29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41
ahojky
Zdeni, páni gratuluju uvidíš že až si na tu myšlenku zvykneš bude to dobrý
já dostala dnes další dávku atb a ještě týden mám být doma. fakt si na to lenošení na zahradě zvyknu a kdo mě dostane do práce???? jinak prďola je v pořádku. zase vyskakoval jak čameda
šéfová byla celkem nepříjemná, ale to se prostě nedá nic dělat. když sem se ptala doktora jestli se s tím nedá chodit do práce tak na mě koukal jak na zjevení a řekl že při zánětu močáku hrozí odloučení placenty (nebo něco v tom smyslu) a potrat
tak ať neblbnu a sedím doma na pr.de.li
tak jsem sklapla. to jsem totiž netušila, že by to až tak mohlo zkomplikovat
Verann držím palce na utz.
můj chlap u porodu být chce, ale řekl že bude stát jenom u hlavy a ROZHODNĚ nechce koukat až mimčo poleze ven což chápu, já nechci koukat ani na video co nám budou pouštět na cvíču jak to leze ven
jinak s nákupama už taky prozatím končím
a s úpravou podvozku začínám mít taky problémy, včera to bylo víceméně po paměti
Upravil(a) gall (27. 4. 2009 12:06)
Není tady
Veranna napsal(a):
Dobré ráno
Ališo - myslím, že chodíme na stejnou genetiku - na Slovanech, že jo? Dr. Lošan... Veruška72 tam chodí taky a všechny jsme z nich nadšenéU mně ten NT taky trval něco přes půlhodiny a rozhodně jsem se nenudila
Ahoj VEran, přesně tak, doc. Lošan a ultrazvuk mi dělal MUDr. Plevák. Fakt úžasný přístup. Už se těším na 3D
Není tady
Hoj hoj, jsem zpět
takže: cvrček má 401 g, pindíka jako hrom (což už jsme ale věděli z AMC), a cca 26 cm. Odpovídá 21+0, ale metík o ten jeden den teda posouvat nebudu Srdíčko krásně bylo, všechno se zdá být v pořádku, krásně s sebou mrskal, mudlal si oči, otvíral pusinu a během vyšetření i kopal, takže je to můj zlatej a neuvěřitelně šikovnej klouček
jsem na vrcholu blaha, jen se převlíknu a jdu mu za odměnu něco koupit
Není tady
Veru, já si jen rychle pročítám, ale musím napsat, že mám z vás obrovskou radost-krása
Není tady
Ahoj holky, tak nejdřív gratuluju Zdence, je to úžasná zpráva, ale já když jsem přišla do jiného stavu, tak mě nejvíc zajímalo, jestli je tam jenom jeden. Díky bohu je, teď už snad druhého neobjeví, to by mě fakt kleplo. Ale zpráva je to nádherná.
Ta úprava. No, mně to zatím problémy nedělá. Já prostě skoro žádné bříško nemám. Když to tady všechno čtu, tak jsem asi nejmenší těhule. Je fakt, že nosím těhotenské kalhoty, ale jen proto, protože ty moje nezapnu, ale není to žádná tragédie, prostě je vystouplé, slila se mi horní část s dolní. A s nakupováním tedy vůbec nezačínám. Ani o tom zatím neuvažuju. Jsem tak vyplesklá ještě z minula, takže začnu nakupovat tak v srpnu. To bude stačit.
Jo a chlap u porodu? Já mám snad největšího bačkoru na světě. On má zaměstnání, kde se setkává s největšíma hrůzama, co si můžu představit, lidi v nejhnusnějším stavu jak živé, tak mrtvé a nic to s ním nedělá, ale když by mě viděl trpět, tak to by prostě nesnesl. Takže s ním k porodu moc nepočítám, ale vůbec nepřemlouvám.
Není tady
Veran, gratuluju k výsledkům. Já pořád čekám na ty pohyby. TEď jsem začala 17tt.
Jo a to Vám musím říct, vrátily se mi nevolnosti, ráno přítel měl k snídani bramborovou polévku a zvedl se mi žaludek a prostě jsem to nerozdýchala. Ten maličký mi tedy dává zabrat.
Není tady
Holky, díky moc - jdu na poštu a někde mrknu do krámu
Není tady
Veranko moc gratuluju ke kontrole... už je to kus chlapa...
Zdeni veeeelká gratulace k
věřím, že teď je to šok... ale stejně tak věř, že až si na to myšlenku zvykneš, budeš trnout hrůzou, aby byly oba drobci v pořádku...
a až je budeš mít doma tak zjistíš jak je super mít dva tvorečky, každej úúúúplně jinej a přitom oba tvoji...
budou i chvilky, kdy toho budeš mít dost a padat na h...., ale když se nad ně nakloníš a oni se zaculí první co tě napadne bude, že bys neměnila...
takže držím palce a přeju hodně štěstí...
Není tady
hrozinka napsal(a):
Very: teda to je pořádnej chlapák
a docela dost dlouhej to bude asi po taťkovi viď? Super a nezpomeň odměnit i sebe ju
No, to teda nevim, V. má 175 a já 173, to spíš asi z naší rodiny, protože já jsme svoje rodiče někdy nedorostla, takže možná on bude vyskoej po našich
Není tady
jo a koukala jsem, že řešíte vaničky... měla jsem resp. ještě mám, ale už nepoužívám, tu vaničku s tím výliskem... osobně bych jí mohla doporučit těm, kteří se třeba bojí mimčo koupat... třeba i drobek jako byla Rozálka se tam krásně "uvelebil"... nicméně holkám je 5 měsíců a už asi víc jak měsíc se koupou ve velké vaně.. třeba je to dáno tím, že chodí od 6ti týdnů na plavání... nevím... ale jsou to vodní živlové a vyhovuje jim téměř plná velká vana vody, kde dovádí...
jinak k vaničce jsem měla ta ramena na uchycení na vanu... nedávala jsem jí tam... vyhovovalo mi vykoupat holky v pokojíčku u přebalováku... Teď to ale řeším jak psala Veranka - holky mažu atd. na pračce...
snad jsem vás neotrávila svou slohovkou... a kdybyste někdo měl přeci jen zájem o takovou vaničku, budem jí prodávat...
Není tady
Verranko, gratuluji k úspěšné KO - to už je pěkný chlapák!!
Holky, můžu mít dotaz?? Dělali vám Dr. testy na toxoplazmózu nebo ne?? Mě to můj Dr. nedělal, nevím jestli to není jen na vyžádání, ale jsem teď z toho trošku nervózní...
Není tady
Hrozi, díky za odpověď. Já si jen nebyla jistá, jestli na mě můj Dr. prostě jen nezapomněl Já podozření na toxo nemám, ale tak si říkám, co kdyby...zase jsem si někde něco přečetla, tak plaším...
Není tady
keksi mě dělali testy na toxo automaticky. asi jak každý doktor.
Verann obrovská gratulace
Není tady
Keks, mně je dělali taky automaticky hned při prvních odběrech a na těch mi zjistili, že jsem ji kdysi měla
Není tady
Tak teda asi fakt jak každý doktor uzná za vhodné....
Není tady
Ahojky, tak jsem tu zase. Všem děkuju za gratulace a pozitivní "uklidnění" a Very tobě moc gratuluju k chlapákovi .
Keksi mně dělali testy na toxo taky hned při prvním odběru a teď mi je budou opakovat, protože jsem měla hraniční hodnoty. Jenže já byla dneska tak mimo, že jsem se prostě té sestry nezeptala, co to může znamenat...a radši to ani nebudu nikde číst a hledat, protože dneska už těch šoků bylo dost
Není tady
Zdeni, věřím, že zjištění dvojčátek byl šok, ale neboj, to určitě zvládneš a pak to bude jen a jen dvojnásobná radost!!
S těmi hraničními hodnotami si hlavu nedělej. Pokud by něco mělo být špatně, tak by s tím Dr. dělal něco hned....
Není tady
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41