Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 19. 4. 2009 9:41

hanina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 3. 2006
Příspěvky: 6635

jak zaváříte omáčky?

Ahoj kuchaři a kuchařky. Dneska zrovna dělám svíčkovou a teď mě štve ten strávený čas , který mě u toho čeká. Pořád ještě není maso měkké, takže musím čekat a potom budu zase aspoň půl hodiny zavářet. Takle to mám naučené z domu, ale přemýšlím, jestli to nejde třeba nějak zrychlit. Jako třeba že už bych si teď zvl᚝ zavařila tu mouku v mléce a pak to tam jenom nalila. Budu ráda za každé vaše typy tummenupp  Samozřejmě jdou použít hotové jíšky, ale to bych se asi nedoplatila a nějak tomu nevěřím, asi to nebude nic zdravého dumbom

Není tady

 

#2 19. 4. 2009 10:03

sugar
♥♥♥♥---
Registrovaný: 21. 1. 2009
Příspěvky: 457

Re: jak zaváříte omáčky?

papiňák určitě používáš, že?

Není tady

 

#3 19. 4. 2009 10:05

hanina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 3. 2006
Příspěvky: 6635

Re: jak zaváříte omáčky?

sugar napsal(a):

papiňák určitě používáš, že?

používám, ale já to v něm včera pouze opekla a dneska jsem to dala rovnou do pekáče a do trouby.

Není tady

 

#4 19. 4. 2009 19:54

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: jak zaváříte omáčky?

svíčkovou zahustím pouze smetanou,a já si to maso peču třeba už den dopředu a druhý den to jen dodělám..


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#5 20. 4. 2009 12:19

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: jak zaváříte omáčky?

no hotove jisky jsou na stav nouze, me tedy moc nechutna pak to zahustene jidlo, jak to vychladne, udela se takovy divny rosol:(

jinak jsem zahustovala taky smetanou s mokou, ale nezavarim mouku do smetany, jen vmicham a pak prilévám pomalu a micham...

Není tady

 
NÁŠ TIP:

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů