Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 6. 2. 2006 22:39

Žena 2
♥♥♥----

Re: článek o milenkách - KDE HLEDAT

Pandoro,
dík za fotku.Hned je to lepší.Super.Ta diskuse mě tam zdvihla kufr, ale ony všechny diskuse k různým událostem jsou katastrofální.Jednou jsem se tam pokoušela někomu něco vysvětlit a marnost nad marnost než jsem přišla na to ,že si prostě dělají legraci.Jen aby něco "moudrého" napsali.Připadalo mi to jak na školní brigádě, kdy není důležitý obsah slov, ale hlavní je smích a nejlepší někoho zesměšnit.Tyto diskuse neberu vážně.A pokud pisatelé ano tak chudák Salvátor, až jim bude vysvětlovat jak jim vznikla karma.Aby si ti to rovnou nechal předtisknout. yikes)))))

Nebojte se hledat cesty ve tmě nebo světlo nosíte v sobě a to vás povede.

Není tady

#27 6. 2. 2006 22:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zeno,
no ta fotka..ani mi nemluv! Mela jsem hruzu, ze vymazu pul pocitace, nez se mi ji podarilo zmensit a nahrat sad Ale opet jsem zvitezila smile Nic moc, ale je to tam!
Nu a diskuse na netu jsou mnohdy jako blahe pameti Kotel Misi Jilkove - brrrrrrrrrrrrr.
A myslim ze Salvator je stejne moudry jako ty a nebude zbytecne hazet hrach na zed ci neco jineho jinam smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 7. 2. 2006 8:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Musím se podělit o momentální silně subjektivní pocit: myslím, že každá z nás, a milenka nebo podváděná , jsme na jedné lodi, máme za sebou silné negativní zážitky, které nás ale donutily jít dál, najít cestu ze sklepa- a proto jsme si tím možná musely projít,, abychom věděly, že je sklep, ale my už máme sílu být nahoře, venku, na krásné louce plné květin, a když zaprší, tak neutečeme do sklepa, ale schováme se jen pod strom nebo pod přístřešek- už víme, že bude zase hezky a nebojíme se dalšího deště.
Jsem ráda, že se mi to stalo, protože bych jinak žila v šedivém deštivém údolí, teď se často teším, že budu na té krásné slunečné louce a kolem sebe mám lidi, pro které něco znamenám.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#29 7. 2. 2006 9:51

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

Ilseli,
diky, od tebe mne pochvala skutecne tesi dvojnasob, protoze patris k lidem, jejichz laskavych slov zde si vazim.

avalonko,
tak jsem si precetla nejen clanek, ale prokousla se i casti - ano, jen casti,  protoze vsechno bych nezvladal ani s devitkou u spanku - tech reakci na netu a musim rici, ze jsi z toho meho soukromeho srovnani vysla lepe, nez vetsina tech, kteri tvuj clanek komentovali. "Potrefeni houseri a husy" se ozvali a verim, ze pokud devcatum nerekne nic text, ta snuska vetsinou silackych a hloupych kecu je snad popostrci smile
Je smutne, kdyz lide tak trestuhodne zjednodusuji....

Děkuju, Pandorro.

Mně z těch reakcí bylo ouzko - některé byly opravdu nechutné a mám pocit, že ty nejnechutnější byly právě od těch "potrefených houserů", jak píšeš.

A mᚠnaprostou pravdu v tom, že pokud je můj článek skutečně takový "odvar", jak si myslí Blanch (a třeba je to fakt), tak ti přispěvatelé v diskusi si žádné servítky nebrali a ten "hustej vývar" k tomu přilili právě oni sami. Udělali za mě vlastně kus práce - svou vulgaritou a malostí.

Krásný den ti přeji, ó nejvyšší wink

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#30 7. 2. 2006 9:53

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Ilseli napsal(a):

Milá Pandorro a Avalonko, čtu vaše příspěvky, jak perlíte své krásné myšlenky, které vykouzlily na mé tváři úsměv a navodily pohodu.
Moc se mi líbí vaše příspěvky a moc vás zdravím. Il.

Ty jsi zlatíčko - díky tongue

Není tady

#31 7. 2. 2006 10:15

Angie
Host

Avalonko, a jaké tedy byly reakce podvádějících mužů? Docela by mě zajímalo, co psali.
Tomu svému jsem dala článek přečíst, přelítl čtyři rady nad zlato a řekl že TOHLE číst dál nebude a změnil téma...

#32 7. 2. 2006 10:31

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Angie smile smile jak se maš?

Mě se článek líbil - jen to o té kultivovanosti díky manželce - tomu jsem se zasmála...
Když si vzpomenu na pár ubožáku, co jsou manželkou spše zdemolováni než zkultivováni :-)) ale o ty zase asi nebude takový zájem, že.

Angie, ty reakce jsou pod článkem smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#33 7. 2. 2006 10:50

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Angie napsal(a):

Avalonko, a jaké tedy byly reakce podvádějících mužů? Docela by mě zajímalo, co psali.
Tomu svému jsem dala článek přečíst, přelítl čtyři rady nad zlato a řekl že TOHLE číst dál nebude a změnil téma...

Ahoj Angie,

snad se na tu diskusi pod článkem ani nekoukej - za prvé je to dost zmateně graficky udělané (moc jsem nepochopila kdo tam komu na co odpovídá) a za druhé je to plné vulgarit.

Jedním slovem bych ty reakce shrnula jako když šlápneš nerudnýmu nafoukanýmu dědkovi na bolavé kuří oko.

Byly tam perly jako "já považuju milenky za ku****, který ti dají zadarmo a hlavně, že mají vlhkou p...u" nebo "autorka je neukojená emancipovaná k...a". Objevilo se tam - na základě mé věty, že jsou svobodní nedostatkovým zbožím - i pár regulérních inzerátů k seznámení :-)

Potěšil mě ale tuším "Dan", který psal moc hezky o své ženě a že je jí věrný a nechápe, jak nějaký muž může bodnout nevěrou svou ženu do zad. To byl snad jediný normální příspěvek - jinak snůška zamindákovaných hlodů :-)

Takže asi tak.

Není tady

#34 7. 2. 2006 11:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, také jsem se "to" snažila číst, ale mᚠpravdu Avalonko - byl to samej potrefenej ubožák.

Jinak ten článek je sice jednoduchý, ale určitě se v tom spousty "milenek" najde :-) trošičku i já, ale ..... jen trošičku smile smile

Není tady

#35 7. 2. 2006 11:29

SOFI
♥♥♥♥---

Avalonko,
i když jsem jedna z těch, která byla ( tedy v to pevně doufám, že to je byla a né je) podváděnou a občas mi na mysli vytane vzpomínka na mužovu milenku, přičemž to nejsou zrovna hezké vzpomínky, tak jsem po přečtení Tvého článku pocítila určité sympatie k milenkám. Je jich asi hodně druhů a Já bohužel poznala ten ne zrovna kultivovaný druh. Mne neděsila milenka, ale to co ji provázelo - manželovo "chování", její rady jak mne dostat z firmy,její vyhrožování atd., no ale to sem nepatří , takže:
Přeji Ti hodně úspěchů v dalším psaní a doufám, že Tě některé připomínky "odborníků" neodradí od dalšího psaní. Piš, piš, piš nebo Tě sní ... . Tak nějak jsme to psali z tábora kamarádům.

Není tady

#36 7. 2. 2006 11:52

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

SOFI napsal(a):

Avalonko,
i když jsem jedna z těch, která byla ( tedy v to pevně doufám, že to je byla a né je) podváděnou a občas mi na mysli vytane vzpomínka na mužovu milenku, přičemž to nejsou zrovna hezké vzpomínky, tak jsem po přečtení Tvého článku pocítila určité sympatie k milenkám. Je jich asi hodně druhů a Já bohužel poznala ten ne zrovna kultivovaný druh. Mne neděsila milenka, ale to co ji provázelo - manželovo "chování", její rady jak mne dostat z firmy,její vyhrožování atd., no ale to sem nepatří , takže:
Přeji Ti hodně úspěchů v dalším psaní a doufám, že Tě některé připomínky "odborníků" neodradí od dalšího psaní. Piš, piš, piš nebo Tě sní ... . Tak nějak jsme to psali z tábora kamarádům.

Sofi,

určitě existují i mrchy, které jdou účelově za svým. Můj článek byl spíš pro ty normální holky, co trpí momentálním zatmněním mysli. Zda se jim "odtmí" se už neodvažuji odhadovat, ale děkuji za tvou podporu cool

Není tady

#37 7. 2. 2006 12:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímal by mě třeba článek od podvádějícího chlapa.... taky si myslím, že to není vždy pro ně tak jednoduché.... i oni se dají rozdělit do více skupin. hmm

Není tady

#38 7. 2. 2006 18:44

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Klárko,

víš jaká je moje (jediná) rada na odmilování se do "nesprávného" chlapa?

Že budeš mít víc než jeho ráda sebe. Pak to jde úplně samo.

Ve chvíli, kdy víš, že ti ten vztah víc bere než dává a mᚠse - OPRAVDU VNITŘNĚ - hodně ráda, není ani tak těžké vztah ukončit.

Já to udělala vloni. A překvapilo mě, jak to šlo snadno a bez slziček. Věděla jsem, že mě má přítel "docela" ráda a že by se mnou asi "docela" chtěl být, ale přišla chvíle, kdy jsem si řekla TEN VZTAH UŽ PRO MĚ NENÍ DOST DOBRÝ.

A protože se mám opravdu moc ráda (asi nejradši ze všech lidí na světě), tak proč bych si ordinovala smutek a slzy. Copak ty bys poradila svojí nejlepší kamarádce, aby byla s chlapem dobrovolně nešastná? Neporadila, viď? Snažila by ses ze všech sil tomu vztahu zabránit. A hádej, kdo by měla být tvoje úplně ze všech nejlepší kamarádka? Přeci ty sama.

Zkus se k sobě chovat aspoň tak hezky jako ke svým nejlepším přátelům. A meui tohle "chování" patří také to, sáhnout po tom, co je pro tebe DOST DOBRÉ.

Vše souvisí se sebeláskou (pozor - neplést s egoismem a nafoukaností) a sebedůvěrou. Jakmile poznᚠsvojí cenu, přestaneš se "dávat" levně. A přijde to naprosto přirozeně. Vlastní zkušenost. wink

Není tady

#39 9. 2. 2006 11:43

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Klara8 napsal(a):

Jo, když se to takhle podá, zní to logicky. Mě ale tehdy připadalo, že ta láska k němu  je pro mě velkým obohacením a že proč bych on vlastně musel nutně odcházet od dětí a z pragmaticky fungujícího manželství, když ho mohu milovat i tak - bez nějakých zásadních požadavků. On mě nic nenalhával, nic nesliboval, říkal že miluje své děti a s maželkou má "sourozenecký" vztah.Takže ten problém asi bude v tom, že já jsem se odmilovat vnitřně nechtěla, i když jsem se o to rozumem snažila.

Jinými slovy spokojila ses s málem. Měla jsi pocit, že nemᚠna víc nárok. A to je pak jen tvůj problém, Kláro.

Každý dostane tolik, o kolik si řekne. Ty sis řekla o málo a málo taky dostala. Když ale nastavíš dlaň velkou jako vrata, vejde se ti na ní mnohem víc a víc i dostaneš. wink

Není tady

#40 9. 2. 2006 11:43

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, tak nějak jsem to cítila/cítím i já :-)

.... jenom z toho důvodu, že je to hold nemorální jsem se na to vyprdla. Snažím se, ale říkám si, proč vlastně ?

Není tady

#41 9. 2. 2006 11:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klaro8
avaloncin clanek obsahl pouze jeden z mnoha typu mileneckych vztahu. Vsechny nejsou prece takove a nektere mohou byt pro obe strany obohacujici, jde jen o to, co kdo od vztahu ocekava. "Odmilovat se" ja osobne povazuji za blbost, ale mne nemusis brat vazne, ja su exot smile Jen si myslim, ze si mohu lasku proste "schovat" uvnitr a pokud mne vztah uz neobohacuje, ale trapi, mohu ho proste opustit. opustit bez toho, abych sama sebe povazovala za spatnou a zavrzenihodnou protvoru, ktera: a) nekomu neco bere a rozbiji, b) je totalne blba, protoze se necha vodit za nos zenacem.... Vsechno je o zkusenosti, jen ten, kdo si nabiha porad na sterjny vidle je hlupak smile
A je to opravdu o tom, o co si reknes. A oboustrane laskyplny vztah s kymkoliv, byt kratky, nemusi byt prave malo, pokud ti neco da a pokud i ty umis dat smile

Není tady

#42 9. 2. 2006 12:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fe
nu v tom, v cem se porad "placas" ty, jsem se prestala orientovat, takze ti neporadim. Kazdopadne si myslim, ze pokud s nekym ziju trebas i sto let a jednoho dne zjistim, ze je to jiny clovek, nez ktereho jsem si kdysi vzala, neni nic nemoralniho na tom, kdyz ho opustim. Zvlast je-li natolik jiny, ze uz mame spolecne jen ty deti a majetek, vubec nemame spolecnou snahu se domluvit a jeden pro druheho neco udelat... Ale to je kazdeho vec, jak se k tomu postavi, nikoho neni mozne do cehokoliv nutit.

Není tady

#43 9. 2. 2006 12:26

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Pandoro - nemusíš mi radit. (kdybych potřebovala, řeknu si)  Mě stačí, že přispívᚠsem na babinet.... vždy si ve tvých příspěvcích najdu co potřebuji. Proto jsem psala, že ti dík. Zrovna ten předchozí příspěvek se mě totknul - kladně smile

Není tady

#44 9. 2. 2006 13:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fe,
vsak ja vim, ze jsi holka sikovna, taky moc hezka smile a ze si poradis. Drz se smile

Není tady

#45 9. 2. 2006 16:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No ja bych spis rekla, ze u mne je to o tom, ze ja kazdy vztah se zenatym muzem apriori nevidim jako moralni selhani. A pokud uz, tak selhani vsech tri, je to pro mne rovnostranny trojuhelnik. Teprve to, jak se s tim jednotlivi ucastnici "ppoperou" pak strany bud "natahuje", nebo "zkracuje". Proste jsou nevernici, o ktere bych si vidle neoprela, stejne tak jsou i taci, pred kterymi smekam. A o "vernicich" plati pro mne totez smile

Není tady

#46 11. 2. 2006 21:57

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Avalonko,
přečtu, doufám, že seženu...
byla jsem na horách, takže jsem trochu mimo, pak napíšu....
takže na netu přečetla...přečetla zdei ohlasy apřipojuji se k názoru, že kdyby aspoň jedné milence to mělo otebřít oči....ano, je to článek pro všechny vrstvy obyvatelstva, měl by být  pochopitelný, jde jen o to kdyo si ho bude chtít přečíst a kdo ho bude chtít pochopit....

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí