18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vichni
budu moc ráda za tip na hračku pro 3leté dítě. S čím si nejraději hrají vae děti? Jde mi o něco tvořivého, ne panenky a plyáky. Např. navlékání korálků, puzzle atd. Díky
Není tady
Uz jsi zminila to puzzle, to u nas ted leti, nejdriv to bylo 24kusu, ted zvladame 48ks, nechybi ani vytvarne aktivity, takze mame vytlacovacku na modelinu a delame ruzna zviratka, prstove barvy jsou taktez fajn, okusily jsme uz i praci se sadrou a vodovkami, samozrejme spolu peceme, varime, Saru bavi i nalepovat samolepky na papir, vybarvovat omalovnaky, tiskat, stavi s legem, no a pak ty jsou v kurzu i ty panenky - co vidi ted u me kdyz se staram i malou, tak praktikuje u sve panenky nekdy i koji
Není tady
Trisho, děkuji za odpověď... A co nějaké dětské časopisy? Káju teď straně zajímá Sluníčko. Jsou tam i různé hry atd. Existuje i něco jiného pro tyhle nejmení děti?
Není tady
Z časopisů u nás vede Sluníčko.. Vimla jsem si, e vychází časopis Kouzelná kolka, ale jetě mi nepřiel do ruky.. Puzzle éra u je za náma.. Teď si hodně vyhraje s domečkem, který jsme postavily z mega blocks kostek a chci pořídit lego creator, protoe je více variabilnějí. K tomu má postavičky z lega, blbůstky z kinder vajíček, poníky a jiný zvířátka, autíčka.. No, a jak si s tím hraje, tak nahlas povídá příběhy. Pak jetě kreslící tabulka, maluje a opět k tomu povídá příběhy.. A venku je největí zábava: domácí pískovitě, houpačka, skluzavka a kolo Jetě k plyákům.. S těmi si hraje na nemocnici. Má doktorský kufřík, vchnu plyovou havě si natahá do bunkru a léčí je..
Maluje s vodovkama, modelína je taky v kurzu, omálovánky si tisknu z netu.. A zpojuji jí do domácích prací + venku na zahradě.
No, a panenku má jednu i s kočárkem, ale pořád se k tomu nemá.. Třeba se chytne za pár týdnů
Není tady
U nás vede z časopisů Méďa Pusík
Jinak stavebnice, dřevěné kostky, puzzle bylo u nás později, ale teď se dělají i kníky s 9ti kousky
Dělají se i různé nálepky, které se dají odlepovat a nalepovat.
JInak se od 3let dá také tvořit windowcolorkama. Ale rodiče musí udělat silnějí a vyí konturu a dítko to "jen" vybarví.
Není tady
Ahoj Holky,
pro maminku jsem koupila porcelánovou panenku na smazán odkaz reklamního charakteru a vem doporučuji. Udělala jsem s ní radost.
Katka
Upravil(a) tina (13. 7. 2011 7:03)
Není tady
Hihi, tak příspěvek Katky jsem taky moc nepochopila :-)
Jinak nae malá je taky hodně tvořivá, no někdy a moc :-) Take u nás vedou různé barvičky, kostky, puzzle a tak. Její nejnovějí láska je ale dětská kuchyňka, kterou jí dali nai. Troku mě natvali, protoe mě předběhli a musela jsem vymýlet něco jiného :-) Původně jsme pro ni měli vyhlídlou na Aukru tuto.
Není tady
Tak my mame chlapecka, takze u nas leti stavebnice, Duplo...staveni ruznych vezi a garazi. Potom vlacky s nadrazim a vsim okolo. Malovani, lepeni nalepek, modelina atd. Na zahrade si hraje s palkou od pingpongu a mekkym mickem, vydrzi hodinu nadhazovat a zkouset se trefit
Není tady
U nás jsou to vodolepky, výsledkem je, e se malá neustále těí na koupání. A pak jetě dřevěné hračky.
Upravil(a) Frantika kutová (21. 3. 2018 21:00)
Není tady
Ahoj,
u nás jsou teď také populární puzzle a protoe mám chlapečka tak
vlaky a koleje..
Není tady
Ahoj mamky, mám tunel ( drí tvar, ale je měkký při případném pádu) a most - hračky k nezaplacení, tvořivě si s nimi dokáou hrát hodně dlouho chlapci i holčičky, i více dětí najednou. Mám i kompletní plastové nářadí, dvě sady, nepokozoné, mono dát jako nový dárek. Je tam i oblečení, outdoorové prodám za pár korun, hodně věcí dám zadarmo, včetně bot Goretex - mám na mysli jen jako náhradní. Můete se mrknout na adrese http://rolka.rajce.net
Není tady
Spam
Upravil(a) Ronja (2. 10. 2011 19:46)
Není tady
Ahoj, já mám dva kluky a oba ve 3 letech uplně propadli modelíně ) take doporučuji, ideálně například play-doh nebo play-foam. Jinak na webu se dají najít i hračky pro chytré děti, je tam i nákupní rádce podle věku a zadá si tam jestli holka nebo kluk a věk a vyleze ti, co by děti "měly" v tom daném věku umět a co je baví a v čem se potřebují rozvíjet a pak samozřejmě spousta tipů na vhodné hračky... Ale u nás fakt vedla modelína!!!
Není tady
Holky, nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem - moje 6 letá slečna se ve kole zamilovala do tabule a chtěla by něco takového i doma na křeslení a psaní. Napadlo mě koupit třeba tento flipchart, k tomu nějaké mazací fixy, magnetky...jen nevím, jestli to nejsou vyhozené peníze, jestli ji to bude bavit déle jako týden Nemáte s tím někdo zkuenosti? Oplatí se to?
Není tady
Ahoj, mě se docela osvědčila taková ta malá stojací tabule a obyčejné barevné křídy. Jen je z toho docela binec, take jsem se snaila mít to pod dohledem, protoe jinak jsou křídové tlapky vude...
Není tady
no tabule na zimu určitě super nápad. My jsme právě zazimovali dětské hřitě, take taky koukám po nějaké zimní dětské zábavě. Tabule se mi líbí, jen moc ne ty křídy. Jestli je z toho bordýlek, takpotě...
Není tady
Někdo se tu ptal na vystřihovánky. Hledala jsem na internetu a nic moc. Ale nakonec jsem objevila na místě, kde by mě to fakt nenapadlo. Jedna alergologická ordinace má na stránkách vánočního andílka na vystřiení, je buď v barvách nebo si ho můete vybarvit. S malou jsme si vyhráli celé odpoledne a máme jich na stromek asi 10 a bojím se, e to nekončí. :-)
Tak kdyby se vám chtělo juknout, je to www.alergomed.cz/andilek
Není tady
Zkuste krásné dřevěné motorické hračky pro rozvoj dětí. Odstraněn reklamní odkaz
Upravil(a) Ronja (5. 1. 2012 9:32)
Není tady
Ná syn si rád zatlouká
Odstraněn reklamní odkaz.
Upravil(a) Ronja (5. 1. 2012 9:32)
Není tady
Ahojte,
mame holcicky 2 a 4, kupili sme im na Vianoce vodni drahu. Posklada sa to, naplni vodou, tesni to takze je mozne prevadzkovat aj v kupelni. Su k tomu figurky, lodky, je to kompatibilne s legom Duplo. Vydrzia pri tom hodiny :-) V Cr je to napr. na http://www.vodnidrahy.cz
Doda
Není tady
Moje dcera pořád chtěla od jeíka panenku monster hihg. Ale bohuel ta cena za kus umělé hmoty mi přila ost vysoká. Nakonec jí jeíek přinesl tuhle: http://www.hrajmesi.cz/panenky/103-pane … odlak.html Vypadá podobně, je tak celá kloubová a za čtvrtinu ceny:-)
Není tady
Zdravím já jsem své tříleté dceři koupila projektor na kreslení, kde vlastně vloíte kolečko s obrázky do něho a on vám daný obrázek nasvítí na papír. Dcera kreslívá hodiny, zkuste mrknout na hračkomatu. http://www.hrackomat.cz/pro-kluky/kreat … 3v1-8.html
Není tady
ahojky, já ráda nakupuju tady - reklama hračky jsou super, a hlavně vydrí i nějaké to bouřlivjí hraní. Máme doma domeček pro panenky a nae malá je z něho paf...
Není tady
Ahojky,
potřebuji poradit, chci koupit domeček pro panenky ale nevím kde nejvýhodněji.
Máte někdo zkuenosti?
Děkuji za odpovědi.
Jarka
Není tady