29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Tak jsme si dala oobr porci fazol. lusků s koprovkou, bramborem a vajíčkem a funím jak medvěd
No a nakonec jsem si nic nekoupila, ani prckovi, protože neměli nic hezkýho a moc štrádovat se mi nechtělo. Dneska nemám zakázky, tak se vyvalím na zahradu a budu relaxovat A nějakej dárek si pak objednám přes MMB
Není tady
Verry, hezky si užívej pozitivních zpráv!! a relaxuj.... já jen skrytě závidím
Není tady
keksi - koukám, že jdeš na OGTT taky ve středu jako já - resp. já se o to znovu pokusím (první pokus nevyšel, ráno jsem zapomněla, že mám přinést i moč )
Není tady
Verry, ty jdeš na ten cukr tak brzo?? Už teď?? Já jdu zase dost pozdě, protože mě Dr. nechtěl na to poslat dříve, protože jsem mezi tím brala ATB na zánět a močák...teď už by to mělo být OK...a cukrovka se dělá až do 28 tt, tak snad se u mě nic nezanedbá...a ty musíš mít sebou moč?? To jsem nějak nepostřehla, že by se muselo, tak si tam zítra ještě zavolám a zeptám se...
Tak to budeme blít dvě z toho hnusu... to mám radost...
Není tady
keksi - mně tam dr. kvůli nadváze honila už v 15 tt! Ale protože mi bylo (a stále občas ještě někdy je) trochu po ráno šoufl - hlady, tak se k tomu odhodlávám strašně dlouho.
Já to mám s tou močí napsaný na průvodním lístku na to vyšetření...
No, tak pokud se mi podaří to ve středu zvládnout a neomdlít někde hlady, tak si pak můžeme porovnat zkušenosti
Není tady
Holky tak jsem mela doted vypadly net ,tak nakukuju az ted
Very moooc gratuluju k rostoucimu cvrckovi
Není tady
Ahojík holky,
pročetla jsem zpětně
Byla řeč o podvozcích a já nechápala který kočár a podvozek že se to řeší Nakonec mi docvaklo, že to s kočárem souvislost mít nebude
Tak úprava tohoto podvozku je fakt docela makačka
Vidím tam už dost blbě
Verann, moooc gratuluji k velkému chlapákovi a utz zážitku Je nějaké nové foto fešáka?
Gall, hezky se kurýruj a šéfová ať si začne hledat náhradu po dobu tvé mateřské a neprudí
A taky gratulace ke kontrole
Hrozi, omrkla jsem vaše webovky a parádní hadříky, Tesco holt je jednička
Def, na webík jsem mrkla, fotky parádní, srazík musel být bezva
To toxo dělají určo každému.
Jinak já měla dneska fofr den, odpol jsem pěšky vezla malou kočárkem k mamce na zahradu, je to cca 3 km, k tomu jsem ještě kočírovala vodítko s hafanem a měla kočár naložený věcmi pro sebe i treperendu. No mákla jsem si, hlavně jsem musela fofrovat, pak zpět do města busem, fofr na cvíčo, tam jsme si taky pupíky pěkně protáhly a probraly přirozený porod a podrbaly a pak fofr dom, vykoupat psa i malou - ty přivezl zpět manža, vyzvedl je hned po práci a teď peču štrůdlík
Voní to tu, už se těším na ráno a na snídani
Cítím, jak mě brní ušmajdaný nohy a řekla bych, že mi začínají otýkat
To jsem zvědavá, co způsobí další kila navíc a červencová vedra
Jinak manža k porodu určitě půjde, tedy pokud bude hlídání pro Any. Porodu Any se obával, jak to zvládne a pak to vzal jako samozřejmost, nenechal by mě tam samotnou. A jak se taky hlásil jen k hlavě a že nechce vidět nic "navíc", tak ve finále od té hlavy stejně viděl skoro vše a pak viděl i porod placenty a šití a to vše zespoda, protože malou šel koupat a s dr ošetřovat a pak ji nesl zpět mě a tak se pohledu dolu neubrání. ale vše to vidí "hezky" a žádné trauma z toho nemá Je to obr zážitek, ale fakt to nechce nutit, buď půjdou a nebo si počkají na uzlíček na chodbě
krásný večer, paa
Není tady
zdenca napsal(a):
Dobré ráno, jsem tu jenom na otočku, abych podala informce. Takže všechno se zdá být v pořádku, jen jsou hraniční hodnoty na toxo, ale snad to bude ok. Ale zpráva dne (kterou ještě stále vydýchávám) je ta, že jsou tam 2!!! takže čekám dvojčata - jeden má cca 5cm a jeden 4cm. Jsem z toho v šoku
ty vogo Zdeni, to Ti teda mega gratuluju.. to je náááářez...
Není tady
Není tady
Není tady
Tak me to probirani dnes nejak nejde hlava zase nic moc
Very mas nejakou novou fotku ze vcerejska ?
Není tady
Díky díky
Mám, naskenuju a přidám na Rajče během dneška včetně fotek z AMC, ale není to nic moc kvalita. To DVD, co jsme si zaplatili, je tedy lepší
Není tady
Jinak V. zalehl s nějakou chřipkou, takže tu mám marodku Ani mě samou únavou nemohl včera vyfotit s břichem
tak musím ještě počkat - doufám, že stihne druhou fotku do porodu
Není tady
Ahoj hrozinko - já zas od samýho začátku těhotenství trpím na ucpaný nos Prý je to taky jeden z příznaků těhotenství - více prokrvená sliznice a větší produkce hlenů
Takže bez kapek do nosu neusnu. Stačí 1 - 2x denně si kápnout a pohoda, ale bez nich nepřežiju.
Není tady
Není tady
Holky taky se vam stane ,ze se probudite s tak mizernou naladou ,ze neni chut vubec na nic ? Ja mam asi nejakou depku
Very to je prijemny zjisteni jeste lepsi bude konec 8. mesice
to uz bude finis
Není tady
Zuzi - to se mi stávalo v zime nebo když bylo hnusně. Já totiž hrozně reaguju na počasí
Není tady
A nespravilo by tu depku třeba vymýšlení dalšího vybavení na mímo?
Není tady
Very ani to se mi nechce ,jak nejsou prasulky ,tak neni ani chut .. ale dnes jsem cetla na jedne diskuzi ,ze OSSZ nabírá brigádníky a vyplácení by mělo být již bez problémů tak ze bych se brzy dockala ?
Radsi mi rekni co mas dnes v planu ja mela jet s babickou na nabytek ,ale odklada se to na zitra ,takze se asi budu nudit
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41