29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kuchaři a kuchařky. Dneska zrovna dělám svíčkovou a teď mě štve ten strávený čas , který mě u toho čeká. Pořád ještě není maso měkké, takže musím čekat a potom budu zase aspoň půl hodiny zavářet. Takle to mám naučené z domu, ale přemýšlím, jestli to nejde třeba nějak zrychlit. Jako třeba že už bych si teď zvlášť zavařila tu mouku v mléce a pak to tam jenom nalila. Budu ráda za každé vaše typy Samozřejmě jdou použít hotové jíšky, ale to bych se asi nedoplatila a nějak tomu nevěřím, asi to nebude nic zdravého
Není tady
papiňák určitě používáš, že?
Není tady
sugar napsal(a):
papiňák určitě používáš, že?
používám, ale já to v něm včera pouze opekla a dneska jsem to dala rovnou do pekáče a do trouby.
Není tady
svíčkovou zahustím pouze smetanou,a já si to maso peču třeba už den dopředu a druhý den to jen dodělám..
Není tady
no hotove jisky jsou na stav nouze, me tedy moc nechutna pak to zahustene jidlo, jak to vychladne, udela se takovy divny rosol:(
jinak jsem zahustovala taky smetanou s mokou, ale nezavarim mouku do smetany, jen vmicham a pak prilévám pomalu a micham...
Není tady