27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pandoro,
dík za fotku.Hned je to lepí.Super.Ta diskuse mě tam zdvihla kufr, ale ony vechny diskuse k různým událostem jsou katastrofální.Jednou jsem se tam pokouela někomu něco vysvětlit a marnost nad marnost ne jsem přila na to ,e si prostě dělají legraci.Jen aby něco "moudrého" napsali.Připadalo mi to jak na kolní brigádě, kdy není důleitý obsah slov, ale hlavní je smích a nejlepí někoho zesměnit.Tyto diskuse neberu váně.A pokud pisatelé ano tak chudák Salvátor, a jim bude vysvětlovat jak jim vznikla karma.Aby si ti to rovnou nechal předtisknout. )))))
Není tady
Zeno,
no ta fotka..ani mi nemluv! Mela jsem hruzu, ze vymazu pul pocitace, nez se mi ji podarilo zmensit a nahrat Ale opet jsem zvitezila
Nic moc, ale je to tam!
Nu a diskuse na netu jsou mnohdy jako blahe pameti Kotel Misi Jilkove - brrrrrrrrrrrrr.
A myslim ze Salvator je stejne moudry jako ty a nebude zbytecne hazet hrach na zed ci neco jineho jinam
Není tady
Musím se podělit o momentální silně subjektivní pocit: myslím, e kadá z nás, a milenka nebo podváděná , jsme na jedné lodi, máme za sebou silné negativní záitky, které nás ale donutily jít dál, najít cestu ze sklepa- a proto jsme si tím moná musely projít,, abychom věděly, e je sklep, ale my u máme sílu být nahoře, venku, na krásné louce plné květin, a kdy zaprí, tak neutečeme do sklepa, ale schováme se jen pod strom nebo pod přístřeek- u víme, e bude zase hezky a nebojíme se dalího detě.
Jsem ráda, e se mi to stalo, protoe bych jinak ila v edivém detivém údolí, teď se často teím, e budu na té krásné slunečné louce a kolem sebe mám lidi, pro které něco znamenám.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ilseli,
diky, od tebe mne pochvala skutecne tesi dvojnasob, protoze patris k lidem, jejichz laskavych slov zde si vazim.
avalonko,
tak jsem si precetla nejen clanek, ale prokousla se i casti - ano, jen casti, protoze vsechno bych nezvladal ani s devitkou u spanku - tech reakci na netu a musim rici, ze jsi z toho meho soukromeho srovnani vysla lepe, nez vetsina tech, kteri tvuj clanek komentovali. "Potrefeni houseri a husy" se ozvali a verim, ze pokud devcatum nerekne nic text, ta snuska vetsinou silackych a hloupych kecu je snad popostrci![]()
Je smutne, kdyz lide tak trestuhodne zjednodusuji....
Děkuju, Pandorro.
Mně z těch reakcí bylo ouzko - některé byly opravdu nechutné a mám pocit, e ty nejnechutnějí byly právě od těch "potrefených houserů", jak píe.
A má naprostou pravdu v tom, e pokud je můj článek skutečně takový "odvar", jak si myslí Blanch (a třeba je to fakt), tak ti přispěvatelé v diskusi si ádné servítky nebrali a ten "hustej vývar" k tomu přilili právě oni sami. Udělali za mě vlastně kus práce - svou vulgaritou a malostí.
Krásný den ti přeji, ó nejvyí
Není tady
Ilseli napsal(a):
Milá Pandorro a Avalonko, čtu vae příspěvky, jak perlíte své krásné mylenky, které vykouzlily na mé tváři úsměv a navodily pohodu.
Moc se mi líbí vae příspěvky a moc vás zdravím. Il.
Ty jsi zlatíčko - díky
Není tady
Avalonko, a jaké tedy byly reakce podvádějících muů? Docela by mě zajímalo, co psali.
Tomu svému jsem dala článek přečíst, přelítl čtyři rady nad zlato a řekl e TOHLE číst dál nebude a změnil téma...
Ahoj Angie
jak se ma?
Mě se článek líbil - jen to o té kultivovanosti díky manelce - tomu jsem se zasmála...
Kdy si vzpomenu na pár uboáku, co jsou manelkou spe zdemolováni ne zkultivováni :-)) ale o ty zase asi nebude takový zájem, e.
Angie, ty reakce jsou pod článkem
Není tady
Angie napsal(a):
Avalonko, a jaké tedy byly reakce podvádějících muů? Docela by mě zajímalo, co psali.
Tomu svému jsem dala článek přečíst, přelítl čtyři rady nad zlato a řekl e TOHLE číst dál nebude a změnil téma...
Ahoj Angie,
snad se na tu diskusi pod článkem ani nekoukej - za prvé je to dost zmateně graficky udělané (moc jsem nepochopila kdo tam komu na co odpovídá) a za druhé je to plné vulgarit.
Jedním slovem bych ty reakce shrnula jako kdy lápne nerudnýmu nafoukanýmu dědkovi na bolavé kuří oko.
Byly tam perly jako "já povauju milenky za ku****, který ti dají zadarmo a hlavně, e mají vlhkou p...u" nebo "autorka je neukojená emancipovaná k...a". Objevilo se tam - na základě mé věty, e jsou svobodní nedostatkovým zboím - i pár regulérních inzerátů k seznámení :-)
Potěil mě ale tuím "Dan", který psal moc hezky o své eně a e je jí věrný a nechápe, jak nějaký mu můe bodnout nevěrou svou enu do zad. To byl snad jediný normální příspěvek - jinak snůka zamindákovaných hlodů :-)
Take asi tak.
Není tady
No, také jsem se "to" snaila číst, ale má pravdu Avalonko - byl to samej potrefenej uboák.
Jinak ten článek je sice jednoduchý, ale určitě se v tom spousty "milenek" najde :-) troičku i já, ale ..... jen troičku
Není tady
Avalonko,
i kdy jsem jedna z těch, která byla ( tedy v to pevně doufám, e to je byla a né je) podváděnou a občas mi na mysli vytane vzpomínka na muovu milenku, přičem to nejsou zrovna hezké vzpomínky, tak jsem po přečtení Tvého článku pocítila určité sympatie k milenkám. Je jich asi hodně druhů a Já bohuel poznala ten ne zrovna kultivovaný druh. Mne neděsila milenka, ale to co ji provázelo - manelovo "chování", její rady jak mne dostat z firmy,její vyhroování atd., no ale to sem nepatří , take:
Přeji Ti hodně úspěchů v dalím psaní a doufám, e Tě některé připomínky "odborníků" neodradí od dalího psaní. Pi, pi, pi nebo Tě sní ... . Tak nějak jsme to psali z tábora kamarádům.
Není tady
SOFI napsal(a):
Avalonko,
i kdy jsem jedna z těch, která byla ( tedy v to pevně doufám, e to je byla a né je) podváděnou a občas mi na mysli vytane vzpomínka na muovu milenku, přičem to nejsou zrovna hezké vzpomínky, tak jsem po přečtení Tvého článku pocítila určité sympatie k milenkám. Je jich asi hodně druhů a Já bohuel poznala ten ne zrovna kultivovaný druh. Mne neděsila milenka, ale to co ji provázelo - manelovo "chování", její rady jak mne dostat z firmy,její vyhroování atd., no ale to sem nepatří , take:
Přeji Ti hodně úspěchů v dalím psaní a doufám, e Tě některé připomínky "odborníků" neodradí od dalího psaní. Pi, pi, pi nebo Tě sní ... . Tak nějak jsme to psali z tábora kamarádům.
Sofi,
určitě existují i mrchy, které jdou účelově za svým. Můj článek byl spí pro ty normální holky, co trpí momentálním zatmněním mysli. Zda se jim "odtmí" se u neodvauji odhadovat, ale děkuji za tvou podporu
Není tady
Zajímal by mě třeba článek od podvádějícího chlapa.... taky si myslím, e to není vdy pro ně tak jednoduché.... i oni se dají rozdělit do více skupin.
Není tady
Klárko,
ví jaká je moje (jediná) rada na odmilování se do "nesprávného" chlapa?
e bude mít víc ne jeho ráda sebe. Pak to jde úplně samo.
Ve chvíli, kdy ví, e ti ten vztah víc bere ne dává a má se - OPRAVDU VNITŘNĚ - hodně ráda, není ani tak těké vztah ukončit.
Já to udělala vloni. A překvapilo mě, jak to lo snadno a bez slziček. Věděla jsem, e mě má přítel "docela" ráda a e by se mnou asi "docela" chtěl být, ale přila chvíle, kdy jsem si řekla TEN VZTAH U PRO MĚ NENÍ DOST DOBRÝ.
A protoe se mám opravdu moc ráda (asi nejradi ze vech lidí na světě), tak proč bych si ordinovala smutek a slzy. Copak ty bys poradila svojí nejlepí kamarádce, aby byla s chlapem dobrovolně neastná? Neporadila, viď? Snaila by ses ze vech sil tomu vztahu zabránit. A hádej, kdo by měla být tvoje úplně ze vech nejlepí kamarádka? Přeci ty sama.
Zkus se k sobě chovat aspoň tak hezky jako ke svým nejlepím přátelům. A meui tohle "chování" patří také to, sáhnout po tom, co je pro tebe DOST DOBRÉ.
Ve souvisí se sebeláskou (pozor - neplést s egoismem a nafoukaností) a sebedůvěrou. Jakmile pozná svojí cenu, přestane se "dávat" levně. A přijde to naprosto přirozeně. Vlastní zkuenost.
Není tady
Klara8 napsal(a):
Jo, kdy se to takhle podá, zní to logicky. Mě ale tehdy připadalo, e ta láska k němu je pro mě velkým obohacením a e proč bych on vlastně musel nutně odcházet od dětí a z pragmaticky fungujícího manelství, kdy ho mohu milovat i tak - bez nějakých zásadních poadavků. On mě nic nenalhával, nic nesliboval, říkal e miluje své děti a s maelkou má "sourozenecký" vztah.Take ten problém asi bude v tom, e já jsem se odmilovat vnitřně nechtěla, i kdy jsem se o to rozumem snaila.
Jinými slovy spokojila ses s málem. Měla jsi pocit, e nemá na víc nárok. A to je pak jen tvůj problém, Kláro.
Kadý dostane tolik, o kolik si řekne. Ty sis řekla o málo a málo taky dostala. Kdy ale nastaví dlaň velkou jako vrata, vejde se ti na ní mnohem víc a víc i dostane.
Není tady
No, tak nějak jsem to cítila/cítím i já :-)
.... jenom z toho důvodu, e je to hold nemorální jsem se na to vyprdla. Snaím se, ale říkám si, proč vlastně ?
Není tady
Klaro8
avaloncin clanek obsahl pouze jeden z mnoha typu mileneckych vztahu. Vsechny nejsou prece takove a nektere mohou byt pro obe strany obohacujici, jde jen o to, co kdo od vztahu ocekava. "Odmilovat se" ja osobne povazuji za blbost, ale mne nemusis brat vazne, ja su exot Jen si myslim, ze si mohu lasku proste "schovat" uvnitr a pokud mne vztah uz neobohacuje, ale trapi, mohu ho proste opustit. opustit bez toho, abych sama sebe povazovala za spatnou a zavrzenihodnou protvoru, ktera: a) nekomu neco bere a rozbiji, b) je totalne blba, protoze se necha vodit za nos zenacem.... Vsechno je o zkusenosti, jen ten, kdo si nabiha porad na sterjny vidle je hlupak
A je to opravdu o tom, o co si reknes. A oboustrane laskyplny vztah s kymkoliv, byt kratky, nemusi byt prave malo, pokud ti neco da a pokud i ty umis dat
Není tady
Fe
nu v tom, v cem se porad "placas" ty, jsem se prestala orientovat, takze ti neporadim. Kazdopadne si myslim, ze pokud s nekym ziju trebas i sto let a jednoho dne zjistim, ze je to jiny clovek, nez ktereho jsem si kdysi vzala, neni nic nemoralniho na tom, kdyz ho opustim. Zvlast je-li natolik jiny, ze uz mame spolecne jen ty deti a majetek, vubec nemame spolecnou snahu se domluvit a jeden pro druheho neco udelat... Ale to je kazdeho vec, jak se k tomu postavi, nikoho neni mozne do cehokoliv nutit.
Není tady
Pandoro - nemusí mi radit. (kdybych potřebovala, řeknu si) Mě stačí, e přispívá sem na babinet.... vdy si ve tvých příspěvcích najdu co potřebuji. Proto jsem psala, e ti dík. Zrovna ten předchozí příspěvek se mě totknul - kladně
Není tady
No ja bych spis rekla, ze u mne je to o tom, ze ja kazdy vztah se zenatym muzem apriori nevidim jako moralni selhani. A pokud uz, tak selhani vsech tri, je to pro mne rovnostranny trojuhelnik. Teprve to, jak se s tim jednotlivi ucastnici "ppoperou" pak strany bud "natahuje", nebo "zkracuje". Proste jsou nevernici, o ktere bych si vidle neoprela, stejne tak jsou i taci, pred kterymi smekam. A o "vernicich" plati pro mne totez
Není tady
Avalonko,
přečtu, doufám, e seenu...
byla jsem na horách, take jsem trochu mimo, pak napíu....
take na netu přečetla...přečetla zdei ohlasy apřipojuji se k názoru, e kdyby aspoň jedné milence to mělo otebřít oči....ano, je to článek pro vechny vrstvy obyvatelstva, měl by být pochopitelný, jde jen o to kdyo si ho bude chtít přečíst a kdo ho bude chtít pochopit....
Není tady