29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahojky Babinetky,
tak mám milou zprávičku - Cassi už je maminkou!
Před chvílí mi přišla tato zpráva:
Jmenuje se Veronika, váží 3600 g a dne 17.4. ve 14:15 se pro nás stala tím největším pokladem a nejkrásnějším zázrakem na celém světe!
Takže - Cassi - mooooooooc gratuluju - jste holky šikovný, jak jste to zvládly!!!
přeju vše nej!!!
Upravil(a) Berka (17. 4. 2009 19:42)
Není tady
Moc gratuluju k holčičce a přeju hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka vám oběma
Není tady
Jé tak už , a další holčička posílila řady jarňátek. Cass moc gratuluji, přeji jen to nejlepší, Verunce i tobě hlavně zdraví a doufám že tě moc netrápili s tím vyvoláváním
Není tady
Cassi gratuluju k Verunce a přeju hodně štěstíčka a hlavně zdarvíčka.
Není tady
Moooc gratuluju
Není tady
Cass, porod jste měli na dlouhej čouhej..., ale už je to za vámi, Verunku máš v náručí, co víc si přát. Moc a moc gratuluju, hlavně ať jste v pořádku a Verunce přeju do života jen a jen to nejlepší!
Není tady
Jejda, to je milé milé milé
Moc gratuluji, ať i dál je vše dobré!
Není tady
Cass, posílám ohromnou gratulaci a za chvilku tě máme tady
Jinak do života všechno nej nej, ať ho máte co nejkrásnější a nejšťastnější, i když největšímu dárečku bude dneska jeden den.
Není tady
Cassi, gratuluji k Verunce
.
Není tady
Cassi veliká gratulace, ať vám Verunka dělá jen a jen radost. Hodně štěstí mamino
Není tady
Cass,moc a moc gratulujeme, konečně jsme se dočkaly , tak hodně zdravíčka hlaně klidné a tiché noci.
Není tady
Tak se konečně i Cass dočkala miminka . Moc gratuluju a přeju jen samé radosti a hlavně hodně zdravíčka Verunce i celé rodince
a Mamince ještě hóóódně mlíčka:par:
Není tady
Cassi, moc a moc gratuluji a preji hodne zdravi Tobe i male!
Není tady
Cass moc gratuluji k narození Verunky
Není tady
Cassi, moc a moc gratuluji a už se těším na slohovku Btw. "Verunka", hmmmm... to je pro mne srdeční záležitost
Není tady
Cassi, taky moooooooc velká gratulace k Verunce:hjarta:
Není tady
Stránky: 1 2