6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sonuli napsal(a):
Aha, super Já jsem spí měla na mysli nějakou kreativní hračku
Ahoj, u tě něco napadlo? Nebo u jsi nala, co jsi hledala?
Není tady
Lenuliiik napsal(a):
Sonuli napsal(a):
Ahoj, u tě něco napadlo? Nebo u jsi nala, co jsi hledala?
Ano ano, napadlo a uz jsem ji koupila http://www.magformers.cz/
Není tady
Sonuli napsal(a):
Tak co jsi nakonec vybrala?
Není tady
Zralok napsal(a):
Sonuli napsal(a):
Tak co jsi nakonec vybrala?
Má asi raloku zatmění. Čemu nerozumí na "ale ano, napadlo a u jsem ji koupila" ? Je to hned nad Tvým inteligentním příspěvkem
Není tady
Judyna napsal(a):
Je to hned nad Tvým inteligentním příspěvkem
Opakování matka... reklamních milek
Není tady
čauky, nevíte někdo jestli se dá sehnat bicí pro děti?
Není tady
koukni třeba tady https://kytary.cz/bici/bici-soupravy/de … soupravy/, taky jsme tu na vánoce vybírali
Není tady
marinka455 napsal(a):
Teda vás bych chtěla za sousedy...
Není tady
helena napsal(a):
marinka455 napsal(a):
Snadná pomoc. V Beřkovicích hned vedle léčebny jsou pořád k prodeji volné stavební parcely.
Není tady
modrovous napsal(a):
helena napsal(a):
marinka455 napsal(a):
Snadná pomoc. V Beřkovicích hned vedle léčebny jsou pořád k prodeji volné stavební parcely.
Já myslela, e k antipodům... a vida - Beřkovice...
Není tady
super, díky moc, jetě to musím zváit byla bych nerada aby mi praskla hlava
Není tady
marinka455 napsal(a):
To nemusí mít strach, v Beřkovicích je výborný personál, tam se o tebe postarají!
Není tady
marinka455 napsal(a):
To zva... a dobře... cholerickej soused takový prasknutí zařídí na počkání...
Není tady
my to máme natěstí v garái, ale i tak je to občas záitek
Není tady
U nás teď momentálně vede stavebnice cihličky. stavíme hrady, bunkry, silnice. Kdy přijdou kamarádi, tak si dělají různá opevnění, schovky, baví je to.
Není tady
Ahoj já jsem koupila pro nai malou dcerku pěnové puzzle.Je moc spokojená.Celý den je skládá.
Není tady
Ale nekecej, hvězdo! V červnu jsi tady dělala reklamu té samé zbytečné blbosti, která má (zdá se) neblahý vliv na zdraví dětí. Nebo jak si mám jinak vysvětlit, e v červnu jsi měla chlapečka, který si s reklamovanou kravinou hrál do zblbnutí, a za měsíc se z chlapečka vyklubala spokojená holčička?
Není tady
modrovous napsal(a):
a za měsíc se z chlapečka vyklubala spokojená holčička?
Dělá, jako kdybys v ivotě neslyela o transsexuálech a hermafroditech...
Není tady
Dobrý den, zajímá mě jestli máte zkuenosti s těmito cihličkami www.cihlicky-pro-deticky.cz? Syn bude mít páte narozeniny a chci mu koupit něco tvořivýho, s čím by si mohl vyhrát a ne pořád kupovat autíčka, kterých u má plný pokoj.
Není tady
Dobrý den, my jsme dětem koupili takové ty cihličky. Jsou super, děti si z nich skládají různé domečky, hrady. Malej z nich udělal dokonce i letadlo. Skládají z nic věci, které by mě ani nenapadli a vyhrají si s nimi hodiny.
Není tady
Holky moc děkuju, vymysleli jste mi dárek k narozeninám pro syna. Ty cihličky se líbí i mně. To nás bude bavit oba, aspoň si spolu pořádně vyhrajem.
Není tady
Nae děti ty cihličky pro dětičky baví taky. A koho baví nejvíce je ná tatínek, take to váně chytne i dospělého a pěkně si s dětmi pohraje.
Není tady
Holky, byly byste prosím tak hodné a doporučily knihy pro 3leáka? Docela akutka sháním. Nějaké naučné (barvičky, čísla, ). Vánoce klepou na dveře Díky moc.
Není tady
My jsme koupili k narozeninám auto na elektrický pohon, Ford z Alzy a naprostá spokojenost. Malej si neskutečně vyhraje.
Není tady
Ahojky, rozhodně doporučím knihy Ella a Max. Ty jsou senzační a pro tento věk nabízejí celou řadu knih. Na presco.cz je mají.
Není tady