29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Duši, ty mráčky a tak, to jsem si tam tak nějak doskládala...no snad se to bude Haničce líbit, uvidíme
tak nějak doskládala jo? Je to fakt nádherný, něžný - fakt uplně kouzlo jarního nebo letního dne, jak živý. Určo se bude Haničce líbit
Není tady
tak jmenovitě to nezvládnu . nádhera, prostě se mi líbí šechna dílka.. obzvláště potom evičky template
. sím sím, odkud ho máš?
a vítám mezi námi helgu .
slibuju, že už dneska naposled (doufám
), snad Haničku ze mě nešlehne
- tak trošku mystična
Není tady
Zdravím po práci a zírám a zírám a co nevidím mé sladké holčičky
Andrejka je šikulka nejšikovnější
je to něco ouplně jiného než dělám já jupíííííííííííííííííííííííííííí máš to u mě Andrejko
a jinak jsem zjistila že Štěpánka se nevzdává chce kit tak udělá vše pro to aby ho měla a hned vyšvihne LOčko jako fík a ostatní nezůstavaj pozadu
já nemám ještě na neděli už jsem ho musela 3x zavřít kvůli času ach jo snad ho stihnu do neděle dodělat přitom dělám jen tak jednoduché teda jestli nezačnu jiné abych dohnala Štěpánku
A ještě něco pro našeho Administrátora
už se tam vejdu a zírala jsem jak z jara myslím že stoleté sem jen tak nepolezou ale udělal jsi to úžasně co kdyby náhodou
Není tady
dobré ráno .
andrejko, teda to je paráda - prostě jsi chytla druhý dech .
clare, mě už je po vás smutno, ani tvořit nějak nestíhám , ale dnes zapřáhnu tatínka, má co žehlit, tak snad
.
jednokitovku už mám naštěstí hotovou, tak se těším na zítřek.
Dobré ranko děvčata, tak já už sedím zase s hrnkem kafe, děti se prostě rozhodly,že po šesté hodině se už nespí, chjooooo
Haničko, jsem ráda, že se Ti to aspoň trošku líbí
Není tady
ahojte babuchy,teda Andrej bomba,Clare ten pavouk je hnus nad hnus fuuuuj !!!! Ale jako jinak dobrý já byhc ho nezvládla ani ogumovat. Spunti parádní jde vidět že se nenudíš!!!
Já nestihám,dnes slavíme ty manžovy a švagrovy naroz.dohromady,tak práce nad hlavu. Ve čtvrtek jsem gruntovala jak divá a myslíte že to jde poznat????NEEEEE. Včera jsem se plácala se zdobením dortů,hrůza jsem myslela že to hodím psovi!!Ale nakonec jsem vymodelovala zedníka,kolečka i zednic.lžíci tak snad se bude líbit.
Štěpánko to ločko z tak pracně stahovanýho kitu je suprový§!!!!!!
Jednokitovku nemám,do JIrkové soutěže už aspo%n nápad..no času málo jaksi ....Půjčte mi někdo pár hodin
Není tady
Jo Štěpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úžasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit až bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! že jo holky???
Není tady
Ahoj holky... zdravím ... krásnu sobotu všem a koukám, že dnes to bude tak trochu ve znamení oslav tak všem oslavencům gratulace.... speciální gratulace pak Adámkovi od Aleny k jeho krásným druhým narozeninám
Není tady
Andrejko ... ty včerejší ráčci pro Haničku nááádhera.... je to jak živé... ty fotky jsou takové akční.... hezky zachycují pohyb... a ty si to doladila, že je to celé takové dynamické... zvláště ten první kousek... fakt paráda a princezna Nikolka je úžasná
Štěpánko... tak super, že se ti to podařilo stáhnout a prvotní Lo paráda .... se holt s ničím nepáráš
Gábi... moc hezké template... taky to mám stažené... ale ještě jsem to neprubla... šikulka
Leni... pěkný kousek taky mi s příchodem hezkého počasí přišlo, že se mi zkrátil den
Clare... úžasné fotky.... kluci jsou pašáci... ve svém věku už takhle kamarádí s koníkama
Není tady
... a tady jsem vyštrachala odkaz na to včerejší template.... je to dělané spíš na jednotlivé fotky... ale já ty vrstvy pospojovala v jedno template na jedno foto
http://mikelinzblog.blogspot.com/2009/0 … s-out.html
Není tady
Krásnou sobotu, dívky.....
Nejdříve ANDREJKA.... Ločka pro Haničku..... NÁÁÁÁDHERA....!! Ty máš stejně úplně jiný styl, než my všechny ostatní.......
(já nemám vlastně žádný a asi ani nikdy mít nebudu )
Tvé nápady jsou zajímavé, zvláštní, osobité a hlavně......ÚÚÚÚŽASNÉÉÉÉ...!!!!!
Mali...... to já si také myslela...... že ten můj drobeček takový bude vždycky.........
Dnes má ta má starší hvězda nohu č. 8 ..... já mám 2,5......
Ona měří 172 a já 154 cm........ No...... a o tom to je.....
Teď... když vím, jak to uteče..... tak si tu malou vychutnáám úúúplně jinak........
Clare.... krásné sobotní pracovní fotečky...... Fakt pecka......
a Rak s malou neteřinkou.... ňuňuňu...... úplně slaďounký....mé gusto.....
Když tak na to koukám.... už dlouho jsem nedělala nic růžového......................
Nojo.... ale mám teď objednávku na Ráčky se samými kluky.....
Ovšem.... pozor......v květnu se má narodit malinaté růžové poupátko mé švagrové....a bude to ÉÉÉÉLIŠKA.....
To si užiju růžové.....jupííííí...!!!
Ještě jsem zapomněla na Gabku........ Krásné, krásné......... Těším se na Tvé soutěžní LO....
Hani.... taky bych ti moc ráda udělala Ráčka..... ale fotečky..........................
Evi.... hned jsi to jdu stáhnout........ Pak že nemáš fantazii..... Já bych to vůbec nepovažovala za zajímavé natolik, abych si to stáhla.....a přitom ve výsledku to má tak skvělý efekt.....díky.....!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 4. 2009 9:30)
Není tady
malinkej napsal(a):
Jo Štěpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úžasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit až bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! že jo holky???
tak to se mi líbí musím tě varovat nebude to jak si přeješ
když mí děti dospívali stokrát jsem se v duchu omlouvala mamce že to se mnou neměla lehký a vše zvládla
Není tady
Dobré ráno Clare to jsou nádherný fotky je super že si to s dětma tak nádherně užíváš
neteřinka je suprová určo uděláš radost a koukla jsem na to template a mám názor jak Štěpánka také bych se tím nezabívala Evi jsi šikulka s krásnou fantazií
Není tady
Ahojky
Clare, super fotečky a ráček s malou princezničkou
Andrejka
Já si udělala druhé soutěžní lo akorát teď nevím, jestli si může používat template????? když ne, tak si udělám nějaké jiné no
Není tady
no a já jdu vymýšlet něco k obědu (bude ryba Pangas(nebo jak se to píše)), ale nevím na jaký způsob nemáte nějaký tip????
a co vlastně kuchtíte vy?
Není tady
Hani kššššc to mi nepiš,moje bude vyjímka. Počkejte za 15let vám podám info
Gabko já na tebe zapomněla, chtěla jsem ti říct,že se mi strašně líbí co vytváříš,je to takový čistý,ostrý a krásně zbarvený vždycky, fakt moc šikovná.
Jo EviR teď jsem mrkala na ty template a znovu na tvoje ločko,je to úžasný jsi fakt neuvěřitelný mistr s fantazií. Chjo min.týd. jsem scrap fakt chtěla vzdát,ale zkusím ještě bojovat!!! Soutěžní budu dělat asi zítera nebo nevím jestli v noci ....jdu dělat chlebíčky, tak paa
Není tady
RAK PRO KAMARÁDKU
Není tady
Štěpánko super
mali nic nevzdávej každá děláme po svém a ty máš také to své jen tvoř a nezlob mě to taky vřdy nebaví a nedělám třeba několik dní a
a tohle jsem tvořila včera v noci do půl druhý pak mi zkolaboval PC
chybělo mi pár stínů ještě že jsem si to v půlce uložila tak jsem to teď ráno dodělávala a koukám co je hodin a plotna studená
a za chvilku tu mám holky moje zlaté to jsem ale zavisláček
Není tady
Ahoj holky, já mám furt áčka.....poslední dobou stíhám akorát prohlížet co jste vytvořily, sama stíhám jen do soutěže a to ještě oproti minulým dílům, kdy jsem měla hotovo téměř hned dělám na poslední chvíli nebo jako teď mám hotovo, ale nedostínováno...ke všemu jsem po viroze co u nás proběhla celou rodinou na velikonoce z toho přišla ještě k angíně a zánětu prsu...to už je pryč, ale bílo v krku mám pořád Večer jsem ráda, že se jdu natáhnout na gauč k tv...ale musím zase začít makat, kalendář stojí, o tom pro ségru ani nemluvím a na nástěnný jsem se ani nepodívala
Tak tvorbě zdar a máte to všechny krásné!!!
Není tady
ahojky holky, vaše dílka jsou jako vždy nádherná
Není tady