29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte u Podzimňátek 2009!
Chcete-li zařadit na tuto nástěnku, opravit anebo přidat některé údaje, pošlete mi prosím SZ a nebojte se mne pořádně kvůli tomu uhánět
AKTUALITY
- S novým týdnem nová překvapení: Zdenca ve 12 tt hlásí najednou dvojčátka - prostě se tam to druhé schovávalo
- Kattyynky jeden brouček svůj boj bohužel vzdal, ale druhý je velký bojovník a krásně se vyvíjí. Držíme palce
- Zuzanka007 také hlásí pohyby v 18 tt - se nám to tu pěkně všechno rozhýbalo
- Hrozinka hlásí pohyby od 18+0 a vznikly Zimňátka - takže už jsme ofiko pořádný těhule!
- Luluc potvrzuje na 100 % dalšího chlapečka a pohyby od 17+4
- Petrička80 potvrzuje kluka a ECHO i genet. UTZ jsou v pořádku
- přidaly se k nám Ivuše a Ališa : supr: - aspirujeme na nejpočetnější chlívek
- Veranna potvrzuje na 100% chlapečka a pohyby od 17+1
- 30. 3. Zdenca má a přidala se k nám evisska
- Veruska72 potvrzuje na 100% holčičku
- Kattyynka hlásí dvě bublinky Další dvojčátka už se srdíčky čeká lenule 12
- Naše řady rozšířila zuzacka, která žije v Číně, takže budeme mít i jedno zahraniční Podzimňátko
- Zdenca a Kattyynka našly 9. 3. 2009 krásné // Zdenco a Kattyy, moc a moc gratulujeme
- Definitiv našla 22. 2. 2009 krásné, tučné a údajně opět zcela nečekané // (Ačkoliv už druhý den OVU rozhlašovala na BB, že je 100% těhu
) Defi - moc a moc gratulujeme
- naší Sářici bohužel těhotenství nevyšlo. Sáří, myslíme na tebe a držíme palce, aby ses brzy dala dohromady, aby další pokus vyšel a ty jsi zase vířila vody na aukcích a bazarech
- stále a pořád zahříváme místo na bidýlku dalším snažilkám a zejména našim dlouhodobkám!
CO TO BUDE, AŽ TO BUDE - a nebijte mne, já si taky jako malá hrála víc s autama Holčičku čeká:
- Veruska72 Chlapečka čeká:
- Veranna
- Petricka80
- luluc
- Ališa (předběžně z NT, ještě není potvrzeno)
NAŠE FLOTILA
- Bébécar Stylo AT v barvě G820 (luluc): http://www.detskyraj.cz/images/sklady_p … e_g820.jpg
- Chicco, Trio Tour 4, varianta Mistral (Veruska72): http://img.mimishop.cz/batolata/0/a343278.jpg
TĚHULKY
Ališa
Info: let 29, snažení: v roce 2005 a 2007 neúspěšné pokusy, teď nám to trvalo 8 měsíců
Poslední MS:5. 1. 2009:
První pohyby :
Termín porodu:12. a 18. 10. 2009
Web:
Vybraná jména:
Chiquitita
Info: Doma Kačenka (2 a čtvrt roku), teď takové překvapení, ale měli jsme radost, protože jsme to tento rok stejně plánovali
Poslední MS:3. 12. 2008:
První pohyby :
Termín porodu:9. 9. 2009
Web:
Vybraná jména:
Definitiv
Info: HA vysazena v 03/08, naostro asi půl roku
Poslední MS: 26. 1. 2009: 12. 3. 2009 (v 6+3)
První pohyby :
Termín porodu: 2. 11. 2009
Web:
Vybraná jména:
evisska
Info: 28 rokov, 1 dieta, snažili sme sa asi 1,5 roka prirodzene, ale podarilo sa po prvom mesiaci nasadenia Clostilbegytu
Poslední MS: 12. 2. 2009:
První pohyby :
Termín porodu: 19. 11. 2009
Web:
Vybraná jména: pro kluka Denisko
Gall
Info: 31 let, M.Crohn 8 let, snažení od 6/07, nakonec se povedlo na 1. IUI
Poslední MS:3. 1. 2009:19. 2. 2009
První pohyby :
Termín porodu:7. 10. 2009
Web:
Vybraná jména:Anežka, Vojtíšek
hanuscb
Info: 32 let, plánované těhotenství, vyšlo po 5 měsících snažení
Poslední MS:21. 1. 2009:
První pohyby :
Termín porodu:28 n. 26. 10. 2009
Web:
Vybraná jména:
hrozinka
Info: 28 let, povedlo se napoprvé v prosinci 2008
Poslední MS:13. 12. 2008:2. 2. 2009
První pohyby : 18+0
Termín porodu:19. 9. 2009
Web:
Vybraná jména:
ivuše
Info: 29let, snažení o první dítko 2,5 roku
Poslední MS:26. 01. 2009:v 6. tt
První pohyby :
Termín porodu:02. 11. 2009 (pravděpodobně císařským řezem)
Web:
Vybraná jména:
kattyynka
Info: 34 let, doma dva puboši 15 let (syn) a 13 let (dcera), snaženíčko o třetího prcka od srpna 2007, zadařilo se v 2/09
Poslední MS:11. 2. 2009:2. 4. 2009
První pohyby :
Termín porodu:17. 11. 2009
Web:http://kattyynka.rajce.idnes.cz/
Vybraná jména:
lenule12
Info: 29 let, snažení od května 2006, září 08 revize, podařilo se po 1. KETu a vypadá to, že to budou dvojčátka
Poslední MS: 17. 1. 09:
5. 3. 09
První pohyby :
Termín porodu: 24. 10. 09
Web: http://www.lmr.webnode.cz/
Vybraná jména:
luluc
Info: 29 let, snažení bylo od října 08, doma už jedna cácorka Anetka (nar. 13. 3. 07, dva roky)
Poslední MS: 16. 12. 08: na UTZ v 6+2
První pohyby :17+4
Termín porodu: 18. 9. 09
Web:
Vybraná jména: Davídek
Nenunka
Info: 26 let, zadařilo se hned po vysazení HA, doma Vojtík 2 roky (10.10.06)
Poslední MS:28. 12. 08:16. 02. 09
První pohyby :13+5
Termín porodu:04. 10. 09
Web:
Vybraná jména:Anežka/Jan
Petricka80
Info: 29 let, snažení volným průběhem a po 15 měsících s překvapením //. Doma princezna Natálka (2 roky)
Poslední MS: 20. 11. 08: 4. 1. 2009
První pohyby :
Termín porodu: 28. 8. 09
Web:
Vybraná jména:Michael
piksla
Info:
Poslední MS::
První pohyby :
Termín porodu:
Web:
Vybraná jména:
pírko
Info: 29 let (v dubnu krásných 30), doma máme syna Matěje, nar. 4.11. 2005 50cm 3450g
Poslední MS: 24. 12. 2008: 19. 2. 2009 (tj. 8+1)
První pohyby :15. tt
Termín porodu: 30. 9. 2009
Web:
Vybraná jména:
Snažilenka
Info: 33 let, doma Natálka(9), Daneček(1,5), zadařilo se na první pokus, všechny děti za pomoci Clostilbegytu
Poslední MS: 8. 12. 2008: 30. 1. 2009
První pohyby :
Termín porodu: 14. 9. 2009
Web:
Vybraná jména:Vítek, Amálka
Veranna
Info: 30 let, snažení od února 08, v říjnu 08 ZT ve 13. tt (Turnerův syndrom), 31. 12. 08 //; trombofilní mutace MTHFR na heterozygotu (predispozice k trombózám, emboliím atp.)
Poslední MS: 2. 12. 08: 29. 1. 09
První pohyby : 17+1 jasné pohyby vnímané i přes ruku
Termín porodu: 8. 9. 09
Web: www.veranna.com/vavab
Vybraná jména: David (ale ještě není na 100 % rozhodnuto)
Veruska72
Info: 36 let (v červnu 37), děti 13 (dcera) a 16 (syn), zadařilo se 4. cyklus po revizi
Poslední MS: 21. 11. 08: 19. 1. 2009
První pohyby :od 18tt zřetelné, pravidelné pohyby
Termín porodu: 28. 8. 2009
Web:
Vybraná jména: František a ? (nevíme)
Zdenca
Info: doma máme jednoho skoropuberťáka - 11 let, snažili jsme se rok, 1x neuspěšné IUI, nakonec přirozeně a ve 12 tt ještě zjišťujeme, že to vlastně budou dvojčátka
Poslední MS: 10. 2. 2009: 30. 3. 2009
První pohyby :
Termín porodu: 16. 11 2009
Web:
Vybraná jména:
zuzacka
Info: HA vysazena 03/08, ale nebyl na snažení čas Novoroční předsevzetí se ale vyplnilo rychle
Žijeme v Číně, takže nás teď čekají velké starosti s výběrem doktora a porodnice
Poslední MS: 12. 01. 2009:
První pohyby :
Termín porodu: 28. 10. 2009
Web:
Vybraná jména:
Zuzanka007
Info: 28 let, 1 x IVF, 2 x KET (nezdary psát nechceme, myslíme pozitivně zadařilo se po 2,5 letech přirozeně
Poslední MS: 10. 12. 2008: 2. 2. 2009
První pohyby : 18 tt
Termín porodu: 28. 9. 2009
Web:
Vybraná jména:
Vybrané informace k základní výbavě pro miminka
Jak vybrat kočárek
Upravil(a) Veranna (27. 4. 2009 9:36)
Není tady
Def ahojky
Tak detsky me fakt nenapadly a to si kupujeme se segrou a mamkou i detske bryle
Jinak te vitam doma
Není tady
Ahoj Def, vždyť jsem ti říkala že na zpáteční cestě budeš mít nakoupeno a nebudeš mít myšlenky na nějaké blitíčko
Není tady
D9kes za přivítání
Zuzi - nomoš chirurgcký prodávají taky ve velikosti S, používala jsem je na práci, takže to vím ale i normoš kožený se dělaj malý, jen se hůř sháněj
Hrozi - jejda, já jdu snad k někomu kdo se jmenuje Dr. Hlavatý, ale musela bych vytáhnout diář, páč si nic nepamatuju
Jo a po utz se půjdem podívat na ten kočár na Leviroo
Není tady
Gall - no ožná to bylo fakt tím taky jsem část cesty prospala, takže pohodička
prostě se letělo super
Ale pozdějc už bych asi letět nechtěla, jednak se s břichem nevejdu mezi sdačky když se tam chci zasunout a jednak jsem cítila jak mi v tý vejšce thnou nohy, tak jsem musela pořád hýbat
Není tady
Def, já si objednala z té stránky, jak si ji tu psala-gaťky, podprdu a košilku a ponožky a manžovy boxerky, tak jsme utratili 1.300,- a máme to bez dopravného a poštovného
Není tady
Ivuš já už tady funguju jak poradce na spodní prádlo
Blava vedla si tam našla podvazkovej pás, někomu jsem doporučovala cosi rajcovího
já v tom snad začnu podnikat
Já tam minule nechala asi dva litry
prostě jsem potřebovala zásobu kalhotek
Není tady
Gall, tak to je dobře, že už nešpiníš Ono taky kolikrát nevím, z čeho mě bolí břicho,jestli to souvisí s těhu nebo s jídlem
Není tady
Hrozinko my prave taky odmalicka meli doma kocky venkovni ,ted mam poslednich par let kocku panelakovou .. doufam,ze pokud jsem ji prodelat mela ,tak to bylo uz davno ... A kocka neni hlavni prenasec ,muzu to chytnout vsude ... Taky nevim,co by se vlastne delo,kdyby se ted na ni prislo
Def tak pak dej vedet ,jak to s kocarkem vypada
Gall ,cetla jsem ,ze jsi spinila ,jsem rada ,ze je to uz v poradku asi te to vylekalo .. Me rikala sestra ,ze jednou behem tehotnestvi i slabe zakrvacela ,ale k dr. nesla ... proste se vic setrila .. no ,jo ostrilena tehula ,je uz podruhe ,tak ji to asi tak vsechno nenervuje
Není tady
Jo a holky, včera jsme šl poprvý do kempíku na pivo (dala jsem si malý ) a jen co vlezem dovnitř, tak na mě kouká jedna taková holka a říká "ty seš zbouchnutá" (měla jsem chlapovu mikinu, fakt volnou, jako pupek se do ní opírá, ale vidím to jen já a ten kdo ví, jinak to vypadá že mám prostě velkou mikinu
) no tak sjem to přiznala, že jo a tak
no a tvrdila mi, že to bude holka
tak jsem zvěedavá na pátek
A knečně došlo na holčičí jména, máme Maya a Stela co vy na to?
Není tady
Defi, ale fakt dík za tip, protože tam aspoň je výběr, v klasickejch těhu jsem nic moc nenašla. Normální kalhotky, co mám doma mě škrtěj....
Není tady
Jani - ahoj
Zuzi . si piš že dám, budu si dělat poznámky abych vám mohla všechno pěkně petlumočit já jen doufám, že mě nezklame, protože vybírat jinej kočár, to si nechci ani představit
Ivuš - není vůbec zač kde můžeme pomůžeme
Upravil(a) Definitiv (20. 4. 2009 10:24)
Není tady
Ahoj holky, tak Vás vítím v novém chlívečku.
Hrozinko, já co se týče toxoplazmozy můžu přidat příspěvek z vlastní zkušenosti. Když jsem podruhé potratila, tak mi dělali test na toxoplazmozu. Jinak Ti ho dělají při náběrech krve na interně. Ale tu mi dělali asi až ve 13 týdnu, takže to by bylo stejně dlouho. Zjistili, že jsem toxoplazmozu prodělala a tudíž jsem si prý proti ní udělala protilátky. Takže je lepší jí chytnout dřív a pak snad už je klid. Dokonce máme v rodině i takový nepříjemný případ, raději ho psát nebudu, abych Vás nenervila. Ale neboj, na tom náběru by Vám všechno řekli. V každém případě, když jsme k naší kočce volali veterináře, tak nám řekl, že se tomu bohužel předejít nedá, není to žádná legrace a důležitá je hygiena. Takže mýt ruce a pořád a pořád.
Gall, mám radost, že to špinění skončilo. A co se týče toho břicha, já jsem si užila v sobotu:skurt: . Celý den jsem ležela, protože jsem nemohla několik dní na záchod, takže mi břicho bolelo. Dala jsem si zelí a bylo po bolesti.
Není tady
Defi, tak to budu taky čekat s čím přijdeš v pátek a ty jména jsou zajímavý!
Já jdu v pátek do poradny-jestli tam nevlítnu dřív a pak příští úterý taky na genetiku
Není tady
Zuzi: no kočky to chytnou většinou od myší, ale já si stejně myslím, jsem skoro na 100% přesvědčená že ji určo nemáš, jinak se to přeléčuje anitbiotiky, ale to neřeš nemáš jí a basta
Není tady
Hrozinko tak mi pak musis napsat jaky ten kurz o porodu byl a hlavne jak reagoval pritel My meli zase rozhovor kvuli tomu "nevsimani" si tehotenstvi .. snad se to spravi s casem ..
Def libi se mi jen Maya ,ale nevim jak s prijmenim ladi dohromady .. Je to pekny jmeno ,mam ho spojene s jednou hezkou knizkou o indianech
Není tady
no já teď za ten týden doma taky můžu nakupovat, to je hezký.
ale mám už strach že něco zakřiknu. v úterý po utz jsem začla nakupovat a teď jsem doma
Není tady
Jani, Ivuš - díkes, já jsem na ty jména tak pyšná,jako kdybych porodila ježka proti srsti fakt nám totiž daly zabrat
Není tady
Zuzi - vcelku to k příjmení jde nemáme teda žádný cizokrajný....hergot, já ho sem na chvíli prdnu a pak to smažu jo? Tak já jsem X a O je Y
a jestli bude prcek to nebo to, jsme se ještě nedohodli
Upravil(a) Definitiv (20. 4. 2009 10:31)
Není tady