6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Hani....to je fakt nádhera....!!!
Mali.... mně se moc líbí, jak tvoříš....... Jsi čím dál lepší...a originálnější........
Jedna spací..
Není tady
Holky těším se na zítra na soutěž, ločko nemám ještě hotové, když už Matýsek dávno sedí a už i stojí, tak už mohu spíchnout lepší ločko. Včer už i zkoušel chodit kolem nábytku .
Upravil(a) topazio (18. 4. 2009 11:51)
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Krásnou sobotu, dívky.....
Nejdříve ANDREJKA.... Ločka pro Haničku..... NÁÁÁÁDHERA....!! Ty máš stejně úplně jiný styl, než my všechny ostatní.......
(já nemám vlastně žádný a asi ani nikdy mít nebudu )
Tvé nápady jsou zajímavé, zvláštní, osobité a hlavně......ÚÚÚÚŽASNÉÉÉÉ...!!!!!
teda Štěpánko, neblázni, já se tady budu červenat Já vůbec nemám pocit, že dělám jinak, spíše naopak si častokrát říkám, jak jste vy šikovné, a že toto nebudu nikdy umět A slova chvály mě pak těší stonásobně. Děkujííííííííííííí
Není tady
Mali, nesmutni mě se líbí, jak tvoříš. Každá to umíme jinak no. A aby se ti zlepšila nálada, doufám, že se ti zlepší, posílám ráčka Nevím, jestli má Elinka jedno l nebo dvě, kdyžtak to opravím, ju
Hani, moc se mi to líbí
Štěpánka, opět jednička
Není tady
Haničko, dílko naprosto fantastické, kruciš, jak ty to děláš, že to máš vždy tak skvělé????
Gabi, ráček úžasnej Mali bude myslím nadšená, fakt se mi to moc moc moc líbí
Štěpánko, u Tebe nechápu Nechápu, jak to vše stíháš v takovém tempu, kde bereš ty nápady...prostě jsi úžasnááááá
Clare, neteřinka je nádherná holčička, a dílko je suprové
A dál už samozřejmě nevím, co jsem viděla, vy jste tak pilné a šikovné, že kdo si to má všechno pamatovat??? Takže hromadně jste všechny jedničky !!!!!!!!!!!
Není tady
Tak jedna taková "odreagovačka" po obědě....
Není tady
hezký odpoledne, tvořitelky
Tak vás jdu po dlouhý době podravit a omluvit svý absence, bohužel už to fakt nestíhám Dneska jsem po dvou týdnech zkusila ločko a musím říct, že nic moc, mám pocit,že už to ani neumím...navíc jak dělám ve spěchu, nemám z toho radost a nejde mi to
Ale co jsem zkoukla vám i v minulým domku, závidím jak vám to jde
Clare, to jsou malí cowboyové,slaďoši, fakt Moc vám ty koně závidím... i když vás obdivuju, jak to při tolika dětech zvládáte
Skoukla jsem kuchyně a i když jsem byla mimo a neměla možnost soutěžit, musím říct, že jste se s tím vypořádaly se ctí, i když to zas bylo něco úplně jinýho
Já nejspíš opět soutěž nestihnu, o awards nemluvě, ale aspoň se zas kouknu, jak vám to šlo
Vítám tady helgu, zase jedna origoš scraperka,paráda
4arodějko, poslední Lo je boží
Není tady
Andrejko paráda, máš to vždycky tak jemné, no paráda
Evi a kde to dílko máš no????? vždyť je moc hezký ty brebto!!!!!
jsem drobet četla tvé problémy s Kačkou, nesmíš se stát jejím otrokem, dětičky jsou stráááášně vyčůraný....
Není tady
Andrejko....opět kráááása...... a tvé zvláštní...... originál pojetí........
Písla jsem ti mejlík.... o pomoc.... neb jsem kopyto....
a děkuju za pochvalu..... Někdy je nápad jen zahlédnu fotku..... někdy to musím nechat uzrát...... znáš to..
Gabko..... moc pěkné.....
Evajsíku..... chybíš tu.......
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 4. 2009 14:06)
Není tady
Štěpánko spací supéééééééééér
Gabka krásnej ráček určitě bude mít Mali radost
Andrej odreagovačka suprová
a děkuji za pochvalu mého posledního s tím jsem si vážně hrála dlouho ani to není až tak vidět
Není tady
Štěpánko v čem jsi kopyto? Já jsem baba zvědavá
Jo a zapoměla jsem jak se tu oběvila Evajs nepsalas náhodou před časem že pro nás budeš mít nějaké překvapení?Já na to nezapoměla a čekám
Není tady
HANI....DÍKY......
Teď tu bojuji s template.... nejde mi to nějak zdárně ukončit....stále je tam něco, co tam nepatří..
Není tady
TAK SNAD UŽ JE TO OK........
Není tady
ježiš štěpánko to je úúúžasný, fakt krásný, barevný, hravý, týjo to muselo dát práce!!!!!!!!!
já mám ráčka pro dnešního oslavence, jsem se bála, aby to nebylo moc sladký a přeplácaný, tak snad se bude líbit
Není tady
Moc díky Clare....... fakt jsem s tím hrála pěěěkně dlouho....
Tvůj Ráček překrásný.........!! Skvělý výběr fotky.... a skvělé pojetí...!!
Není tady
Štěpánko, ty jsis teda vyhrála . Já už na ločka nemám tolik času, musím pořád hlídat Matýska . Všude si stoupá, dneska nám zase vyhazoval CD .
Není tady
Ahojte, šikulky...jde vám to moc hezky!
čarodějko, to písmo "Sladký snění"... je tvoje?
Není tady
Štěpánko nádhera to musela bejt makačka
Clare jednoduchý a krásný supééééééééér
Helgo to není moje ten nápis byl hotovej je staženej u Síti dělá i texty
Není tady
Síťa...??!
Není tady
Ahoj posílám jeden poslední RAk pro Johanku.
POvědšinou si až při pohledu a úpravě fotek z focení uvědomím, co ja dané osobně opravdu vyjmečné.
Není tady
Ahojky, tak jsme zvládli oslavu, oslavenec se sice 1x počůral, neb to bylo na něj moc podnětů, ale jinak vše super!
Moc děkuji za krásné rak pro Adama, není vůbec sladký,je úžasný Clare, jsi moc šikovná! nechápu, jak stíháš, děti, hospodářství a k tomu takový krásný dílko...já se se vším šušním 3 dny a je to ve finále hnusný ¨Takže za Adama děkuji a prosím, neposlala bys mi to na : alalak@seznam.cz? Moc díky !
Jinak, když jsem u těch sla´dochů, tak Vás překvapím, mám na neděli nachystaný megaslaďoš !!!!
Mějte se fajn, jdu uklízet zbytky z oslavy !
Není tady
Alenko, Adámkovi vše nej k druhým narozenimám.
Upravil(a) topazio (18. 4. 2009 18:47)
Není tady
Ahoj holky... tak koukám, že změna počasí má vliv hned je více času a hned je na co koukat jedno dílko krásnější než druhé..... jste jedničky
A Štěpánko to template tak to je parádní kusanec to sis fakt musela zazmenšovat .... ale výsledek určitě stojí za to
Ledo krásné
Já házím také ráčka pro Adámka od Aleny... minule Ali říkala, že by některé z nás mohly směle dělat koláže do Blesku tak jsem to měla na paměti snad jí netrefí šlak
Není tady
ahojky
tak nejdřív Adámkovi od Aleny vše nej nej k druhýmu ročku
holky dílka a ráčci superový koukám,že Štěpánka si dneska hrála s template....já taky trochu jsem liftla Evičku ale nejsem takovej profíííík
Není tady
Od rána na to myslím a až teď to jdu napsat, jsem to ale ostuda, no styď se Andrej
Takže Adámkovi vše nejlepší k jeho druhým narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka, pohody a spoustu kamarádů na dětské lumpárny, protože to k dětství prostě patří....
Není tady