29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hellga napsal(a):
Ali...Tak a máš to! http://foto.dama.cz/img/536/536773.gif
Tak to je BOMBA
Není tady
Koukám na Štěpánky dílko a moc se mě líbí, jenže když tomu prd rozumím, tak ani řádsky chválit nemůžu... ...ale ten led je excelentní!
andreo, bomba vypadá úúúúplně jinak, to je jenn rychlovka rychlá... Co ta koule, je tvoje, nebo se pletu?
Není tady
Hellgo, koule není moje, todle až budu umět, tak budu hvězda Jinak ptala ses taky na galerie, tak to tady sice nemáme, ale můžeš mrknout, každý týden tady máme v neděli soutěž, vlákna se jmenují Hrátky - už je jich tuším osm - a tam jsou dílka hezky po sobě, tak se můžeš kochat, co tady pácháme
Joo, a poslala jsem ti mejla
Není tady
EvaR - "včetně Hellgy Jálóčka..." Nejni Jáločko něco sprostýho?
Není tady
Hellga napsal(a):
EvaR - "včetně Hellgy Jálóčka..." Nejni Jáločko něco sprostýho?
Neeeee, není , mrkni tady, poznáš nás, jak vypadáme
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36635 - to byla právě soutěž "jáločko"
Není tady
Hellga napsal(a):
Ali...Tak a máš to! http://foto.dama.cz/img/536/536773.gif
ty seš teda borec
! takovýho hnusa z mých tulipánků
To je jak Jožin z bažin
Není tady
Alenak...... Helgo........ vy jste éééééra......!!!!
Helgo.... díky za pochvalu..... Já to jen naskládala..... Ty sněženky s tím peckovým ledem jsou z Lenagoldu - ruské stránky se skvělými elementy na tvoření..
Není tady
Alenak..... nezaregistruješ se také na MMB...? Tvá díla tam vnesou zas další rozměr......
Není tady
Štěpánko, taky nostalgicky vzpomínáš na ruštinu?! Já jsem z ní dělal zkoušku i na yvsoké, takže si to docela pamatuju, líbí se mi kity od myborkove (taky ruska ), vůbec ty azbukový stránky mají něco do sebe
!!!
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Alenak..... nezaregistruješ se také na MMB...? Tvá díla tam vnesou zas další rozměr......
mě je MMB nesympatickej...dívala sjem se tam a přijdou mi trapný ty utleskaný a uslinatný komentáře...ke každýmu, i k hnusnýmu, jich tam je nasázených kupa... To je na mě moc...to bych nerozchodila. Kdyby se alespoň chválilo slovně, když už má někdo tu potřebu,a le tohle je nad moje síly...Doufám, že nikoho neurazím.
Není tady
alenak napsal(a):
Štěpánko, taky nostalgicky vzpomínáš na ruštinu?! Já jsem z ní dělal zkoušku i na yvsoké, takže si to docela pamatuju, líbí se mi kity od myborkove (taky ruska
), vůbec ty azbukový stránky mají něco do sebe
![]()
!!!
No.... je to zajímavé.... až skoro divné....... ale máš pravdu.......
Od Myborkové dělám také ráda....... a elementy na Lenagoldu, ty nemají chybu...
Není tady
jdu na lenagold ! a pak ven..zítra slavíme Adama, tak abych něco nakoupila, neb nyní bych hosty mohla uctít maximálně tak topinkama z tvrdýho chleba
Není tady
alenak napsal(a):
jdu na lenagold
! a pak ven..zítra slavíme Adama, tak abych něco nakoupila, neb nyní bych hosty mohla uctít maximálně tak topinkama z tvrdýho chleba
Cože to slavíte.....??
Není tady
Tak lenagold je super!!!!!jsem úplně paf!! Jinak slavíme Adamovy dva roky (svátek má až na štědrý den
)
Není tady
alenak napsal(a):
Tak lenagold je super!!!!!jsem úplně paf!! Jinak slavíme Adamovy dva roky
(svátek má až na štědrý den
)
No právě..... jsem to nechápala........ Díky za vysvětlení....a protože si tu děláváme k narozkám dětí Ráčky......... tak měla-li bys také zájem..... hoď odkaz na nějaké fotečky..... ať můžeme Ráčkovat....
Není tady
naše fotkay z posledního roku jsou na http://adouch.rajce.idnes.cz/ , jsou tam hlavně děti...já minimálně a manžel to absolutně bojkotuje
Adam je narozen 18.4.
Upravil(a) alenak (17. 4. 2009 9:26)
Není tady
alenak napsal(a):
naše fotkay z posledního roku jsou na http://adouch.rajce.idnes.cz/ , jsou tam hlavně děti...já minimálně a manžel to absolutně bojkotuje
Adam je narozen 18.4.
Fajn, tak se na to rovnou vrhnu....
Mimochodem....... dákmy....... CO DNES VAŘÍTE.....???
Potřebovala bych typ na nějakou mňamku se sýrem..... eidamem.....
Není tady
Já mám zbytek nudlí od včera a zapeču to se sýrem a prdím na to...je pátek, maso nedělám a mám vymetené zásoby..Adamovi to stačí, děcka jí ve škole a já jsem tlustá
Není tady
Andreo. já už vííííííím! Ty jsi trpajzlíček s hříbečkem!
Depa koule...
Není tady
Tlustá jsem já.....!!
Jo..... dcéra vlasti - ta starší..... mi nachystala překvápko....
Bude jí koncem dubna 20 - a v noci mi napsala sms...
MÁM PRO TEBE PŘEKVÁPKO.... sedni si, ať to s tebou nesekne......... Budu se vdávat...
Až za rok.... nemusím.... ale už jsme se zasnoubili....... To je šílené, viď..?
Odepsala jsem :
Šílené....? No... to nevím.... Mně to připadá spíš praštěné.... v dnešní době tak brzy...... nechápu..
Ale k zasnoubení blahopřeji....
Ona ráno odepsala.....
To byla jen psycholgická zkouška rodičů v naší partě.....
Dopadla jsi nejlíp.....
No, nezabili byste ji...?
Pak mi ještě napsala...... Doufám, že se nezlobíš...?
Na to už jsem jen odpísla.....
Ne.... jsem ráda, že nejsi magor...!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (17. 4. 2009 9:41)
Není tady
Štěpánko, máš super dceru
a ločko
Upravil(a) Gabka (17. 4. 2009 9:58)
Není tady
EvaR napsal(a):
Jo a jedno ranní ode mně.... Ema ještě chrupe... tak byl chvíli čas
http://resize.like.cz/images/1239949241A.jpg
Jůů, jak jsi to Evi udělala, ty rámečky? Krásný
Není tady
a ještě něco ode mě
Není tady
Ahojky holky
Aleno já nevím v čem děláš jestli v gimpu nebo PS,ale já v gimpu si dám tu abecedu jako novou vrstvu dám si výběr obdelníku ,ohraničím si jím to písmeno co chci...pak dám invertovat a pak vyjmout a zůstane mi tam jen to co jsem chtěla...a takhle pokračuješ dokud tam nemáš tolik písmen kolik potřebuješ
štěpánko nááádhera
EviR paráda malá je prostě kouzelná za každé situace
Gabka je prostě šikulenka..ty ločka jsou úúžasný
no a holky asi půjdu studovat vyšší odbornou oční optik..čekám jen na vyjádření šéfa jestli mi tu školu zaplatí..tka mi držte palečky
alenak napsal(a):
Ahoj po ránu.
tak budu msuet svoje večerní vysedávání u PC omezit, můj muž si už začal stěžovat, že jsem závislák a že ho zanedbávám![]()
Tož budu muset zase občas něco udělat v kuchyni
! (že štěpánko...!) Každopádně dík za kaldné ohalsy na moji "slečnu". ta mě dnes tak pila krev po ránu, že bych jí tam měla dodělat upíří zuby:( Ať žijí pubertální dívenky!!!
Jinak taky zdravím Helgu, ta ikonka je tedy fakt hnusná- ale jsi machr, že jsi to naanimovala... Koukám,
Mám ještě jeden "odborný" dotaz:
Když si stáhnu od někud abecedu (např. jsem si stáhla lentilkovou abecedu - chci ji na pozvánku na oslavu narozenin) a mám tam všecka písmenka na jednom papíře - co se s tím dělá? To si mám otevřít v jiným okně a pak z toho výběrem kopírovat do obrázku???? Díky předem za rady!
Není tady
doufám,že nevadí že odpovím já,ale to je template..Evička je na to machr
Gabka napsal(a):
EvaR napsal(a):
Jo a jedno ranní ode mně.... Ema ještě chrupe... tak byl chvíli čas
http://resize.like.cz/images/1239949241A.jpgJůů, jak jsi to Evi udělala, ty rámečky? Krásný
![]()
![]()
![]()
![]()
Není tady