Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 17. 4. 2009 21:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Chat : Fotky a jejich úprava č. 19

AndreaP. napsal(a):

Duši, ty mráčky a tak, to jsem si tam tak nějak doskládala...no snad se to bude Haničce líbit, uvidíme hjarta

tak nějak doskládala jo? Je to fakt nádherný, něžný - fakt uplně kouzlo jarního nebo letního dne, jak živý. Určo se bude Haničce líbit tummenupptummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#102 17. 4. 2009 21:51

dagi
Host

tak jmenovitě to nezvládnu tongue. nádhera, prostě se mi líbí šechna dílka.. obzvláště potom evičky template hjarta. sím sím, odkud ho máš?

a vítám mezi námi helgu pussa.

#103 17. 4. 2009 21:53

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

gloriagloria slibuju, že už dneska naposled (doufám big_smile), snad Haničku ze mě nešlehne rodna - tak trošku mystična big_smile

http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1684/1684549_0c474557bae6701a2ebf0124d4716ab9/images/Hanicka_3.jpg

Není tady

#104 17. 4. 2009 22:41

clare
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: České Budějovice
Web

no teda fakt dobrý!!!!! už se těším na Haničku, jak tu bude jásat!!!!!!!!!!!!!!!

DAgi jsem si říkala, kde jste? i Tutulka nás zanedbává!!!!!!

Není tady

#105 17. 4. 2009 22:42

clare
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já právě dodělala naši soutěžní jednokitovku, konečně, vůbec s tím teda nejsem spokojená, ale bude to muset stačit, už se těším na ty vaše krásy

Není tady

#106 17. 4. 2009 23:04

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Nejdek
Web

Zdravím po práci a zírám a zírám a co nevidím mé sladké holčičky stolt tummenupp Andrejka je šikulka nejšikovnější pussa pussa pussa hjarta je to něco ouplně jiného než dělám já jupíííííííííííííííííííííííííííí mᚠto u mě Andrejko hjarta
a jinak jsem zjistila že Štěpánka se nevzdává chce kit tak udělá vše pro to aby ho měla a hned vyšvihne LOčko jako fík a ostatní nezůstavaj pozadu godlike godlike godlike já nemám ještě na neděli už jsem ho musela 3x zavřít kvůli času ach jo snad ho stihnu do neděle dodělat přitom dělám jen tak jednoduché teda jestli nezačnu jiné abych dohnala Štěpánku lol

A ještě něco pro našeho Administrátora tummenupp tummenupp godlike už se tam vejdu a zírala jsem jak z jara myslím že stoleté sem jen tak nepolezou ale udělal jsi to úžasně co kdyby náhodou lol

Lepší je užívat života než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Není tady

#107 18. 4. 2009 6:22

dagi
Host

dobré ráno pussa.

andrejko, teda to je paráda - prostě jsi chytla druhý dech smile.

clare, mě už je po vás smutno, ani tvořit nějak nestíhám hmm, ale dnes zapřáhnu tatínka, má co žehlit, tak snad big_smiletummenupp.
jednokitovku už mám naštěstí hotovou, tak se těším na zítřek. godlike

#108 18. 4. 2009 7:10

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Dobré ranko děvčata, tak já už sedím zase s hrnkem kafe, děti se prostě rozhodly,že po šesté hodině se už nespí, chjooooo kapitulation

Haničko, jsem ráda, že se Ti to aspoň trošku líbí hjartapussapussa

Není tady

#109 18. 4. 2009 7:13

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

ahojte babuchy,teda Andrej bomba,Clare ten pavouk je hnus nad hnus fuuuuj !!!! Ale jako jinak dobrý já byhc ho nezvládla ani ogumovat. Spunti parádní jde vidět že se nenudíš!!!
Já nestihám,dnes slavíme ty manžovy a švagrovy naroz.dohromady,tak práce nad hlavu. Ve čtvrtek jsem gruntovala jak divá a myslíte že to jde poznat????NEEEEE. Včera jsem se plácala se zdobením dortů,hrůza jsem myslela že to hodím psovi!!Ale nakonec jsem vymodelovala zedníka,kolečka i zednic.lžíci tak snad se bude líbit.
Štěpánko to ločko z tak pracně stahovanýho kitu je suprový§!!!!!!
Jednokitovku nemám,do JIrkové soutěže už aspo%n nápad..no času málo jaksi ....Půjčte mi někdo pár hodin

Není tady

#110 18. 4. 2009 7:16

malinkej
Letňátka 2008
Web

Jo Štěpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úžasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit až bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! že jo holky??? big_smile

Není tady

#111 18. 4. 2009 7:54

clare
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahojky, zdravím při sobotě, u nás zase pracovní!!!!
jen vám přidám fotečky kluků na koni, konečně jsem je taky zdokumentovala
http://resize.like.cz/images/124003382620.jpghttp://resize.like.cz/images/124003399621.jpg

Není tady

#112 18. 4. 2009 8:13

EvaR
Babinet Klub
Web

Ahoj holky... zdravím ... krásnu sobotu všem a koukám, že dnes to bude tak trochu ve znamení oslav wink tak všem oslavencům gratulace.... speciální gratulace pak Adámkovi od Aleny k jeho krásným druhým narozeninám storstark pussa

Není tady

#113 18. 4. 2009 8:21

EvaR
Babinet Klub
Web

Andrejko ... ty včerejší ráčci pro Haničku nááádhera.... je to jak živé... ty fotky jsou takové akční.... hezky zachycují pohyb... a ty si to doladila, že je to celé takové dynamické... zvláště ten první kousek... fakt paráda tummenupp a princezna Nikolka je úžasná tummenupp

Štěpánko... tak super, že se ti to podařilo stáhnout tummenupp a prvotní Lo paráda .... se holt s ničím nepárᚠtummenupp

Gábi... moc hezké template... taky to mám stažené... ale ještě jsem to neprubla... šikulka tummenupp

Leni... pěkný kousek tummenupp taky mi s příchodem hezkého počasí přišlo, že se mi zkrátil den big_smile

Clare... úžasné fotky....  kluci  jsou pašáci... ve svém věku už takhle kamarádí s koníkama godlike

Není tady

#114 18. 4. 2009 8:27

EvaR
Babinet Klub
Web

... a tady jsem vyštrachala odkaz na to včerejší template.... je to dělané spíš na jednotlivé fotky... ale já ty vrstvy pospojovala v jedno template na jedno foto wink

http://mikelinzblog.blogspot.com/2009/0 … s-out.html

Není tady

#115 18. 4. 2009 8:38

clare
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no jo pravda- Adámkovi od Aleny taky přejeme všechno Neeeej, snad stihnu i ráčka
a já musela v rychlosti zdokumentovat moji neteřinku nejmladší
http://resize.like.cz/images/1240036628ka.jpg

Není tady

#116 18. 4. 2009 9:24

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

Krásnou sobotu, dívky.....smile smile

Nejdříve ANDREJKA.... Ločka pro Haničku..... NÁÁÁÁDHERA....!! Ty mᚠstejně úplně jiný styl, než my všechny ostatní.......
(já nemám vlastně žádný a asi ani nikdy mít nebudu dumbom )
Tvé nápady jsou zajímavé, zvláštní, osobité a hlavně......ÚÚÚڎASNÉÉÉÉ...!!!!! godlikegodlikegodlike

Mali...... to já si také myslela...... že ten můj drobeček takový bude vždycky.........
Dnes má ta má starší hvězda nohu č. 8 ..... já mám 2,5......
Ona měří 172 a já 154 cm........ No...... a o tom to je.....
Teď... když vím, jak to uteče..... tak si tu malou vychutnáám úúúplně jinak........ smilesmile

Clare.... krásné sobotní pracovní fotečky...... Fakt pecka......tummenupptummenupptummenupp
a Rak s malou neteřinkou.... ňuňuňu...... úplně slaďounký....mé gusto.....tummenupptummenupp

Když tak na to koukám.... už dlouho jsem nedělala nic růžového......................gloriagloria
Nojo.... ale mám teď objednávku na Ráčky se samými kluky.....lollol
Ovšem.... pozor......v květnu se má narodit malinaté růžové poupátko mé švagrové....a bude to ÉÉÉÉLIŠKA.....
To si užiju růžové.....jupííííí...!!!

Ještě jsem zapomněla na Gabku........ Krásné, krásné......... Těším se na Tvé soutěžní LO....smile smile

Hani.... taky bych ti moc ráda udělala Ráčka..... ale fotečky..........................

Evi.... hned jsi to jdu stáhnout........ Pak že nemᚠfantazii..... Já bych to vůbec nepovažovala za zajímavé natolik, abych si to stáhla.....a přitom ve výsledku to má tak skvělý efekt.....díky.....!! kapitulationkapitulation

Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 4. 2009 9:30)

Není tady

#117 18. 4. 2009 9:42

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Web

malinkej napsal(a):

Jo Štěpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úžasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit až bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! že jo holky??? big_smile

lol lol lol tak to se mi líbí musím tě varovat nebude to jak si přeješ lol lol lol když mí děti dospívali stokrát jsem se v duchu omlouvala mamce že to se mnou neměla lehký a vše zvládla lol lol lol

Není tady

#118 18. 4. 2009 9:49

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dobré ráno smile Clare to jsou nádherný fotky je super že si to s dětma tak nádherně užívᚠhjarta
neteřinka je suprová určo udělᚠradost tummenupp a koukla jsem na to template a mám názor jak Štěpánka také bych se tím nezabívala Evi jsi šikulka s krásnou fantazií

Není tady

#119 18. 4. 2009 9:57

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky smile
Clare, super fotečky tummenupp  a ráček s malou princezničkou tummenupp tummenupp
Andrejka tummenupp storstark
Já si udělala druhé soutěžní lo rodna akorát teď nevím, jestli si může používat template????? když ne, tak si udělám nějaké jiné no  tongue

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#120 18. 4. 2009 10:00

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

no a já jdu vymýšlet něco k obědu (bude ryba Pangas(nebo jak se to píše)), ale nevím na jaký způsob smile nemáte nějaký tip????
a co vlastně kuchtíte vy?

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#121 18. 4. 2009 10:02

malinkej
Letňátka 2008
Web

Hani kššššc to mi nepiš,moje bude vyjímka. Počkejte za 15let vám podám info tongue big_smile big_smile big_smile
Gabko já na tebe zapomněla, chtěla jsem ti říct,že se mi strašně líbí co vytváříš,je to takový čistý,ostrý a krásně zbarvený vždycky, fakt moc šikovná.
Jo EviR teď jsem mrkala na ty template a znovu na tvoje ločko,je to úžasný jsi fakt neuvěřitelný mistr s fantazií. Chjo min.týd. jsem scrap fakt chtěla vzdát,ale zkusím ještě bojovat!!! Soutěžní budu dělat asi zítera nebo nevím jestli v noci ....jdu dělat chlebíčky, tak paa

Není tady

#122 18. 4. 2009 10:06

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

RAK PRO KAMARÁDKU

http://img.mimibazar.cz/foto/6/090418/10/f1896341.jpg

Není tady

#123 18. 4. 2009 11:03

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Štěpánko super tummenupp
mali nic nevzdávej každá děláme po svém a ty mᚠtaké to své jen tvoř a nezlob mě to taky vřdy nebaví a nedělám třeba několik dní awink
a tohle jsem tvořila včera v noci do půl druhý pak mi zkolaboval PC dumbom dumbom dumbom dumbom chybělo mi pár stínů ještě že jsem si to v půlce uložila tak jsem to teď ráno dodělávala a koukám co je hodin a plotna studená lol a za chvilku tu mám holky moje zlaté to jsem ale zavisláček lol
http://img.mimibazar.cz/foto/6/090418/10/f1896435.jpg

Není tady

#124 18. 4. 2009 11:16

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj holky, já mám furt áčka.....poslední dobou stíhám akorát prohlížet co jste vytvořily, sama stíhám jen do soutěže a to ještě oproti minulým dílům, kdy jsem měla hotovo téměř hned dělám na poslední chvíli nebo jako teď mám hotovo, ale nedostínováno...ke všemu jsem po viroze co u nás proběhla celou rodinou na velikonoce z toho přišla ještě k angíně a zánětu prsu...to už je pryč, ale bílo v krku mám pořád dumbom Večer jsem ráda, že se jdu natáhnout na gauč k tv...ale musím zase začít makat, kalendář stojí, o tom pro ségru ani nemluvím a na nástěnný jsem se ani nepodívala dumbom
Tak tvorbě zdar a máte to všechny krásné!!!

http://www.tickerclub.com/cache/59dac1956b.png
http://www.tickerclub.com/cache/a003200884.png

Není tady

#125 18. 4. 2009 11:28

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahojky holky, vaše dílka jsou jako vždy nádherná godlike smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí