú, ale sú skôr na obtiaž. Ani ja by som nechcela robiť robiť samaritánku niekomu kŕčovitému a obetovať sa zo súcitu. Partnera/partnerku by mal človek obdivovať, a nie ľutovať. 
Není tady
Blossom napsal(a):
Já s Neudatelným v zásadě také soucítím, a rozhodně mu to nepřeju. Jen chci říct, že klíč k řešení je u něj.
To už jsem slyšel mnohokrát a nikdy to nefungovalo, pro některé žádný klíč není 
Není tady
Já teď četla NeudOLatelný. 
Upravil(a) majkafa (20. 4. 2009 18:59)
Selima napsal(a):
Id eo to zbaviť sa kŕču. Nie naoko, pre okolie, ale skutočne. Uvoľniť sa a dať veciam voľný priebeh. Potom to všetko príde samo. Sú totiž veci, kde ani najpevnejšie odhodlanie a silná vôľa - a chcenie - nepomáhajú, ale sú skôr na obtiaž. Ani ja by som nechcela robiť robiť samaritánku niekomu kŕčovitému a obetovať sa zo súcitu. Partnera/partnerku by mal človek obdivovať, a nie ľutovať.
Selimo, promiň já tu spíš skuhrám, máš samozřejmě pravdu - toto jsem slyšel za těch mnoho let mnohokrát, ale nebylo to nic platné
morpheus - jaké školy? jinak ty slova o sebe uvědomění, nezávisloti, koníčcích, kamarádech a já nevím co již znám nazpaměť.
Není tady
Neudatelný napsal(a):
morpheus - jaké školy? jinak ty slova o sebe uvědomění, nezávisloti, koníčcích, kamarádech a já nevím co již znám nazpaměť.
Ale znát nazpaměť je málo. 
majkafa napsal(a):
Já teď četla NeudOLatelný.
Nechápu proč mě urážíte? To opravdu nepotřebuji. Děkuji
Není tady

Nepresvedčiteľný, Nezdolateľný, Neprehádateľný, Neprefiknuteľný, Nepremožiteľný, Ne.... čo ne?
Není tady

Nie sú to urážky, proste máš komplikovaný nick. A NEgativistický. Toť fše.
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Tak teda nevim, ale podle bavit se o ryze muzskych problemech na babskem webu je nenormalni. Nikdo Te tu neurazi, ale prijde mi toto cele dost uhozene. Rekni mi popravde, jak Ti muze zena, ktera muze zna jenom jako hovado, ktere trousi po byte a pohazuje spinave ponozky objektivne odpovedet na Tvuj dotaz ? Vcil mudruj, priteli.
Není tady
Neudatelný: napsala jsem Ti SZ
Není tady
morpheus napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Tak teda nevim, ale podle bavit se o ryze muzskych problemech na babskem webu je nenormalni. Nikdo Te tu neurazi, ale prijde mi toto cele dost uhozene. Rekni mi popravde, jak Ti muze zena, ktera muze zna jenom jako hovado, ktere trousi po byte a pohazuje spinave ponozky objektivne odpovedet na Tvuj dotaz ? Vcil mudruj, priteli.
Nic moc jiného jsem nenašel, a občas to zde čtu. A prostě využívám toho, co jsem se naučil, že zdělením toho co mě trápí se mě uleví, a trochu to funguje.
Dík martinko1, přečtu si to, i když něco podobného jsem již četl, ale na takový kurz mezi skupinu cizích lidí mě nikdo nedostane, tak si zalést do kouta. Dřív jsem byl uzavřený a teď se do toho pomalu vracím, sebe uvědomění za ty roky uteklo.
Upravil(a) Neudatelný (20. 4. 2009 19:21)
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Nic moc jiného jsem nenašel, a občas to zde čtu. A prostě využívám toho, co jsem se naučil, že zdělením toho co mě trápí se mě uleví, a trochu to funguje.
Tak to Ti prteji hodne stesti. Ja tady pusobim dost neutralne a na vazna temata se radeji s nikym nabavim. Spis me bavi delat ze sebe blbce a mam tu svaty klid, Babinet beru pouze jako relax
Ze ano holki 
Není tady