6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Dui, ty mráčky a tak, to jsem si tam tak nějak doskládala...no snad se to bude Haničce líbit, uvidíme
tak nějak doskládala jo? Je to fakt nádherný, něný - fakt uplně kouzlo jarního nebo letního dne, jak ivý. Určo se bude Haničce líbit
Není tady
tak jmenovitě to nezvládnu . nádhera, prostě se mi líbí echna dílka.. obzvlátě potom evičky template . sím sím, odkud ho má?
a vítám mezi námi helgu .
slibuju, e u dneska naposled (doufám ), snad Haničku ze mě nelehne - tak troku mystična
Není tady
Zdravím po práci a zírám a zírám a co nevidím mé sladké holčičky Andrejka je ikulka nejikovnějí je to něco ouplně jiného ne dělám já jupíííííííííííííííííííííííííííí má to u mě Andrejko
a jinak jsem zjistila e těpánka se nevzdává chce kit tak udělá ve pro to aby ho měla a hned vyvihne LOčko jako fík a ostatní nezůstavaj pozadu já nemám jetě na neděli u jsem ho musela 3x zavřít kvůli času ach jo snad ho stihnu do neděle dodělat přitom dělám jen tak jednoduché teda jestli nezačnu jiné abych dohnala těpánku
A jetě něco pro naeho Administrátora u se tam vejdu a zírala jsem jak z jara myslím e stoleté sem jen tak nepolezou ale udělal jsi to úasně co kdyby náhodou
Není tady
dobré ráno .
andrejko, teda to je paráda - prostě jsi chytla druhý dech .
clare, mě u je po vás smutno, ani tvořit nějak nestíhám , ale dnes zapřáhnu tatínka, má co ehlit, tak snad .
jednokitovku u mám natěstí hotovou, tak se těím na zítřek.
Dobré ranko děvčata, tak já u sedím zase s hrnkem kafe, děti se prostě rozhodly,e po esté hodině se u nespí, chjooooo
Haničko, jsem ráda, e se Ti to aspoň troku líbí
Není tady
ahojte babuchy,teda Andrej bomba,Clare ten pavouk je hnus nad hnus fuuuuj !!!! Ale jako jinak dobrý já byhc ho nezvládla ani ogumovat. Spunti parádní jde vidět e se nenudí!!!
Já nestihám,dnes slavíme ty manovy a vagrovy naroz.dohromady,tak práce nad hlavu. Ve čtvrtek jsem gruntovala jak divá a myslíte e to jde poznat????NEEEEE. Včera jsem se plácala se zdobením dortů,hrůza jsem myslela e to hodím psovi!!Ale nakonec jsem vymodelovala zedníka,kolečka i zednic.líci tak snad se bude líbit.
těpánko to ločko z tak pracně stahovanýho kitu je suprový§!!!!!!
Jednokitovku nemám,do JIrkové soutěe u aspo%n nápad..no času málo jaksi ....Půjčte mi někdo pár hodin
Není tady
Jo těpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit a bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! e jo holky???
Není tady
Ahoj holky... zdravím ... krásnu sobotu vem a koukám, e dnes to bude tak trochu ve znamení oslav tak vem oslavencům gratulace.... speciální gratulace pak Adámkovi od Aleny k jeho krásným druhým narozeninám
Není tady
Andrejko ... ty včerejí ráčci pro Haničku nááádhera.... je to jak ivé... ty fotky jsou takové akční.... hezky zachycují pohyb... a ty si to doladila, e je to celé takové dynamické... zvlátě ten první kousek... fakt paráda a princezna Nikolka je úasná
těpánko... tak super, e se ti to podařilo stáhnout a prvotní Lo paráda .... se holt s ničím nepárá
Gábi... moc hezké template... taky to mám staené... ale jetě jsem to neprubla... ikulka
Leni... pěkný kousek taky mi s příchodem hezkého počasí přilo, e se mi zkrátil den
Clare... úasné fotky.... kluci jsou paáci... ve svém věku u takhle kamarádí s koníkama
Není tady
... a tady jsem vytrachala odkaz na to včerejí template.... je to dělané spí na jednotlivé fotky... ale já ty vrstvy pospojovala v jedno template na jedno foto
http://mikelinzblog.blogspot.com/2009/0 … s-out.html
Není tady
Krásnou sobotu, dívky.....
Nejdříve ANDREJKA.... Ločka pro Haničku..... NÁÁÁÁDHERA....!! Ty má stejně úplně jiný styl, ne my vechny ostatní.......
(já nemám vlastně ádný a asi ani nikdy mít nebudu )
Tvé nápady jsou zajímavé, zvlátní, osobité a hlavně......ÚÚÚÚASNÉÉÉÉ...!!!!!
Mali...... to já si také myslela...... e ten můj drobeček takový bude vdycky.........
Dnes má ta má starí hvězda nohu č. 8 ..... já mám 2,5......
Ona měří 172 a já 154 cm........ No...... a o tom to je.....
Teď... kdy vím, jak to uteče..... tak si tu malou vychutnáám úúúplně jinak........
Clare.... krásné sobotní pracovní fotečky...... Fakt pecka......
a Rak s malou neteřinkou.... ňuňuňu...... úplně slaďounký....mé gusto.....
Kdy tak na to koukám.... u dlouho jsem nedělala nic růového......................
Nojo.... ale mám teď objednávku na Ráčky se samými kluky.....
Ovem.... pozor......v květnu se má narodit malinaté růové poupátko mé vagrové....a bude to ÉÉÉÉLIKA.....
To si uiju růové.....jupííííí...!!!
Jetě jsem zapomněla na Gabku........ Krásné, krásné......... Těím se na Tvé soutění LO....
Hani.... taky bych ti moc ráda udělala Ráčka..... ale fotečky..........................
Evi.... hned jsi to jdu stáhnout........ Pak e nemá fantazii..... Já bych to vůbec nepovaovala za zajímavé natolik, abych si to stáhla.....a přitom ve výsledku to má tak skvělý efekt.....díky.....!!
Upravil(a) těpánka. (18. 4. 2009 9:30)
Není tady
malinkej napsal(a):
Jo těpánko a ta tvoje dcera to je nářez,ale zareagovala jsi naprosto úasně já bych asi spadla pod stůl!!!!!!Přece ten můj malý drobeček bude pořád se mnou !!!!A nebude mě točit a bude v pubertě,ona bude hodnááááááááááá!!!!!!! e jo holky???
tak to se mi líbí musím tě varovat nebude to jak si přeje kdy mí děti dospívali stokrát jsem se v duchu omlouvala mamce e to se mnou neměla lehký a ve zvládla
Není tady
Dobré ráno Clare to jsou nádherný fotky je super e si to s dětma tak nádherně uívá
neteřinka je suprová určo udělá radost a koukla jsem na to template a mám názor jak těpánka také bych se tím nezabívala Evi jsi ikulka s krásnou fantazií
Není tady
Ahojky
Clare, super fotečky a ráček s malou princezničkou
Andrejka
Já si udělala druhé soutění lo akorát teď nevím, jestli si můe pouívat template????? kdy ne, tak si udělám nějaké jiné no
Není tady
no a já jdu vymýlet něco k obědu (bude ryba Pangas(nebo jak se to píe)), ale nevím na jaký způsob nemáte nějaký tip????
a co vlastně kuchtíte vy?
Není tady
Hani kc to mi nepi,moje bude vyjímka. Počkejte za 15let vám podám info
Gabko já na tebe zapomněla, chtěla jsem ti říct,e se mi straně líbí co vytváří,je to takový čistý,ostrý a krásně zbarvený vdycky, fakt moc ikovná.
Jo EviR teď jsem mrkala na ty template a znovu na tvoje ločko,je to úasný jsi fakt neuvěřitelný mistr s fantazií. Chjo min.týd. jsem scrap fakt chtěla vzdát,ale zkusím jetě bojovat!!! Soutění budu dělat asi zítera nebo nevím jestli v noci ....jdu dělat chlebíčky, tak paa
Není tady
RAK PRO KAMARÁDKU
Není tady
těpánko super
mali nic nevzdávej kadá děláme po svém a ty má také to své jen tvoř a nezlob mě to taky vřdy nebaví a nedělám třeba několik dní a
a tohle jsem tvořila včera v noci do půl druhý pak mi zkolaboval PC chybělo mi pár stínů jetě e jsem si to v půlce uloila tak jsem to teď ráno dodělávala a koukám co je hodin a plotna studená a za chvilku tu mám holky moje zlaté to jsem ale zavisláček
Není tady
Ahoj holky, já mám furt áčka.....poslední dobou stíhám akorát prohlíet co jste vytvořily, sama stíhám jen do soutěe a to jetě oproti minulým dílům, kdy jsem měla hotovo téměř hned dělám na poslední chvíli nebo jako teď mám hotovo, ale nedostínováno...ke vemu jsem po viroze co u nás proběhla celou rodinou na velikonoce z toho přila jetě k angíně a zánětu prsu...to u je pryč, ale bílo v krku mám pořád Večer jsem ráda, e se jdu natáhnout na gauč k tv...ale musím zase začít makat, kalendář stojí, o tom pro ségru ani nemluvím a na nástěnný jsem se ani nepodívala
Tak tvorbě zdar a máte to vechny krásné!!!
Není tady
ahojky holky, vae dílka jsou jako vdy nádherná
Není tady