29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tutule napsal(a):
Tak tam nemám ani kolíček, ani malinu, ani duhu
Duha je myslím součástí toho nápisu
Není tady
gAbko sorry, já to něja nestíhám, jen zcela zvláštně vzdychám nad těmi druhými obrázky. Ty jo a já myslela, že něco umím. Máuo, máuo....
Není tady
Evajs, to je moc pěkné
To muselo udělat radost.
Já jsem udělala také dvě Lo, tohle bylo jako první, během pár minut, ale pak jsem si řekla, že by mi ten lev asi neprošel, i když je to nej kámoš naší Jíti
Není tady
HOlky, nikde jsem nenašla, co se bude s dílky dít ted, uvedete mě prosím do obrazu?
Není tady
Pavlo, čekáme na porotce Jirku, který okomentuje jednotlivá dílka a pak vybere vítězsku, která pak do zítra vybere další kit pro příští soutěž.
Mali myšku ani malinu ani to děrovatý ani kolíček nemám....a nápis je jako wa, to si může vzít kdokoli odkudkoli.
Kolik jsi stahovala linků?
Upravil(a) Tutule (26. 4. 2009 21:35)
Není tady
Já nikde nevidím dílo od Haničky....??
Není tady
Jani,ale lev je součást tý fotky s Jíťou,ne? není to ořezanej element do pískoviště...To by pak platilo Je to hezký a vtipný,jak tam seděj jako dva kámoši
Není tady
malinkej napsal(a):
to já si už nepamatuju nebyly dva???mě se zdá že dva já to hodila do jedné složky! Tak se strašně omlouvám a vylučuji se !!!!já to asi popletla
malíšku,ty seš trubítko vsadím se,že je to po dlouhý době nějaký ločko,protože vůbec nemáš čas,viď
? to je fakt škoda...
Není tady
Jani já hlavně koukám, jak je ten lev velikej , jak jsi měla to vlákno, že hledáš stejnýho, tak jsem myslela, že je to takovej mrňousek
mmch našla jsi nového? A tohle ločko se mi moc líbí, stejně jako Štěpánky i Evky ráček, jsem zvědavá, co na něj dáma s velkým D bude říkat
Není tady
Tak já tam nemám ani myšku, ale ani jakoby starší trhnuté, nebo ohrnuté papíry.... nebo jak to říct....
Ani kolíček...
Holky, je možné že se ten kit měnil......
Já měla jen jeden link..... nebo že bych si druhý zapomněla rozbalit
Není tady
Já taky jen jeden 32 elementů a 11 papírů ...mali to se může stát
Není tady
Tutule díky.
Není tady
Tutulko, on není velikej, já ho k Jítě zvětšila
Je přibližně 30cm
Bohužel se nikdo nenašel a na MMB jsou nějaká nová pravidla, že se mi inzerát vyřadil a nejde obnovit
A nejsou lidi, co by to tam celé dávali znovu...
Není tady
Dívky.... ale co ta Hanička...? Vy ji tam vidíte..?
Není tady
spunt napsal(a):
Tak já tam nemám ani myšku, ale ani jakoby starší trhnuté, nebo ohrnuté papíry.... nebo jak to říct....
Ani kolíček...
Holky, je možné že se ten kit měnil......
Já měla jen jeden link..... nebo že bych si druhý zapomněla rozbalit
jj ten papír tuším,že to má Sillwan taky nemám,spíš jsem si říkala,že to třeba udělala nějakým trikem
Není tady
já měla taky jeden link...a papírů ubohejch asi jen šest
myslela jsem taky,že Silwi udělala ten papír pomocí template
Upravil(a) evajs (26. 4. 2009 21:45)
Není tady
ale hanička už hodnotí na mmb..to je divný
Není tady
Hanička nesoutěží, nepodařilo se jí to stáhnout.
Není tady