29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hrozi - na borůvky a kam? neříkej že někam do pohraničí
tam je vyskový riziko nákazy taesmnice, tahaj to k nám lišky se zahraničí
takže bacha na to, borůvky pořádně omývat a úplně nejlíp zavařovat ppř nakládat do rumu....
- jsem padlá z tý školy, co? vás tu akorát strašním.....no,a le vědět byste to měly....
Není tady
nakládat borůvky do rumu?? to jsem v životě neslyšela.
hrozi neboj, ale já mám to samé. v úterý jsem byla na 4D utz. řekli že je to nejspíš kluk, všechno v pořádku, tak jsem měla malou nákupní horečku a v pátek jse začla špinit. a to jsem ty věci ani nenechala doma. tak přestaneme sýčkovat a všechno bude OK, jasný
Není tady
a celulitidu mám taky děsnou a z těhotenstvím to nemá nic společného
Není tady
def: a prej jsou všude teď spousty hadů tak tam možná zůstanu na kraji v lese zavřená v autě aby se mi nic nemohlo stát
ne na borůvky chodíme u nás po okolí a nebo jezdíme do Třeboně
to vytáhnu s těma liškama a nepůjdeme nikam jupíííí
páč vzteklinu by přítel určitě nechtěl
Není tady
Galljá si koupila těhu kalhoty a hned ten večer jsem zas krvácela, takže skoupí první věci pro prďolu jsem měla taky strach, ale překonala jsem ho a teď mám 2 plné skříně, i postýlku máme doma, jen kočík dáme ke tchánům, stejně se tomu asi nevyhneš ít něco doma, když tak kolem 33 tt začínají holky všechno prát a chystat si- leda, že by ti to někdo všechno vypral, vyžehlil a ty bys přišla z porodky do úplně hotového- což vůbec není špatná představa
Není tady
Hrozi - vidíš, postraš chlapa a nebude muset někdo ohýbat hřbet
Hele, když jste taky celuliholky, máte nějaký typy jak na tu mrchu?
Není tady
Jani - jak nensáším žehlení, tak se přizná, že na ty pidi věcičky se teda dost těším
jo, a rovnou mě napadl dárek - chci žehlící prkno, bo žádný nemám
Není tady
sušička je taky moc dobrá máme
jen nevím, jestli to má stejnej efekt jako to žehlení pro ty prcky..to asi ne, co? a z kola mě bolí pérdelka
a navíc, v listopadu se mi na kolo chtít nebude
já potřebuju něco už teď, jinak budu jeden velkej pomeranč
Není tady
Ahoj holky. Tak mám taky chvilku se opět přidat.
Def, koukala jsem na recenzi na ty kočárky Leviroo a vychází to docela dobře, jediná negativa zatím že nejde dát kárka úplně do lehu (ale to jde u málokterýho) a když chce někdo nafukovací kolečka, že tyhle nejsou. Jinak v pohodě. tak pak dej vědět jak se ti zdál. My pojedeme asi do Jihlavy se na něj podívat, od nás je to nejblíž kde ho mají ale i tak cca 10km. Takže nevím kdy.
A co se týče jmen co tu probíráte, Johanka je hezký, tu má kamarádka, Filípka má další kamarádka, Anežku mám kočku, takže mě se výběr zužuje
Není tady
Def já to budu řešit až po porodu- celulitidu
jinak nevím na úplně malý prtata se prý to stejně musí žehlit, ale později by se to asi asi hodilo mít tu sušičku
Není tady
Hani - o tom jsem někde četla...ale jedinej sporťák kterej jde dát do lehu ej Chicco má ho sestřenka a fakt jde úplně do lehu. Uvidíme jak moc to bude nahoru, podle toho se rozhodnu, zas nechci aby prcek spal v sedě.... a stejně nejsíš pak ještě jeden sporťák koupíme, tak to bude možná to Chicco a budem střídat
Jani - já musím bojovat už teď bych se nemohla v létě ukázat
Není tady
Jani - tak to je super já stejně tda pak budu chtít asi ještě jeden, už jen proto, že samotnej sporťák je lehčí
a pak jen golfky....ale uvidíme, třeba moje dítě bude nesnášet kočárek a bude
Není tady
no to je taky možnost, kamarádka to tak má a nosí jen v šátku
já právě golfky pořizovat nebudu, neměla bych s něma kam jezdit, tak leda 1 x týdně do obchodu, jinak to naše pole žádné golfky nerozdýchají
Upravil(a) janabas (20. 4. 2009 11:43)
Není tady
Tak to bych ti def nepřála. ono se dítko v babyšátku nebo v klokance docela pronese.
A s tou druhou kárkou, ono to tak stejně asi dopadne, když všechny plánujete druhý a my taky, tak by se to třeba krylo a budeš potřebovat kočárek pro jedno a kárku pro druhý.
Není tady
Hani - no to snad proboha ne, kde bych vzla ruce, abych to všechno utlačila?
kdepak, my druhýho bobka plánujem až prvnímu bude rok a půl, pak těch devět měíců plus několik měsíců snažení a to už bud velkej a půjde na Skate
Jani - my naštěstí u nás máme i asfaltky ale ty golfky nejsou na nějaký echt ježdění, to spíš tak jako k doktorce, když je mu špatně a nechceě ho nést, tak jen na rychlovku, nebo na nějakej výlet, kdy si je připneš na záda a když je unavenej, tak je vyyužiješ, jinak asi ne, přci jen to spaní v nich je dost strašný
Není tady
no my tu taky máme asfaltky, ale bez chodníku, a do města to mám 3 KM přes pole a les
a taky to tak plánuju s druhým bobešem, pěkně na skate
Není tady
Tak to je pravda, jen ať se učí ťapat po svých co nejdřív. No jo, já si to totiž nedovedu nějak představit s jedním, natož s dvěma. ale snad to nějak samo přijde a bude to v pohodě
Není tady