27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Moc mi pomáhají vae názory v jiných diskuzích, proto jsem se odhodlala napsat. S přítelem jsme spolu 7 let, z toho poslední tři roky spolu bydlíme a budujeme společnou domácnost - navenek ideální pár, zrekonstruovali jsme byt teď byla na řadě svatba a děti... Přítel je moc hodný a vdy, kdy bylo třeba, tak mi pomohl. Doteď jsem si myslela, e je ve ok, e mi nic nechybí. Teď jsem se vak sblíila s kolegou - je nám spolu moc krásně, jsem s ním astná jako nikdy. Moc si rozumíme - nevím jak to napsat. Chce, abych ila s ním. Trvá to dva měsíce. Teď mám pocit jakoby to s přítelem nebyla ani láska, spí krásné a dlouhé přátelství. Příteli jsem o tom řekla - vím, je to sobecké, ale já bych mu prostě nedokázala neustále lhát a doma se přetvařovat. Jsem zoufalá, nevím co bude dál, uvauji o tom, e odejdu a začnu nový ivot...., co s tím?
Co s tím, jen bych přemýlela co je lepí ... Láska, které do roka, nebo do dvou vyprchá ... Nebo dlouholeté přátelství. Kolegu z práce zná dva měsíce a svého přítele 7 let. Proč myslí, e to bude s kolegou lepí??? Pokud nejde o extremy (e chlap enskou řee, nebo jinak týrá), je to v kadém vztahu stejné s menímy rozdíly. Jeden chlap je domácí kutil, ale s mytím nádobí, vařením Ti nepomůe. Jeden vaří uklízí, ale neumí vyměnit, ani árovku. Jeden Ti nosí kytky, ale v posteli nic moc. Nevím já bych zůstala u toho starého přítele. Jsi na něj zvyklá, ví co můe čekat, ví co má rád a on to ví o Tobě taky. Byla chyba, e jsi mu řekla o kolegovi. Tím sis vlastně podepsala ortel
Není tady
O kolegovi jsi měla zásadně mlčet. Ulevila sis svému svědomí tím, es to příteli řekla? A je ti teď líp? A jak myslí, e je příteli, kdy to teď ví? To tě nenapadlo, co? ....hlavně, e to břímě nevěry nemusí nést sama...přeces mu to řekla......Přemýlej o tom, jakého chlapa pro ivot chce a jaké má na výběr. Nezapomeň, e s kolegou jde o nový románek a tudí nevidí jeho chyby a má moná pocit, e se vznáí....Musí se umět rozhodnout jako dospělá a taky nést následky svého rozhodnutí...hodně těstí. Nedivila bych se, kdyby tě přítel kopl do zadní části těla...
Není tady
a taky nepíe, co na to tvůj přítel. To je docela podstatné.
Není tady
Pipi,jse sobec,sobec,sobec. Sama odejdi od přítele a nech ho ít ,bude mu určitě bez Tebe lépe. Boe, boe, to je hloupé es mu řekla o kolegovi.
pipi a ty jsi přtele doslova podvedla a pak jsi mu to řekla nebo jste zatím jen s kolegou kamarádi??
Jinak plný souhlas s Kralkou:vude to je po čase stejné, to jen ty začátky jsou tak kuezelné ale pak ve zevední nebo zestejní chce-li
:
kolka napsal(a):
pipi a ty jsi přtele doslova podvedla a pak jsi mu to řekla nebo jste zatím jen s kolegou kamarádi??
Jinak plný souhlas s Kralkou:vude to je po čase stejné, to jen ty začátky jsou tak kuezelné ale pak ve zevední nebo zestejní chce-li
Tady mi jenom nesedí ten"podpis":tentokrát se při podlehnutí pokuení ...dotyčná asi krásněji necítí...
Není tady