29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pořád mi to ukazuje tohle.... přitom jsem tam dnes nic nestahovala..
You have reached the download limit for free-users. Would you like more?
Není tady
Máš už dosažený limit volného stahování.
Upravil(a) topazio (17. 4. 2009 15:22)
Není tady
Štěpánko.. to je vážně krásný kit... a mě to taky šlo stáhnout.. to je divný, že tobě to nefachčí
Jinak to tvoje noční SMSkování s dcerou to je dobrý se nenudíš koukám
Ale je pravda, že já jsem takhle nějak našim oznamvala, že jsem se vdala... sice už mi nebylo dvacet.. takže možná si spíš oddychli, že jsem nezůstala na ocet
A to Lo ze svatby sestřenice náááádhera....ty sněženky s tím ledem ... parádní kombinace
Není tady
Jinak kočky... tamto je opravdu template.... a Fooli mně rozesmála já a machr na template ... ale je pravda, že tamplate mně baví přijde mi to něco jako hodně muziky za málo peněz
a nějak musím maskovat, když mi nejdou ořezy postav
Není tady
Štěpánko, to je nádherný!!!Moc děkuju.Neposlala bys mi to na mail:alalak@seznam.cz? moc díky!!!
Není tady
Teď už mi to dokonce hází jen chybu..
Není tady
alenak napsal(a):
Štěpánko, to je nádherný!!!Moc děkuju.Neposlala bys mi to na mail:alalak@seznam.cz? moc díky!!!
Jééé... fakt se ti to líbí......? Bála jsem se, abych to nepřesladila....!!
Už to posílám....
Není tady
čarodějka napsal(a):
Hellgo to jsem si všimla že na náš věk tam není kolonka na můj taky ne nějak tady počítají jenom z mladejma
Jirko co ty na to?
Jejej, chybička se vloudila... Opravil jsem to. Už se tam vejdete?
Není tady
Ahoj holky
S dovolením trošku pozdě, ale přece přivítám Hellgu.
Ahoooooj
Clare, kytí už mám ohlodanou, jdu na ten druhý obrázek
A aby jste neřekly, že nic nedělám, tak vás snad navnadím na jeden rámeček....
Není tady
Štěpánko, právě to není vůbec sladký, je to úžasný, fakt! já nemažu med kolem pusy...neboj.jsem spíš kritická ježibaba - ale to mě dostalo! A mimochodem, kde mám takové povedené fotky? Ani jsem si jich nevšimla
...
Není tady
alenak napsal(a):
Štěpánko, právě to není vůbec sladký, je to úžasný, fakt! já nemažu med kolem pusy...neboj.jsem spíš kritická ježibaba
- ale to mě dostalo! A mimochodem, kde mám takové povedené fotky? Ani jsem si jich nevšimla
![]()
...
Tak to je bezva....!! :-)
Jedna ze starších......a ta větší, zapitá je z novějších.... Máš tam spoustu suprových fotek....
Není tady
Jupíííí.... podařilo se...... staženo...........!!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (17. 4. 2009 16:42)
Není tady
Jirka napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Hellgo to jsem si všimla že na náš věk tam není kolonka na můj taky ne nějak tady počítají jenom z mladejma
Jirko co ty na to?
Jejej, chybička se vloudila... Opravil jsem to. Už se tam vejdete?
něco mi uniklo, kam pak se děvčata nevejdou??
Není tady
Mohly by děvčata být takovéhle obyč rámečky..?
Není tady
Štěpánko, rámečky jsou moc hezké .
Není tady
Alenko já jsem na vysvětlování antitalent...tak jsem ti dohledala návod..ale nejlíp to umí vysvětlit Evička,páč je v tom opravud moooc dobrá
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;pid=94
JINAK TAKY VÍÍÍÍTÁÁÁM HELGU A OMLOUVÁM SE ŽE JE TO SE SPOŽDĚNÍM
alenak napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
doufám,že nevadí že odpovím já,ale to je template..Evička je na to machr
![]()
Gabka napsal(a):
Jůů, jak jsi to Evi udělala, ty rámečky? Krásný![]()
![]()
![]()
![]()
Fool, také jse to chtěla Evě pochválit, ej to překrásné, a zeptat se na to samé...já jsem bohužel ale takový začátečník, že nevím, co je to template? Nehodíš mi nějakou nápovědu?
![]()
Není tady
Tak jedna taková úleťárna barevná, aneb překvapení pro Haničku.
Není tady
holky přidala jsem další freebie, tak sosejte
Není tady
a ještě jednou pro mou nejmilejší Haničku
Není tady
Andrejko
moje večerní
Není tady
Krásný večer všem
tedy vy jste baby ukecaný, mám dočteno a už nevím, na co jsem chtěla reagovat.
Štěpánko - ráček je fakt nádhernej, žádný kytička, ozdůbky - je to prostě klukovský
Evi - zase jedno dokumentární ločko - bezva - to se ti povedlo
Andrejko - ráčci naprosto úžasný, a to pozadí na tom druhém rozkvetlá louka a to nebe - to je fakt bomba
A já ještě dlužím Haničce ráčka, ale nemám fotky
Jo Spunti - rámeček - supr
Gabi -
Není tady
Duši, ty mráčky a tak, to jsem si tam tak nějak doskládala...no snad se to bude Haničce líbit, uvidíme
Není tady
dobrý večer .
takže nový domeček a už 4. strana.. no mám co dělat, abych vás dočetla . andrejko, nádhera - tobě se teda daří
, hanička bude mít určitě radost! gabi - jako vždy
Teda já fakt nestíhám a to ani dočítat. Dčtu aspoň nový domeček a strčím sem zase jednu fotku do deníku.
A všechny zdravím - občas aspoň nakouknu a fakt nádhera. Holky, vy jste tak šikovný, že stíháte i teď když už je venku tak krásně. Já mám pocit, že mi ubylo strašnýho času.
Není tady