18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahooj holky, vítám v novém domečku
Není tady
krásný ráno vem
Ali - uplně čučím, kolik si udělala prosím tě loček , začala si teprve nedávno a takový krásný dílka.
těpánko - si mě po ránu rozesmála fakt jsi super baba
Fool - ahoj, taky nám moc chybí, a dílka opět nádherná.
já jsem včera gumovala do půlnoci, a mě z toho bolela ruka,
a jetě jsem stihla dát tak troku do kupy nápad s mojí láskou. Ted u to dopilovat.
Jednokitovku u mám taky skoro hotovou.
Ted mi říká starí kluk, e se mu ta dlaha hýbe, e to má moc volný, myslíte,e ho mám poslat na převaz - na sádru má jít a v pondělí, nebo to něčím stáhnout? Prý ho to i bolí.
Tak jdu na Marky, vlezla mi sem pod stůl a zajímaj jí zásuvky.
Jo a Hani - elementy suprový, ten pařez nemá chybu.
Není tady
Hellgo, já vdycky nakukovala na uměleckou kavárnu (ze začátku jsem si tam s váma i psala), ty Tvoje dílka, no to je paráda, ty můe být nae paní účitelka Photoshopu . Já ten program miluju, dělám v něm u dlouho a nedám na něj dopustit, a pořád mě překvapuje něčím novým.
Není tady
Jo samozřejmě e jsem zapomněla.
Hellgo - to je úasný, to je paráda - jo a dílku se říká ločko -
taky jsem koukala ze začátku na uměleckou. A dílka Míy Kuličky jsou taky suprový.
Není tady
Téééda...vy mě dáváte! Ne dopucuju čarodu, u jste jinde! To se jeden nalítá... Někdo chtěl čarodu, ale PNG, mě dáma nevezme, leda na mejl...tahle je to...
Andreo, já u vím a ty koule mám někde schovaný a dokonce jsem je i pouila! Zavela jsem do jedné pantera...
Co ten obrázek, je to u echt scrap? Já si dala práci se pulkou a jehlou a teď vím prd!
Není tady
Hellgo, já furt nevím, jaké koule myslí, to ví, je ráno, hodina kdy mi to ani troku nemyslí, navíc mi tu ječí dítka - perou se o hračku, tak ani moc neslyím
JInak, to dílko, co jsi stvořila, tak ano, to se dá nazvat jako scrap. JInak pokud se chce ponořit hlouběji do tajů, mrkni na nai nástěnku, tak je základní názvosloví, odkazy a tak. A jinak se jasně ptej, jsme rády (i), e jsi tady u nás taky
Není tady
He, he, he...vak ono vás to brzo přejde!
Není tady
Jinak k těm domečkům, jo jo, tady se nalítá, my jsme tady drbny, ne se vzpamatujeme, u máme tisícovku, a podle pravidel se po tisícovce chat uzavírá a otevírá se dalí....tu tak, ale máme fórum jen pro sebe, tak se to dá, hezky to tu máme pokupe, začínali jsme toti na miminkách, a nedávno nás Jirka přesunul.
Není tady
Hellga napsal(a):
He, he, he...vak ono vás to brzo přejde!
mýlí se, já jsem due trpělivá, e joooo holky?
Není tady
Ty joooo, Hellgo, tys tu čarodějnici fakt ogumovala? JInak vekeré věci se pak posílaj ke mě na mejl andrea.pastircakova@seznam.cz
Není tady
Hele, tuhle kouli myslím...
Není tady
Ahoj po ránu.
tak budu msuet svoje večerní vysedávání u PC omezit, můj mu si u začal stěovat, e jsem závislák a e ho zanedbávám To budu muset zase občas něco udělat v kuchyni ! (e těpánko...!) Kadopádně dík za kaldné ohalsy na moji "slečnu". ta mě dnes tak pila krev po ránu, e bych jí tam měla dodělat upíří zuby:( A ijí pubertální dívenky!!!
Jinak taky zdravím Helgu, ta ikonka je tedy fakt hnusná - ale jsi machr, e jsi to naanimovala... Koukám,
Mám jetě jeden "odborný" dotaz:
Kdy si stáhnu od někud abecedu (např. jsem si stáhla lentilkovou abecedu - chci ji na pozvánku na oslavu narozenin) a mám tam vecka písmenka na jednom papíře - co se s tím dělá? To si mám otevřít v jiným okně a pak z toho výběrem kopírovat do obrázku???? Díky předem za rady!
Není tady
Dík za přívítávání...
Andreo, čarodu má v potě...
Není tady
Ahoj holčinky, jůůůů, my u máme nový domeček
Chválím vechno a vechny, vítám Hellgu a házím dvě dílka
Upravil(a) Gabka (17. 4. 2009 8:19)
Není tady
Alenaku, teď jsem si vimla...Hnusná jo?! No počkej!
Není tady
Ahojky holky, koukám nový domeček .
Chválím vae díla , u nás to vypadá na pořádnou bouřku.
Není tady
Dobré ráno kočky u nás se právě strhnul parádní jarní detíček... to bude to pravé počasí pro tvorbu Jinak koukám koukám... nový domek.... nový závislák ... vítám Helgu nakecaly jste toho zase hafo ... tak jdu také dočítat
Jen co jsem v rychlosti zaregistrovala ve starém domku... tak Ali.... Lo s dcerkou úasné ... má krááásnou dceru
A ohledně abecedy... furt duplikovat tu základní celou a pak vyřezávat po písmenku... tak to dělám já
Jo a jedno ranní ode mně.... Ema jetě chrupe... tak byl chvíli čas
Není tady
Ali...Tak a má to!
Není tady
Teda Helgo.... Ty jsi ale pohotová.......
Ta koule..... z té jsem tedy úplně vedle sebe...:!!!
Alenak.... ty jsi prostě moje krevní skupina...... světová....!!!
Gabko, Mali......
Evi.... krásné.... i s říkankou - pecka...!!
Clare, poli....
Ty abecedy mi taky nely do hlavy....
a tady jedno - u mě netradiční dílko..... před 4 roky - ze svatby mé milované sestřenky.....
Upravil(a) těpánka. (17. 4. 2009 8:44)
Není tady