Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 18. 4. 2009 16:45

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

Re: Blokování

morpheus napsal(a):

Klokane : Kdybych mel svuj kram a prisli mi do neho bezdomvci, kazdemu bych dal po 2 rohliky gratis, abych se vyvaroval prehrabovani v pecivu...Nic neztratim, naopak, ziskam.

Morphe - no je hezké , že jsi tak dobrosrdečný ,...ale víš co si tímto dobrosrdenstvím spustíš

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#202 18. 4. 2009 16:47

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Modroočka napsal(a):

klokan napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Píšu, že konstatuju, nikoho neviním.

Ano, konstatuješ slovy "není jejich práce objektivní" - tohle jsem tím obviněním měl na mysli. Když už to takto sdělíš, měla bys sdělit, v čem je neobjektivní, konkrétní příklad (a pokud možno na mne, když už se ptám já). Potom můžeme něco řešit. Proti Tvému názoru a přesvědčení nic nemám, ale má-li se něco měnit, je potřeba vědět, jak. Dokud nepadne žádný náznak nějakého návrhu, je to jen mlácení prázdné slámy..

Nevytrhávej z kontextu, Klokánku.

Odpovídám přímo na Tvůj příspěvek, nikde jsem nic nevytrhl.. Jak koukám, návrh žádný, jen zbytečné věty.. Takhle se vážně nikam nedoberem. Pokud chceš jen nadávat a okřikovat, můžeš, ale pro mne s tím nemá smysl ztrácet čas.. Nic ve zlém, neber si to osobně, prosím.

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#203 18. 4. 2009 16:51

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

klokan napsal(a):

morpheus napsal(a):

Klokane : Kdybych mel svuj kram a prisli mi do neho bezdomvci, kazdemu bych dal po 2 rohliky gratis, abych se vyvaroval prehrabovani v pecivu...Nic neztratim, naopak, ziskam.

Sice mne chytáš za slovo, ale budíž - taky řešení lol Jak dlouho bys ty lidi takhle dotoval ??

Tak si spocti cenu rohliku ( 1.9 Kc ). Dejme tomu cena rohliku je asi tak 10000000 krat nizsi nez vsechno moje zbozi v kramu a to nepocitam, ze by tam treba nemusel nikdo prijit, kdybych je nechal prehrabovat a ztrata by byla nevycislitelna - uplny krach. Ale muj prispevek nebyl mo chytani za slovo, jen o tom, jak by se melo podnikat, pokud chces prezit.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#204 18. 4. 2009 16:54

morpheus
Babinet Klub
Web

Charlota napsal(a):

morpheus napsal(a):

Morphe - no je hezké , že jsi tak dobrosrdečný ,...ale víš co si tímto dobrosrdenstvím spustíš

Charlotte Gray, nemuzeme ty ubohe lidi odsouvat na okraj spolecnosti jen proto, ze smrdi. Nikdo nevi, jak k tomu doslo a nikdo nevi, zda my vsichni takto jednou neskoncime. Rozhovory kde se mluvi o bezdomovcich me dokazi docela dobre zvednout ze zidle, ale tu na babi to beru hoooodne s rezervou smile A dobrosrdecnost nade vse - pro ty kteri ji potrebuji.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#205 18. 4. 2009 16:56

klokan
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

klokan napsal(a):

morpheus napsal(a):

Sice mne chytáš za slovo, ale budíž - taky řešení lol Jak dlouho bys ty lidi takhle dotoval ??

Tak si spocti cenu rohliku ( 1.9 Kc ). Dejme tomu cena rohliku je asi tak 10000000 krat nizsi nez vsechno moje zbozi v kramu a to nepocitam, ze by tam treba nemusel nikdo prijit, kdybych je nechal prehrabovat a ztrata by byla nevycislitelna - uplny krach. Ale muj prispevek nebyl mo chytani za slovo, jen o tom, jak by se melo podnikat, pokud chces prezit.

No - nic proti různým způsobům... A když mi tam začnou v provozovně popíjet kvalitní krabicové vínko nebo po sobě pokřikovat, tak je prostě pošlu pryč, aby mi nekazili kšefty.. Atd.. atd.. Záleží jen na stupni obtěžování, prostě někde je hranice, kdy se musí zasáhnout.
Raději se vraťme k tématu o moderátorech..

Není tady

#206 18. 4. 2009 16:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Modroočka napsal(a):

klokan napsal(a):

Ano, konstatuješ slovy "není jejich práce objektivní" - tohle jsem tím obviněním měl na mysli. Když už to takto sdělíš, měla bys sdělit, v čem je neobjektivní, konkrétní příklad (a pokud možno na mne, když už se ptám já). Potom můžeme něco řešit. Proti Tvému názoru a přesvědčení nic nemám, ale má-li se něco měnit, je potřeba vědět, jak. Dokud nepadne žádný náznak nějakého návrhu, je to jen mlácení prázdné slámy..

Nevytrhávej z kontextu, Klokánku.

Odpovídám přímo na Tvůj příspěvek, nikde jsem nic nevytrhl.. Jak koukám, návrh žádný, jen zbytečné věty.. Takhle se vážně nikam nedoberem. Pokud chceš jen nadávat a okřikovat, můžeš, ale pro mne s tím nemá smysl ztrácet čas.. Nic ve zlém, neber si to osobně, prosím.

A jak je psáno výše, není jejich práce objektivní, k čemuž se připojuju, protože si to myslím taky.
Dobře, upřesním to, není vždy objektivní, dost urážek a vzájemného napadání , ne zrovna moc slušnou formou, tady prošlo. Nechtěj po mně konkrétní případy, tak velkou hlavu nemám, abych si pamatovala co a kdy a kde to přesně bylo.
Návrh - pokud mě veřejně bude kritizovat moderátor, nechte mi možnost se veřejně hájit, ne že budu chodit žalovat administrátorovi a řešit to přes něj, to můžu v případě, že to jinak nejde. Myslím slušnou formu, argumenty, ne urážky.
A pokud už se něco maže, měřit teda stejně. A moderátor ať si zachovává odstup a nevnáší do příspěvků a nebo rozhodování, komu co mazat a koho zablokovat, svoje osobní zášti k tomu dotyčnému uživateli. A pokud se to projeví a je to zjevné, zablokovat i moderátora.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#207 18. 4. 2009 17:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Klokane jeste jeden offtopic

Chleba bych jim dal, ale alkohol a cigarety nikoli. A ted uz opravdu zpet k moderatorum...

Není tady

#208 18. 4. 2009 17:03

majkafa
Host

Modroočko, moc to žereš. Tohle je zábava a poučení. Tady nejde o život.
Metodu ohrané desky umíš dobře. Jen ji moc nepoužívej v soukromí.

#209 18. 4. 2009 17:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A jinak je pravda, že když jsem sem kdysi přišla, tolik sprostot a urážek mezi uživateli tady nebylo, nějak se to zvrtlo, což škoda.

Není tady

#210 18. 4. 2009 17:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Modroočko, moc to žereš. Tohle je zábava a poučení. Tady nejde o život.
Metodu ohrané desky umíš dobře. Jen ji moc nepoužívej v soukromí.

Majko, o moje soukromí se neboj, ale dík za starostlivost, je to od tebe hezký

A nemyslím, že to moc žeru, prostě něco se mi nelíbí, tak se ozvu, je jedno, jestli jde o život, nebo o maličkost. Ono z některých reakcí to spíš vypadá, že tady vadí to, že se někomu něco nelíbí a že to se nesmí. Já se tady taky jen bavím tummenupp kdyby mě to nebavilo, tak sem nechodím, mě baví tyhle debaty, rozdílnost názorů, způsoby reagování, prostě je to pro mě zábava i poučení.

Upravil(a) Modroočka (18. 4. 2009 17:10)

Není tady

#211 18. 4. 2009 17:13

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Zefyre, prodávat zkažené jídlo je proti zákonům. Interní pravidla serveru mohou být jakákoli, pokud zákony neporušují. To přirovnání pořád sedí.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#212 18. 4. 2009 17:18

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

A jak je psáno výše, není jejich práce objektivní, k čemuž se připojuju, protože si to myslím taky.
Dobře, upřesním to, není vždy objektivní, dost urážek a vzájemného napadání , ne zrovna moc slušnou formou, tady prošlo. Nechtěj po mně konkrétní případy, tak velkou hlavu nemám, abych si pamatovala co a kdy a kde to přesně bylo.
Návrh - pokud mě veřejně bude kritizovat moderátor, nechte mi možnost se veřejně hájit, ne že budu chodit žalovat administrátorovi a řešit to přes něj, to můžu v případě, že to jinak nejde. Myslím slušnou formu, argumenty, ne urážky.
A pokud už se něco maže, měřit teda stejně. A moderátor ať si zachovává odstup a nevnáší do příspěvků a nebo rozhodování, komu co mazat a koho zablokovat, svoje osobní zášti k tomu dotyčnému uživateli. A pokud se to projeví a je to zjevné, zablokovat i moderátora.

No vida smile Konečně něco, s čím se dá pracovat - o tomhle se už dá trochu bavit a něco si z toho vzít..
Co se mne konkrétně týče, nerad mluvím za někoho jiného - tak pokud budeš kritizovat mne, donutí mne to, abych se zamyslel, kde je chybka - kritika by samozřemě měla mít hlavu a patu, protože na větu typu "tohle je blbě" se těžko dá rozumně reagovat, není jak.. Osobně se nebráním polemice a výměně názorů, dokud po sobě nehážem granáty ve formě urážek.. Věřím, že tohle čtou i ostatní moderátoři a věřím, že i ostatní se nebrání nějakému přímému vyříkání - ovšem na úrovni. smile

Není tady

#213 18. 4. 2009 17:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Osobně se nebráním polemice a výměně názorů, dokud po sobě nehážem granáty ve formě urážek.. Věřím, že tohle čtou i ostatní moderátoři a věřím, že i ostatní se nebrání nějakému přímému vyříkání - ovšem na úrovni. smile

Jo, ale to jsem tady přece už psala, že urážky a vzájemné napadání za hranicí slušnosti se mi nelíbí a jsem taky proti nim. Ale slušnou formou ať se klidně pře uživatel s moderátorem, jakmile dojde k tomu výše popsanýmu, blokovat, oba, když jsou sprostí oba dva. O tom to je, ale když někdo napíše - nelíbí se mi jednání moderátora Ferdy, protože se mi nezdá objektivní, například tímhle a tímhle, tak to mi zablokování zdá nefér. Ať se k tomu Ferda vyjádří a můžou si to slušně vyříkat, pak už třeba i formou SZ, aby tím neotravovali ostatní, ale aby bylo jasný, že obě strany mají prostor k protestu veřejně, ne jen Ferda, protože je něco víc.

Upravil(a) Modroočka (18. 4. 2009 17:25)

Není tady

#214 18. 4. 2009 17:35

majkafa
Host

Modroočko, já vidím rozdíl v "ozvat se" a "furt to omílat dokola".

#215 18. 4. 2009 17:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsme se něčeho dobrali, snad, končím, jdu pověsit prádlo, dát lázeň a jedu za přítelem. Mějte se tady krásně

Není tady

#216 18. 4. 2009 17:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Jo, já vidím to, že když se někdo vyhýbá příme odpovědi, zeptám se třeba 100 x , abych tu odpověď dostala. Majko, nech mě žít, když ti vadí, že se ptám, tak se jednak neptám tebe a za další, smiř se s tím. Měj se fajn

Není tady

#217 18. 4. 2009 17:40

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Výňatek z pravidel:

4.4. Práva moderátorek. Moderátorky (moderátoři) mají právo bez výstrahy a předchozího upozornění upravovat a mazat příspěvky, udělovat bany (zákazy vstupu na Babinet) na dobu určitou i trvale.
4.5. Pozice moderátorek. Moderátorky Babinet.cz mají v případě mazání nevhodných příspěvků a udělování banů plnou důvěru majitelů. Jakékoliv útoky na moderátorky budou hodnoceny jako hrubé porušení pravidel a bude udělován ban.
4.6. Protesty. Jedinou legitimní formou protestu proti konání moderátorek (moderátorů) je stížnost u administrátora (nick: Jirka, email: jiri.kouba@babinet.cz). Jeho rozhodnutí o vyřešení problému je definitivní a není proti němu odvolání. Veřejné osočování moderátorek na fórech není povoleno a všechny takové projevy budou okamžitě mazány a autoři automaticky banováni.

Modroočko - musel jsem si pečlivě pravidla ještě přečíst - a teď mi pověz, kde tam je přímý zákaz rozumné kritiky moderátora? Je tam psáno útoky na moderátorky. No a třeba já konstruktivní kritiku za útok nepovažuju, naopak slova typu "ty jsi vůl" jsou už vlastně útok. Vím, že je mezi tím tenká hranice a že to každý cítí jinak, ale je to tu tak dáno proto, aby se předešlo dohadům a pro případ konečného posouzení tu pro jistotu je admin, který je zároveň majitel. Takže jak vidíš : slušné vyříkání opravdu zakázáno není.

Není tady

#218 18. 4. 2009 17:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jo, já vidím to, že když se někdo vyhýbá příme odpovědi, zeptám se třeba 100 x , abych tu odpověď dostala. Majko, nech mě žít, když ti vadí, že se ptám, tak se jednak neptám tebe a za další, smiř se s tím.  Mám svůj názor, svůj způsob vyjadřování, svoje potřeby se dobrat výsledku, ty zase svoje, tvůj názor akceptuju, tvoje způsoby taky, souhlasitr s nimi nemusím. Měj se fajn

Není tady

#219 18. 4. 2009 17:42

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka: Vidím, že se chystáš na příjemnější zážitky - takže přeji i Tobě příjemnou sobotu a zbytek víkendu..

Není tady

#220 18. 4. 2009 17:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

jo, Kloky, jen se ještě zeptám, četla jsem to zavřený téma o moderátorech, a nenašla jsem tam nic urážlivýho a sprostýho, takže proto se ptám, proč ban za kritiku slušnou formou. Jestli jste něco nešlušnýho smazali, tak mě teda matete  vavava

Není tady

#221 18. 4. 2009 17:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Modroočka: Vidím, že se chystáš na příjemnější zážitky - takže přeji i Tobě příjemnou sobotu a zbytek víkendu..

No, příjemnější sovasovasova storstarkstorstarkstorstark hjartahjartahjartaa tak podobně, už s těším, taky se měj

Není tady

#222 18. 4. 2009 17:47

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

jo, Kloky, jen se ještě zeptám, četla jsem to zavřený téma o moderátorech, a nenašla jsem tam nic urážlivýho a sprostýho, takže proto se ptám, proč ban za kritiku slušnou formou. Jestli jste něco nešlušnýho smazali, tak mě teda matete  vavava

Pokud vím, to, co bylo závadné, bylo vymazáno (nevím to sice jistě, protože jsem neměl v dané chvíli práva moderátora) - docela jistou odpověď obdržíš od Jirky - admina - , který to vlákno zavíral, jestli se dobře pamatuju.

Není tady

#223 18. 4. 2009 18:21

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jo, já vidím to, že když se někdo vyhýbá příme odpovědi, zeptám se třeba 100 x , abych tu odpověď dostala. Majko, nech mě žít, když ti vadí, že se ptám, tak se jednak neptám tebe a za další, smiř se s tím. Měj se fajn

Modroocka ma pravdu.

Není tady

#224 18. 4. 2009 18:40

majkafa
Host

A když někdo odpovědět nechce, tak se může ptát třeba tisíckrát a on neodpoví. Protože nemusí, nemusí. smile Fakt, malé děti hadr.

#225 18. 4. 2009 18:49

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

A když někdo odpovědět nechce, tak se může ptát třeba tisíckrát a on neodpoví. Protože nemusí, nemusí. smile Fakt, malé děti hadr.

Majkafo Tvoje prispevky s tim, ze nikdo nic nemusi jsou uzasnbe a moc Ti fandim !!! tummenupptummenupptummenupp dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí