29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Májo já mám takový blbý hlášky už od narození :-)) (někdo si šel pro vtipnou kaši, já jsem asi zabloudil :-))) a kdyby jsi mě znala když jsem byl OK tak by z toho bolela hlava a poč.... by jsi se smíchy :-)))
jo s ženskýma jsou jen problémy :-))) ať honěj Kalíka :-))))))))
Upravil(a) vašek (10. 2. 2006 10:10)
Není tady
Ano Májo, máme na to různé názory. Problémy určitě plynuly ze "zlobivého syna", jenže právě ty starosti okolo to myslím hodně prohlubovaly. Kdyby paní měla víc času na své krásné koníčky a své podnikání, možná by si to všechno tak nebrala. Každá z nás se chce uplatnit i jinak než jako pradlena, kuchařka a uklízečka...
Není tady
Já se osobně domnívám, že když má někdo dispozici k depresi, tak ji dostane ať má dětí pět či dvě. A co je na tom divného, depresemi trpí tolik lidí! Ale jen málokdo se k tomu přizná a natož, že byl v Bohnicích. Právě to byl další bod, co se mi na této rodině líbil, že to klidně přiznali. Nemyslím si, že když někdo skončí na chvíli v bohnicích, tak je to špatně.
Není tady
prosim Vas, v dokumentu rikala Ivana ze Vasek mel milenku? rodice se na to take divali a rikali ze tam o milence nepadlo slovo..A ja jsem tam milenku zaslechla..tak jak to bylo? diky.
Není tady
O milence jsem nic neslyšela.
Není tady
Byla řeč pouze o krizi(manželské)
Není tady
Můj čistě subjektivní názor na věc : S tou inteligenci to tak horké není, jinak by nebyli schopni se chovat tak naivně a nezodpovědně, velikášské plány, bezohlednost vůči děckám.
Rodinu vůbec neobdivuju, děcek je mi líto, těch dvou dospělých už tak ne, při své inteligenci měli sebrat rozum do hrsti dříve.
Co je na nich proboha obdivuhodného ? Jak to zavařili sobě i svým dětem ? Měli se rozhodnout - buď kariéra nebo tolik děcek.
Ta žena byla spíše umělkyně, bohémka, způsobila si příliš mnoho stresu, že se pustila do věcí na které nestačí.
A ten chlap mne příliš nedojal. Potkala jsem v životě dost tzv. kritických otců, co své děti uměli jen deptat, měli na ně příliš vysoké nároky a ponižovali je a nestarali se o ně. Ten chlapec s bohužel problematickým chováním je taky svým způsobem oběť.
Hlavně u otce byla mi scházela sebekritika.
Obdiv jim patří za jedinou věc - nebát se jít s kůží na trh a možná i sloužit pro někoho jako odstrašující příklad.
Myslím,že si kdysi oba chtěli splnit své sny,mít velkou rodinu a podnikat,což se jim podařilo.Ale jak už tu někdo psal,to nejde moc dohromady.Sami přišli na to,že to vlastně takto nechtěli,podnikání se nedaří a tolik dětí se nedá stihnout.Paní přece na konci řekla,že si umí představit,že by byla sama.Možná by to bylo jiné,kdyby paní mohla mít někoho k ruce v domácnosti ale byli asi dost svázáni dluhy.Taky si myslím,že dům s prodejnou byl jejich a ty horní patra pronajímají.Paní byla doslova uštvaná.