6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Def nešil, podle fotek jseš kost a kůže tak si musíš dělat zásoby. Já jsem přibrala jenom kilo, ale mám 20 kg nadváhy tak mám z čeho brát
A s těma zdrobnělinama, my chtěli holku Anežku, podle mě krásný starý český jméno, které je samo o sobě zdrobnělý, ale to jste neviděli co se v celé rodině strhlo za debatu. strašili mě že jí budou říkat Néžo tak se prý Anežkám říká. tak jsem jím řekla že jestli někoho uslyším že jí bude říkat Néžo tak se postarám aby jí už v životě neviděli a byl klid
Není tady
Jani - jé, ani nevíš jak jsi mě potěšila jen doufám, že mě nepřiskočí ty další čtyři
Zuzi - správná budovatelská matka na to prď - když se jí chtělo házet hnůj ty nic nedělej, není proč, krávy podojí někdo jinej třebs automat (a taky už máme automatický shrnovač mrvy )
Není tady
Hrozi, my budeme mít taky Vojtu. A vzhledem k utz. to asi opravdu bude Vojta
Není tady
Def, nesmutni. Já jsem nazačátku vážila 60kg, po čtrnácti dnech 61kg, pak jsem 1kg zhubla a minulý týden na hematologii jsem měla 62kg. A to jsem v 16 týdnu. Je tedy fakt, že moje mamka semnou přibrala 8 kg. Ale i ty dvě kila pozoruju, otáčím se v posteli jako tank.
Moje kamarádka je v 8 měsíci, břicho měla už ve třetím, v pátém vypadala jako před porodem, a to se spravila jen o 5 kg. Taky jsem měla strach, že když tak málo přibírám, že tím toho maličkého omezuju, ale není to tak, přibírá si sám a na mě vůbec nehledí.
Jinak holky, u nás vybíráme jméno nejen my, ale celá rodina. Takže už jsme měli návrhy jako Kornélie, Berta a pod. My si u toho docela zažijeme srandu. Ale je fakt, že když jsem si vzala kalendář, tak jsem ho po přečtení zavřela a pevně doufám, že existuje ještě nějaký jiný.
Není tady
Gall - já chtěla Johanku, ale chlap nepřekousne že by se jmenovala ofiko Johana a verzi Johanka nepřipustí páč prej by to bylo strašný, až b jí bylo 40
Není tady
Def, já chci taky přibrat, si připadám divná, že mám furt stejně, ach jo
Není tady
Ali tak pět kilo by bylo moc pěkný, ale to s mi asi nepoštěstí
Hlky, budu muset jít dodělat něo na diplomce, ať už to mám konečně z krku tak pápá já budu trochu nakukovat
Není tady
Hoky já si taky myslím, že ty hlapi si to uvědomí až to mimčo uvidí in natura , však by to bylo něco jiného kdyby ho 9 měsíců nosili oni
gall: určitě je lepší se dr. pořád vyptávat, já si taky vždycky říkám se zeptám na to a to a pak to stejně zapomenu a ještě jsem říkala, že k dr. přestanu chodit do poradny protože pak ještě ten den nebo do dvou dní se mi vždycky něco přihodí tak už jsem pověrčivá, mu to asi řeknu že už příště nepřijdu
A jinak já jsem si na ty nemoci přítele už zvykla, je dost i nervák a já jsem většinou kliďas akorát v pátek na pohotovosti mi slza ukápla jak mě vynervil, mu volám, že jedu a že zajdem na pohotovost jak jsem spadla z těch schodů - pro jistotou jestli je vše o.k. (pevně jsem věřila, že je - spíš sem se lekla), dorazíme tam doktor na mě v letu vybalí co potřebuju tak mu tam tam řeknu a chvíli čekáme a víte na co se zeptal přítel - a co jsi dělala, že jsi spadla mi vyhrkly slzy, jsem je zatlačila, no nic teď bych mu řekla, že jsem se zkoušela vznášet Já ho chápu asi chudák nevěděl co má říct tak z něj vypadlo tohle.
Není tady
Zuzi, udělalas dobře že si lopatu nechala lopatou
já to nucení na malou mám právě až teď poslední týden co mě bolelo to břicho. ani nevím jestli je to přímo nucení, ale pořád má mprostě pocit, že jsem jakoby nevyčůraná (je to vůbec slušný slovo?)
já si tady ujídám jahody. jsou výborný
Není tady
Tak to jsem nikdy neslysela ,ze by se rikalo Anezce takhle silene Na tohle bych se neohlizela kdyz se vam jmeno libi ,tak do nej jdete teda kdyz to nebude kluk
Def ja uz si to fakt tak neberu ,ale zezacatku mi to vadilo ... kdyz jsem rekla ,ze jsem na neschopence a spousta holek normalne dela ... aaale co ,proste to uz neresim
Jani manzel taky brisko pohladi ,ale az mu ho "nastrcim" takze to proste budu delat tak dlouho ,az to pochopi a malicek ho pokope
Není tady
Ali, tak Kornélie a Berta to je fakt dobrý
Def, Johanka se mi taky líbí, jen mi nejde vymyslet slušná zdrobnělina, takže to padá
Není tady
Gall, nedělej si z toho vůbec nic. Moje ségra měla před těhu taky 20kg nadváhy, je fakt, že přibrala asi 15 kg, ale byla moc krásná maminka. Fakt jí to slušelo. Sice to na ní bylo vidět až dýl, ale o to to bylo krásnější. Pupík jí rostl do špičky dopředu a bylo to moc hezký. A když se vrátila z porodnice, tak jí kila slezla dolu. Nadváhu má pořád, ale tehu kila už ne. Já myslím holky, že nás po porodu čeká taková šichta, že teď bychom měly jenom ležet, spát a jíst.
Není tady
Hrozinko to jsme nevedela ,ze jsi spadla ,ale hlavne ze je vsechno dobry
Ja ted taky bulim pri kazde ostrejsi poznamce .. nejhorsi ,je ,ze se mi zacne trast brada a pak nejake debaty jsou u konce ,fakt nepouzitelna
Holky keca se mi tu krasne ,ale musim do obchodu a rychle ,tak zatim paaaa
Není tady
Kornélie a Berta, fakt dobrý
Ali já si z toho vážně nic nedělám.
hrozi ty si upadla? to jsem vůbec nepostřehla. ale mimčo je určo v pohodě, moje kámoška taky slítla a doktor říkal že mimino ato ani necejtí jak je v té plodové vodě. tak doufám že sis nic neudělala.
Není tady
Můj chlap mi teďko říká tlusťoška. Ale je to proto, že když chodím k jakémukoliv doktoru, kde jsou těhule, tak říká, tam Ti bylo tlusťošek, to bys koukal a teď už mi taky říká, že chodím do klubu tlusťošek. Ale říká to se srandou, vždycky se u toho směje. Spíš mi nadává, že málo jím a nepřibírám. Ale prdím na něj. On to celý léto nosit nebude. A když přijdou ta horka, tak už jsem mu řekla, že někde sežene kostky ledu, obloží mě ledem, vezmu si čepici, ponožky a bude mi OK.
Není tady
Gall a ještě Klotylda. Na tu jsem si nemohla vzpomenout. Jo srandičky, srandičky, ale že by mi řekli nějaké použitelné jméno, to ne.
Není tady
Johanka je taky moc pěkný a u nás to vypadlo taky kvůli tomu že to jde špatně zdrobnit. ale ono asi na všem něco najdeš.
a johanko myslím že bysme jí stejně neříkali, je to děsně dlouhý. přichází doba zkracování
Není tady
Zuzi: no jsem prostě těhu střevo já to psala někde tady už v pátek, spíš jsem se lekla, potloukla si koleno a dopadla na koleno a pracky ale raděj jsem jela na pohotovost do porodnice - mě tam snad budou všichni znát ještě než porodím tak mě doktor uklidnil ukázal mimčo a bylo tam takový spokojený a už je teda velký oproti tomu z 12. týdne, dal mi radu abych už nepadala a chodila jak těhotná
Tak já jak jsme srovnávali zahradu posbírala nějaké kamení (ne moc velký) vždycky na hromádku a přítel to pak odvozil, ale teda ten předklon nic moc a pak jsem měla pupík jako namožený, takže už se nepřetrhnu a raděj se šetřím však se to nepo...
přítel chce letos na borůvky tak jsem mu to odkývala a dřepnu si v lese na pařez a bude
Není tady
Klotylda, to je snad nejlepší. Na legrácky je užije co ale žádné kostruktivní návrhy co
já úplně původně chtěla Antonína, po mém zlatém dědovi, ale pak v rámci zachování rodinné pohody jsem to vzdala. Byl to tátovo táta a máma by to asi nepřekousla.
Není tady
Ivuš - já bych jí asi říkala Johy, nebo Johu nebo Joe nojo, ale doma í mít nebudem, t bch chlapa musela zhypnotizovat
Jo a ještě dotaz, je tu někdo, komu se fakt fest zhoršila celulitida? jsem na sebe koukala v Londýně a zjistila jsem, že docela drsný, tak už jsem se namazánkovala a promasírovala a budu to teď aplikovat nejmíň dvakrát denně snad s ní trochu zamávám
Není tady
Hrozi to nevadí že tě budou znát, to je možná dobře ne? budou hodnější. Ale už kvůli tomu nepadej ju
Není tady
Gall: však já vím, chodit jako těhule jsem jim to řekla, že nevím jak se to stalo, jindy to vždycky vyberu a teď prostě ti říkám, že je to podezřelý vždycky den nebo dva po poradně se něco stane
Není tady