29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Já tu mám docela dost drobných zakázek na překlad, v 11:45 zubaře, pak od 13 švadlenu a od 14 cvičení. Pak pádím k mamině vyvenčit psíka (mamina se dneska zdrží v práci, tak jsme se takhle domluvily) a pak se fláknu doma na zahradě (doufám, že bdue ještě k včeru trochu hezky).
takže docela rozlítáno. Brala bych klidnější den, klidně pracovní, ale klidnější...
Není tady
Teda Very to máš nabité, já jedu jen do města si vyzvednout proužky na moč, a díky sebetestování 3 x týdně a počítání sacharidů v jídle mám o zábavu postaráno
Není tady
Very tak ja ti asi prijedu vyvencit toho psa
Ja mam zubare zitra pak nakup s babickou ,vyhlizi novy nabytek ... a pak sraz s par holkama
takze zitrek je plny
Jani a jak dlouho tohle musis provozovat?
Není tady
Jani tak to je docela opruz
Jesteze jsem zatim na tomhle nebyla a muzu se aspon nadopovat cokoskou
Mozna dnes aspon obejdu tech par obchudku tady a mrknu na vanicky a tak
Není tady
no uvidíme, zatím to celkem jde, jsem si řekla, že budu jíst normálně ( teda kromě té čokošky) a uvidíme , jak bude
já bych nakupovala , ale už nějak nevím co - čekám asi 4 balíky a už by to pak mělo být skoro vše až na tu drogerii
Není tady
Já se na OGTT znovu chystám zítra ráno, tak uvidíme...
Včera jsem si na oslavu dalu věneček a dortík Ale to bylo po šíííleně dlouhý době, co jsem dostala chuť na sladký. Tak doufám, že mi kvůli tomu nevyletí cukry a váha
jani, to je fakt opruz, ale snad to nebude po těch 2 týdnech tak horký a třeba bude jen nějaká slabší forma diabet.diety...
Není tady
Tak to je ale bezva pocit ,nevedet co jeste nakoupit
A drogerku budes kupovat od koho?Vim ze byly v akci ty balicky od Hippu ,ja jsem to nestihla ... ale sestra mi pak rikala ,ze ona Hipp mela a nebyla s nim spokojena ,ze ji nejvic vyhovovala Nivea ... po Hippu se prcek osypal .. navic je dost tekuty ,takze ho spotrebovala hodne ...
Ta Nivea je asi fakt dobra a z tech drazsich ...
Není tady
já ji mám naštěstí volnou, resp. tu nejvolnější 325 g sacharidů, a stejně hlad mít nesmím, takže si díky tomu glukometru mám otestovat co a kolik toho můžu sníst , aby cukr nevyletěl výš než je zdrávo
a jestli to bude za 2 týdny dobré tak budu asi měřit méně často
Není tady
Very tak to bych radsi sla misto tebe ,kdyz za me vezmes toho zubare
Ted me napada ,ze bych si mohla skocit rovnou k obvodni ,kdyz nemam co delat .. To neni nijak omezene tydny ,ze ne?
Není tady
Zuzi já ten Hipp mám, těch 170 Kč mi zas tak líto nebylo, pak mám vzorky od Johnsonu a Nivei tak uvidím, ale nemám líh na pupík, čtverečky, Bepanthen a takové věci
jako já bych nakupovala, ještě chybí ty chůvičky- ale to jsem dala na starost R.
no a pak nějaký koš na pleny- ne ten speciální, ale nějaký s víke, co by těsnil, ať v noci nemusím vybáhat s prosr... plenou do popelnice, tak aby to nesmrdělo a mohlo být vynešeno až ráno
Není tady
Jani kos s vikem chci taky kupovat jestli bych si to nemela psat
Chuvicky budes kupovat jake?Ja je tu potrebovat nebudu ,v byte to nema cenu ,tady slysim pres ty papirove zdi uplne vsechno Segra si koupila nejake levnejsi a venku uz ji je neco rusilo ,takze je prodavala a kupovala nejake od Philipsu tusim ...
Není tady
janabas napsal(a):
no uvidíme, zatím to celkem jde, jsem si řekla, že budu jíst normálně ( teda kromě té čokošky) a uvidíme , jak bude
já bych nakupovala , ale už nějak nevím co - čekám asi 4 balíky a už by to pak mělo být skoro vše až na tu drogerii
Páni Jani, ty ses do toho obula Ale je fakt, že je lepší to vyřídit teď než se pak honit někde po městě s břichem jak medicinbal a ve vedru.
Taky chci většinu velkých věcí pořídit do konce června a pak přes červenec a srpen jen doobjednávat drobnosti přes internet. Hmm, ale když nad tím tak přemýšlím, tak stejnak většinu věcí objednávám přes net
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Very tak to bych radsi sla misto tebe ,kdyz za me vezmes toho zubare
![]()
Ted me napada ,ze bych si mohla skocit rovnou k obvodni ,kdyz nemam co delat .. To neni nijak omezene tydny ,ze ne?
no, ono asi nebude bájo ani jedno
Já myslím, že k té obvoďačce můžeš
Není tady
noo já právě nevím
ve výběru jsou tyhle http://www.eshopbaby.cz/katalog/chuvick … icco-p3976
anebo http://www.philipscr.cz/product/philips-scd-520
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Jani kos s vikem chci taky kupovat
jestli bych si to nemela psat
zuzi, já už začala jdu na to systematicky, V Excelu mám tabulku na seznam výbavy, kam si píšu požadavky, odhadovaný ceny a reálný ceny - prostě magor
Ale aspoň v tom mám přehled
Není tady
Very a co si predstavujes pod pojmem drobnosti?
Jani ty uz vypadaji uplne jinak nez ty vysilacky co ma segra doma
Není tady
Jani - ve Výbavičce dost chválili tu od medely - tuším... ta se ti nelíbí?
Není tady
no Very já se šla minulý týden ve čtvrtek a pátek kouknout u nás po obchodech a tam, kde to bylo levnější nebo stejné jako cena na netu - tak jsem to koupila
a zbytek pak přes víkend doobjednala přes net
Není tady
myslíš od medely odsávačku ? chůvičky od medely jsem nikde nenašla
já mám set od Aventu s ruční odsávačkou a sterilizátorem do mikrovlnky
do el. odsávačky půjdu až v případě, že to bude nutné ke každodennímu kojení, jinak bych chtěla odsávačku využívat jen občasně , když někam půjdem, nebo když budou moc nalitá prsa a proto se mi zatím nechělo investovat takové prachy do el. odsávačky
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Very a co si predstavujes pod pojmem drobnosti?
Jani ty uz vypadaji uplne jinak nez ty vysilacky co ma segra doma
Další oblečky, zavinovačku, plíny, nějakou kosmetiku, odsávačku, povlečení, kolotoč nad postýlku, hračky atd.
Do června mám základní úkoly: postel + mantinely + matrace + peřiny, kočár + fusak a další příslušenství, autosedačku s bází, cestovní postýlku, vaničku, lehátko, hrací deku n. ohrádku (i když na to nespěchám), přebalováky (už jsou na cestě), baby bag nebo nějaký jiný nosítko, ještě asi nějaké poličky a dovybavení pokojíku (lustr, záclony, garnýže, polepky na zdi, lampička, přelakovat lyžiny u houpacího křesla), a pro sebe lehátko na zahradu
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Very tak to mas fakt dobre zorganizovane
já jsem holt děsnej organizátor a musím mít ve věcech přehled
Není tady
janabas napsal(a):
myslíš od medely odsávačku ? chůvičky od medely jsem nikde nenašla
já mám set od Aventu s ruční odsávačkou a sterilizátorem do mikrovlnky
do el. odsávačky půjdu až v případě, že to bude nutné ke každodennímu kojení, jinak bych chtěla odsávačku využívat jen občasně , když někam půjdem, nebo když budou moc nalitá prsa a proto se mi zatím nechělo investovat takové prachy do el. odsávačky
jéé, no jo, tak to jsem popletla
Vidíš, na to jsem se ještě moc nekoukala a motám pátý přes devátý
Není tady
Ahoj holky, tak Vám jen letím napsat, že jsem se včera odstěhovala k mamce domů, ona je v nemocnici s infarktem a já starám o 100 letého dědečka a fakt je to záhul, on sice chodí a sám se nají ale jinak horší než 3leté dítě a ještě k tomu hluchej, byla jsem si vyřídit neomezené vycházky což mi dala doktorka velmi nerada, mám se šetřit, já se šetřím je to náročné spíš na psychiku, dnes v noci mi udělal budíček o půl třetí, prej jsem mu nedala večeřu a proč furt spim a pod. tak jsem mu namazala krajíc chleba udělala kafe a on spal dál ale já už nezabrala no musím to nějak ustát. V sobotu mě vystřídá ségra.
Tak se tu mějte, stavím se asi až v pátek, jestli to vydržím bez netu. Opatrujte své bobánky
Upravil(a) kattyynka (28. 4. 2009 9:33)
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41