6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy, tak já jsem tady s opačným problémem. V pátek jsem byla v poradně a doktor mi řekl e podle měření má mimčo okolo 3300g Jsem z toho docela na a samozřejmě počítáme s obříkem. Chtěla jsem se jen tak optat, jestli někomu z Vás hrozili velkým miminkem a mimčo se narodilo v normě??? Díky za info....
Není tady
I kdy to není k smíchu, já vím
anet, to měření je jen odhadní, můe to být teď klidně o půl kila míň.
Být tebou bych poctivě pila maliník, a odvar ze lněnýho semínka, jedla pupalkový olej a homeo arnica montana. Toto by bylo minimalizovat porodní poranění a myslím, e jako druhorodička to má lepí..
Jo, a bohuel tě neuklidním, mně den před porodem odhadli hmotnost mimina na 3300 a pak se narodila 4050 a kámoce odhadli 5100 a narodil se 5240. A kámoka porodila přirozeně a měla uplně stejný poranění jako její "spolubydlící" z pokoje, která rodila kluka necelý 3 kg.
A kdy rodí, tak je myslím jedno, jak je to dítě velký. Těký je to stejně. Jde spí o tu psychiku, tak hlavně klid
Klídek . Ve 37 týdnu jsme byla u dr. na kontrole a monitoru, dle odhadu měl mít malý 3 kg, v noci mi rupla voda a druhý den v noci jsem začala rodit. Malý měl 2,64 kg..... toliko k "odhadu porodní hmotnosti"
ono je to opravdu spí jenom odhad já byla tři dny před porodem na utz a naměřili 3800g a skutečnost byla 3490g
Není tady
Holky, díky za uklidnění. Já teď byla pět dní v nemocnici na pozorování kvůli srdeční činnosti miminka a pak i kvůli zvýenému tlaku a tam mi při přijetí odhadli dle UZV váhu miminka o kilo mení. Take ve čtvrtek mělo mimčo 2200g. Take si myslím, e to asi takový obřík teda nebude. No necháme se překvapit!!!
Není tady
anet, tak to je sakra rozdí.. Take vlastně jako kdyby si ani na UTZ nebyla, protoe to můe tak nebo tak..
Není tady
No Peti, váně nevím co si o tom myslet.... Ale spí se přikláním k tomu, e to asi bude něco mezi tím.
Není tady
u Jiříka mi taky říkal v 38. týdnu, e má cca 3,80 a víc - narodil se 39+3 s 3450g - take mi nějak pohubl, ohaj
u Máti asi 2 hodiny předtím, ne se narodil, řekli cca 3kg a měl 3150g - to u byli přesnějí
Není tady
tak mě před porodem nikdo takhle neodhadoval váhu, ale vichni pořád říkali e to bude macek, e bude mít nejmíň 4 kila...
noo a malá se narodila přesně v termínu a měla 3010g :-)
a taky mi vichni říkali e budu mít problém s otěhotněním (kvůli nadváze) a e rozhodně budu mít těhu cukrovku, a e budu kojit dítě do tří let ....noo a vechno bylo úplně jinak
Není tady
Moná záleí na zkuenosti gynekologa..mě ten můj litoval u tak měsíc před porodem a měl pravdu..z jeho odhadu přes 4 kila bylo 4 080 g
Mě týden před porodem odhadli váhu 3,20 a za týden mi v porodnici ráno řekli,e mám malé břicho,e bude mimi malé a odpoledne se Vaík narodil a váil 4,26kg:D a
Není tady
Mně pro se pro jistotu nikdo váhu tipovat předem netroufl, jen doktorka ke konci u začínala být lehce nervózní .-)) Vzhledem k tomu, e jsem před těhu váila 45 kilo a před porodem 70 a vypadala jsem jako sud, dalo se leccos domýlet :-) Malá nakonec váila 4140 a já jsem ráda, e mě nikdo zbytečně nenervoval, porod byl OK.
Není tady