27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj kuchaři a kuchařky. Dneska zrovna dělám svíčkovou a teď mě tve ten strávený čas , který mě u toho čeká. Pořád jetě není maso měkké, take musím čekat a potom budu zase aspoň půl hodiny zavářet. Takle to mám naučené z domu, ale přemýlím, jestli to nejde třeba nějak zrychlit. Jako třeba e u bych si teď zvlá zavařila tu mouku v mléce a pak to tam jenom nalila. Budu ráda za kadé vae typy Samozřejmě jdou pouít hotové jíky, ale to bych se asi nedoplatila a nějak tomu nevěřím, asi to nebude nic zdravého
Není tady
papiňák určitě pouívá, e?
Není tady
sugar napsal(a):
papiňák určitě pouívá, e?
pouívám, ale já to v něm včera pouze opekla a dneska jsem to dala rovnou do pekáče a do trouby.
Není tady
svíčkovou zahustím pouze smetanou,a já si to maso peču třeba u den dopředu a druhý den to jen dodělám..
Není tady
no hotove jisky jsou na stav nouze, me tedy moc nechutna pak to zahustene jidlo, jak to vychladne, udela se takovy divny rosol:(
jinak jsem zahustovala taky smetanou s mokou, ale nezavarim mouku do smetany, jen vmicham a pak prilévám pomalu a micham...
Není tady