29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, chtela bych vas poprosit o radu, zkusenost: Snazime se asi rok, v pondeli jsem nasla //, v utery a ve stredu uz byly opravdu vyrazne. Uz skoro ctrnact dni me boli bricho, nejdriv jako pred MS a ted je to takove pichani a sem tam trochu krec. K Dr jsem objednana v pondeli a moc se bojim, ze neco neni tak jak ma. Nevite, zda jsou tyto bolesti v zacatku tehotenstvi normalni?
Není tady
Ahu, bolesti v začátku těhotenství jsou zcela normální... je to tím, jak se vajíčko zahnizďuje a jak se celá děloha na těhotenství chystá...já měla v začátku opravdu velké bolesti, možná větší, než při MS. Při vyšetření u DR. jsem měla i pěkně citlivou dělohu, prostě mě to bolelo...Trvalo to asi 14 dní, pak to přešlo...ale to je individuální u každé...Taky jsem měla strach, aby nedorazila MS, protože ty bolesti byly opravdu podobné...
Neboj, to je v pořádku... A budu držet palečky a pěstičky na kontrolu...
Není tady
Já taky strašně moc držím pěstičky!
Není tady
taky držím palečky a bolesti jsou opravdu normální. Taky sem je měla, skoro celé první tři měsíce...každou chvíli něco bolí, tělo se mění, roztahuje apod. Uvidíš, bude to dobrý.
Není tady
holky diky moc, trochu jste me uklidnili, snad to bude dobre.
hezky vikend vsem!
Není tady
Ahumada....já jsem teď v 5 tt a bolesti jako před MS mám také,někdy je to dost nepříjemné..ale nemám je celý den..jsou to nárazovky
Přeju moc štěstíčka!!!
Není tady
Ahoj holky,tak ja sem dnes 4+4 ajeste nemam mimi ani potvrzene,a vuubec me bricho neboli,sem tam trosicku neco citim ale vubec nee jak MS bolest,a Dr.mi dnes rikal ze mam byt rada ze mne nic neboli,ze je to v poho.no a ja vsude ctu ze boli bruch jako na MS-tak doufam ze jsem opet jen vyjímka.
Není tady
slunicka napsal(a):
Ahojte těhulky, ja jsem asi
, ještě nepotvrzeno, 5tt-6tt a v podbřišku mě také pobolívá.
Přeju moc štěstíčka !!
Není tady
moc vam vsem dekuju za podporu, urcite pomohla, protoze Dr. rika, ze jsem 6tt. na ultrazvuku byla videt takova mala tecka a dokonce pri velkem soustredeni byl videt zarodek srdicka. jsem moc stastna, doufam, ze bude vse v poradku.
preju vsem snazilkam, aby se brzy dockaly takove radosti!
Není tady
ahumada napsal(a):
moc vam vsem dekuju za podporu, urcite pomohla, protoze Dr. rika, ze jsem 6tt. na ultrazvuku byla videt takova mala tecka a dokonce pri velkem soustredeni byl videt zarodek srdicka. jsem moc stastna, doufam, ze bude vse v poradku.
Moc moc gratuluji!
Není tady
ahumada napsal(a):
Také moc gratuluji!! Mě to doktorka potvrdila před 15 minutama z krve a 18.5. jsi du pro průkazku a na první ultrazvuk...
Není tady
holky všem vám moc moc gratuluju a přeju pohodové těhu
Není tady
Ahojky holky....
Jsem tu úplným nováčkem..... No zkrátka prvnička po 6ti letech snažení se, takže strach opravdu z každičkého píchanečku....Moc jsem se uklidnila po těch vašich radách a zkušenostech, co se týče pobolívání v podbříšku.Moc děkuju
Není tady
Ahoj, já se také připojuji k uklidňujícím "tetám" Mně taky bolí v podbřišku, taky nárazově, ale třeba dnes docela hodně a celý den. Takže to je určitě normální. Tím pádem jsem i já klidná
Není tady
Ahoj holky,
hlásím se k vám, včera se na testu ukázaly //
A břicho mě bolí takýýýý Někdy se i v noci budím.
Není tady
Ahoj Maryt, zdravím a blahopřeji k // nechceš se přidat k nám do tématu podzimňátka 2010?
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Maryt, zdravím a blahopřeji k //
nechceš se přidat k nám do tématu podzimňátka 2010?
![]()
Přidám se ráda
Není tady
Také moc moc děkuji za uklidnění ohledně bolesti v podbřišku. Jsem v 6tt a také mě pobolívá břicho, vlastně skoro všechno - záda dole a pánev......
S tím břichem jste mě uklidnili...jsem hypochondr a mám ze všeho strach:dudlik:
Není tady