6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pořád mi to ukazuje tohle.... přitom jsem tam dnes nic nestahovala..
You have reached the download limit for free-users. Would you like more?
Není tady
Má u dosaený limit volného stahování.
Upravil(a) topazio (17. 4. 2009 15:22)
Není tady
těpánko.. to je váně krásný kit... a mě to taky lo stáhnout.. to je divný, e tobě to nefachčí
Jinak to tvoje noční SMSkování s dcerou to je dobrý se nenudí koukám
Ale je pravda, e já jsem takhle nějak naim oznamvala, e jsem se vdala... sice u mi nebylo dvacet.. take moná si spí oddychli, e jsem nezůstala na ocet
A to Lo ze svatby sestřenice náááádhera....ty sněenky s tím ledem ... parádní kombinace
Není tady
Jinak kočky... tamto je opravdu template.... a Fooli mně rozesmála já a machr na template ... ale je pravda, e tamplate mně baví přijde mi to něco jako hodně muziky za málo peněz a nějak musím maskovat, kdy mi nejdou ořezy postav
Není tady
těpánko, to je nádherný!!!Moc děkuju.Neposlala bys mi to na mail:alalak@seznam.cz? moc díky!!!
Není tady
Teď u mi to dokonce hází jen chybu..
Není tady
alenak napsal(a):
těpánko, to je nádherný!!!Moc děkuju.Neposlala bys mi to na mail:alalak@seznam.cz? moc díky!!!
Jééé... fakt se ti to líbí......? Bála jsem se, abych to nepřesladila....!!
U to posílám....
Není tady
čarodějka napsal(a):
Hellgo to jsem si vimla e na ná věk tam není kolonka na můj taky ne nějak tady počítají jenom z mladejma Jirko co ty na to?
Jejej, chybička se vloudila... Opravil jsem to. U se tam vejdete?
Není tady
Ahoj holky
S dovolením troku pozdě, ale přece přivítám Hellgu.
Ahoooooj
Clare, kytí u mám ohlodanou, jdu na ten druhý obrázek
A aby jste neřekly, e nic nedělám, tak vás snad navnadím na jeden rámeček....
Není tady
těpánko, právě to není vůbec sladký, je to úasný, fakt! já nemau med kolem pusy...neboj.jsem spí kritická jeibaba - ale to mě dostalo! A mimochodem, kde mám takové povedené fotky? Ani jsem si jich nevimla ...
Není tady
alenak napsal(a):
těpánko, právě to není vůbec sladký, je to úasný, fakt! já nemau med kolem pusy...neboj.jsem spí kritická jeibaba - ale to mě dostalo! A mimochodem, kde mám takové povedené fotky? Ani jsem si jich nevimla ...
Tak to je bezva....!! :-)
Jedna ze starích......a ta větí, zapitá je z novějích.... Má tam spoustu suprových fotek....
Není tady
Jupíííí.... podařilo se...... staeno...........!!!
Upravil(a) těpánka. (17. 4. 2009 16:42)
Není tady
Jirka napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Hellgo to jsem si vimla e na ná věk tam není kolonka na můj taky ne nějak tady počítají jenom z mladejma Jirko co ty na to?
Jejej, chybička se vloudila... Opravil jsem to. U se tam vejdete?
něco mi uniklo, kam pak se děvčata nevejdou??
Není tady
Mohly by děvčata být takovéhle obyč rámečky..?
Není tady
těpánko, rámečky jsou moc hezké .
Není tady
Alenko já jsem na vysvětlování antitalent...tak jsem ti dohledala návod..ale nejlíp to umí vysvětlit Evička,páč je v tom opravud moooc dobrá
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;pid=94
JINAK TAKY VÍÍÍÍTÁÁÁM HELGU A OMLOUVÁM SE E JE TO SE SPODĚNÍM
alenak napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
doufám,e nevadí e odpovím já,ale to je template..Evička je na to machr
Gabka napsal(a):
Jůů, jak jsi to Evi udělala, ty rámečky? KrásnýFool, také jse to chtěla Evě pochválit, ej to překrásné, a zeptat se na to samé...já jsem bohuel ale takový začátečník, e nevím, co je to template? Nehodí mi nějakou nápovědu?
Není tady
Tak jedna taková úleárna barevná, aneb překvapení pro Haničku.
Není tady
holky přidala jsem dalí freebie, tak sosejte
Není tady
a jetě jednou pro mou nejmilejí Haničku
Není tady
Andrejko
moje večerní
Není tady
Krásný večer vem
tedy vy jste baby ukecaný, mám dočteno a u nevím, na co jsem chtěla reagovat.
těpánko - ráček je fakt nádhernej, ádný kytička, ozdůbky - je to prostě klukovský
Evi - zase jedno dokumentární ločko - bezva - to se ti povedlo
Andrejko - ráčci naprosto úasný, a to pozadí na tom druhém rozkvetlá louka a to nebe - to je fakt bomba
A já jetě dluím Haničce ráčka, ale nemám fotky
Jo Spunti - rámeček - supr
Gabi -
Není tady
Dui, ty mráčky a tak, to jsem si tam tak nějak doskládala...no snad se to bude Haničce líbit, uvidíme
Není tady
dobrý večer .
take nový domeček a u 4. strana.. no mám co dělat, abych vás dočetla . andrejko, nádhera - tobě se teda daří , hanička bude mít určitě radost! gabi - jako vdy
Teda já fakt nestíhám a to ani dočítat. Dčtu aspoň nový domeček a strčím sem zase jednu fotku do deníku.
A vechny zdravím - občas aspoň nakouknu a fakt nádhera. Holky, vy jste tak ikovný, e stíháte i teď kdy u je venku tak krásně. Já mám pocit, e mi ubylo stranýho času.
Není tady